| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 12:09 am Naslov
: |
|
|
Prognoza za 4. kolo
Južna Trešnjevka Padobranci – Cvjećarnica Nela 7:3
Padobranci su doma, Mixer im prijeti stolom broj 3 Nemam pojma kakav je, nama je svejedno na kakvom stolu nas speglaju.
Nadam se da će biti 6:4.
Daltoni – Čistoća 8:2
Čistoća je OK ekipa, ali za Daltone ne bi trebalo biti problema s njima. Znam, znam... Isto sam rekao i za tekmu protiv Dušica pa je ispalo malo drugačije. Ne znam što bi se trebalo dogoditi da Čistoća uzme bod ili sva 3?!
ŠD Pantera – Kruškina duša 5:5
Dušicama je porasla vrijednost u mojim prognozama
Pantere ne briljiraju, ali ipak igraju doma. Dušice evidentno igraju slabije u gostima... Zeznuto. Staviti ću remi i nadati se tjesnoj pobjedi Pantera.
SC-veterani – Knežija Harmony 5:5
Nadam se da Veterani neće ustupiti domaćinstvo Knežijancima jer u tom slučaju ih čeka najjača postava Knežije.
Art kuk – INKER II. Zaprešić 6:4
Kukonje su doma i to je to.
K.C. Spartak – Abesinija 4:6
Ajmo Abesinija
Medvedgrad – Igromat 600 6:4
Medvedgrađani su doma remizirali s Padobrancima tako da im u ovoj tekmi dajem prednost pred Igromatima. Šesto još nije u formi, a Hrvoje i Marko ne mogu izvući tekmu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 10, 2015 12:53 am Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | | dtrnski (napisa): | Ako Vjeverko nije imao rješenje za njega, onda ne znam tko ima  |
Vjeverko itekako ima rješenje za te bivše pigpongaše. Pogledaj zapisnik prošle sezone. Naredal sam svu trojicu. Oni su nakon 13 kola prošle sezone skupili cijela 3 boda pa su ispali u nikad jaču Guginu ligu i pokazali klincima koliko još žganaca moraju pojesti. Guga još ne kuži koliko su jače partije u višim ligama, ali bolno to po malo saznaje. |
Nije Guga nikad rekel da je ovo nikad jača 8. ljiga
Guga je to tvrdio za nikad jaču 10. čeličnu ljigu prošlo proljeće.A da je Guga bio 100% u pravu potvrđuju rezultati ekipa koje su se tada "glodale" međusobno u tom ršumu.Velika večina tih ekipa i dalje napreduje i ima odlične rezultate.Dr.Starčević, Croatia odiguranje, Putterfly, Plankeri su se nažalost ove sezone "razvodnili" inače bi i oni napredovali i dalje, i tako dalje, i tako bliže.
Ove sezone naprotiv, ljiga nije tako jaka kao onda, ali totalni nedostatak bilo kakvog igranja (osim tekmi) i prisutnost mnogih problema van pingiča ima za posljedicu i strašan pad kod mojih suigrača, a bome niti ja ne briljiram.
Srećom, još imamo punih 10 kola da "speremo ljagu s našeg imena" dok bi za tebe, ogromna moja simpatična Vjeverice ovih idučih 10 kola koji te još čekaju u 4. ljigi moglo biti nalik bosonogom hodanju po žeravici, ili stiskanju vlastitih jajčeka u škripcu.Zato vjerujem da ti je već sada, nakon 3 kola prisjela sezona
Nije baš da i ja pucam od sreće, ali se čini da imam bolje šanse nego ti da se izvučem iz mulja
I neš ti jačih partija...uz dužno poštovanje prema protivnicima ipak niti meni samom nije jasno kako nemam trenutni skor barem 7-2, a ne umjesto toga 5-4  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub lis 10, 2015 10:54 am; ukupno mijenjano 4 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 10:07 am Naslov
|
|
I napokon TRENERICA
Trenutno je visokih 5:1 s tendencijom povećanja lijeve brojke i stagnacije desne  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 10, 2015 10:15 am Naslov
|
|
Kakva bolan trenerica ?
Kaj ti to znači ?
I malo je "nesimetrično građena" ak lijevo ima 5-icu, a desno 1-nicu kaj ne ?  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 10:30 am Naslov
|
|
Na kraju prošle sezone sam najavio trenericu, ali tek je sada došla na red.
Nije za mene, za Dražena je
A 5:1 je trenutni skor službenih trening partija između mene i Dražena. Prošle je završilo 20:10. Kada je on prve godine mene tako peglo ja sam pikno robija. On se odlučio za trenericu. Vidjet ćemo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 10, 2015 10:50 am Naslov
|
|
Onda ok
Već sam se prestrašil kakva je to spodoba
Nekada su Amazonke "smanjivale" jednu dojku da im ne smeta kod upotrijebe luka i strijele, pa sam se već prestrašil, jer i tu treba puno lamatati jednom rukom u kojoj se drži reket
Sad mi je puno toga jasnije i uopće nisam iznenađen kaj je u pitanju Dražen.
On je i tak "najnježniji cvijet u vašem buketu" (Cvječarnica Nela), nešto nalik na - Jaglac  _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; sub lis 10, 2015 10:58 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 10:55 am Naslov
|
|
Fakat, imaš praf. Osim toga, on jedini kod nas ima - soft.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 10, 2015 10:57 am Naslov
|
|
Dali se to rađa i novi nadimak za Dražena
Možda više Jaglac nije odgovarajući, nego recimo -
GOSPODNJAK,
MEKI
ili čak
NJEŽNIK  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 11:01 am Naslov
|
|
Ne bih brzao, trčao pred rudo Neka odradi nekoliko treninga pa ćemo onda vidjeti. Možda mu trenerica dođe i u jednom potezu skine soft i kaže: "Ti si pravi muškarac i igrat ćeš beksajdom!".
Nikad se ne zna  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 10, 2015 11:06 am Naslov
|
|
Da, nešto se mora poduzeti...
Zadnje mjesto na tablici je upalilo alarm za opasnost.Mislim da je pravilan pristup prema njemu na treningu taj da ga "trenerka" počne hraniti samo krvavim, sirovim mesom, da mu skine soft i naredi mu da protivnicima mora ulaziti duboko & čvrsto koliko god da je do sada bio naučen na
milovanje & nadigravanje  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
grza
Pridružen/a: 20. 04. 2011. (00:10:15) Postovi: 164 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sub lis 10, 2015 11:20 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | A da imaš pravo
Kaj si ponudil utorak 19i30 a drugi dan od 17h. I gle vraga pristali su baš na ovaj od 19i30
Al nema veze, dok ja tebe pobjeďujem mogu i na trojki igrat ,samo da si mi ti zadovoljan  |
Evo da nema zle krvi Aquashop ce promjeniti termin na ponedjeljak ako nam potvrde danas decki iz protivnickog tabora a ako ne odigrat cemo nasu tekmu od 6. oni dolaze s dvojicom tako da ce ipak kvaliteta pingica biti na nivou od 19,30 u nasoj dragoj jazbini!
P.S. znam da ovo zvuci kako smo stvaaarno ali stvarno osjecajni i dobri ali zapravo se iza toga krije utakmica s maltom u 20,35  _________________ www.aquashop.hr |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 11:22 am Naslov
|
|
Pogodio si srž problema. Mislim da će sirovo meso preskočiti , soft skida samo kod preljepljivanja , ali agresivnija igra može biti dobitni element koji će nas katapultirati sa dna na površinu 11. lige  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: sub lis 10, 2015 11:33 am Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | :.. ali agresivnija igra može biti dobitni element koji će nas katapultirati sa dna na površinu 11. lige  |
Što se prije pomirite sa povratkom u 13. ligu, to ćete prije uživati u sezoni ..  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 11:37 am Naslov
|
|
Znam ja da bi mnogi vrlo rado Cvjećare vidjeli u 13. lizi ili niže.
Ali ne, neće moći ove noći. Nedamo se! Jel jasno?!
Boriti ćemo se do posljednje prasice za ostanak u 11. lizi!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 4:08 pm Naslov
|
|
Rezime 3. kola
| Citat: | Medvedgrad – Južna Trešnjevka Padobranci 3:7
Medvjedi su mi još uvijek enigma i ne mogu ih procjeniti na temelju dva rezultata. Srećom da poznam Padobrance koji su po meni favoriti u ovoj tekmi. Palička & Co. su se uigrali i pikiraju na vrh tablice  |
Promašaj, završilo je 5:5. Škarupka je složio tricu, Dananić je jedini bio blizu, igrao se 5. set. Puh je očito van treninga pa nije mogao parirati njihovom trećem. Šteta za Padobrance, moraju se vaditi na sirotim Cvjećarima
| Citat: | Igromat 600 – K.C. Spartak 6:4
Igromati su u bodovnoj krizi, ali igrali su protiv dvije vrlo nezgodne ekipe. Moje očekivanje je da će Spartak nastradati na Velesajmu, ali vrlo tijesno. |
Blizu pogotka, završilo je 7:3. Šesto i dalje van igre. Spartakovci imaju slabog trećeg, ali da su došli kompletni... Tko zna?
| Citat: | Abesinija – Art kuk 7:3
Da Kukonje igraju doma u punom sastavu ovo bi bio derbi kola. Ako zaista dođu dvojica, Abesinija će puno lakše do sva 3 boda. |
POGODAK! Kukonje u duetu nisu baš imali šanse protiv Abesinije, pogotovo raspoloženog Polje.
| Citat: | INKER II. Zaprešić – SC-veterani 5:5
I Zaprešićani su mi i dalje enigma. Igrali su protiv dvije jake ekipe tako da rezultati nisu realan pokazatelj njihove snage. Veterani su zeznuta ekipa, mogu svakome zakomplicirati život i bez Franceka.
Očekujem remi. |
Promašaj, završilo je 8:2. Dobro se pingalo u Zaprešiću, 11 setova je završilo u fiksu,
| Citat: | Knežija Harmony – ŠD Pantera 4:6
Ovo će biti dobra tekma. Pantere su mlade i kmica u Prečkom im neće biti problem. Knežijanci će odigrati u najjačem sastavu, jedini problem mogu biti Bosiljevčeva bolna leđa... Da ne kažu da ne navijam za njih, jedna mrvu navijačka prognoza, 4:6.  |
I još jedan promašaj. Ovaj nije toliko iznenađenje jer su Knežijanci doma dovoljno jaki (uz fit Bosiljevca) da speglaju svaku ekipu iz lige. Završilo je 6:4.
| Citat: | Kruškina duša – Daltoni 3:7
Dušice sam upoznao jučer, odlična ekipa No, protiv super jakih Daltona će teško do bodova. |
I najveće iznenađenje kola, promašaj tjedna... Dušice su speglali Daltone 6:4. Nisam bio tamo, ali po broju setova 22:20 i po izjednačenom broju osvojenih bodova 403:403 mogu reći da je to bila borba epskih razmjera
| Citat: | Čistoća – Cvjećarnica Nela 4:6
E pa sad nam već trebaju 3 boda I Čistoća je igrala protiv dvije jake ekipe pa njihov skroman učinak nije realan pokazatelj. Bilo bi super kada bi se iz Radničke vratili s udarnička 3 boda  |
Cvjećarnica Nela
Zaslužili smo zadnje mjesto vanserijski slabijom izvedbom u Čistoći. Dečki su to znali iskoristiti i zasluženo nas speglali. Dakle promašaj, završilo je 6:4. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub lis 10, 2015 4:15 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | | Dobro se pingalo u Zaprešiću, 11 setova je završilo u fiksu |
Pa to je prosječno samo jedan u meču.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 4:22 pm Naslov
|
|
| Možda u višim ligima i je neki prosjek, ovdje je prosjek 5-6 fikseva po tekmi. 7-9 je puno, oni su imali 11. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Turbak1123
|
Postano: sub lis 10, 2015 8:12 pm Naslov
|
|
Pardon, a gdje je rezime 2-og kola?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 8:54 pm Naslov
|
|
Sada je jasno zašto tako dobro igraš, imaš oko sokolovo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 9:10 pm Naslov
|
|
Rezime 2. kola
| Citat: | Južna Trešnjevka Padobranci – Čistoća 7:3
Palička i Dananić su u elementu, Mikloška treba dobiti da se ohrabri i da opusti rukicu... Padobranci igraju doma. Može biti samo još povoljniji rezultat za Padobrance. |
Skoro pa POGODAK, završilo je 8:2. Samo je Čop pružio otpor i još su 3 partije otišle u 5 setova. Rutinska pobjeda Padobrancaca.
| Citat: | Cvjećarnica Nela – Kruškina duša 5:5
Super bi nam legla 3 boda, ali nakon potopa u Prečkom pušem na hladno. Nadam se pobjedi jer teško da možemo ponoviti tako loš dan kao prošli petak, ali i s remijem bi realno bio zadovoljan. |
POGODAK! Dobre su Dušice, dobre... Cindra se znalački provukao protiv Lade. Ta je partija odlučila o bodovima.
| Citat: | Daltoni – Knežija Harmony 7:3
Bosiljevac radi 2, teško da će netko od njegovih suigrača do bodova protiv raspoloženih Daltona. Ali hajde, neka bude 7:3. |
Skoro pa POGODAK, završilo je 8:2. Knežijanci su odigrali u šarenom sastavu, Bosiljavac vuče ozljedu leđa.
| Citat: | ŠD Pantera – INKER II. Zaprešić 6:4
Pantere pale na kurblu, u prijvodu prvih par kola odigraju ispod svojih mogućnosti. Jesu li sazrijeli pokazat će ovo kolo. Nadam se da jesu jer ako mi pokvare prognozu, nadrapali su...  |
Promašaj. Neočekivano lagana pobjeda Pantera, 9:1. Ružić se dobro hrvao s Panterama, ali nije uspio upisati pobjedu.
| Citat: | SC-veterani – Abesinija 4:6
Poljo 3, Ante 2 i Pažin 1. Taman. Ajmo Abesinija  |
POGODAK! Jel' možda Poljo ima brata?
| Citat: | Art kuk – Igromat 600 3:7
Čuo sam pohvale za novog Igromata Vračana tako da bi moglo biti svega. Kukonje su prošlu bili nekompletni. Ako se pojave nekompletni, 3:7, a ako budu kompletni moglo bi biti 5:5. |
Promašaj. Kukonje su odigrali kompletni i to kako. Završilo je 8:2. Kod Kukonja u gostima ne treba računati na bodove.
| Citat: | K.C. Spartak – Medvedgrad
Nepoznate ekipe, recimo 6:4 jer domaći teren je domaći teren. |
POGODAK!
3 čista pogotka i 2 zamalo... Nije loše  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|