SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Prognoza za 5. kolo
Igromat 600 – Južna Trešnjevka Padobranci 4:6
Igromati su u naletu, a Padobranci u remi, da ne kažem REM fazi.
Po meni su Padobranci favoriti. Ne ljuti skroz, više srednje.
Siguran derbi kola
Abesinija – Medvedgrad 6:4
Medvedgrad je solidna ekipa, ali vidi se da imaju problema protiv kvalitetne travuljage. Može li to Dambino iskoristiti vidjet ćemo idući tjedan. Ako se ne ustrtari i pošalje Kivača na megdan.
INKER II. Zaprešić – K.C. Spartak 6:4
Zaprešić mi djeluje mrvu kvalitetnije od Spartakovaca. Hoće li ta mala razlika biti dovoljna za pobjedu?
Knežija Harmony – Art kuk 7:3
Harmonikaši
su doma kompletni, a Kukonje dolaze okrnjeni. Sve bi trebalo biti jasno.
Kruškina duša – SC-veterani 7:3
Dušice su ljuti favoriti. Računam na Cindrinu tricu, Gara 2 i ove sezone nešto slabiji Jaki 1 + par.
Čistoća – ŠD Pantera 3:7
Samo Panterin kiks Čistoću spašava od poraza.
Cvjećarnica Nela – Daltoni 2:8
Mi smo zadnji, a Daltoni drugi. Neću trošiti riječi.
Siguran derbi kola
Abesinija – Medvedgrad 6:4
Medvedgrad je solidna ekipa, ali vidi se da imaju problema protiv kvalitetne travuljage. Može li to Dambino iskoristiti vidjet ćemo idući tjedan. Ako se ne ustrtari i pošalje Kivača na megdan.
INKER II. Zaprešić – K.C. Spartak 6:4
Zaprešić mi djeluje mrvu kvalitetnije od Spartakovaca. Hoće li ta mala razlika biti dovoljna za pobjedu?
Knežija Harmony – Art kuk 7:3
Harmonikaši
Kruškina duša – SC-veterani 7:3
Dušice su ljuti favoriti. Računam na Cindrinu tricu, Gara 2 i ove sezone nešto slabiji Jaki 1 + par.
Čistoća – ŠD Pantera 3:7
Samo Panterin kiks Čistoću spašava od poraza.
Cvjećarnica Nela – Daltoni 2:8
Mi smo zadnji, a Daltoni drugi. Neću trošiti riječi.
Guga nadam se da su komentari više pozitivni nego negativniGuga je napisao/la:Ma znam da je Marko, zajebavam se.
Dapače, znam ja o njemu puno više nego bi i ti i on mogli pretpostaviti.
Čak sam dosta dugo pričao o njemu s njegovim mentorom-trenerom u Velikoj Gorici.
Tak da znaš, Guga zna sve...
Ako misliš na Radočaja, nažalost od 6 mj, mi više ne trenramo. Sada uglavnom tražim savjete i treninge s prvoligašima i igračima iz jakih liga
mozes samo pokret iskrivit

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
dtrnski je napisao/la:Prognoza za 5. kolo
Siguran derbi kola
Volim kada prognoziraš poraz Igromata, jer onda tek Igromati iznenade, nadam se i ovog puta da će biti tak. Pogotovo sad kada nam i kapetan ulazi u formu![]()
Vracko91 je napisao/la:Vaša će tekma biti odlična, preporučam da se pogleda.dtrnski je napisao/la:Prognoza za 5. kolo
Siguran derbi kola
Volim kada prognoziraš poraz Igromata, jer onda tek Igromati iznenade, nadam se i ovog puta da će biti tak. Pogotovo sad kada nam i kapetan ulazi u formu![]()
Kada i gdje igrate?