| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 12:36 am Naslov
: |
|
|
Rezime 6. kola
| Citat: | Južna Trešnjevka Padobranci – Daltoni 5:5
Daltoni su protiv Dušica pokazali da nisu nepobjedivi. Preporučio bi svim ekipama da bace pogled na taj zapisnik ako imaju bodovne ambicije u susretu s Daltonima.  |
POGODAK! Rijetko čista tekma bez uzbuđenja petog seta. Očekivani remi, radi se o podjednakim ekipama.
| Citat: | ŠD Pantera – Cvjećarnica Nela
Neću prognozirati rezultat, očekujem dobru tekmu  |
Bila je odlična tekma Nekoliko partija u 5 setova, podjela bodova u zadnja dva poena 5. seta. Moji su odigrali odlično, Dražen se očekivano traži jer usvaja puno novih elemanata, a Lada je odigrao odično
Očekiva sam da će biti krepan od puta, ali odigrao je odlično. Preporučam mu put u Deželu i na dan iduće tekme
| Citat: | SC-veterani – Čistoća 5:5
Maras je izvan stroja, nadam se da će se oporaviti. Čistoća je sve bolja. Derbi ekipa na začelju. |
POGODAK! Pet partija u 5 setova, bodovno vrlo blizu. Odlična je to bila tekma.
| Citat: | Art kuk – Kruškina duša 4:6
Kukonje su do sada doma bili nepobjedivi. Ovaj puta im dolazi u goste neporažene Dušice i očekujem dobru tekmu. Naginje prema remiju, ali ovaj puta dajem prednost mlađoj ekipi. |
Promašaj, završilo je 2:8. Kukonje su predale parove i jedan singl. Dušice su ovom pobjedom rezervirale mjesto u gornjem domu.
| Citat: | K.C. Spartak – Knežija Harmony 6:4
Spartakovci su doma, Bosiljevac je malo izvan forme. |
Promašaj, završilo je 4:6. Bosiljevac nije izvan forme
| Citat: | Medvedgrad – INKER II. Zaprešić 5:5
I ovo će završiti remijem. |
Promašaj, ali Medvedgrad je igrao u duetu bez prvog reketa Škarupke. Završilo je 4:6, sa Škarupkom Medvedi bi vrlo vjerojatno pobjedili Keramičare.
| Citat: | Igromat 600 – Abesinija 4:6
Svakako mi javite kada je ova tekma, da jednom vidim Abesince na bojnom polju A pogotovo Polju  |
Žešći promašaj, završilo je 1:9. Abesinci su očekivano bili favoriti, ali 1:9 nisam očekivao. I još su Igromati bili doma. Bravo Abesinija  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DALTON1
|
Postano: sub lis 31, 2015 12:51 am Naslov
|
|
A sad najava 7.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 12:57 am Naslov
|
|
Prognoza za 7. kolo
Abesinija – Južna Trešnjevka Padobranci 5:5
DERBI KOLA!
Remi nitko ne voli, ali meni se čini da će i ovo završiti remijem. Očekujem da će Abesinici opet biti u kvartetu jer su tako najkompaktniji.
INKER II. Zaprešić – Igromat 600 4:6
Igromati će izgubiti 9:1 ili pobjediti 6:4 Šala mala, osciliraju u igri i teški je znati na koju nogu će se probuditi Nadam se da će prevagnuti pobjednička noga
Knežija Harmony – Medvedgrad 6:4
Harmonikaši će svirkom ispratiti nova 3 boda.
Kruškina duša – K.C. Spartak 7:3
Dušice grabe naprijed, Spartakovci bi trebali biti lak plijen, pogotovo na domaćem terenu.
Čistoća – Art kuk 5:5
Ovo će biti zanimljiva tekma. Kukonje imaju kvalitetu, ali dolaze u duetu. Ako dođe do parova, to sigurno gube jer se ne sjećam kada su odigrali parove. Ili remi ili pobjeda Čistoće. Hmmmm, ajde neka bude remi.
Cvjećarnica Nela – SC-veterani
Derbi začelja. Mi već 3 kola grebemo po samom dnu, Veterani su par mjesta iznad. Neću prognozirati rezultat, i u našem trećem susretu očekujem dobru tekmu
Daltoni – ŠD Pantera 5:5
Večeras smo odigrali s Panterama pa dok je još friško...
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca. Kardum i Šokre mogu pobjediti MM-a, Milića teško, ali ne i nemoguće. Ovo će biti otvorena tekma, preporučam gledanje. Staviti ću remi, pa šta bude.
Tekma koja je uz bok derbiju Abesinije i Padobranaca.
Zadnja promjena: trnac; sub lis 31, 2015 1:07 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 1:04 am Naslov
|
|
Uočite promjena avatara i nicka  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: sub lis 31, 2015 2:51 am Naslov
|
|
Zašto tnac a ne PANDA
Trnac  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
srale7
Pridružen/a: 05. 10. 2013. (16:50:11) Postovi: 179 Lokacija: Pod stolom
|
Postano: sub lis 31, 2015 3:17 am Naslov
|
|
| dtrnski-trnac (napisa): | Prognoza za 7. kolo
.
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca. |
Nikad nisam gledao/vidio/upoznao Antolica, ali na neviđeno bi stavio svu svoju ušteđevinu na kolegu Kusteca
Bit ce na knap, ali ponajvise zbog toga sto trenutno ja skupim 7-11 poena po meču  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 9:06 am Naslov
|
|
Tin je beskompromisni fajter, nema kod njega cile mile niti mile lale  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 9:08 am Naslov
|
|
| Ikota~sova (napisa): | Zašto tnac a ne PANDA
Trnac  |
Trnac je moj standardni nick koji koristim na više foruma. Prije cca godinu dana sam ovdje promjenio nick u "trnac" pa su neki ostali zbunjeni i odmah sam vratio. A sada sam vidio tvoju soluciju, stari nick - novi nick, pa rekoh da probam.
A avatar je privremen dok ne sliknem tablu "TRNAC" na Bukovcu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: sub lis 31, 2015 10:00 am Naslov
|
|
Pih, dobrodošao u 21. stoljeće. Zahvalit ćeš mi kasnije
Žao mi je šta nisam uspio pronać neku nezahrđalu, jedino ako hoćeš imat i I. odvojak  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
DANANIC
Pridružen/a: 09. 06. 2011. (00:02:08) Postovi: 45 Lokacija: na zapadu
|
Postano: sub lis 31, 2015 10:36 am Naslov
|
|
| srale7 (napisa): | | dtrnski-trnac (napisa): | Prognoza za 7. kolo
.
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca. |
Nikad nisam gledao/vidio/upoznao Antolica, ali na neviđeno bi stavio svu svoju ušteđevinu na kolegu Kusteca
Bit ce na knap, ali ponajvise zbog toga sto trenutno ja skupim 7-11 poena po meču  |
slazem se mislim da nema nikakve sanse protiv Kusteca.. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Vracko91
|
Postano: sub lis 31, 2015 10:39 am Naslov
|
|
Susret između Zapresica i Igromata cu iskazat misljenje u stilu Gorana Vlaovica
Ocigledno ja da momcad koja izgubi ovaj mec, nece pobijediti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ante
|
Postano: sub lis 31, 2015 2:53 pm Naslov
|
|
Cvjecari su napokon odradili ekipe iz vrha i sad krece bodovnq zetva. Do 12. kola  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 5:00 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | Pih, dobrodošao u 21. stoljeće. Zahvalit ćeš mi kasnije
Žao mi je šta nisam uspio pronać neku nezahrđalu, jedino ako hoćeš imat i I. odvojak  |
Za sada će biti i ova dobra. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 31, 2015 5:05 pm Naslov
|
|
| Ikota~sova (napisa): | Zašto tnac a ne PANDA
Trnac  |
I ja glasam za -PANDA
To mi je puno zvučnije i atraktivnije, osim toga svi te već znaju kao
Medvjedića Pandu (zlog srca) koji nikome ne posuđuje robota...čak ni poznanicima i (bivšim) prijateljima.
Inače, zaštitna sličica ti je super i ja ju nebi mijenjao, pogotovo ne za tablu nekog kvarta, čak i ako nije zahrđala
dtrnski-trnac, ne znam nije mi baš...isto kao da sam ja mpetrekovic-petrek
Puno mi je bolje -GUGA
A za tebe je PANDA kao izmišljen nadimak koji sam ja odmah uočio i uostalom vidim da ti se sviđa, a ne možeš zanjekati fascinantnu sličnost tvoje konstitucije i elegantnih pokreta s pokretima Kraljevske Pande  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 5:12 pm Naslov
|
|
| DANANIC (napisa): | slazem se mislim da nema nikakve sanse protiv Kusteca.. |
Definiraj "nikakve šanse".
Mogli bi stisnut okladicu, recimo ako Tin pobjedi ili uđu u 5. set ja dobijam, ako Kusta smaže Tina u 3 seta ti dobijaš, ostalo nikom ništa.
Ulog - 3 nove trening loptice.
Onda?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 5:14 pm Naslov
|
|
| Vracko91 (napisa): | Susret između Zapresica i Igromata cu iskazat misljenje u stilu Gorana Vlaovica
Ocigledno ja da momcad koja izgubi ovaj mec, nece pobijediti  |
Treniraš li štogod?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 5:26 pm Naslov
|
|
| Guga (napisa): | I ja glasam za -PANDA
To mi je puno zvučnije i atraktivnije, osim toga svi te već znaju kao
Medvjedića Pandu (zlog srca) koji nikome ne posuđuje robota...čak ni poznanicima i (bivšim) prijateljima.
Inače, zaštitna sličica ti je super i ja ju nebi mijenjao, pogotovo ne za tablu nekog kvarta, čak i ako nije zahrđala
dtrnski-trnac, ne znam nije mi baš...isto kao da sam ja mpetrekovic-petrek
Puno mi je bolje -GUGA
A za tebe je PANDA kao izmišljen nadimak koji sam ja odmah uočio i uostalom vidim da ti se sviđa, a ne možeš zanjekati fascinantnu sličnost tvoje konstitucije i elegantnih pokreta s pokretima Kraljevske Pande  |
Panda mi je fora jer obožavam crtiće. S klincima sam gledao sve crtiće koje su imali i uživao. A Panda mi je bila posebno simpatična tako da mi nije bio problem prihvatiti tu zeku, pogotovo što postoji velika sličnost u konstituciji što si i sam primjetio
Kroz neko vrijeme će nick biti samo trnac, treba vremena da se malo slegnu dojmovi. A avatar je za sada ono što sam planirao, tnx ib  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 5:38 pm Naslov
|
|
| Ante (napisa): | Cvjecari su napokon odradili ekipe iz vrha i sad krece bodovnq zetva. Do 12. kola  |
Ma mi sve po malo. Ako remiziramo sve do kraja sakupit ćemo 10 bodova što bi nam moglo biti dosta za ostanak
A u 12. kolu očekujem posebno dobru tekmu, samo mislim da imate problem. Vas je 4, tri su partije, a siguran sam da svi želite novu prostirku u dnevnoj sobi ...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Guga
|
Postano: sub lis 31, 2015 6:06 pm Naslov
|
|
| dtrnski-trnac (napisa): |
Za sada će biti i ova dobra. |
Kakav ti je avatar, takva ti je i pozicija na tablici & igra - zahrđala  _________________ The Only Way Is Up...rutinski |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub lis 31, 2015 6:16 pm Naslov
|
|
Zahrđala?