NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

PRVI MEMORIJALNI OTVORENI TURNIR ZDRAVKO TUMARA – TUMI

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
wolf

PostPostano: ned svi 13, 2012 9:11 am    Naslov : PRVI MEMORIJALNI OTVORENI TURNIR ZDRAVKO TUMARA – TUMI Citirajte i odgovorite

Kao što naslov kaže, a i naslovnica

http://www.sokaz.hr/news/tumara2012.pdf

u Subotu 26.05. po prvi puta ćemo se, kroz turnir u stolnom tenisu, sjetiti našeg dragog prijatelja i osnivača kluba Južna Trešnjevka - Zdravka Tumare Tumija Sumo

Svi koji se prijave za turnir putem maila,telefonom ,na PM ili postom na ovom topicu u mnogome će nam olakšati posao oko organizacije turnira.

Lijep pozdrav svima i vidimo se u subotu Thumbs up
wolf

PostPostano: pon svi 21, 2012 10:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala svima koji su se prijavili telefonski Thumbs up ili mailom Geek ostali imaju još manje od tjedan dana vremena Ceka Zubo
masterinsider

PostPostano: pon svi 21, 2012 1:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni je strahovito žal kaj se turnir poklapa sa turnirom povodom dana grada Stubice koji se nama boduje za rang listu KZŽ, tak da ove godine nećemo moći doći a nadam se da takvog poklapanja nagodinu nebude Crying
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
wolf

PostPostano: uto svi 22, 2012 10:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako nemrete na turnir dođite bar na feštu Juhuu bilo bu dobrog vina Zivili obavijesti Cohu Wink Zubo
Topspin

PostPostano: sri svi 23, 2012 10:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Predpostavljam da ćete se vi iz južne Trešnjevke svojski truditi da osvojite kante ... Fulir
Mislim da i Hrga pojačano trenira, vidio sam ga neki dan da ide na trening Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Brod

PostPostano: sri svi 23, 2012 11:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Paaaa,činjenica je da i mi svoje konje za trku imamo,al bit će teško ... Rolling Eyes
rope

PostPostano: sub svi 26, 2012 6:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prvi dragaš slovacka, drugi zhuvela juzna tresnjevka, treci i cetvrti matijasec i kasic
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
cvijo

PostPostano: sub svi 26, 2012 10:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

rope (napisa):
Prvi dragaš slovacka

Eeeek! Kaj su Vinkovci u Slovačkoj? Very Happy

Znam, znam... čovjek živi tamo... i dao je prvom Tumarinom memorijalu međunarodni karakter! Smile

Svaka čast, dečki! Nadam se da će memorijal izrasti u najbolji turnir u Zagrebu. Imate sve preduvjete za to.
Pogotovo uz Vodovod kakav je bio. Rolling Eyes
Sretno, i vidimo se iduće godine!
Thumbs up Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: sub svi 26, 2012 10:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

turnir odlican, puno ljudi, 16 grupa, jako dobra atmosfera, krasne partije (dragas - majstorovic, zuvela - kasic, knezevic - huber Very Happy ), ma sve... Thumbs up
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rogi

PostPostano: ned svi 27, 2012 10:24 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se, turnir je bio odličan, svaka čast organizatorima! Thumbs up

Profi štih je dao turniru višu dimenziju, imao sam čast skupljati loptice protiv finalista i doći do spoznaje da moje kratke serve uopće nisu kratke! Zubo
Bilo je i igrača nižih od 1,30m, a i jedna igračica! Cheer
papuanac

PostPostano: pon svi 28, 2012 8:55 am    Naslov : Hvala organizatorima! Citirajte i odgovorite

Jedina je zamjerka što je o održavanju turnira trebalo tjedan dana prije obavijestiti sve dućane i kafiće na Vrbiku da se ne dođe u situaciju da se po pivo mora ići u drugi kvart :)

Organizatorima svaka čast, vjerujem da bi i Zdravko uživao da je bio s nama.
[Vrh]
Brod

PostPostano: pon svi 28, 2012 11:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Najljepše bi se zahvalio svim sudionicima koji su uveličali svojim prisustvom turnir!Posebno onima koji su najavili svoj dolazak,te nam olakšali organizaciju istog!
Osobno sam sretan jer je sve proteklo u duhu fair-playa bez ijednog ekscesa,jer je bilo 10-15 izuzetno jakih igrača pa se moglo uživati gledajući završnicu,mislim da su sve partije od četvrtfinala do kraja bile lijepe za gledanje!
Posebno mi je drago da je i 30-ak ljudi ostalo do kraja turnira kao publika i da je znalo nagraditi pljeskom pobjednike!

Malo nespretno je ispao žrijeb, jer eto pobjednika Dragaš Sašu nismo znali pa je do nekih mečeva došlo prerano(s Majstorovićem i Marinkovićem),ali na kraju krajeva,najbolji uvijek završi najbolji! Klanja se
Možda su intervali dok su se igrale grupe bili dugački i morao se čekati na red,ali bolje i brže od ovoga na 5 stolova ne može,a želja je bila da se odigraju grupe ako je ikako moguće!

Moram se zahvaliti Industrogradnji jer nam je izašla u susret i posudila nam dvoranu,a posebno se moram zahvaliti onim članovima Južne Trešnjevke koji su dali sebe oko organizacije,nekolicina ih e slabo spavala noć prije!
Very Happy

Na kraju krajeva,kad znamo da nešto radimo za našeg Tumija,to nam je dovoljno motivirajuće da damo svoj maximum! Thumbs up

Odjavljujem se s nadom da ćemo dogodine uspjeti ponoviti priču,možda još poboljšati neke stvari,i da će sudionika biti još više! Moli
pimpl

PostPostano: pon svi 28, 2012 3:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

....sve pohvale za turnir u svim segmentima...nadao sam se da se neće igrati grupe, ali samo da mogu pričati da sam ispao tek u knock-out fazi, no nedostatak spin tehnike sam probao nadoknaditi trzačkom tehnikom (do 4 ujutro)...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Iceman

PostPostano: sri svi 30, 2012 8:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

sjajan turnir je bio Thumbs up Klanja se
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
wolf

PostPostano: uto lip 12, 2012 9:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

S laganin odmakom ROFL evo konačno i rezultata turnira svim forumašima na uvid a i da ostane bar negdi na sigurnom Rolling Eyes jerbo rezultati grupa su se već negdi pogubili Pojma nemam Misli Zubo Pa da se nebi isto dogodilo i sa ostalim rezultatima evo ću ih ja upisat na net pa nek ih Bućo negdi sejva na sigurno Thumbs up
Kaj se grupa tiče i tu je bila velka borba tak da puno dobrih igrača nije prošlo ni grupu , evo nekih onak iz glave : Puzjak (ustvari cijeli jablanovec prvaci 7. lige ROFL ), Hochberger , Brodarac G. , Lalić Boka, Brodarac H.(istina zbog viših razloga Zivili Zubo ) Vešligaj (moj prijatelj Juhuu ) a bilo ih je još , možda se neko sjeti bolje od mene .

A evo i 16-ine finala

Majstorović JR. - Landekić 3:0
Detelj - Dragaš Saša 0:3
Knežević I.-Huber J. 3:2
Perić-Marinković 0:3
Pongrac-Vrkić 3:0
Rajić - Kučera 3:2
Karabeg - Sukačić 1:3
Šarić - Matijašec 2:3
Žuvela - Mikrut 3:0
Miliša - Mihalić 0:3
Kamenić - Zovko T. 3:2
Mihočinec - Somek O. ?:3
Milković - Thamm 2:3
Mikolić-Ana Božičević 1:3
Hodžić - Gregov 3:0
Bolfan - Kašić 0:3

Osmina finala

Majstorović-Dragaš 2:3
Knežević-Marinković 0:3
Pongrac - Rajić 3:2
Sukačić-Matijašec 0:3
Žuvela-Mihalić 3:0
Kamenić - Somek W.O.
Thamm-Božičević 3:2
Hodžić-Kašić 1:3

Četvrtina finala

Dragaš-Marinković 3:1
Pongrac - Matijašec 2:3
Žuvela-Kamenić 3:1
Thamm-Kašić 0:3

Polufinale

Dragaš - Matijašec 3:0

Žuvela - Kašić 3:1

i GRANDE FINALE

Saša Dragaš - Petar Žuvela 3:0

Moram napomenuti da je osvajač turnira (na nagovor pojedinaca) poklonio pobjednički pehar Klubu Južna Trešnjevka Klanja se Klanja se Klanja se
Njegovo ime ćemo ugravirati na pehar te ga zauvijek čuvati u našim vitrinama Zubo
ib
Site Admin

PostPostano: uto lip 12, 2012 10:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisam znao da je tak dobar u pingaću! Eeeek! Klanja se
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.