NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dvorane
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Moover

PostPostano: pet svi 20, 2005 8:25 am    Naslov : Dvorane Citirajte i odgovorite

Kakva su vaša mišljenja o dvoranama u kojima se igra Sokaz?

Najbolja, najgora, najfora dvorana...

Prednosti, nedostaci, podloga, stolovi, osvjetljenje, temperatura, prostor....

p.s. bilo bi poželjno da napišete i ime ekipe koja igra u dvorani koju komentirate.
Martin

PostPostano: pet svi 20, 2005 8:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pošto sam ovdje sad, bum ja rekel...

ovak, najbolje dvorane (nemrem sam jednu reć, ima ih više) :
1. HINA II - Studentski centar na Selskoj - velika dvorana, puno prostora, dobro osvjetljenje
2. HŠD Ban Keglević - Bleiwesova (mislim da se tak piše) - nešto manja dvorana, odlično osvjetnjenje, odlična atmosfera i savršeno osoblje... Smile
3. ITD - sad neznam točno gdje im je dvorana, morate njih pitat - preogroman prostor, može se loptica nabijat i do 15m u zrak, naravno ak možete pogodit onda stol, savršeno osvjetljenje, odlična atomsfera kak za domaćine tak i za goste...

a sad, najgore dvorane (opet, nemrem samo jednu reć Smile ) :
1. HŠD Ban Keglević - znam da sam ih stavil pod najbolje, al moram i ovdje jer svak put kad dođem tam ZNAM da bum zgubil...bez uvrede dečkima Smile
2. INTERTRADE - ne znam kak im se zove dvorana, neka škola je, al to je savršeni užas... nema ograda od drugih stolova, i mislim da bi se lakše igralo na ledu nego kod njih...
3. DOM SPORTOVA - jednostavno prehladno... treba mi više od pol sata da se samo zagrijem, al se uredno ohladim za dve minute...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
dmelti

PostPostano: pet svi 20, 2005 11:00 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jedna od najboljih dvorana u kojima sam igrao je dvorana Kreativca u Osnovnoj školi za kreativni razvoj. Parket, brzi stol, odlična rasvjeta, prostora ko u priči, visoka, a za zagrijavanje ima i koš za košaricu.
Druga dobra dvorana je Vinko Bek u Kušlanovoj. Dva relativno dobra stola, taraflex, super rasvjeta, visoko, puno mjesta sa svih strana.
Treća dvorana je Učenički dom Selska: dobar stol dobra rasvjeta, dosta prostora, dobra visina, parket.

Dvorana kod Arapovića u Gredicama je OK, ima dobra 3 stola, loše polijepljen tarafleks, dobra rasvjeta, loše grijanje, dosta prostora naprijed-nazad, ali sa strana ne baš
STK Novi Zagreb u Utrinama: dobri stolovi ( 2 ), loša podloga, dobra rasvjeta, ne baš puno mjesta oko stola.
Dvorana ZET-a na Remizi: Dosta prostora, dobra podloga, VRUČEEEE do bola !
BAH- Južna Trešnjevka ( Harmony ), davno je bilo, ali ne sjećam je se po nečem lošem.
Dom sportova: sve super, škola pingača, malo je gužva

Dvorana (naša) HSTK Južna Trešnjevka: dobro društvo, dobri igraći, raspoloženi uvijek za igru sa slabijim i "retardiranim" igračima, Don King (Kong) Evil

Definitivno najgore mjesto gdje sam igrao tekmu je "dvorana" Hrvatskih voda. To vam je stari stol, u holu zgrade, dolje mramor, loša rasvjeta, sa strane prostora doslovno pola metra sa svake strane, čistačice se šeću u prostoru stola za vrijeme igre, ma ODVRATNO!!

Više mi ništa ne pada na pamet...
Dario

PostPostano: pet svi 20, 2005 4:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Alindyar (napisa):
3. ITD - sad neznam točno gdje im je dvorana, morate njih pitat - preogroman prostor, može se loptica nabijat i do 15m u zrak, naravno ak možete pogodit onda stol, savršeno osvjetljenje, odlična atomsfera kak za domaćine tak i za goste...

Hvala na pohvalama inače dvorana se nalazi u Novoselcu pored Križa, a u njoj osim nas igraju još dvije ekipe STK "Sloga" Novoselec I koja igra u II. razredu i STK "Sloga" Novoselec II koja igra u IX.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Kemil

PostPostano: sub svi 21, 2005 1:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dmelti (napisa):
Jedna od najboljih dvorana u kojima sam igrao je dvorana Kreativca u Osnovnoj školi za kreativni razvoj. Parket, brzi stol, odlična rasvjeta, prostora ko u priči, visoka, a za zagrijavanje ima i koš za košaricu.
Druga dobra dvorana je Vinko Bek u Kušlanovoj. Dva relativno dobra stola, taraflex, super rasvjeta, visoko, puno mjesta sa svih strana.
Treća dvorana je Učenički dom Selska: dobar stol dobra rasvjeta, dosta prostora, dobra visina, parket.

Dvorana kod Arapovića u Gredicama je OK, ima dobra 3 stola, loše polijepljen tarafleks, dobra rasvjeta, loše grijanje, dosta prostora naprijed-nazad, ali sa strana ne baš
STK Novi Zagreb u Utrinama: dobri stolovi ( 2 ), loša podloga, dobra rasvjeta, ne baš puno mjesta oko stola.
Dvorana ZET-a na Remizi: Dosta prostora, dobra podloga, VRUČEEEE do bola !
BAH- Južna Trešnjevka ( Harmony ), davno je bilo, ali ne sjećam je se po nečem lošem.
Dom sportova: sve super, škola pingača, malo je gužva

Dvorana (naša) HSTK Južna Trešnjevka: dobro društvo, dobri igraći, raspoloženi uvijek za igru sa slabijim i "retardiranim" igračima, Don King (Kong) Evil

Definitivno najgore mjesto gdje sam igrao tekmu je "dvorana" Hrvatskih voda. To vam je stari stol, u holu zgrade, dolje mramor, loša rasvjeta, sa strane prostora doslovno pola metra sa svake strane, čistačice se šeću u prostoru stola za vrijeme igre, ma ODVRATNO!!

Više mi ništa ne pada na pamet...

Samo mali ispravci ...
- kod Kreativca nije parket nego neka plastična masa, rasvjeta je dobra, ali daleko od odlične
- u Domu sportova moraš ponijeti rudarske šljemove s baterijom da bolje vidiš, a i koja tabletica za živce bi dobro došla obzirom na količinu loptica koje ulijetavaju sa susjednih stolova
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
migi

PostPostano: sri ruj 28, 2005 1:50 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Meni definitivno naj ali najgora dvorana u kojoj sam igrao je dvorana u V.Gorici od ekipe 1967! Igra se u blagavaonici osnovne škole, okolo su prozori kroz koje dopire svjetlost i teško je vidjet lopticu, podloga su male pločice ili ti mozaik a boja je crno sa više bijeloga( i meni kao nekom igraču koji pokušava lovit je bilo nemoguće igrat) i nakon nekog vremena ti se počne vrtit i naravno prije nego počneš igrati "teta" čistaćica obriše pod i naravno kad loptica odleti malo dalje od stola (a to se često događa) kad se vratiš za stol treba ti dvije do tri minute da obrišeš tenisice da ti se ne skliže a ako ne obrišeš kao da si na ledu!

Odmah me zanima kako se ogradit od igranja u ovakvim uvjetima! Prvi put sam tamo otišao igrat jer nisam znao kakva je dvorana i uvjeti u njoj ali sad ne bi išao ni za što! Molim da se ovo ne svati da sam ja neka cjepidlaka ali tamo stvarno nema uvjeta za pingač!

Što se tiče najbolje dvorane nemam nekog izrazitog favorita jer su mi sve dvorane gdje su donekle dobri uvjeti za igru meni dobre jer mi je bitno da se igra pingač a definitivno najnajnajbolja atmosfera mi je kod ekipe Ban Keglević i nenadje..a i atmosfera i ekipa u njoj!

Svaka čast dečkima!
[Vrh]
Moover

PostPostano: sri ruj 28, 2005 12:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

migi (napisa):
Meni definitivno naj ali najgora dvorana u kojoj sam igrao je dvorana u V.Gorici od ekipe 1967!

Koliko se ja sjećam, mi smo protiv te ekipe igrali u sportskoj dvorani osnovne škole... i bilo je full ok. izgleda da su izvisili za dvoranu pa sad igraju u menzi... mislim, ako je to ta ekipa...

migi (napisa):
Igra se u blagavaonici osnovne škole, okolo su prozori kroz koje dopire svjetlost i teško je vidjet lopticu, podloga su male pločice ili ti mozaik a boja je crno sa više bijeloga( i meni kao nekom igraču koji pokušava lovit je bilo nemoguće igrat) i nakon nekog vremena ti se počne vrtit i naravno prije nego počneš igrati "teta" čistaćica obriše pod i naravno kad loptica odleti malo dalje od stola (a to se često događa) kad se vratiš za stol treba ti dvije do tri minute da obrišeš tenisice da ti se ne skliže a ako ne obrišeš kao da si na ledu!

Ista, ama bas ista stvar se nama desila igrajući prošle sezone u Šestinama protiv Cro docsa... Lile je umalo slomio nogu zbog takve stvari... na podu pločice, iza njega čistačica pere, on se malo makne od stola i BAM! Crna modrica na koljenu više od mjesec dana... A sa strane, metar od stola - provalija, spuštaju se stepenice duž cijele dužine igrališta... Užas... jedan od najekstremnijih tekmi otkad sam u sokazu...
Slick

PostPostano: čet ruj 29, 2005 12:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa zar ste zaboravili dvoranu u podrumu FINE kod "Šloserovih" stuba!?!
Pa to je strahota, u visinu ako ima 2.20m onda je i to puno Evil Naša
ekipa je prije par god tamo slomila 2 reketa radi preniskog stropa Evil

Još jedna na crnom popisu je dvorana INTERTRADEa (Novi ZG, pokraj
nekih tenis terena). Tamo ko da si na klizaljkama. Katastrofa Exclamation Ja sam
jednom čak bos igrao, da bi uopće partiju mogao dobiti Cool

O Domu sportova da i ne pričam, pa tamo se ništa živo ne vidi, a i pokoja doza valiuma je
poželjna za smirenje radi loptica koje stalno doliječu sa susjednih stolova Rolling Eyes Evil
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: čet ruj 29, 2005 2:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da je većina dvorana u kojim sam igrao "poprilično" u redu ali definitivno sam za to da se dvorana od ITS-a ukine za domaćinstva jerbo svarno nije za izdurat! Mad ...živa sklizaljka od poda pa do stolova koji ne samo da imaju odvratan odbljesak,nego su tak glatki da ne primaju nikakvu rotaciju i loptica nekontrolirano odkače poslije svakog udaraca.

K A T A F U C K I N G S T R O F A Exclamation Exclamation Exclamation Evil
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: čet ruj 29, 2005 2:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

...ispričavam se zbog gramatičkih pogrešaka ali stvarno sam se uzrujo!!! Evil Evil Evil

Drugovi,zatvorimo tu za gostovanja problematičnu dvoranu! Mad
[Vrh]
Brod

PostPostano: čet ruj 29, 2005 10:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
Mislim da je većina dvorana u kojim sam igrao "poprilično" u redu ali definitivno sam za to da se dvorana od ITS-a ukine za domaćinstva jerbo svarno nije za izdurat! Mad ...živa sklizaljka od poda pa do stolova koji ne samo da imaju odvratan odbljesak,nego su tak glatki da ne primaju nikakvu rotaciju i loptica nekontrolirano odkače poslije svakog udaraca.

K A T A F U C K I N G S T R O F A Exclamation Exclamation Exclamation Evil

A igraju tamo i Hrvatski dragovoljac,I Hrvatski telekom(neka jako hrvatska dvorana),i jos poneki kojima neznam imena i cinjenica je da su to najgori uvjeti u kojima sam igrao! Mad Sad
Zdenko

PostPostano: pet ruj 30, 2005 12:01 pm    Naslov : FINA vise ne igra u Sloserovina Citirajte i odgovorite

Eto, radi problemima sa sigurnosti (sjetite se pljacke FINE) izgubili smo dvoranu u Sloserovima i mnogi ce radi toga odahnuti. Igrala se i 1. i 2. liga u toj dvorani ali da je niska - niska je! Nekima je smetao sam pogled u strop a nekima je stvarno bilo "smrtonosno" za rekete.
Proljetni dio igrao sam u 11. ligi gdje je covjek skoro svaki put kresnuo reketom u plafon. Strasno! Demolirao si je reket ali nije htio prestat igrati...
[Vrh]
Slick

PostPostano: pet ruj 30, 2005 1:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da ne zaboravim...
Prošle godine u zimi, morali smo ići na gostovanje u Podsusedsko dolje.
Dvorana sama po sebi ima nekih minusa, ali nije mi jasno kako se
dozvoljava da se igra na nekom home made stolu koji je najsporiji stol koji
sam ikad vidio i igrao na njemu, a osim toga, ako rukom pobrišete po stolu
ostat će Vam sva zelena jer stol pušta boju Exclamation Confused Exclamation
Još jedna stvar, pošto nam nije bilo 1. put da idemo tamo u goste, ponijeli
smo i "dodatnu" opremu (toplomjer). Ne bi vjerovali u kojim uvijetima se
igrala utakmica Rolling Eyes Vami snijeg i temperatura oko 0°C, a u dvorani vrućih 7°C Exclamation Exclamation Exclamation Evil
Napisali smo žalbu, odigrali utakmicu i na kraju pobijedili, ali zar nam je to trebalo Confused
Pa ne igram pingić zato što želim zaraditi upalu pluća Eeeek!
I da ne bi bilo da nismo tolerantni, JESMO i toleriramo dosta toga, poput
igranja sa reketom sa gumama iste boje, kašnjenja na utakmicu i sl.
stvari, ali ovo ipak prelazi sve granice Confused
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: pet ruj 30, 2005 2:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dodek,slažem se s tobom glede Podsusedskog Dolja jer smo tamo igrali nekoliko puta!!! Confused
Drugi dan nakon tekme svi smo zakurili temperaturu i povlačili posljedice Podsusedske dvorane kroz cijeli tjedan. Sad
Stol je fakat domaće opituran al' moraš priznat da je raritet jer nijesam nikad do onda vidio da na ping-pong stolu frajer drži svoj potpis. Laughing

Naprosto nevjerovatno!!! Eeeek!
[Vrh]
Brod

PostPostano: sub lis 01, 2005 9:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
Dodek,slažem se s tobom glede Podsusedskog Dolja jer smo tamo igrali nekoliko puta!!! Confused
Drugi dan nakon tekme svi smo zakurili temperaturu i povlačili posljedice Podsusedske dvorane kroz cijeli tjedan. Sad
Stol je fakat domaće opituran al' moraš priznat da je raritet jer nijesam nikad do onda vidio da na ping-pong stolu frajer drži svoj potpis. Laughing

Naprosto nevjerovatno!!! Eeeek!

A i svako malo dodje Ruda da vidi kak decki stoje! Laughing
adrijan

PostPostano: sub lis 08, 2005 5:24 pm    Naslov : Trening Citirajte i odgovorite

Gdje se može besplatno trenirati/rekreativno igrati pingac.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub lis 08, 2005 11:12 pm    Naslov : Re: Trening Citirajte i odgovorite

adrijan (napisa):
Gdje se može besplatno trenirati/rekreativno igrati pingac.

Besplatno trenirati sumnjam da možeš igdje, a za rekreaciju pogledaj http://www.sokaz.hr/info_dvorane.php
S tim da najviše šanse imaš u Utrinama, zatim na Gredicama, San-Spinu i Mladosti (najvjerojatnije ovim redoslijedom).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
rope

PostPostano: pon stu 15, 2010 12:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

jednostavno da promjenim malo otvaranje ove teme da "Pravila stolnog tenisa i njihove primjene" ne budu stalno na prvom mjestu....

a ponukan jučerašnjim razgovorom sa Kemom prijedlog je slijedeći a koristan i za one koji su dugo u SOKAZu a pogotovo one nove da pored baze igrača postoji i baza dvorana gdje se SOKAZ igra, a po mogućnosti i popis ekipa koje igraju u tim dvoranama
[Vrh]
Apolon

PostPostano: uto stu 16, 2010 11:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

To bi bilo stvarno korisno znati di koja ekipa igra Thumbs up
[Vrh]
zalive

PostPostano: sri stu 17, 2010 12:57 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

heh, kaj bi još bilo korisno...

staviti opise kak se dođe do pojedine dvorane (prostora češće) gdje neka ekipa igra
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.