SOKAZ forum
Božićni turnir u Prečkom
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Božićni turnir u Prečkom
Dok ne uspijem nać način za pristupit bazi
samo ovako:
http://www.sokaz.hr/news/precko-bozic-2010.pdf
http://www.sokaz.hr/news/precko-bozic-2010.pdf
za dvije odigrane partije i hrpu čekanja, igračima poput mene se ne isplati dolaziti i dati 50kunića
Tako da sumnjam da će se pojaviti itko ispod 15. lige, a u tom slučaju i igrači od 8-15. nemaju baš puno šta tražit...pa će i njih biti malo.
Bojim se da kup sustav nema baš prođu u sokaz turnirima, pa će i odaziv biti loš. Možda lova odigra kakvu ulogu, al i to samo igračima koji misle da mogu i bit među prvima.
Šteta, jer turniri kao Deda ili jesenski sokaz turniri su baš zabavni, mnogo se može naučiti, a i vrijede 50kn jer ipak igraš 3-4 tekme najmanje i to i vrijedi tih 50 kunića.
Ako se može promjenit sustav u grupe u prvom kolu po 4 igrača, 2 idu dalje, onda bi to bilo nešto dobro, ovak...jok.
Tako da sumnjam da će se pojaviti itko ispod 15. lige, a u tom slučaju i igrači od 8-15. nemaju baš puno šta tražit...pa će i njih biti malo.
Bojim se da kup sustav nema baš prođu u sokaz turnirima, pa će i odaziv biti loš. Možda lova odigra kakvu ulogu, al i to samo igračima koji misle da mogu i bit među prvima.
Šteta, jer turniri kao Deda ili jesenski sokaz turniri su baš zabavni, mnogo se može naučiti, a i vrijede 50kn jer ipak igraš 3-4 tekme najmanje i to i vrijedi tih 50 kunića.
Ako se može promjenit sustav u grupe u prvom kolu po 4 igrača, 2 idu dalje, onda bi to bilo nešto dobro, ovak...jok.
Slažem se u potpunosti,Dren je napisao/la:za dvije odigrane partije i hrpu čekanja, igračima poput mene se ne isplati dolaziti i dati 50kunića
RE: Božićni turnir
"Netko" hoće na brzaka dići lovu ... E, neće.
Zadnja izmjena: geek, dana/u uto pro 07, 2010 5:33 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
- Dr. BOB
mislim da svatko normalan nebi trebao otići na ovaj turnir...u prosjeku doći će 50tak ljudi. to je 2500 kn...ukupni fond nagrada je 650 kn...a šta s ostatkom???ok treba platit dvoranu al čovječe neće je platiti toliko baš...očito da netko ima korist od toga što se mali ljudi poput nas idu tamo igrati i popričati...onda rađe odem u svoju dvoranu i pozovem si koga god hoću i igram s njim! šta nije tako?
stvarno su se potrošili u vražju mater...300kn prva nagrada s tim da 50 daš odmah znači 250 dobiješ...s tim da čekaš cijeli usrani dan jer si pri kraju ždrijeba....pa čekaš da odigra ovaj, pa onaj, onda pauza jer je neki od 100+ godina zamalo umro tražeći reket po torbi, onda taj isti dođe na stol i podere te 3:0 jer te naravno ohladio i razje**** do kraja...
Možda ovaj komentar valja zadržati za sebe...ali eto iznimke...da i ja nekad i nekad budem aktivan na ovom forumu.
Pozdrav svima
stvarno su se potrošili u vražju mater...300kn prva nagrada s tim da 50 daš odmah znači 250 dobiješ...s tim da čekaš cijeli usrani dan jer si pri kraju ždrijeba....pa čekaš da odigra ovaj, pa onaj, onda pauza jer je neki od 100+ godina zamalo umro tražeći reket po torbi, onda taj isti dođe na stol i podere te 3:0 jer te naravno ohladio i razje**** do kraja...
Možda ovaj komentar valja zadržati za sebe...ali eto iznimke...da i ja nekad i nekad budem aktivan na ovom forumu.
Pozdrav svima
ma potpisujemDr. BOB je napisao/la:mislim da svatko normalan nebi trebao otići na ovaj turnir...u prosjeku doći će 50tak ljudi. to je 2500 kn...ukupni fond nagrada je 650 kn...a šta s ostatkom???ok treba platit dvoranu al čovječe neće je platiti toliko baš...očito da netko ima korist od toga što se mali ljudi poput nas idu tamo igrati i popričati...onda rađe odem u svoju dvoranu i pozovem si koga god hoću i igram s njim! šta nije tako?
Ja bio, izgubio u polu finalu od Marinkovića ...Dren je napisao/la:Jel tko bio? I kako je prošlo? baš me zanima
Lijepo zvuči zadnja rečenica, ali je poanta da je bilo cca nekih 9 ljudi (Marinković prvi nositelj, Kalac drugi ...).
Turnir je možda bio promašen, ali ja sam ispunio svrhu dolaska jer sam igrao od 8.30 do 13h.
Prvo 3 meča turnira, a nakon toga par sati treninga s Marinkom koji si je dao truda u pokušaju ispravljanja moje nepopravljive tehnike.
I sve to za 50 kn.
Kemil
Zadnja izmjena: Kemil, dana/u pon pro 20, 2010 10:08 am, ukupno mijenjano 1 put.
haha, zakon...
bravo Kemil!
bravo Kemil!
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
- Private_Driver