| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
trnac
|
Postano: pet pro 05, 2014 1:16 pm Naslov
: |
|
|
Prognoza za 12. kolo
Rudarsko-geološko-naftni fakultet – Cvjećarnica Nela
Gavella – HVIDR-a Dubrava I. 0:10
Hvidri treba žestoka pobjeda da bi u zadnje kolo protiv MTM-a ušli potpuno spremni, s vraćenim samopouzdanjem.
MTM – ZEP 9:1
Milatić ili Radaković mogu iznenaditi Mirnu, mada je izglednije 10:0.
STKI Samobor i Sveta Nedelja – Početnici 6:4
Samoborci jurišaju na 3. mjesto. Teško da će dozvoliti iznenađenje.
SC-veterani – HSTK Južna Trešnjevka VI. 6:4
Ovisi u kojem sastavu će igrati JT6. S Lalićem mogu do boda, čak i pobjede. U slučaju gubitka bodova, Veterani su sigurno drugi, ali gube izglede da budu prvi.
Bridž klub Ritmo – Vidra I.-Lug 6:4
Dren je prošle sezone odigrao slabije protiv Vidri. Dojam je da će teško to ponoviti.
Agronomski fakultet IV. – Botinec 5:5
Ah, moji Agronomci. Što ću s vama? Prošle sezone ste izgubili parove od Botinca. Ove sezone još se niste uigrali u parovima dakle parovi otpadaju. Ostaje Šribar. Mogu li Alen i Daniel pobjediti Šribara? Prognoza je da mogu! 
Zadnja promjena: trnac; pet pro 05, 2014 3:38 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Koske
Pridružen/a: 11. 08. 2013. (14:47:14) Postovi: 20 Lokacija: tumarina jazbina
|
Postano: pet pro 05, 2014 1:18 pm Naslov
|
|
| Brod (napisa): | Lalić je pobjedio J.T. 6 po treći ili četvrti put u sezoni,jer pretpostavljam da je otkazao u zadnji čas!
Nije mi jasno zakaj im ne igra četvrti igrač!
Uglavnom,promašena sezona... |
Slažem se precedniče.
Termine oko utakmica formiramo kako bi prvi igrač mogao nastupiti, no ipak nekako nas počasti svojim neprisutstvom!
Ježiga  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 05, 2014 2:24 pm Naslov
|
|
| Rudarsko-geološko-naftni fakultet – Cvjećarnica Nela, dogovoreno za utorak u 20 sati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet pro 05, 2014 3:05 pm Naslov
|
|
Jao.
Prestajem čitati draženove prognoze. Ovo je već postalo degutantno.
Ili izbaci prognozu za svoju momčad ili budi objektivan.
Ozbiljno. Ovako ispada da pišeš jer ti je dosadno a ne da bude nešto zanimljivo.
Btw, što se tiće aktualnosti. Odigrašmo u DVDu Botinec.
Atmosfera zanimljiva. Pločice, temperatura nešto ispod vanjske, stol s pločom od 12mm, svjetlo, ovaj...polumrak i hrpe stolova i stolica ispod kojih loptica voli pobjeć a onda se traži grabljama i svjetiljkom
Dakle, atmosfera prava sokazovska
Cijela ekipa dost dobro raspoložena, paljenje radijatora, dresovi ala Vaneček puno mašenja "cijelog fudbala" iliti ganjanja imaginarnih mušica s obje strane
Moram reć da je meni bilo posve zabavno
Pa tako bome završi i meč. 5:5 mislim da su i setovi izjednačeni!
Mene je Vaneček nabio ko vola u kupusu, jednostavno se nisam snašao. Al sam nabrojao sve šta sam stigao
Čanadi se ludo zabavljao protiv njega ali iscrpljujuća taktika a Č nam je van kondicije zadnjih par tjedana i iako se dobro držao falilo je koncentracije za ključne udarce. No, 0:2 uz 5:11 2:11 propuštenih protiv Šribara je hmm, zajeb
Tako da smo trebali do sva tri boda, ali nismo.
Popratili sa smješkom i pivicom poslije tekme.
Vratilo nam se u parovima. Bezveze profučkali drugi i treći set. A u četvrtom u prvih 7 poena za njih Botinčani nam stisnuli 5 fakat nevrativih prasica
Svejedno, imali smo 6 set lopti naspram njihove dvije, al presmješno je kako smo dobro igrali kad smo osvajali prednost ili nadoknađivali a kako jadno kad smo trebali završiti set. Poslije nekog vremena smo samo slijegali ramenima i smijali se. (Snigo je od nervoze pojeo pola kafe aparata, reket, sve nokte i futrolu od mobitela za to vrijeme )
Enivej, izvukli to. 16:18
Kako je Šribar izvukao protiv čanadija, tako i mi u parovima i podjela bodova je posve poštena.
Zabavno gostovanje, nastavak prosipanja bodova slijedi večeras! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 05, 2014 3:23 pm Naslov
|
|
Prihvaćam sugestiju, više nema autoprognoze
Igrali ste u Botincu?
Naivno pitanje - zašto?
Prošle sezone su Botinčani trebali biti domaćini i rekli su da nemaju baš dobre uvjete za igru, jel bi mogli kod nas igrati. Naravno da smo prihvatili.
O stanju dvorane u Botincu čuo sam od Hvidraša. Oni su jedva izvukli pobjedu.
Šteta za Bridž, neočekivani remi.
Nije ništa Č zaje... Šribarova specijalka je okretanje 0:2. Prošle sezone je 3x okrenuo (od toga dvije na Cvjećarima) i ove 3x. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Spin
Pridružen/a: 02. 10. 2009. (14:56:03) Postovi: 572 Lokacija: Novi Zagreb
|
Postano: pet pro 05, 2014 4:21 pm Naslov
|
|
| dtrnski (napisa): | Tvoja igra ne odgovara za parove.
Paraglajderom digneš loptu i ostaviš suigrača na streljani.
Ni ja ti ne bi dao da igraš parove.
|
Ovo mi je prvi glas da ne igram dobro parove
| dtrnski (napisa): | Prognoza za 12. kolo
Gavella – HVIDR-a Dubrava I. 0:10
|
Ovakve prognoze su nas stajale pokala ovu sezonu.
Kada te netko tako neumorno cijelu sezonu pokušava demoralizirati, počinješ i sam sumnjati u sebe
---
Igramo u srijedu 10.12. u 19h.
Uvjeti su ok, zagrijan prostor.
Bolje je doći 15 minuta prije nego kasniti  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet pro 05, 2014 4:31 pm Naslov
|
|
Ma, kako nama tako i njima. Bilo je oke kad se sve zbroji i oduzme
Šribar je odigrao svih 5 setova identično s jednakim brojem grešaka.
Prvi je izgubio 11:5 a drugi 11:2. Treći je dobio u fiksu. Dakle, Č jest prokockao meč jer je sve bilo do njega, al brate, koliko smo ih Snigo i ja prokockali, Č je apsolutni amater za nas
Ne da mu ne zamjeramo, nego nam je i laknulo. Dosta je bilo da samo nas dva podbacujemo na tekmama
Č je dokazao da je i on samo čovjek. Od 2.10 doduše, al samo čovjek  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 05, 2014 5:20 pm Naslov
|
|
| Spin (napisa): | Ovakve prognoze su nas stajale pokala ovu sezonu.
Kada te netko tako neumorno cijelu sezonu pokušava demoralizirati, počinješ i sam sumnjati u sebe  |
Da, poznato je da moje prognoze upravljaju svemirom
Lijepo priznaj da su vam narasla krila nakon Rudara, pa onda 'ladan tuš s MTM-om i još hladniji tuš kada ste vidjeli da se protiv cura može izvući i bolji rezultat od 1:9.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pet pro 05, 2014 5:30 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Ma, kako nama tako i njima. Bilo je oke kad se sve zbroji i oduzme
Šribar je odigrao svih 5 setova identično s jednakim brojem grešaka.
Prvi je izgubio 11:5 a drugi 11:2. Treći je dobio u fiksu. Dakle, Č jest prokockao meč jer je sve bilo do njega, al brate, koliko smo ih Snigo i ja prokockali, Č je apsolutni amater za nas
Ne da mu ne zamjeramo, nego nam je i laknulo. Dosta je bilo da samo nas dva podbacujemo na tekmama
Č je dokazao da je i on samo čovjek. Od 2.10 doduše, al samo čovjek  |
Meni je Šribarov materijal jako jako nezgodan.
Da mi klupa nije suflirala, prošao bi prebijan kao i prva dva puta.
S kojom lakoćom je Č nas pomeo zadnji put, nevjerojatno mi je da izgubi određene partije. Njegova slaba pleća ne izdrže pritisak svaki put!
Večeras je prognoza 5:5 jer vam Agronomci ne leže, ali vi ste favoriti.
Možda se zaletim nakon treninga.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 05, 2014 7:45 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | Odigrašmo u DVDu Botinec.
Atmosfera zanimljiva. Pločice, temperatura nešto ispod vanjske, stol s pločom od 12mm, svjetlo, ovaj...polumrak i hrpe stolova i stolica ispod kojih loptica voli pobjeć a onda se traži grabljama i svjetiljkom
Dakle, atmosfera prava sokazovska  |
!!!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet pro 05, 2014 7:48 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | Ne da mu ne zamjeramo, nego nam je i laknulo. |
Onaj predaje par na 4:5, ovomu lakne kad mu suigrać spuši... pa kakva ste vi to liga?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub pro 06, 2014 1:20 am Naslov
|
|
12.5 liga jesen 2014.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub pro 06, 2014 1:29 am Naslov
|
|
Bridževci su pobjedili Agronomce 9:1.
Premda su Čanadi i Dren napravili trice, sinoć je bila Snigina večer  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub pro 06, 2014 12:53 pm Naslov
|
|
Kompletirani su rezultati 9. kola
| Citat: | Bridž klub Ritmo – Rudarsko-geološko-naftni fakultet 8:2
Lučić i Kobilšek eventualno mogu nešto iščeprkat protiv Snige, ostalo je jednosmjerna ulica. |
POGODAK! Sve prema predviđanju s time da je Lučić stisno Drena u 5 setova. Ali Dren voli igrati 5 setova
| Citat: | Agronomski fakultet IV. – SC-veterani 4:6
Ovu tekmu moram pogledati, nadam se da neće dogovoriti u srijedu.
Francek je za Agronomce nedodirljiv, a Maras i Maslać će odraditi svoje. Jedino se nadam da će Agronomci speglati Veterane u parovima. |
Završilo je 1:9. Nisam očekivao da su Agronomci toliko izvan forme. Čak ni u parovima ne briljiraju kao prethodnih sezona.
| Citat: | Botinec – STKI Samobor i Sveta Nedelja 3:7
Vaneček bi mogao napraviti dvicu i Šribar jedinicu. S pojačanjem Samoborci su ipak svijet za sebe. |
Završilo je 4:6, da Samoborci nisu predali parove bio bi to potpuni POGODAK!
| Citat: | Vidra I.-Lug – MTM 4:6
Mini derbi. Curama Vidre ne leže, prošle sezone su odigrale remi kada su im bodovi trebali kao suho zlato.
Maji godi sljemenski zrak, Tanja više ne kosi pred tekmu, Mirna je dovela leđa u red. Nadam se da će ovaj puta bolje odigrati. Ne radi sebe koliko radi nas, da nam Vidre ne polete prema vrhu.  |
Završilo je 2:8. Vidre su u duhu fair playa pristale na dvije odgode ove tekme. A odigrali su u duetu, bez Kuhtića.
| Citat: | HSTK Južna Trešnjevka VI. – Gavella 7:3
Nadam se da će Gavella bolje odigrati od nas. Ako neće biti Lalića, Gavella može i bolje. |
Završilo je neočekivano 5:5, ali zapisnik kaže da je JT6 igrala u duetu Kern-Kovalisko.
| Citat: | Početnici – Cvjećarnica Nela 7:3
Vrlo optimistična prognoza! S novim pojačanjem se nismo usrećili. Čak smo digli i kredu da bi financirali njegov prelazak, a kad ono šipak. Kreda je po 6% kamata, nisu neke kamate, ali nije ni on neki igrač
Neću više njatke po novom suigraču, nadam se da je shvatio poantu - igraj Ladislave!
Protiv Početnika samo trebamo ponoviti maestralnu igru kakvu smo imali protiv JT6. Peglanje zagarantirano!
Na žalost, u Ritmo odlazimo spuštenih gaća. JT6 nam je pokazala gdje smo i na šta naša igra sliči - na q....  |
PROMAŠAJ! Završilo je 3:7. Početnici su igrali bez Kalebote što nam je olakšalo stvar.
| Citat: | ZEP – HVIDR-a Dubrava I. 1:9
Dečkima iz Hvidre padne koncetracija kada riješe tekmu. Inače bi stavio 0:10. |
POGODAK! Iznenađujuće, izgubljena je prva partija  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: sub pro 06, 2014 10:21 pm Naslov
|
|
Nekoliko je ekipa skupilo 5 remija u sezoni, ali to su sve amateri za nas. Pih...
Mi smo ih skupili 6!
Kako ove sezone nećemo osvojiti pehar za jednu od tri najbolje ekipe lige, nećemo osvojiti niti medalje za najbolji par, nećemo osvojiti niti medalju u pojedinačnoj konkurenciji.... Može onda jedna mala medaljica za remi majstore?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned pro 07, 2014 7:25 pm Naslov
|
|
Napravedno sam zapostavio prognozu donjeg dijela tablice gdje je također situacija neizvjesna.
Krećem od kraja, 14. mjesto čvrsto drži ZEP.
Skupili su samo dva boda do sada i imaju još dvije teške tekme (MTM i Samoborci) tako da će i kraj sezone dočekati na toj poziciji.
Rudari na 13. mjestu (2 boda) i Agronomci na 12. mjestu (4) su u borbi za 12. mjesto.
Već sutra imaju okršaj koji može odlučiti njihov krajnji poredak.
Agronomci ne smiju izgubiti jer će izgubljene bodove teško nadoknaditi protiv direktnih konkurenata Vidri. I s porazom Agronomci imaju šanse da održe 12. poziciju.
Vidra je prividno sigurna na 11. mjestu (7) koje je prvo na listi čekanja za ostanak.
Prividno sigurna jer protiv Samoboraca i Bridža neće do bodova i svoj će status morati rješavati u direktnom okršaju s Agronomcima.
Po meni najizgledniji scenarij:
Agronmci pobjede Rudare i pobjede Vidre ili remiziraju s Vidrama uz bolju set razliku s time da Vidre izgube od Bridža i Samoboraca.
U tom slučaju su Agronomci na 11. mjestu, a Vidre padaju na 12., a Rudari su na 13. mjestu.
Rudarima i Agronomcima ostaje jocker tekma protiv Botinca. Obje ekipe nisu bez izgleda protiv Botinca.
Biti će to zanimljiv rasplet.
Zadnja promjena: trnac; pon pro 08, 2014 1:00 pm; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dizi
|
Postano: ned pro 07, 2014 8:02 pm Naslov
|
|
dtrnski ti stvarno "živiš" za SOKAZ  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: ned pro 07, 2014 8:22 pm Naslov
|
|
Lakše mi je drobit po forumu nego uhvatit se ozbiljnog posla.
Vama je još ostao ZEP i nakon toga veliko finale protiv HVIDRE!
Taj okršaj se ne smije propustiti!
Derbi sezone! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon pro 08, 2014 10:47 pm Naslov
|
|
AGF4 - RGNF 6:4
javili mi
D 1
Z 2
A 2
P 1

Zadnja promjena: bduralija; uto pro 09, 2014 10:04 am; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
trnac
|
Postano: pon pro 08, 2014 11:48 pm Naslov
|
|
Fale ti brojkice