Koliko liga gore?

rasprave o natjecanjima i aktualnostima u SOKAZ-u

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Guga
Kontakt:

#181 Post Postao/la Guga »

dtrnski je napisao/la:Što se zastupljenosti tiče, može se napraviti SMS glasovanje.
Pošalje se SMS svakom voditelju ekipe s precizno (kratko & jasno) napisanim pitanjem i neka voditelj ekipe u suglasnosti s članovima ekipe pošalje odgovor.

U roku par dana će se dobiti svi ili velika većina odgovora i s time se onda može dalje baratati.

Ako nekome nije jasno pitanje, može pojašnjenje dobiti telefonom.
S ovim prijedlogom se apsolutno slažem.To bi moglo dati konkretne zaključke... :lux:
trnac

#182 Post Postao/la trnac »

Ne treba zaboraviti da je ovo rekreacija. Ne smije se davati prevelika važnost paru jer par obično igra onaj član koji je igrao samo jednu pojedinačnu partiju.
Ako je frka, onda par igra najjači sastav. Ukoliko će se paru dati bodovna težina, 4+ igrači će izgubiti mogućnost igre u paru.

Možda je najbolje da ib prebaci u novu temu, ipak je ovo topic o napredovanju u ligama. :)
Brod

#183 Post Postao/la Brod »

ib je napisao/la:Mislim (ako dobro čitam Statut) da je dovoljno da Predsjedništvo ovo izglasa. :misli: Što bi značilo da imamo fore do kraja prvenstva i biltena u lipnju.

Ajmo Precedništvo,primite se posla... :E: :top:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
trnac

#184 Post Postao/la trnac »

Koliko članova Predsjedništva prati ovaj forum?
Ne tako davno sam dobio odgovor da ovaj forum za Predsjedništvo i voditelje lige niti ne postoji.

Idema naći taj post....
Izra
Kontakt:

#185 Post Postao/la Izra »

ne, od mene si dobio post u kojem sam rekao da forum nije sluzbeno sredstvo obracanja predsjednistvu, a rezultati na webu nisu sluzbeni (vec oni koje voditelj lige na kraju svakog prvenstva dostavi tajniku), tako da sto se tice bilo kakve sluzbenosti, stranica sokaza za predsjednistvo kao da ne postoji.

druga je strana price da je bar jedan od trenutnih 7 clanova predsjednistva na forumu i da se bar preko njega bitne informacije probiju do predsjednistva.
55

#186 Post Postao/la 55 »

:lux: :lux: :lux:
trnac

#187 Post Postao/la trnac »

@Izra

Znači da ne moram više hraniti golubove? :)
Leti hrabri Pero, leti...
ib
Site Admin
Kontakt:

#188 Post Postao/la ib »

Promjene u članku 4. Pravilnika o natjecanjima

Pogurano je, izglasano, probat ćemo pa ćemo vidjeti. :)
Hvala svima na raspravi. :grouphug:

Finalna usvojena verzija:
http://www.sokaz.hr/misc/lige_napredovanje.pdf

Pamtite je najlakše kao "zadnji skok za tri lige je iz 13. u 10. ligu" :top:
Saša

#189 Post Postao/la Saša »

Mislim da je odlučeno malo preuranjeno i brzopleto, a u korist novih ekipa koje imaju odlične igrače.Navesti ću primjer
Neka ekipa se muči i malo po malo se penje gore. Ode korak gore previše i ako bude zadnja izbacujete ju za tri lige a jadni su se godinu i pol dana penjali od tuda....Napredak za tri lige prema gore je po meni prebrz kao i ispadanje za tri lige. Kontraproduktivno i malo to much... za zadnje. Zamislite njihovu motivaciju za nastavak igranja u Sokazu.
Za kraj ostavljam misao kako mi nije jasno kako za pola lige može vrijediti jedno pravilo a za drugu polovicu drugo pravilo.
Različita pravila u istom takmičenju. Ktome još i amaterskom.

Da li ste o svim aspektima uopće i razmišljali.
no šta je tu je
Poruka za sve glasi: Ako ne možete biti prvi nemojte biti ni zadnje jer vas to vraća godinu i pola unazad
Let the force be with you
Dren

#190 Post Postao/la Dren »

a prije te bacalo godinu dana u nazad. strašna razlika.
s tim da tri lige ispod ako si zbilja dobar za ligu ili dvije više, onda ćeš slijedeću sezonu bit prvi, drugi, treći ili četvrti, ne?
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#191 Post Postao/la 55 »

Saša je napisao/la:Mislim da je odlučeno malo preuranjeno i brzopleto, a u korist novih ekipa koje imaju odlične igrače.Navesti ću primjer
Neka ekipa se muči i malo po malo se penje gore. Ode korak gore previše i ako bude zadnja izbacujete ju za tri lige a jadni su se godinu i pol dana penjali od tuda....Napredak za tri lige prema gore je po meni prebrz kao i ispadanje za tri lige. Kontraproduktivno i malo to much... za zadnje. Zamislite njihovu motivaciju za nastavak igranja u Sokazu.
Za kraj ostavljam misao kako mi nije jasno kako za pola lige može vrijediti jedno pravilo a za drugu polovicu drugo pravilo.

Da li ste o svim aspektima uopće i razmišljali.
no šta je tu je
Poruka za sve glasi: Ako ne možete biti prvi nemojte biti ni zadnje jer vas to vraća godinu i pola unazad
Ovo o čemu govoriš da je preuranjeno i brzopleto počelo se osmišljavati prije skoro osam godina, prvi post topika napisan je u svibnju 2005. godine... :geek:
Osim toga, kako se možeš malo po malo penjati i onda očekivati odjednom plasman na 12. mjesto u samo jednoj ligi iznad one iz koje si se popeo naprijed? :confused:
Tko uspije biti 12. od 12 i bolje mu je da padne za tri lige i tamo počne ponešto i pobjeđivati :yesss: , što ti uopće znači igrati višu ligu ako te napucavaju u njoj kao kantu? :tuctuc: :cekicem: :bike:
Nisu tako velike razlike među ovim našim susjednim čokljo-ligama :nono: , tko prolazi stalno pomalo naprijed taj je uvijek konkurentan za prolaziti i slijedeće sezone naprijed, dok ne dođe u ligu u kojoj je "zlatna sredina" :E: , za napredovati dalje treba više trenirati. :pingic: :macevanje: :mljacko: :pivo: :zivili:
Nikada nije bilo više liga nego ove sezone :nene: :nene: , čak 24 muške lige... :top: ... bolje je da se dolazak do sredine SOKAZ-a malo ubrzao :trk: , osim toga tek od tamo negdje razlike među ligama postaju sve veće i zato je normalno da se od tamo i napreduje sporije! :bis: :fulir:
wolf
Kontakt:

#192 Post Postao/la wolf »

Saša je napisao/la: Za kraj ostavljam misao kako mi nije jasno kako za pola lige može vrijediti jedno pravilo a za drugu polovicu drugo pravilo.
A što je dosad bilo :confused: isto pravilo za sve ?? :ne zna: :misli:
Zdenko

Znam da malo kasnim...

#193 Post Postao/la Zdenko »

... ali ipak imam pitanje za IB oko napredovanja u ligama. Dakle, da li iz 12. lige naprijed idu 3 ekipe ili 4? Postoje dvije verzije - ova "finalna usvojena verzija" na ovoj strani i ona "tablica prelazaka" u Info dijelu. U verziji na ovoj strani stoji da prvoplasirana ekipa ide u 10. razred a drugo i treće plasirana idu u 11. razred.

Iz "tablice prelazaka" vidljivo je da prvo i drugo plasirana ekipa ide u 10. razred a sljedeće dvije u 11. razred.
ib
Site Admin
Kontakt:

#194 Post Postao/la ib »

Pa gdje si iskopao ovu temu s početka 2013. kada se nije ni spominjalo lige s 14 ekipa? :)

Jedino što je relevantno je Pravilnik o natjecanjima, članak 4.:
http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php

Budem stavio na naslovnicu danas, vjerojatno postoji još dosta ljudi koji ne znaju gdje to mogu naći.
Zdenko

#195 Post Postao/la Zdenko »

Pa da, mislim da bi bilo dobro da je to na jednom mjestu. Hm, fakat vidim da na ovoj listi nema 14 ekipa :-))
Odgovorite