SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Ib je nafutro podatke, proizvodnja može krenuti.
Dakle, prognoza za prvo kolo uz lagani uvodni osvrt na ekipe.
K.C. Spartak – Južna Trešnjevka Padobranci 4:6
Spartakovce ne poznam, za razliku od Padobranaca. Uz Paličku, sada će dobro moći potegnut i Dananić. A tu su još Mikloška i Puhovski...
Medvedgrad – Art kuk 3:7
Kukonje su krenuli od početka i dogurali su do 11. lige. Nekako mi se čini da nemaju namjeru ovdje ostati. Ne poznam niti Medvedgrad niti njih, ali na reputaciju Kukonjama dajem prednost.
Igromat 600 – SC-veterani 5:5
Konačno poznate ekipe. Početak sezone, domaći teren, prvi remi
Abesinija – ŠD Pantera 5:5
Derbi kola

Nadam se da će ipak svi bodovi ostat na Gredicama samo ne znam kako Abesinci stoje s treninzima.
INKER II. Zaprešić – Daltoni 3:7
Zaprešićane ne poznam, a s jednim sam Daltonom igrao jučer, drugog sam vidio kako gruva kaćuše iz svojeg forhenda.
Možda 4:6, ali ne očekujem da će se Daltoni iz Zaprešića vratiti bez 3 boda.
Knežija Harmony – Cvjećarnica Nela 5:5
Očekivao sam pobjedu, neizvjesniju nego prošli put, ali ipak 3 boda. Nakon informacije da su se pojačali s odličnim igračem moram prognozu "malo" primiriti i nadati se remiju.
Kruškina duša – Čistoća 6:4
Nepoznate ekipe. Na neviđeno dajem prednost Dušicama, čisto jer vidim više poznatih imena u sastavu
Dakle, prognoza za prvo kolo uz lagani uvodni osvrt na ekipe.
K.C. Spartak – Južna Trešnjevka Padobranci 4:6
Spartakovce ne poznam, za razliku od Padobranaca. Uz Paličku, sada će dobro moći potegnut i Dananić. A tu su još Mikloška i Puhovski...
Medvedgrad – Art kuk 3:7
Kukonje su krenuli od početka i dogurali su do 11. lige. Nekako mi se čini da nemaju namjeru ovdje ostati. Ne poznam niti Medvedgrad niti njih, ali na reputaciju Kukonjama dajem prednost.
Igromat 600 – SC-veterani 5:5
Konačno poznate ekipe. Početak sezone, domaći teren, prvi remi
Abesinija – ŠD Pantera 5:5
Derbi kola
Nadam se da će ipak svi bodovi ostat na Gredicama samo ne znam kako Abesinci stoje s treninzima.
INKER II. Zaprešić – Daltoni 3:7
Zaprešićane ne poznam, a s jednim sam Daltonom igrao jučer, drugog sam vidio kako gruva kaćuše iz svojeg forhenda.
Možda 4:6, ali ne očekujem da će se Daltoni iz Zaprešića vratiti bez 3 boda.
Knežija Harmony – Cvjećarnica Nela 5:5
Očekivao sam pobjedu, neizvjesniju nego prošli put, ali ipak 3 boda. Nakon informacije da su se pojačali s odličnim igračem moram prognozu "malo" primiriti i nadati se remiju.
Kruškina duša – Čistoća 6:4
Nepoznate ekipe. Na neviđeno dajem prednost Dušicama, čisto jer vidim više poznatih imena u sastavu
- Leteći Medvjedić
- Leteći Medvjedić
Znao sam da moram doc na tekmu jer jednostavno panterice ne mogu bez medonja ja mislim da je to razlog ovom srmotnom rezultatu,salim se cuo sam da je bila dobra tekma uz puno dobrog cokljanja jos da se popila koja pivica
rezultat nije bitan ak se dobro igralo 
Guga na turnirima pušta medonjama mečeve 
Uspjeli smo uzet sva tri boda.
Bilo je teško ,ali smo uspjeli. Nikako mi ne paše taj podrum u Dugom selu i volio bi ga izbjeći idući puta ako do njega dođe.
Iduću tekmu igramo doma sa Čistoćom u ponedjeljak u 19h- Nadamo se ,,,, nadamo
Iduću tekmu igramo doma sa Čistoćom u ponedjeljak u 19h- Nadamo se ,,,, nadamo
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)