SOKAZ forum
11. liga jesen 2015.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Prognoza za 2. kolo
Južna Trešnjevka Padobranci – Čistoća 7:3
Palička i Dananić su u elementu, Mikloška treba dobiti
da se ohrabri i da opusti rukicu... Padobranci igraju doma. Može biti samo još povoljniji rezultat za Padobrance.
Cvjećarnica Nela – Kruškina duša 5:5
Super bi nam legla 3 boda, ali nakon potopa u Prečkom pušem na hladno. Nadam se pobjedi
jer teško da možemo ponoviti tako loš dan kao prošli petak, ali i s remijem bi realno bio zadovoljan.
Daltoni – Knežija Harmony 7:3
Bosiljevac radi 2, teško da će netko od njegovih suigrača do bodova protiv raspoloženih Daltona. Ali hajde, neka bude 7:3.
ŠD Pantera – INKER II. Zaprešić 6:4
Pantere pale na kurblu, u prijvodu prvih par kola odigraju ispod svojih mogućnosti. Jesu li sazrijeli pokazat će ovo kolo. Nadam se da jesu jer ako mi pokvare prognozu, nadrapali su...
SC-veterani – Abesinija 4:6
Poljo 3, Ante 2 i Pažin 1. Taman. Ajmo Abesinija
Art kuk – Igromat 600 3:7
Čuo sam pohvale za novog Igromata Vračana tako da bi moglo biti svega. Kukonje su prošlu bili nekompletni. Ako se pojave nekompletni, 3:7, a ako budu kompletni moglo bi biti 5:5.
K.C. Spartak – Medvedgrad
Nepoznate ekipe, recimo 6:4 jer domaći teren je domaći teren.
Južna Trešnjevka Padobranci – Čistoća 7:3
Palička i Dananić su u elementu, Mikloška treba dobiti
Cvjećarnica Nela – Kruškina duša 5:5
Super bi nam legla 3 boda, ali nakon potopa u Prečkom pušem na hladno. Nadam se pobjedi
Daltoni – Knežija Harmony 7:3
Bosiljevac radi 2, teško da će netko od njegovih suigrača do bodova protiv raspoloženih Daltona. Ali hajde, neka bude 7:3.
ŠD Pantera – INKER II. Zaprešić 6:4
Pantere pale na kurblu, u prijvodu prvih par kola odigraju ispod svojih mogućnosti. Jesu li sazrijeli pokazat će ovo kolo. Nadam se da jesu jer ako mi pokvare prognozu, nadrapali su...
SC-veterani – Abesinija 4:6
Poljo 3, Ante 2 i Pažin 1. Taman. Ajmo Abesinija
Art kuk – Igromat 600 3:7
Čuo sam pohvale za novog Igromata Vračana tako da bi moglo biti svega. Kukonje su prošlu bili nekompletni. Ako se pojave nekompletni, 3:7, a ako budu kompletni moglo bi biti 5:5.
K.C. Spartak – Medvedgrad
Nepoznate ekipe, recimo 6:4 jer domaći teren je domaći teren.