|
SOKAZ forum
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: sub pro 19, 2015 1:51 pm Naslov
: |
|
|
Rezime 13. kola
| Citat: | Kruškina duša – Južna Trešnjevka Padobranci 4:6
Padobrancima je najbolje da pobjede u derbiju kola, sezone, svemira... jer tako neće biti u poziciji da strepe kako ćemo mi odigrati s Keramičarima. |
POGODAK! Padobranci su pobjedili Dušice. Već se zadnja dva kola vidjelo da Padobranci podižu formu i da će najbolji biti u samom finišu sezone. Čestitke Padobrancima na pobjedi i osvojenom 3. mjestu
| Citat: | Čistoća – Knežija Harmony 5:4
Čistoća ima dva igrača, a Knežijanci i doma igraju s rezervnom postavom. Očekujem da će u Radničku doći samo dvojica. |
Harmonikaši su odlučili i iduće sezone odigrati u 11. lizi, tu im je taman. Mogu kompletni odigrati 5 tekmi i time osigurati ostanak. Ako ih to veseli....
Završilo je 6:4, Harmonikaši su došli s rezervnom postavom.
| Citat: | Cvjećarnica Nela – INKER II. Zaprešić
Tekma važna Keramičarima koji se u slučaju pobjede mogu umješati u borbu za 3. mjesto. Očekujem dobru tekmu s vrlo iskusnom ekipom!  |
Keramičari su jako solidna ekipa. Iskusna sva trojica, nezgodna agresivna igra, sva trojica ujednačene kvalitete. Završilo je 4:6.
| Citat: | Daltoni – Abesinija 5:5
Prednost Daltonima jer će igrati doma i imati će logističku podršku u dvorani, naravno ako zaškripi. Tekma važna i za prvog igrača lige. Kusta i Poljo će porazgovarati za plavim stolom, siguran sam da si imaju što za reći Očekujem dobru partiju Kivača jer u Jazbini je na pola doma. |
Jesu li se Abesinci predali čim su vidjeli da su Padobranci pobjedili Dušice? Teško je reći, moj je dojam da su odigrali puno lošije nego protiv nas. Koliko je tome kumovao gostujući teren, pritisak zadnje tekme i borba za prvog igrača lige, jazbinska atmosfera i sve ostalo??? Ne znam, ali javim kada saznam. Završilo je 8:2. Kusta i Milić pobjedili su Polju.
| Citat: | ŠD Pantera – Igromat 600 6:4
Nama bi odogovaralo da Igromati uzmu bod ili bodove Panterama, ali bojim se da ništa od toga. Pantere su se zavukle u tišinu, treniraju i plan im je odigrati završnicu na najvišem nivou.  |
Igromatovci zadnja kola muku muče sa sastavom. Naziru li se rošade? Ovaj puta nije bilo Vracka pa je zaigrao Lužaić. Završilo je 7:3.
| Citat: | SC-veterani – Medvedgrad 7:3
Derbi začelja koji Veterani ne bi smjeli izgubiti ako ne žele biti zadnji. Pobjeda im ne donosi pomak naprijed (još nema reze Pantera i Medveda), jer bi se u slučaju pobjede bodovno poravnali sa Čistoćom, ali s njima imaju remi i slabiju set razliku. |
Završilo je 6:4. Da je Šakrupka odigrao samo jednu partiju, moglo je to i do remija.
| Citat: | Art kuk – K.C. Spartak 7:3
Nama bi odgovaralo da Spartakovci kljucnu bod Kukonjama, ali teško da će uspjeti. Kukonje će biti kompletni, još su doma, tako da Spartakovci mogu računati samo na častan poraz. |
Završilo je 6:4. Perin je napravio tricu, dobro je napravio što se pričuvao protiv Padobranaca jer bez njega je to moglo završiti i remijem. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dalton david
|
Postano: sub pro 19, 2015 2:23 pm Naslov
|
|
Gospodine Kivač, hvala Vam na ovim riječima. Uvijek želim da me ljudi više pamte kao dobrog čovjeka,nego kao igrača. Poraz kao poraz nikad nije ugodan, ali nakon što ste sad rekli da Vam je meč protiv mene bio posljedni SOKAZ meč, drago mi je da ćete ga pamtit po pobjedi .
Što se tiče cijele sezone, mi (Daltoni) smo prezadovoljni s istom.Prije sezone,cilj je bio završit u TOP 5 s obzirom da smo došli iz 14.lige pa nismo znali što nas očekuje. Jedino što smo znali je da nas čeka vrlo aktivan forum, zahvaljujući gospodinu Trnskom i to nas je jako veselilo .
Usudio bih se reći kako je naše učlanjenje u Jazbinu veći uspjeh od prvog mjesta te se još jednom zahvaljujem svim članovima na prihvaćanju naše ekipe.Također, hvala svim ekipama lige na ugodnim dvobojima i želim svima svu sreću u nastavku SOKAZ karijere. Posebno bih se zahvalio gospodinu Perinu na savjetima kojima je obogatio naše stolnotenisko znanje i jako sam sretan što se vratio igri te mu želim puno zdravlja kako bi što duže mogao igrati jer definitivno ima još puno toga reći za stolom.
I za kraj, želim svima sretan Božić te puno zdravlja i sreće u novoj godini. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: sub pro 19, 2015 7:35 pm Naslov
|
|
| Citat: | Daltoni – Abesinija 5:5
Prednost Daltonima jer će igrati doma i imati će logističku podršku u dvorani, naravno ako zaškripi. Tekma važna i za prvog igrača lige. Kusta i Poljo će porazgovarati za plavim stolom, siguran sam da si imaju što za reći Očekujem dobru partiju Kivača jer u Jazbini je na pola doma. |
Jesu li se Abesinci predali čim su vidjeli da su Padobranci pobjedili Dušice? Teško je reći, moj je dojam da su odigrali puno lošije nego protiv nas. Koliko je tome kumovao gostujući teren, pritisak zadnje tekme i borba za prvog igrača lige, jazbinska atmosfera i sve ostalo??? Ne znam, ali javim kada saznam. Završilo je 8:2. Kusta i Milić pobjedili su Polju.
Evo da se ne trebaš raspitivati,Abesinija je odigrala nabrijano,pogotovo Gosp.Kivač i Poljo,a Pažin je bio u fizičkim problemima pa je morao predati 3.partiju da se još ne dogodi zlo,a ulog je bio nikakav jer smo vodili 6:2(potpuno razumljivo,nadam se da su leđa već danas u dobrom stanju)
I ne razumijem po čemu bi odigrali lošije protiv nas nego protiv Vas? Pa niste valjda mislili da će nas nakantat ko i većinu donjeg dijela lige
Hvala Gosp.Kivaču na komplimentima,uzvraćamo ih jer je ekipa Abesinije odlična igrački,a ljudski još više
Šteta što se nisu dulje zadržali, ali nadam se da će pasti prijateljska tekma u 1. Ili 2.mjesecu
Od ekipa koje su otišle gore za jednu ligu,vjerujem da će Abesinija i Padobranci ići još dalje
Ekipe koje su ispale,želim vam brz put nazad
Druženje je bilo fantastično ove sezone,jedan incident u 1.kolu sa samo jednim igračem je otišlo u zaborav zbog odličnih ljudi koje smo stigli upoznat u narednih 12 kola
Meč s Padobrancima i Kruskicama odličan,napetije nije moglo
Čestitke Šmitu koji me je jedini znalački ščokljao
Čestitke i mojim suigračima, pogotovo Davidu koji je najviše od nas trojice napredovao i sad može samo bolje
Sezonu je uljepšalo i učlanjenje u Jazbinu,fenomenalan potez,a i još jednom zahvala na primanju u veselu družinu
9.liga dolazimo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko91
|
Postano: sub pro 19, 2015 10:47 pm Naslov
|
|
.... i ja bih za kraj ostavio svoje iskrene dojmove!
Kao što većina zna, u ovu ligu došao sam kao nepoznanica. 19. liga koju sam igrao u proljeće, i sada ova 11 liga u jesen je definitivno velika velika razlika. Prije svega ZAHVALJUJEM GOSPODINU ŠESTU i ostalim suigračima što su me primili i dali mi šansu da kao nepoznanica zaigram u ovom razredu. Ja se osobno nadam da su zadovoljni mojim učinkom. priznajem da sam morao i mogao bolje, no osjećao sam mali pritisak na sebi... Naravno postoji moja želja za ostankom u Igromatima, no oko nekih stvari ćemo se ipak morati dogovoriti. Želio bih se također zahvaliti svim igračima ove lige, i čestitati svakom na uspjehu. Prvenstveno ekipi Daltonima, koji su zasluženo osvojili ligu. Hvala gospodinu Trnskom i Palički koji su vrlo vrlo aktivno vodili temu naše lige. I za kraj, puno sreće i blagoslova u sljedećoj godini, sretne praznike svakome od vas i vašim obiteljima.
Sretno i još jednom hvala na svim sportskim druženjima, i partijama koje su odigrane u jeseni.
LP  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned pro 20, 2015 11:46 am Naslov
|
|
Kolko se klanjaju u 11 pazite da vam kaj ne uleti.
Treniraj Kusta da nebi bilo skupljannja loptica  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: ned pro 20, 2015 3:59 pm Naslov
|
|
Skromno čekam da se ponovno javi vrli znanstvenik Vrba, kojemu se Trnski osnovano tri puta klanja do samog poda, te da on sa svojom čuvenom dubinskom i sveobuhvatnom analizom bjelodano pokaže i dokaže kako Daltoni jednostavno i nisu najbolja ekipa ove 11. lige! Ipak, čini mi se da je dobro njihov bivši profa Paradžik na početku sezone napisao kako će ti mladci "sasvim sigurno proći 11. ligu". Međutim, ne bih se složio s time da su oni navodno jedni pristojni, dobro odgojeni i susretljivi dečki tj. dobri ljudi. Jer, da su oni stvarno takvi, onda ne bi poput revolveraša nahrupili u 11. ligu u kojoj se mirno divanilo i kadilo i potom potamanili sve što se imalo mrda, niti bi poput lukavih lisica uletjeli u taj kokošinjac i potom očerupali, pero po pero, svakog kočopernog pijevca. Dakle, oni su jednostavno huligani kojima ništa nije sveto i samo se nadam da će ih devetoligaši konačno zaustaviti u tom njihovom divljanju po SOKAZu.
Dinko Šimatović, zvani "mučki provokator"
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned pro 20, 2015 4:29 pm Naslov
|
|
Danas sam se uspio riješiti stigme jutarnjeg treninga.
14:2
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 20, 2015 6:01 pm Naslov
|
|
Dragi gospodine Šimatović, devetoligašima predlažem samo da dobro svežu gaće ... trebat će im kada ih moja "pseta" dohvate...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mixer
|
Postano: ned pro 20, 2015 9:55 pm Naslov
|
|
Nisu daltoni takvi bili prije Jazbine ona ih je pretvorila u nesto drugo .samo kaj mi to drzimo pod kontrolom.S vremenom bu opet bili dobrice. veci je problem Palicka  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: ned pro 20, 2015 10:41 pm Naslov
|
|
Fakat... Više nisu u istoj ligi...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon pro 21, 2015 9:38 am Naslov
|
|
Za DLAKU smo izbjegli ispadanje u 12. ligu.
Sezona je bila zanimljiva, za nas na trenutke i dramatična, s dosta oscilacija. Za mene 3 kola predugačka
Pozdrav svima, nemojte kaj zamerit
Kako se nisam uspio ogrebat za fotelju u srazu s Keramičarima, odoh žuljat granu....
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: pon pro 21, 2015 10:25 am Naslov
|
|
Dobro Trnski, gdje ti je trnac? Čovjek te titulira "ulizicom legende Vrbe" i "kočopernim pijevcem kojem su Daltoni očerupali perje", a ti na to jednostavno ostaješ bez ikakvog komentara?! Stvarno si umoran!
Dinko Šimatović, "mučki provokator"
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon pro 21, 2015 11:40 am Naslov
|
|
-----
Cvjećari su počeli s pripremama za iduću sezonu.
-----
Cilj za iduću sezonu je ostvariti 5 pobjeda i 5 remija. 20 bodova nije šala  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 23, 2015 9:05 am Naslov
|
|
Pripreme teku po planu.
Sinoć me prvo speglo Dražen, a onda sam podletio pod Smiletovu travuljagu pa me i on speglo
Odličan trening, morat ćemo to ponoviti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Smile
|
Postano: sri pro 23, 2015 10:21 am Naslov
|
|
Lijepo zvuči za mene, ali nije posve istinito: prvo sam tko zna kako iščupao 3:2 pobjedu, a onda u revanšu popio glatku frnjoklu 0:3
Hvala za priliku da vidim kako se igra u 11. ligi, koristilo mi je više nego 3 redovna treninga. Žao mi je što nema više takvih, bilo bi lijepo kad bi "vjesnikovci" češće igrali međusobno... možda od proljeća?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dinko Š.
|
Postano: sri pro 23, 2015 12:06 pm Naslov
|
|
Sada primijetih da deveta liga, na moje veliko iznenađenje, uopće nije na forumu, pa ne znam kako da ih se uplaši zbog nadolazećeg tajfuna zvanog Daltoni? Valjda će Trnski na vrijeme otvoriti i njihovu stranicu.
Ady Endre III. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 23, 2015 1:26 pm Naslov
|
|
| Smile (napisa): | Lijepo zvuči za mene, ali nije posve istinito: prvo sam tko zna kako iščupao 3:2 pobjedu, a onda u revanšu popio glatku frnjoklu 0:3
Hvala za priliku da vidim kako se igra u 11. ligi, koristilo mi je više nego 3 redovna treninga. Žao mi je što nema više takvih, bilo bi lijepo kad bi "vjesnikovci" češće igrali međusobno... možda od proljeća?
 |
Nas nema u siječnju, a još ne znam kako ćemo dalje jer smo u potrazi za prijateljskom ekipom. Za sada imamo otvorene neke kombinacije, vidjet ćemo.
Ukratko, treba iskoristiti svaki trening - mi smo još u utorak na treningu. Smile - pripremi travuljagu
Što se sparinga između ekipa tiče, moje iskustvo je OK. Utorkom odigramo s Orkisovcima kad god je prilika. Petkom baš i nema ekipa.
Smile, preporučam ti da prošećeš po dvorani i pitaš za sparing. Nemaš se kaj sramiti, svi smo domaći. Evo, sada znaš mene, znaš i kolegu Petričušića, vidio si i Orkisovce Gostimira i Kipčića. Samo se javi i nema frke Nemoj da te ja moram tražiti po dvorani
ŠESTO, vrati se u Vjesnik!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 23, 2015 1:34 pm Naslov
|
|
Danas mi je došao mail, lik nabraja što sam kupio...super...gume...super...cijena...OK...adresa isporuke
PLJAS
Isporuka u Kanadu??!?!
Izgleda da drfca nebum videl ove godine  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sri pro 23, 2015 1:52 pm Naslov
|
|
| dsimat11 (napisa): | Sada primijetih da deveta liga, na moje veliko iznenađenje, uopće nije na forumu, pa ne znam kako da ih se uplaši zbog nadolazećeg tajfuna zvanog Daltoni? Valjda će Trnski na vrijeme otvoriti i njihovu stranicu.
Ady Endre III. |
9. liga odlično funkcionira i bez trtljanja po forumu.
A kad smo već kod 9. lige....
Čestitam ekipi HVIDR-A DUBRAVA I. na osvojenom 1. mjestu 9. lige.
Bez ijednog poraza, samo dva remija. Respect.
Bravo!
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Smile
|
Postano: sri pro 23, 2015 2:23 pm Naslov
|
|
"Smile, preporučam ti da prošećeš po dvorani i pitaš za sparing. Nemaš se kaj sramiti, svi smo domaći. Evo, sada znaš mene, znaš i kolegu Petričušića, vidio si i Orkisovce Gostimira i Kipčića"
Ma znam, Orkisovce i viđamo najčešće, na tjednoj bazi, oni su uglavnom na trojci a mi na 5ici. Budem ih zahaklao jedan dan.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|
|
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.
|
|