SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Rezime 6. kola
Rijetko čista tekma bez uzbuđenja petog seta. Očekivani remi, radi se o podjednakim ekipama.
Nekoliko partija u 5 setova, podjela bodova u zadnja dva poena 5. seta. Moji su odigrali odlično, Dražen se očekivano traži jer usvaja puno novih elemanata, a Lada je odigrao odično
Očekiva sam da će biti krepan od puta, ali odigrao je odlično. Preporučam mu put u Deželu i na dan iduće tekme
Pet partija u 5 setova, bodovno vrlo blizu. Odlična je to bila tekma.

POGODAK!Južna Trešnjevka Padobranci – Daltoni 5:5
Daltoni su protiv Dušica pokazali da nisu nepobjedivi. Preporučio bi svim ekipama da bace pogled na taj zapisnik ako imaju bodovne ambicije u susretu s Daltonima.
Bila je odlična tekmaŠD Pantera – Cvjećarnica Nela
Neću prognozirati rezultat, očekujem dobru tekmu
Očekiva sam da će biti krepan od puta, ali odigrao je odlično. Preporučam mu put u Deželu i na dan iduće tekme
POGODAK!SC-veterani – Čistoća 5:5
Maras je izvan stroja, nadam se da će se oporaviti. Čistoća je sve bolja. Derbi ekipa na začelju.
Promašaj, završilo je 2:8. Kukonje su predale parove i jedan singl. Dušice su ovom pobjedom rezervirale mjesto u gornjem domu.Art kuk – Kruškina duša 4:6
Kukonje su do sada doma bili nepobjedivi. Ovaj puta im dolazi u goste neporažene Dušice i očekujem dobru tekmu. Naginje prema remiju, ali ovaj puta dajem prednost mlađoj ekipi.
Promašaj, završilo je 4:6. Bosiljevac nije izvan formeK.C. Spartak – Knežija Harmony 6:4
Spartakovci su doma, Bosiljevac je malo izvan forme.
Promašaj, ali Medvedgrad je igrao u duetu bez prvog reketa Škarupke. Završilo je 4:6, sa Škarupkom Medvedi bi vrlo vjerojatno pobjedili Keramičare.Medvedgrad – INKER II. Zaprešić 5:5
I ovo će završiti remijem.
Žešći promašaj, završilo je 1:9. Abesinci su očekivano bili favoriti, ali 1:9 nisam očekivao. I još su Igromati bili doma. Bravo AbesinijaIgromat 600 – Abesinija 4:6
Svakako mi javite kada je ova tekma, da jednom vidim Abesince na bojnom poljuA pogotovo Polju
Prognoza za 7. kolo
Abesinija – Južna Trešnjevka Padobranci 5:5
DERBI KOLA!

Remi nitko ne voli, ali meni se čini da će i ovo završiti remijem. Očekujem da će Abesinici opet biti u kvartetu jer su tako najkompaktniji.
INKER II. Zaprešić – Igromat 600 4:6
Igromati će izgubiti 9:1 ili pobjediti 6:4
Šala mala, osciliraju u igri i teški je znati na koju nogu će se probuditi
Nadam se da će prevagnuti pobjednička noga 
Knežija Harmony – Medvedgrad 6:4
Harmonikaši će svirkom ispratiti nova 3 boda.
Kruškina duša – K.C. Spartak 7:3
Dušice grabe naprijed, Spartakovci bi trebali biti lak plijen, pogotovo na domaćem terenu.
Čistoća – Art kuk 5:5
Ovo će biti zanimljiva tekma. Kukonje imaju kvalitetu, ali dolaze u duetu. Ako dođe do parova, to sigurno gube jer se ne sjećam kada su odigrali parove. Ili remi ili pobjeda Čistoće. Hmmmm, ajde neka bude remi.
Cvjećarnica Nela – SC-veterani
Derbi začelja. Mi već 3 kola grebemo po samom dnu, Veterani su par mjesta iznad. Neću prognozirati rezultat, i u našem trećem susretu očekujem dobru tekmu
Daltoni – ŠD Pantera 5:5
Večeras smo odigrali s Panterama pa dok je još friško...
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca. Kardum i Šokre mogu pobjediti MM-a, Milića teško, ali ne i nemoguće. Ovo će biti otvorena tekma, preporučam gledanje. Staviti ću remi, pa šta bude.
Tekma koja je uz bok derbiju Abesinije i Padobranaca.
Abesinija – Južna Trešnjevka Padobranci 5:5
DERBI KOLA!
Remi nitko ne voli, ali meni se čini da će i ovo završiti remijem. Očekujem da će Abesinici opet biti u kvartetu jer su tako najkompaktniji.
INKER II. Zaprešić – Igromat 600 4:6
Igromati će izgubiti 9:1 ili pobjediti 6:4
Knežija Harmony – Medvedgrad 6:4
Harmonikaši će svirkom ispratiti nova 3 boda.
Kruškina duša – K.C. Spartak 7:3
Dušice grabe naprijed, Spartakovci bi trebali biti lak plijen, pogotovo na domaćem terenu.
Čistoća – Art kuk 5:5
Ovo će biti zanimljiva tekma. Kukonje imaju kvalitetu, ali dolaze u duetu. Ako dođe do parova, to sigurno gube jer se ne sjećam kada su odigrali parove. Ili remi ili pobjeda Čistoće. Hmmmm, ajde neka bude remi.
Cvjećarnica Nela – SC-veterani
Derbi začelja. Mi već 3 kola grebemo po samom dnu, Veterani su par mjesta iznad. Neću prognozirati rezultat, i u našem trećem susretu očekujem dobru tekmu
Daltoni – ŠD Pantera 5:5
Večeras smo odigrali s Panterama pa dok je još friško...
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca. Kardum i Šokre mogu pobjediti MM-a, Milića teško, ali ne i nemoguće. Ovo će biti otvorena tekma, preporučam gledanje. Staviti ću remi, pa šta bude.
Tekma koja je uz bok derbiju Abesinije i Padobranaca.
Zadnja izmjena: trnac, dana/u sub lis 31, 2015 1:07 am, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad nisam gledao/vidio/upoznao Antolica, ali na neviđeno bi stavio svu svoju ušteđevinu na kolegu Kustecadtrnski-trnac je napisao/la:Prognoza za 7. kolo
.
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca.
Bit ce na knap, ali ponajvise zbog toga sto trenutno ja skupim 7-11 poena po meču
Trnac je moj standardni nick koji koristim na više foruma. Prije cca godinu dana sam ovdje promjenio nick u "trnac" pa su neki ostali zbunjeni i odmah sam vratio. A sada sam vidio tvoju soluciju, stari nick - novi nick, pa rekoh da probam.Ikota~sova je napisao/la:Zašto tnac a ne PANDA![]()
Trnac
A avatar je privremen dok ne sliknem tablu "TRNAC" na Bukovcu.
slazem sesrale7 je napisao/la:Nikad nisam gledao/vidio/upoznao Antolica, ali na neviđeno bi stavio svu svoju ušteđevinu na kolegu Kustecadtrnski-trnac je napisao/la:Prognoza za 7. kolo
.
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca.![]()
Bit ce na knap, ali ponajvise zbog toga sto trenutno ja skupim 7-11 poena po meču![]()
![]()
I ja glasam za -PANDAIkota~sova je napisao/la:Zašto tnac a ne PANDA![]()
Trnac
To mi je puno zvučnije i atraktivnije, osim toga svi te već znaju kao
Medvjedića Pandu (zlog srca) koji nikome ne posuđuje robota...čak ni poznanicima i (bivšim) prijateljima.
Inače, zaštitna sličica ti je super i ja ju nebi mijenjao, pogotovo ne za tablu nekog kvarta, čak i ako nije zahrđala
dtrnski-trnac, ne znam nije mi baš...isto kao da sam ja mpetrekovic-petrek
Puno mi je bolje -GUGA
A za tebe je PANDA kao izmišljen nadimak koji sam ja odmah uočio i uostalom vidim da ti se sviđa, a ne možeš zanjekati fascinantnu sličnost tvoje konstitucije i elegantnih pokreta s pokretima Kraljevske Pande
The Only Way Is Up...rutinski
Panda mi je fora jer obožavam crtiće. S klincima sam gledao sve crtiće koje su imali i uživao. A Panda mi je bila posebno simpatična tako da mi nije bio problem prihvatiti tu zeku, pogotovo što postoji velika sličnost u konstituciji što si i sam primjetioGuga je napisao/la:I ja glasam za -PANDA![]()
To mi je puno zvučnije i atraktivnije, osim toga svi te već znaju kao
Medvjedića Pandu (zlog srca) koji nikome ne posuđuje robota...čak ni poznanicima i (bivšim) prijateljima.
Inače, zaštitna sličica ti je super i ja ju nebi mijenjao, pogotovo ne za tablu nekog kvarta, čak i ako nije zahrđala![]()
dtrnski-trnac, ne znam nije mi baš...isto kao da sam ja mpetrekovic-petrek![]()
Puno mi je bolje -GUGA![]()
A za tebe je PANDA kao izmišljen nadimak koji sam ja odmah uočio i uostalom vidim da ti se sviđa, a ne možeš zanjekati fascinantnu sličnost tvoje konstitucije i elegantnih pokreta s pokretima Kraljevske Pande
Kroz neko vrijeme će nick biti samo trnac, treba vremena da se malo slegnu dojmovi. A avatar je za sada ono što sam planirao, tnx ib
Ante je napisao/la:Cvjecari su napokon odradili ekipe iz vrha i sad krece bodovnq zetva. Do 12. kola
Ma mi sve po malo. Ako remiziramo sve do kraja sakupit ćemo 10 bodova što bi nam moglo biti dosta za ostanak
A u 12. kolu očekujem posebno dobru tekmu, samo mislim da imate problem. Vas je 4, tri su partije, a siguran sam da svi želite novu prostirku u dnevnoj sobi ...