1. liga Jesen 2010.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
masterinsider
Kontakt:

#41 Post Postao/la masterinsider »

Svi se pojačavaju zadnja tri kola, vrijeme je da i mi upregnemo asa iz rukava, danas će debitirati Škof
Iceman

#42 Post Postao/la Iceman »

evo, upravo odlazim od doma, igramo danas u 7 u industrogradnji sa skofinom..ko voli nek izvoli :top:

izvjestaj slijedi...ko dobije vjerojatno ostaje u ligi...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Iceman

#43 Post Postao/la Iceman »

zavrsilo je 7:3 za nas...

poveli smo 7:0, sve je otislo na nasu stranu prvih par meceva :zubo: pa su decki vidljivo pali...

prvu sam dobio cohu, matko zrinskog, pa tugo drobeca....

na 7:0 sam izgubio od drobeca (nisam mu mogo servis vratit :cry: ), matko je predao cohi jer si je mec prije ligament istegao, i par...

i to je to, mislim da smo sa 10 bodova, kako ib kaze ;) , i teoretski osigurali ostanak :lux: :lux:

zelim svu srecu ekipi skofine, da se izvuce i ostane u ligi...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
masterinsider
Kontakt:

#44 Post Postao/la masterinsider »

Iceman je napisao/la: zelim svu srecu ekipi skofine, da se izvuce i ostane u ligi...
Ako mi dobimo Odru a vi zadnje kolo odigrate sportski protiv njih sreća neće odlućivati, baš se radujem raspletu :wow:
antispin

#45 Post Postao/la antispin »

Masterinsider,zaboravio si na Trešnjevku koja je još uvijek u igri.Mislim na utakmicu Deda- Trešnjevka. Možeš li prognozirati rezultat?
masterinsider
Kontakt:

#46 Post Postao/la masterinsider »

antispin je napisao/la:Masterinsider,zaboravio si na Trešnjevku koja je još uvijek u igri.Mislim na utakmicu Deda- Trešnjevka. Možeš li prognozirati rezultat?
Loš sam na prognozoma, zato se i ne kladim, ali tu bi tekmu stavil u fix, Trešnjevka dobija jer Vitureli nebu igral.
Kak bu, bu, ako ne dobimo Vas i Trešnjevku nismo ni zaslužili ostati u liz, ak nam ni to nebu dosta onda ju ni netrebamo više nikad ni igrati, u ovih 5 godina od 18 do 1 lige , upoznali smo brdo ekipa i igraća.
Nakon toga mogu reći da "duh" SOKAZ-a živi u svim ligama osim 1.
Pale
Kontakt:

#47 Post Postao/la Pale »

masterinsider je napisao/la:
antispin je napisao/la: Nakon toga mogu reći da "duh" SOKAZ-a živi u svim ligama osim 1.
Igram XXI ligu (upravo ušli u XX) pa ne kužim ovu rečenicu :confused:
Možeš li mi ju molim te malo pojasnit
masterinsider
Kontakt:

#48 Post Postao/la masterinsider »

Ikota je napisao/la:
masterinsider je napisao/la: Igram XXI ligu (upravo ušli u XX) pa ne kužim ovu rečenicu :confused:

Pod "duh SOKAZ-a" sam mislio na zezanciju i druženje uz pingać, gdje je rezultat nekima više ili manje bitan, ali ne pod cijenu da pola tekmi odigraš a pola dogovoriš jer si osigurao opstanak pa ti više netrebaju bodovi.
Izra
Kontakt:

#49 Post Postao/la Izra »

Ikota je napisao/la:
masterinsider je napisao/la:
antispin je napisao/la: Nakon toga mogu reći da "duh" SOKAZ-a živi u svim ligama osim 1.
Igram XXI ligu (upravo ušli u XX) pa ne kužim ovu rečenicu :confused:
mogu samo nagadjati sto je masterinsider htio s ovim reci pa evo pokusaja:

u svim ligama osim prve redovito vlada neizvjesna borba za napredovanje ili opstanak a ekipe su vecinom sastavljene od prijatelja ili bar poznanika koje veze ljubav prema stolnom tenisu. nadje se povremeno i placenika, ali onda se ne radi o cijelim ekipama vec netko placa prvog igraca da tu momcad vuce prema gore kako bi preostala dvojica igrala jake partije.

u prvoj ligi vec 100 godina zive manje vise iste face, ima jako malo neizvjesnosti i napetosti, buduci da se unapred zna prvak igra se manje vise da bi se odigralo, igraci vise gledaju medjusobne oglede (protiv istih faca s kojima su vec 20 puta igrali) nego uspjeh ekipe. jedino sto je bitno je tko ispada a tko ostaje, pri cemu se najcesce naveliko kuha i kemija pa je vise stvar odnosa kakav si s ostalim ekipama nego koliko si igracki jak.

ove sezone bi se napokon mogao skinuti s trona u zadnjih par godina redoviti prvak pa ce ekipu igraca koje veze timski duh i prijateljstvo :hihihi: zamijeniti druga, ista takva.

svejedno mislim da ce vecina sokaza (ako ne i cijeli) u zadnjem kolu navijati za izazivace, ako nista bar radi promijene da se napokon na mjestu prvaka vide neke nove face. ja znam da ja hocu. :zubo:

sve gore napisano su moja osobna nagadjanja koja proistjecu iz nepouzdanih izvora i ne treba se shvatiti ozbiljno. :D
Norrin

#50 Post Postao/la Norrin »

Slažem se sa svime što je izra napisao, i nadam se da će se jednog dana SOKAZ kao udruga amatera vratiti amaterima.

Kao što meni nije zanimljivo igrati 20. ligu (bez ikakve uvrede, svi smo od nekud počeli), ne bi trebalo ni bivšem profesionalcu ili poluprofesionalcu igrati SOKAZ.

Dakle, postavlja se pitanje zašto uopće igraju SOKAZ :confused: : da mogu odigrati par partija u godini sa ljudima koji su u njihovom rangu?

Za to da ih slave amateri koji se mogu diviti njihovom umijeću, a u sebi si misliti: "A kaj se ovaj uopće producira, nek igra profesionalnu ligu?!"

Ko da roditelji dođu po klince u vrtić, pa se oni igraju s njihovim igračkama umjesto njih.

Ili da proglasimo 1. ligu SOKAZ-a off limits za amatere, pa će amateri dobivati amaterske pokale SOKAZ-a od 2. (ili 3 već pomalo :lol: ) do 20-i neke lige, a 1. ima svoj posebni poluprofesionalni pokal.

A možda je ipak u pitanju onaj najniži mogući motiv, koji mi je jasan samo kod ljudi koji nemaju dovoljno sredstava za život.

Možda netko misli da je u pitanju samo pravo sportsko druženje, zanima me zašto se onda ne možemo družiti u SOKAZ-u i sa ženskim dijelom stolnoteniske populacije (profesionalki i amaterki u SOKAZ-u), koji sigurno ne uživa igrajući zasebnu ligu u kojoj su razlike u dobi i kvaliteti još tisuću puta izraženije nego u muškoj konkurenciji SOKAZ-a?
masterinsider
Kontakt:

#51 Post Postao/la masterinsider »

Izra je napisao/la: mogu samo nagadjati sto je masterinsider htio s ovim

Manje više to je to, samo meni se nije dalo pisat, kad završiš fax možeš biti moj glasnogovornik :lol:
Zadnja izmjena: masterinsider, dana/u sub pro 04, 2010 3:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.
antispin

#52 Post Postao/la antispin »

Bit če do zadnjeg kola neizvjesno tko če ispasti iz prve lige.Stolni tenis igra se i u ostalim ligama.Osobno se ne zamaram da li ću ispasti ili ne, jer bez jednog ekstra jakog igrača ne možeš opstati u prvoj ligi.Uostalom ako pogledaš situaciju u drugoj ligi vidi se da u prvu ligu ulaze Opera i Šulina za koju če vjerovatno igrati Atiković.Ne vidim neku razliku u tome dali ču ispasti sada na jesen ili u proljeće.No sačekajmo da prvenstvo završi pa čemo onda malo više komentirati.
silvac

pitanje za derbi?

#53 Post Postao/la silvac »

antispin je napisao/la:Bit če do zadnjeg kola neizvjesno tko če ispasti iz prve lige.Stolni tenis igra se i u ostalim ligama.Osobno se ne zamaram da li ću ispasti ili ne, jer bez jednog ekstra jakog igrača ne možeš opstati u prvoj ligi.Uostalom ako pogledaš situaciju u drugoj ligi vidi se da u prvu ligu ulaze Opera i Šulina za koju če vjerovatno igrati Atiković.Ne vidim neku razliku u tome dali ču ispasti sada na jesen ili u proljeće.No sačekajmo da prvenstvo završi pa čemo onda malo više komentirati.
Nitko ne voli ispasti!!!Da se razumijemo!!
Pitanje:Kad igrate s Škofinom i gdje?Da dođem malo gledati.
To volim,kad je neizvjesno i nepredvidljivo i nema dogovora.
I oni bolji to trebaju dokazati za zelenin(plavim)stolom,a oni slabiji
nemaju što izgubiti.Ali slabiji se neče predati bez borbe!!!
Pozdrav svim sudionicima!!!
masterinsider
Kontakt:

Re: pitanje za derbi?

#54 Post Postao/la masterinsider »

U utorak u 7 na Vrbiku u Industrogradnji
silvac

Re: pitanje za derbi?

#55 Post Postao/la silvac »

masterinsider je napisao/la:U utorak u 7 na Vrbiku u Industrogradnji

Jao,kako mi je žao.Ja isto u utorak!!!
Super,baš me zanima!!! :lux:
wolf
Kontakt:

#56 Post Postao/la wolf »

Izra je napisao/la:... zamijeniti druga, ista takva....
Izra , bojim se da si s ovim naljutio Mikija :rofl: maral buš posegnut u đep za neke :pivo: da se iskupiš :zubo:
Brod jr.

#57 Post Postao/la Brod jr. »

Jooooooj!!!!!! :ajooj:

Pak bumo se nalokali.... :duplo: i nažderali!!!! :klopa:

A kaj se 1. lige tiče,tak je kak je ma kolko mi šutjeli o tome! :amen:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Brod

#58 Post Postao/la Brod »

Ma 1. liga je suuuupeeeer....
Vježba se kombinatorika, sam tak... :E: :E: :E:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Iceman

#59 Post Postao/la Iceman »

Kemil, molim te da upozoris ljude da mi ne uletavaju na temu :zubo:

a moglo bi se sad svasta tu rec...

jedan od glavnih razloga nezanimljivosti (1ve) lige je bas to sto se ne ide nikud naprijed, a pobjednik se unaprijed zna zbog "placenicke" ekipe...tako da je svake sezone upravo borba na drugoj strani, tko ce ispast...

stalno pricamo o registriranim igracima u Sokazu, a mogli bi jednom i nesto aktivno poduzet?
Zrinski

#60 Post Postao/la Zrinski »

Iceman je napisao/la:Kemil, molim te da upozoris ljude da mi ne uletavaju na temu :zubo:

a moglo bi se sad svasta tu rec...

jedan od glavnih razloga nezanimljivosti (1ve) lige je bas to sto se ne ide nikud naprijed, a pobjednik se unaprijed zna zbog "placenicke" ekipe...tako da je svake sezone upravo borba na drugoj strani, tko ce ispast...

stalno pricamo o registriranim igracima u Sokazu, a mogli bi jednom i nesto aktivno poduzet?
po mom mišljenju pola ekipa prve lige stimulira svoje igrače na neki način, pa protiv toga nema ljeka ;)
Odgovorite