| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 4:08 pm Naslov
: |
|
|
Rezime 3. kola
| Citat: | Medvedgrad – Južna Trešnjevka Padobranci 3:7
Medvjedi su mi još uvijek enigma i ne mogu ih procjeniti na temelju dva rezultata. Srećom da poznam Padobrance koji su po meni favoriti u ovoj tekmi. Palička & Co. su se uigrali i pikiraju na vrh tablice  |
Promašaj, završilo je 5:5. Škarupka je složio tricu, Dananić je jedini bio blizu, igrao se 5. set. Puh je očito van treninga pa nije mogao parirati njihovom trećem. Šteta za Padobrance, moraju se vaditi na sirotim Cvjećarima
| Citat: | Igromat 600 – K.C. Spartak 6:4
Igromati su u bodovnoj krizi, ali igrali su protiv dvije vrlo nezgodne ekipe. Moje očekivanje je da će Spartak nastradati na Velesajmu, ali vrlo tijesno. |
Blizu pogotka, završilo je 7:3. Šesto i dalje van igre. Spartakovci imaju slabog trećeg, ali da su došli kompletni... Tko zna?
| Citat: | Abesinija – Art kuk 7:3
Da Kukonje igraju doma u punom sastavu ovo bi bio derbi kola. Ako zaista dođu dvojica, Abesinija će puno lakše do sva 3 boda. |
POGODAK! Kukonje u duetu nisu baš imali šanse protiv Abesinije, pogotovo raspoloženog Polje.
| Citat: | INKER II. Zaprešić – SC-veterani 5:5
I Zaprešićani su mi i dalje enigma. Igrali su protiv dvije jake ekipe tako da rezultati nisu realan pokazatelj njihove snage. Veterani su zeznuta ekipa, mogu svakome zakomplicirati život i bez Franceka.
Očekujem remi. |
Promašaj, završilo je 8:2. Dobro se pingalo u Zaprešiću, 11 setova je završilo u fiksu,
| Citat: | Knežija Harmony – ŠD Pantera 4:6
Ovo će biti dobra tekma. Pantere su mlade i kmica u Prečkom im neće biti problem. Knežijanci će odigrati u najjačem sastavu, jedini problem mogu biti Bosiljevčeva bolna leđa... Da ne kažu da ne navijam za njih, jedna mrvu navijačka prognoza, 4:6.  |
I još jedan promašaj. Ovaj nije toliko iznenađenje jer su Knežijanci doma dovoljno jaki (uz fit Bosiljevca) da speglaju svaku ekipu iz lige. Završilo je 6:4.
| Citat: | Kruškina duša – Daltoni 3:7
Dušice sam upoznao jučer, odlična ekipa No, protiv super jakih Daltona će teško do bodova. |
I najveće iznenađenje kola, promašaj tjedna... Dušice su speglali Daltone 6:4. Nisam bio tamo, ali po broju setova 22:20 i po izjednačenom broju osvojenih bodova 403:403 mogu reći da je to bila borba epskih razmjera
| Citat: | Čistoća – Cvjećarnica Nela 4:6
E pa sad nam već trebaju 3 boda I Čistoća je igrala protiv dvije jake ekipe pa njihov skroman učinak nije realan pokazatelj. Bilo bi super kada bi se iz Radničke vratili s udarnička 3 boda  |
Cvjećarnica Nela
Zaslužili smo zadnje mjesto vanserijski slabijom izvedbom u Čistoći. Dečki su to znali iskoristiti i zasluženo nas speglali. Dakle promašaj, završilo je 6:4. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub lis 10, 2015 4:15 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | | Dobro se pingalo u Zaprešiću, 11 setova je završilo u fiksu |
Pa to je prosječno samo jedan u meču.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 4:22 pm Naslov
|
|
| Možda u višim ligima i je neki prosjek, ovdje je prosjek 5-6 fikseva po tekmi. 7-9 je puno, oni su imali 11. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Turbak1123
|
Postano: sub lis 10, 2015 8:12 pm Naslov
|
|
Pardon, a gdje je rezime 2-og kola?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 8:54 pm Naslov
|
|
Sada je jasno zašto tako dobro igraš, imaš oko sokolovo  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 9:10 pm Naslov
|
|
Rezime 2. kola
| Citat: | Južna Trešnjevka Padobranci – Čistoća 7:3
Palička i Dananić su u elementu, Mikloška treba dobiti da se ohrabri i da opusti rukicu... Padobranci igraju doma. Može biti samo još povoljniji rezultat za Padobrance. |
Skoro pa POGODAK, završilo je 8:2. Samo je Čop pružio otpor i još su 3 partije otišle u 5 setova. Rutinska pobjeda Padobrancaca.
| Citat: | Cvjećarnica Nela – Kruškina duša 5:5
Super bi nam legla 3 boda, ali nakon potopa u Prečkom pušem na hladno. Nadam se pobjedi jer teško da možemo ponoviti tako loš dan kao prošli petak, ali i s remijem bi realno bio zadovoljan. |
POGODAK! Dobre su Dušice, dobre... Cindra se znalački provukao protiv Lade. Ta je partija odlučila o bodovima.
| Citat: | Daltoni – Knežija Harmony 7:3
Bosiljevac radi 2, teško da će netko od njegovih suigrača do bodova protiv raspoloženih Daltona. Ali hajde, neka bude 7:3. |
Skoro pa POGODAK, završilo je 8:2. Knežijanci su odigrali u šarenom sastavu, Bosiljavac vuče ozljedu leđa.
| Citat: | ŠD Pantera – INKER II. Zaprešić 6:4
Pantere pale na kurblu, u prijvodu prvih par kola odigraju ispod svojih mogućnosti. Jesu li sazrijeli pokazat će ovo kolo. Nadam se da jesu jer ako mi pokvare prognozu, nadrapali su...  |
Promašaj. Neočekivano lagana pobjeda Pantera, 9:1. Ružić se dobro hrvao s Panterama, ali nije uspio upisati pobjedu.
| Citat: | SC-veterani – Abesinija 4:6
Poljo 3, Ante 2 i Pažin 1. Taman. Ajmo Abesinija  |
POGODAK! Jel' možda Poljo ima brata?
| Citat: | Art kuk – Igromat 600 3:7
Čuo sam pohvale za novog Igromata Vračana tako da bi moglo biti svega. Kukonje su prošlu bili nekompletni. Ako se pojave nekompletni, 3:7, a ako budu kompletni moglo bi biti 5:5. |
Promašaj. Kukonje su odigrali kompletni i to kako. Završilo je 8:2. Kod Kukonja u gostima ne treba računati na bodove.
| Citat: | K.C. Spartak – Medvedgrad
Nepoznate ekipe, recimo 6:4 jer domaći teren je domaći teren. |
POGODAK!
3 čista pogotka i 2 zamalo... Nije loše  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 10, 2015 9:13 pm Naslov
|
|
U prvom postu postoje linkovi na postove s prognozama i rezimeima tako da uvijek možete provjeriti točnost prognoza (i pritom se ) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned lis 11, 2015 10:22 am Naslov
|
|
Evo Veliki dječarci iz Aquashopa su promjenili termin (valjda su mislili da bu Guga došel gledat Cvjećare pa su to htjeli izbječ) i oni umjesto utorka igraju u ponedjeljak. veliko HVALA
Tako da bumo mogli birat dali bumo igrali na stolu 2 ili 3. Mislim da bumo ipak na trojki
5. kolo
Igromat 600 vs J.T. Padobranci dogovoreno za utorak 20.10. u 19h na Velesajmu.
6.kolo J.T. Padobranci vs Daltoni dogovoreno za ponedjeljak 26.10. u 19h u Jazbini "TOZ" (to bi mogla biti oku ugodna tekma) Još ako nam se ovi "jači" razredi ne uvaljaju u termin bit će i gledljiva. Statistički gledano ponedjeljkom se odigravaju 1 ili niti jedna tekma tako da bi trebali odigrat u lijepom ambijentu za gledatelje  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned lis 11, 2015 11:48 am Naslov
|
|
Ikota napisa :
Evo Veliki dječarci iz Aquashopa su promjenili termin (valjda su mislili da bu Guga došel gledat Cvjećare pa su to htjeli izbječi).
Dobar,
Bez uvrede ali Guga ipak ide (tu i tamo) pogledati samo tekme iz vlastite ljige,
direktnih protivnika ili tekme u ljigama koje su jače od one u kojoj se sam "batrga", gdje poznajem neke jake igrače, i očekujem dobar meč. _________________ The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja promjena: Guga; ned lis 11, 2015 1:55 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: ned lis 11, 2015 12:25 pm Naslov
|
|
Gugu nesmeß ni u zagradi spomenut odmah slijedi lektira.
Kakve veze ima Riz i dotični ljudi sa ovom temom?
 _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned lis 11, 2015 1:50 pm Naslov
|
|
Ima veze s Guginim gledanjem tekmi
Nisam valjda spal na to da idem gledati tekme 12. ljige
Jednog dana kada dođeš u našu ljigu (valjda budeš, ak buš dosta treniral u toj Jazbini),
onda bum tebe obavezno dolazil, redovito gledati uživo
Ovak samo imam tvoju sliku na screensaveru pa te i onak stalno gledam.
I nemoj meni fore prodavati s tim zagradama.
Sa zagradama ili bez njih, ti si baš ciljano htel mene prozvati
A pošto vidim da te uzrujalo, prebacil bum taj dio o 8. ljigi tam di i ide... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned lis 11, 2015 2:19 pm Naslov
|
|
Nije istina. Bio sam uvjeren kak buš došel pogledat Tnskog i njegove botaničare, Al jbg valjda sam se opet prevaril
Neznam kad bum igral "tvoje" lige jer ne ovisi samo o meni već i o mojim suigračima. Jedino da kao i ti odem iz ekipe i potražim ekipu u recimo 5 ili 6 razredu. Sorry al to me ne pali. Rađe ja ovak polako od 23. prema dole.
Možda se sretnemo u Zimskom kupu pa buš videl kaj je mrak kaj je kmica ,,, kak bi to moj drug mentor Mixer rekel
btw i ne igramo Trnski i ja 12. ligu već 13.  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned lis 11, 2015 2:41 pm Naslov
|
|
Ovo su sad več teške provokacije.Ja sam jedino promjenil ekipu iz 23.a
(Zlarinski koralji) u 14. (Riz 2), a nakon toga sam se penjal ljigu po ljigu.
Iz 14. u 13. u Igepu (pa promjenili ime u Zagonđije), ne brojim jer se ekipa
Riz praktički razišla nakon kaj je Marijan Vukelić rekel da više ne bu igral.
Od tada idem ljigu po ljigu, dobro možda druge sezone promjenim ekipu ak ne odemo naprijed
Svojevremeno sam trebal doći kod vas, ali to je propalo, tak da su nam
putevi već dosta isprepleteni iako se znamo tek 3 godine pa ne znam čemu ovakvi zajedljivi komentari.Svako sam sebi bira put
Znal sam da buš se zahaklal na tu 12. ljigu...to samo pokazuje da te "žulja" i 11.
Ne brini, samo ti treniraj, i skini soft sa BH pa buš opasniji...
Bilo bi mi drago da zaigramo u Zimskom kupu  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned lis 11, 2015 2:49 pm Naslov
|
|
Nemoj Gugi zamjeriti, on ovako broji lige:
Pongijeva, druga, treća, Vjeverkova, peta, šesta, Stanetova, moja, deveta i dvoznamenkaste
Jedva čekam se čuti s Draženom da mi ispriča kako je prošao prvi trening  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned lis 11, 2015 3:21 pm Naslov
|
|
nije daleko od istine... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
|
Postano: ned lis 11, 2015 3:24 pm Naslov
|
|
Da Guga u pravu si  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned lis 11, 2015 3:43 pm Naslov
|
|
Ikota, nekaj si mi loše volje. Nisi danas trenirao, to je to
Vidiš mene, speglan i spokojan  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned lis 11, 2015 3:47 pm Naslov
|
|
Ma pusti ga, viš da je nadrkan.
Opet je počel s onom svojom iritantnom ciničnom fazom... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned lis 11, 2015 3:54 pm Naslov
|
|
Ča da?
Kužim ga, utorak je blizu, bliži se nova epizoda iz serijala "Trenutak istine" i "Vjerovali ili ne".  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: ned lis 11, 2015 3:58 pm Naslov
|
|
Ma ga je fermalo... _________________ The Only Way Is Up...rutinski |