| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: sub tra 18, 2015 9:31 am Naslov
: |
|
|
Prognoza za 9. kolo
HŽ infrastruktura – HVIDRA Maksimir 4:6
Hvidra i bez Sindika može dobiti ovu tekmu, ali... Jedini problem je što su HŽovci domaćini, a doma igraju puno bolje nego u gostima. Doma su izgubili samo od prve ekipe lige, MTM-a, a sve ostalo su pobjede bez remija. Moglo bi biti čupavo bez Sindika.
Novi milenij – ŠD Pantera 5:5
DERBI KOLA! Pantere su konsolidirale redove i grabe prema vrhu. Milenijci traže priključak i morat će nastupiti u najjačem sastavu ako žele do bodova.
STKI Samobor i Sveta Nedelja I. – Igromat 600 4:6
Šesto je u odličnoj formi, a Znikini suigrači će teško parirati Igromatima. Možda ako Santaj zakomplicira koju partiju, a Papišta proigra...
Nezgode – Pun Mun 5:5
I prošle sezone su odigrali 5.5. Niti jedna niti druga ekipa nije u formi, pretpostavljam da nedostaje treninga. Nezgodama treba svaki bod da se maknu sa začelja, a Punmunovcima je ovo idealna prilika za ugrabit bodove.
MTM – Početnici 6:4
MTM do kraja sezone ima samo dvije teže tekme. To je ova s Početnicima i s nama Cvjećarima. Uz navijačku prognozu stavljam pobjedu MTM jer smatram da su dovoljno iskusne za svaku postavu Početnika.
Trnava-Dubrava – Knežija Harmony 4:6
Trnava mi je ostala jedina nepoznata ekipa lige. Knežijanci imaju Bosiljevca koji vjerojatno radi tricu. Ban i Velček su solidni, ali dosta slabiji od Bosiljevca. Sve ovisi kako će se oni snaći kod Trnave. Knežijanci su ljuti favoriti, ali remi ne bi iznenadio.
Orkis-momento – Cvjećarnica Nela
Derbi dvorane Vjesnik Neću prognozirati rezultat  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub tra 18, 2015 1:42 pm Naslov
|
|
Kompletirano je 8. kolo
| Citat: | Cvjećarnica Nela – HŽ infrastruktura 5:5
Mi u ovoj tekmi glumimo neke favorite. Domaćini smo, bolje smo rangirani i tako to... Međutim nije baš sve crno-bijelo. S druge strane su Bolkovac i Džidić, dvojac vrlo neugodnih igrača. Džidić malo varira u formi, ali ništa osobito. Znam da ćete me popljuvat jer ću staviti remi, ali imam svoj razlog Poslije tekme ću objasniti detalje. |
Promašaj, završilo je 9:1 na naše veliko iznenađenje. Vjerojatno su se iznenadili i HŽovci. Na njihovu žalost i našu sreću nisu se adaptirali na dvoranu i stol. Stavio sam oprezan rezultat jer je postojala mogućnost da nećemo igrati na "svojem" stolu. Ipak je sve dobro prošlo.
| Citat: | Knežija Harmony – Orkis-momento 6:4
Knežijanci su solidna ekipa. Evidentno doma igraju puno bolje nego u gostima. Uz solidnu igru Kipčića, raspoloženog Podhraškog i dobre partije Kraša i Ive, Orkisovci bi mogli do boda. |
Rezultat je pogođen, ali tekma ima rep pa je neću dalje komentirati.
| Citat: | Početnici – Trnava-Dubrava
Nema šanse da više prognoziram tekme Početnika jer im doslovno niti jedan igrač nije standardan. |
Završilo je 5:5. Početnici su igrali u polustandardnoj postavi Pušić-Tepša-Trbojević.
| Citat: | Pun Mun – MTM 4:6
Punmunovci još nisu igrali s MTM-om tako da će im ovo biti obostrano zanimljivo iskustvo. Punmunovci igraju doma, to bi mogla biti prevaga. Ali opet, cure su pokazale da jednako dobro peglaju na svim terenima
Prognoza je malo navijačka, jer ne bih bio iznenađen i porazom MTM-a. |
Mali promašaj, završilo je 3:7. Amir je prava zamjena za Tanju. Milić je napravio tricu i to je sve što su Punmunovci napravili, uključujući da su i za mene neočekivano izgubili parove. Bravo MTM.
| Citat: | Igromat 600 – Nezgode 6:4
Igromati imaju novog igrača, Nezgode su van igre. Nema prednosti domaćeg terena jer obje ekipe igraju na Velesajmu. |
Pogodak. Amir je ipak bio zamjena za Tanju (MTM) tako da su Igromatovci bili u standardnoj postavi s malom rošadom Željka i Zlatka. Teška tekma, 6 partija u 5 setova.
| Citat: | ŠD Pantera – STKI Samobor i Sveta Nedelja I. 7:3
Samoborci ne igraju dobro, a Pantere su uhvatile zamah. |
Pogodak. Antonićeva trica uz jednak doprinos Karduma, Lončara i Biškupića i predane parove od strane Samoboraca.
| Citat: | HVIDRA Maksimir – Novi milenij 5:5
DERBI KOLA!
Nadam se da će Tonko dovuć Sindika na ovu tekmu jer ovo je ipak derbi. Tekma koja može odlučivati o rasporedu na samom vrhu tablice.
Kakav je to derbi ako ne završi remijem?  |
Pogodak. Da, da... Hvidra je bila sa Sindikom, a Milenijci su aktivirali Sakalja koji je ujedno bio i igrač tekme - napravio je tricu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Postar
Pridružen/a: 19. 09. 2014. (20:22:06) Postovi: 185 Lokacija: KINA
|
Postano: ned tra 19, 2015 10:19 pm Naslov
|
|
Većeras se lokomotiva Pantera TIN ANTONIĆ ozljedio i pitanje je dali ce sutra igrati.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon tra 20, 2015 9:24 am Naslov
|
|
Nadam se da će biti sve u redu s njim. Bila bi stvarno šteta jer ste počeli opasno skupljat bodove.
Prerano je za ozbiljne analize, ali po mojoj procjeni imate samo dvije teške tekme - Milenijce (sa Sakaljem) i Hvidru (sa Sindikom). |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tobi
|
Postano: pon tra 20, 2015 9:32 am Naslov
|
|
Večeras u 18:00 HŽ infrastruktura – HVIDRA Maksimir...
Usput, moj broj mobitela u biltenu je pogrešan, treba pisati Obuljen Tonko 099/6765-144. Naše tekme ionako uvijek dogovara Krešo, ali nek' se nađe do sljedećeg biltena. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon tra 20, 2015 9:43 am Naslov
|
|
Oooo, znači iza 10 bi rezultat mogao biti na netu. Naaajs  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon tra 20, 2015 10:31 am Naslov
|
|
e sad
šteta, u subotu u Ritmu je pokazao u kakvoj je formi.
Doduše za drugačijim stolom  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Slick
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (22:31:42) Postovi: 177 Lokacija: ZagreB
|
Postano: pon tra 20, 2015 11:29 am Naslov
|
|
mmm da, jasno se vidjelo, u jednom času mu je "forma" doslovno "pobjegla" pod stol na nos i usta  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon tra 20, 2015 11:46 am Naslov
|
|
ahahahahah, to sam propustio  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Turbak1123
|
Postano: pon tra 20, 2015 11:49 am Naslov
|
|
| Slick (napisa): | mmm da, jasno se vidjelo, u jednom času mu je "forma" doslovno "pobjegla" pod stol na nos i usta  |
Svatko kiksa tu i tamo
Malo sam pretjero u sub i jednostavno sve oslo u bananu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon tra 20, 2015 12:04 pm Naslov
|
|
Dakle, ekipa Orkis momento je slużbeno uložila prigovor na ponašanje suparničke ekipe (Knežija Harmony) u prošlom kolu, tj. na potencijalno nepoštivanje pravila od strane Knežijanaca. Danas ću tražiti očitovanje od igrača iz Knežije Harmony, hm... Uvijek se nadam da se ovakve stvari neće dogadjati, ali s vremena na vrijeme vjerojatno mora i toga biti...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
Pridružen/a: 22. 11. 2013. (11:55:18) Postovi: 1203 Lokacija: TU I TAMO
|
Postano: pon tra 20, 2015 12:34 pm Naslov
|
|
Vjerojatno se opet miješam gdje mi ije mjesto, ali ne mogu ne komentirati.
Naime, pravila natjecanja u SOKAZ-u su decidirana i jasna, ali pravila su jedno a praksa pokazuje nešto sasvim drugo.
Vjerojatno je iz slučaja koji se dogodio na predmetnoj odluci potpuno jasno tko je u pravu a tko u krivu.
Bez obzira na to, pravda će uvjren sam izgledati drugačije.
55 će (prema nepisanom naputku uticajnih ljudi) odlučiti da se utakmica ponovi.
Nedaj bože da se onaj tko je zaista oštečen u predmetnom sporu ne složi s tim, jer će biti kažnjen registracijom utkamice 0:10 i tri boda kazne, a nebi se čudio i da dobije novčanu kaznu zbog odbijanja odigravanja utakmice.
Pravila služe samo za plašene naivace, a pravdu kroje jači i bezobrazniji.
Ne ulazim u to tko je u pravu, ali netko to sigurno jest i nema potrebe za ponavljanjem utakmice, već 55 treba donijeti konačnu odluku. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon tra 20, 2015 12:44 pm Naslov
|
|
Vjeverko, fakat ti je dosadno kad okolo bacaš hepo kockice  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon tra 20, 2015 12:52 pm Naslov
|
|
Tri puta sam pročital njegov post i fakat ga ne kužim.
Vjeverko daj reci kaj misliš.
Moje mišljenje je da se treba dotična tekma registrirat 0:10 za goste, a tvoje mišljenje je...??? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon tra 20, 2015 12:53 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | ...
Vjerojatno je iz slučaja koji se dogodio na predmetnoj odluci potpuno jasno tko je u pravu a tko u krivu.
Bez obzira na to, pravda će uvjren sam izgledati drugačije... |
kakav vrhnuski majstor trollanja.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pon tra 20, 2015 1:01 pm Naslov
|
|
Ikota....
Kaj se to s tobom događa?
Si se povampiril?
Donedavno nisi imal stav o ničemu a sed odjednom u svakoj prilici iznosiš svoje decidirano mišljenje.
SVAKA ČAST.
No da ponovim.
Nije mi bitno tko je u pravu ali netko sigurno jest, i u duhu pravila trebalo bi registrirati utakmicu u njegovu korist 10:0.
S obzirom da sam i ja nekad (davno) bio referent (voditelj lige) u SOKAZU, znam kakve (nepisane) naputke dobijaju voditelji liga u vezi arbitraže u ovakvim slučajevima.
Zato me jako zanima kakvo će obrazloženje svoje odluke iznijeti 55. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon tra 20, 2015 1:06 pm Naslov
|
|
Kaj se tiče mog stava uvjek ga imam samo ga ne iznosim često, pogotovo ne pred nekim koga vidim 2 puta godišnje, kao što si ti, pa ti se to sad malo čini čudno
kaj se tiče voditelja 12 lige,,, Pa kaj ti ga nije jednostavnije bilo pitati: Petre kaj ti misliš o svemu?
.
I... Zakaj više nisi voditelj lige???  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Zadnja promjena: Pale; pon tra 20, 2015 1:13 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pon tra 20, 2015 1:12 pm Naslov
|
|
| vjeverko (napisa): | S obzirom da sam i ja nekad (davno) bio referent (voditelj lige) u SOKAZU, znam kakve (nepisane) naputke dobijaju voditelji liga u vezi arbitraže u ovakvim slučajevima.
Zato me jako zanima kakvo će obrazloženje svoje odluke iznijeti 55. |
ne znam kako je bilo davno, ja sam bio voditelj nedavno i ako sam kaznjavao radio sam to bez ikakvih naputaka. pitao sam za misljenje i savjet iskusnije ako sam i sam bio na vagi kako da odlucim. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vjeverko
|
Postano: pon tra 20, 2015 1:27 pm Naslov
|
|