| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
ipša
|
Postano: pet svi 14, 2010 8:19 am Naslov
: Namještanje rezultata |
|
|
Nakon što je Predsjedništvo Sokaz-a odlučilo da sukob ekipa A-1 Direkt i Opere presudi 10 : 0 za A-1 Direkt (ubuduće pripazite da igrač Opere P.Resman uvijek ostavi reket na stolu, da ga između setova ne može zamijeniti, kao što je meni i to je bio uzrok sukoba naše dvije ekipe) ekipa Opere je pustila bod Elektroluksu i tako pomogla u preuređivanju tablice i A-1 Direkt je zbog toga ispao iz II. lige.
Ta ista namještanja rezultata prisutna su i u 1. ligi, a u drugoj to rade i igrači Južne Trešnjevke I.
Kojeg to smisla ima u ovom našem rekreativnom bavljenju sportom???
Zadnja promjena: ipša; pet svi 14, 2010 5:58 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
King
|
Postano: pet svi 14, 2010 11:10 am Naslov
: |
|
|
Zar ne ispadaju 3 ekipe iz lige???
Koliko vidim TIS je na 10.om mjestu koje vodi u 3. ligu, a pretpostavljam da TIS ne može uzeti bodove Trans Agramu.
... ili?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet svi 14, 2010 7:15 pm Naslov
|
|
bez uvrede, ali čista idiotarija.
možda namještanja i ima, ali ako neka ekipa ispada iz lige, ispada jer je bila LOŠA a ne jer je netko puštao drugoj ekipi da osvaja bodove.
Isto tako da Predsjedništvo Sokaza NIJE presudilo 10:0 protiv Opere (koja je vodila u tom meču ako sam dobro pratio raspravu) ekipa A-1 Direkt bi imala 3 boda manje i sigurno bi ispala iz lige.
Stoga, namještanje ili ne, upitno je...a da kvaliteta ekipe A-1 direkt nije dovoljna za drugu ligu, gledajući rezultate to je posve evidentno.
Stoga, jal na stranu i uhvatite se reketa. Da ste dovoljno dobri za drugu ligu, ne bi vam jedan bod odlučivao hoćete li ispasti ili ne. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Izra
|
Postano: pet svi 14, 2010 7:31 pm Naslov
|
|
tesko je to sprijeciti, jedino sto se moze napraviti je da ekipe istih klubova (razno razni tis-ovi, tresnjevke, transagrami itd.) odigraju na pocetku sezone u prvih par kola.
inace ako ima dokaza da se netko dogovorio treba ih prijaviti i kazniti. ako nema dokaza, nema ih smisla ni prozivati.
u svakom slucaju sokaz bi bio lijepsi da dogovaranja nema, ali bojim se da ce toga uvijek biti. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet svi 14, 2010 8:04 pm Naslov
|
|
Pa to i jeste problem. Jako je teško dokazati. Jednostavno, lako je staviti 4tog igrača (namjerno najjači izostane) ili se izvlače na ozljedu ili da im "nije išlo".
Protiv toga se možeš boriti samo na jedan način - biti bolji od ekipa sklonih tome. S vremenom će ili ispasti, ili prestati s namještanjem jer i njima ispadanje visi nad glavom.
Kukanje i žaljenje bez dokaza, samo može izazvati reakciju koju sam imao i sam na ovaj post par unosa poviše. "Uhvatite se reketa" pa vam namještanje neće biti problem. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet svi 14, 2010 11:29 pm Naslov
|
|
| Dren (napisa): | | bez uvrede, ali čista idiotarija. |
a jesi nasao biti pametan... evo sad cu ja i tebi malo:
bez uvrede ali ovo nije rasprava za nekog iz 22.a lige koji tak i tak nemre ispast u nižu ligu ma koliko god loš bio...
A1-Direkt je ekipa koja i igrom i imenima zasluzuje igrati drugu ligu, i to puno više od nekih drugih koji su ostali u njoj... ali nije za ocekivati da netko iz 22.a lige bi to mogao znati  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (07:14:13) Postovi: 2880 Lokacija: Tumarina Jazbina
|
Postano: sub svi 15, 2010 8:28 am Naslov
|
|
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik=html&ek1=23&ek2=5&dat=2009-12-23
Ovo je link na zadnje kolo prošlog prvenstva.Akteri isti oni koji pričaju o namještanju koje ne razumiju.Znači poštenjačine!
Mogao bi pronači još mnogo sličnih zapisnika,zato molim da se prestane blatiti ime "Južne Trešnjevke" uzalud.Bez dokaza.
Pometite prije ispred svog praga!  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: sub svi 15, 2010 8:47 am Naslov
|
|
Teskera dobio dijete taj dan i nije mogo doc na tekmu, pa smo dosli dvojica. Brod.. nemoj pricat o stvarima koje neznas... ...a popricaj s deckima iz elektroluxa kolko sam njima također naodgađal tekmi kad je Tomo trebao dobiti dijete.
sad natrag na topic:
Meni je stvarno nevjerojatno da prstec, capan i dražetić za transagram, te karić, pleše, baniček i kovačićek za operu, nisu mogli doć na tekmu. Jer da je jedan igrač od tih SEDAM došao na tekmu zadnjeg kola A1-direkt ne bi ispao iz lige.  _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: sub svi 15, 2010 10:53 pm Naslov
|
|
I ja nemrem vjerovat!
Al pročitaj Ipšin post polako i ispočetka,pa češ vidjet da ne proziva ni Operu ni Transagram nego Južnu Trešnjevku
Ja kužim da mi nemoramo bit baš svima simpatični,al to ne znači da nam se mora srat po glavi kad se kome digne!
Velika večina kupuje i prodaje i šute ko zadnje pičke dok im se ne razbije u glavu! Al to je problem koji treba riješit SOKAZ kao institucija a ne ni ti, ni ja!Kad pojedini egocentrici shvate da su u ligama u koje ne spadaju,a tu su isključivo jer kupuju bodove il plačaju igrače,a to kuže svi koji o pingiču nešto znaju samo oni ne, bit će svima bolje.
Do onda, ak se nema dokaza,bolje je šutit.
A sad ak sam pogodio zapisnik kad je Teskera dobio djete,jebiga,peh!
Al znaš valjda i sam ak krenem roštat po arhivi da ču nać neki na kojem su i Velikoj Gorici "kratke noge".  _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned svi 16, 2010 10:50 am Naslov
|
|
<-- ćlan predsjedniśtva  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Brod
|
Postano: ned svi 16, 2010 11:19 am Naslov
|
|
| ib (napisa): | <-- ćlan predsjedniśtva  |
Da, otprilike!
I ostali iz predsjedništva
Skoro pa ko Sabor! _________________ Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned svi 16, 2010 11:34 am Naslov
|
|
Budi sretan dok imam kokica za ispeć  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pacer/pacemaker
Pridružen/a: 02. 03. 2010. (21:40:38) Postovi: 343 Lokacija: ne elitna Šalata
|
Postano: pon svi 17, 2010 9:17 pm Naslov
|
|
E a fakat su ti zakon te kokice iz mikrotalasne  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
vincek
|
Postano: uto svi 18, 2010 2:33 pm Naslov
|
|
postovanje svima....
a zasto se raspored npr. nebi radio tako da u zadnjim kolima igraju najjaci medusbno i najslabiji medusobno?
tako bi se izbjeglo da u zadnjim kolima bodove pusta svatko tko smije i nažica svatko tko moze...
kako prije prvenstva znati snagu ekipa?
mislim da je "Rang ekipa prema ITTF bodovanju (ELO poredak) " dobro polaziste....relativno realno ocrtava odnos snaga
po tom sistemu bi u prvom kolu igrala ekipa sa najvecim rejtingom protiv one sa najslabijim itd
tada nebi 90% ekipa koje se bore za opstanak u ligi, pobjedivalo ekipe koje su osigurale prolaz dalje
nesto bi ipak trebalo napraviti, kokice su OK ali previse se dimi iz kuhinje... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|