11. liga jesen 2015.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#680 Post Postao/la trnac »

Prognoza za 7. kolo

Abesinija – Južna Trešnjevka Padobranci 5:5
DERBI KOLA! :lux: :cheer:
Remi nitko ne voli, ali meni se čini da će i ovo završiti remijem. Očekujem da će Abesinici opet biti u kvartetu jer su tako najkompaktniji.

INKER II. Zaprešić – Igromat 600 4:6
Igromati će izgubiti 9:1 ili pobjediti 6:4 :zubo: Šala mala, osciliraju u igri i teški je znati na koju nogu će se probuditi :zubo: Nadam se da će prevagnuti pobjednička noga :top:

Knežija Harmony – Medvedgrad 6:4
Harmonikaši će svirkom ispratiti nova 3 boda.

Kruškina duša – K.C. Spartak 7:3
Dušice grabe naprijed, Spartakovci bi trebali biti lak plijen, pogotovo na domaćem terenu.

Čistoća – Art kuk 5:5
Ovo će biti zanimljiva tekma. Kukonje imaju kvalitetu, ali dolaze u duetu. Ako dođe do parova, to sigurno gube jer se ne sjećam kada su odigrali parove. Ili remi ili pobjeda Čistoće. Hmmmm, ajde neka bude remi.

Cvjećarnica Nela – SC-veterani
Derbi začelja. Mi već 3 kola grebemo po samom dnu, Veterani su par mjesta iznad. Neću prognozirati rezultat, i u našem trećem susretu očekujem dobru tekmu :top:

Daltoni – ŠD Pantera 5:5
Večeras smo odigrali s Panterama pa dok je još friško...
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca. Kardum i Šokre mogu pobjediti MM-a, Milića teško, ali ne i nemoguće. Ovo će biti otvorena tekma, preporučam gledanje. Staviti ću remi, pa šta bude.
Tekma koja je uz bok derbiju Abesinije i Padobranaca.
Zadnja izmjena: trnac, dana/u sub lis 31, 2015 1:07 am, ukupno mijenjano 1 put.
trnac

#681 Post Postao/la trnac »

Uočite promjena avatara i nicka :zubo:
Pale
Kontakt:

#682 Post Postao/la Pale »

Zašto tnac a ne PANDA :confused:

Trnac :hihihi:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
srale7

#683 Post Postao/la srale7 »

dtrnski-trnac je napisao/la:Prognoza za 7. kolo

.
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca.
Nikad nisam gledao/vidio/upoznao Antolica, ali na neviđeno bi stavio svu svoju ušteđevinu na kolegu Kusteca :zubo:

Bit ce na knap, ali ponajvise zbog toga sto trenutno ja skupim 7-11 poena po meču :rolleyes: :zubo: :zubo:
trnac

#684 Post Postao/la trnac »

Tin je beskompromisni fajter, nema kod njega cile mile niti mile lale :zubo:
trnac

#685 Post Postao/la trnac »

Ikota~sova je napisao/la:Zašto tnac a ne PANDA :confused:

Trnac je moj standardni nick koji koristim na više foruma. Prije cca godinu dana sam ovdje promjenio nick u "trnac" pa su neki ostali zbunjeni i odmah sam vratio. A sada sam vidio tvoju soluciju, stari nick - novi nick, pa rekoh da probam.

A avatar je privremen dok ne sliknem tablu "TRNAC" na Bukovcu.
ib
Site Admin
Kontakt:

#686 Post Postao/la ib »

Pih, dobrodošao u 21. stoljeće. Zahvalit ćeš mi kasnije :kava:

slika

Žao mi je šta nisam uspio pronać neku nezahrđalu, jedino ako hoćeš imat i I. odvojak :zubo:
DANANIC

#687 Post Postao/la DANANIC »

srale7 je napisao/la:
dtrnski-trnac je napisao/la:Prognoza za 7. kolo

.
Antonić može pobjediti sve 3. Ako će jednu izgubiti onda će to biti od Milića prije nego od Kusteca.
Nikad nisam gledao/vidio/upoznao Antolica, ali na neviđeno bi stavio svu svoju ušteđevinu na kolegu Kusteca :zubo:

Bit ce na knap, ali ponajvise zbog toga sto trenutno ja skupim 7-11 poena po meču :rolleyes: :zubo: :zubo:
slazem se :) mislim da nema nikakve sanse protiv Kusteca..
Vracko91

#688 Post Postao/la Vracko91 »

Susret između Zapresica i Igromata cu iskazat misljenje u stilu Gorana Vlaovica :D

Ocigledno ja da momcad koja izgubi ovaj mec, nece pobijediti :rofl: :rofl:
Ante

#689 Post Postao/la Ante »

Cvjecari su napokon odradili ekipe iz vrha i sad krece bodovnq zetva. Do 12. kola :)
trnac

#690 Post Postao/la trnac »

ib je napisao/la:Pih, dobrodošao u 21. stoljeće. Zahvalit ćeš mi kasnije :kava:

slika

Žao mi je šta nisam uspio pronać neku nezahrđalu, jedino ako hoćeš imat i I. odvojak :zubo:

:lol: :s:

Za sada će biti i ova dobra.
Guga
Kontakt:

#691 Post Postao/la Guga »

Ikota~sova je napisao/la:Zašto tnac a ne PANDA :confused:
I ja glasam za -PANDA :top:
To mi je puno zvučnije i atraktivnije, osim toga svi te već znaju kao
Medvjedića Pandu (zlog srca) koji nikome ne posuđuje robota...čak ni poznanicima i (bivšim) prijateljima.
Inače, zaštitna sličica ti je super i ja ju nebi mijenjao, pogotovo ne za tablu nekog kvarta, čak i ako nije zahrđala :eek:

dtrnski-trnac, ne znam nije mi baš...isto kao da sam ja mpetrekovic-petrek :mad:
Puno mi je bolje -GUGA :top:
A za tebe je PANDA kao izmišljen nadimak koji sam ja odmah uočio i uostalom vidim da ti se sviđa, a ne možeš zanjekati fascinantnu sličnost tvoje konstitucije i elegantnih pokreta s pokretima Kraljevske Pande :lux:
The Only Way Is Up...rutinski
trnac

#692 Post Postao/la trnac »

DANANIC je napisao/la:slazem se :) mislim da nema nikakve sanse protiv Kusteca..
Definiraj "nikakve šanse". :zubo:

Mogli bi stisnut okladicu, recimo ako Tin pobjedi ili uđu u 5. set ja dobijam, ako Kusta smaže Tina u 3 seta ti dobijaš, ostalo nikom ništa.

Ulog - 3 nove trening loptice.

Onda? :zubo:
trnac

#693 Post Postao/la trnac »

Vracko91 je napisao/la:Susret između Zapresica i Igromata cu iskazat misljenje u stilu Gorana Vlaovica :D

Treniraš li štogod? :zubo:
trnac

#694 Post Postao/la trnac »

Guga je napisao/la:I ja glasam za -PANDA :top:
To mi je puno zvučnije i atraktivnije, osim toga svi te već znaju kao
Medvjedića Pandu (zlog srca) koji nikome ne posuđuje robota...čak ni poznanicima i (bivšim) prijateljima.
Inače, zaštitna sličica ti je super i ja ju nebi mijenjao, pogotovo ne za tablu nekog kvarta, čak i ako nije zahrđala :eek:

dtrnski-trnac, ne znam nije mi baš...isto kao da sam ja mpetrekovic-petrek :mad:
Puno mi je bolje -GUGA :top:
A za tebe je PANDA kao izmišljen nadimak koji sam ja odmah uočio i uostalom vidim da ti se sviđa, a ne možeš zanjekati fascinantnu sličnost tvoje konstitucije i elegantnih pokreta s pokretima Kraljevske Pande :lux:
Panda mi je fora jer obožavam crtiće. S klincima sam gledao sve crtiće koje su imali i uživao. A Panda mi je bila posebno simpatična tako da mi nije bio problem prihvatiti tu zeku, pogotovo što postoji velika sličnost u konstituciji što si i sam primjetio :zubo:

Kroz neko vrijeme će nick biti samo trnac, treba vremena da se malo slegnu dojmovi. A avatar je za sada ono što sam planirao, tnx ib :top:
trnac

#695 Post Postao/la trnac »

Ante je napisao/la:Cvjecari su napokon odradili ekipe iz vrha i sad krece bodovnq zetva. Do 12. kola :)
:D

Ma mi sve po malo. Ako remiziramo sve do kraja sakupit ćemo 10 bodova što bi nam moglo biti dosta za ostanak :zubo:

A u 12. kolu očekujem posebno dobru tekmu, samo mislim da imate problem. Vas je 4, tri su partije, a siguran sam da svi želite novu prostirku u dnevnoj sobi ...

slika

:zubo:

:lol:
Guga
Kontakt:

#696 Post Postao/la Guga »

dtrnski-trnac je napisao/la:slika
Za sada će biti i ova dobra.
Kakav ti je avatar, takva ti je i pozicija na tablici & igra - zahrđala :B:
The Only Way Is Up...rutinski
trnac

#697 Post Postao/la trnac »

Zahrđala? :eek:

Dobra, dobra :lol: :rofl:
Vracko91

#698 Post Postao/la Vracko91 »

dtrnski-trnac je napisao/la:
Vracko91 je napisao/la:Susret između Zapresica i Igromata cu iskazat misljenje u stilu Gorana Vlaovica :D

Treniraš li štogod? :zubo:
Dns odradio trening od sat i pol, taman do 11 kola cu se zagrijat :cerek:
ghostbuster

I konačno smo domaćini SC Veteranima !

#699 Post Postao/la ghostbuster »

Pozdrav ghost, dugo te nije bilo.

Kad si već tu, za derbi začelja nudimo utorak i petak od 19:30 u dvorani Vjesnik.

Može u utorak u 19:30 !
Odgovorite