NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

JOOLA dućan
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
ib
Site Admin

PostPostano: pet tra 15, 2011 2:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
kad se saginjem po lopticu Moon

ROFL

pa neozbiljni smo kad ne znamo Srami se Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Izra

PostPostano: pet tra 15, 2011 2:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
malo na knap (kad sesaginjem po lopticu Moon

pa tako i treba biti, "nikice" su u sokazu popularne. Very Happy
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Pale

PostPostano: pet tra 15, 2011 6:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
Ikota (napisa):

pa tako i treba biti, "nikice" su u sokazu popularne. Very Happy

Kolko sam ja vidil i Yassa je jako zastupljen brend Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Iceman

PostPostano: sub tra 16, 2011 1:06 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):

khm, [pokusaj brisanja mentalne slike failed]
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
bigdedi

PostPostano: sub tra 16, 2011 8:31 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
Arena Prečko je isto sponzor. Vikendom je sat igranja za sokazovce 25 kuna.
Vikend turnir u Prečkom, kotizacija 30kn. Prijavi se 40 igrača i to je 1200 kuna.
Igra se na 8 stolova i zauzeti su od 9 negdje do 2. I da nema nekog popusta na količinu i to što je turnir u organizaciji SOKAZA a ne pojedinačna tekma sokazovaca, prijavninom se pokriju stolovi. Ostaju još troškovi organizacije.
Ako je 3-4 paketića loptica i medalje sve što se dobije od butterflyja a imaju ekskluzivu za štand i promociju, moje skromno mišljenje je da je to premalo. A za medalje nisam siguran. Zubo

cuj bio sam ne jednom turnirniru po 20kn u preckom, i jednom NISU uopce imali loptice.... a to kaj oni okrenu 1200 kn u subotu od 9 do 13 i time kao jedva ili uopce ne pokriju stolove, jel ti mislis da se subotom od 9 do 13 ikada napravilo 1200kn prometa... Smile Laughing Thumbs up Thumbs up Very Happy
Dren

PostPostano: sub tra 16, 2011 9:32 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kao što rekoh (boldano) i da nije neka povoljnija cijena rentanja zbog količine (a i pića koje se popije recimo) stolovi se mogu pokriti od prijavnine. Pitanje je kolika cijena zbilja jest, no to mi je nebitno u ovom slućaju. zanima me što se dobije od butterflyja i jeli to neki ekskluzivni ugovor?

U svakom slučaju, na forumim je uglavnom zabranjeno reklamiranje. Ne zato što netko ima ekskluzivni ugovor nego iz dva razloga:
1. Da ljudi ne dolaze na forum, registriraju trollove i postaju reklame specifičnoj skupini. (nije toliko do reklama koliko do spama)
2. Kad već hoćete reklame...može al u našoj režiji. Nema besplatno pa zašto nebi platili za to pa će naš ajbee lijepo staviti 2 banera sa strane da tu stoje mjesec dana za štajaznam 10kn dan. (nije toliko do spama već do novca)

ta lova može lako pokriti održavanje servera itd.
Do sad je Sokaz bio čist od toga, al bar što se mene tiće ja bih volio vidjeti specifične reklame na sokazovim stranicama jer ih je na netu relativno teško naći.[/b]
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 16, 2011 3:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bigdedi (napisa):
cuj bio sam ne jednom turnirniru po 20kn u preckom, i jednom NISU uopce imali loptice.... a to kaj oni okrenu 1200 kn u subotu od 9 do 13 i time kao jedva ili uopce ne pokriju stolove, jel ti mislis da se subotom od 9 do 13 ikada napravilo 1200kn prometa... Smile Laughing Thumbs up Thumbs up Very Happy

Za početak, miješaš turnire Butterflyja i turnire SOKAZ-a. Na turnirima SOKAZ-a uvijek ima loptica, ovi ostali su neka druga tema, pa i za neki drugi forum Mig

Plus, ne mogu se otet dojmu da si lately jako negativno orijentiran na SOKAZ i na Predsjedništvo, pun nekakve gorčine i ozlojeđenosti. Confused
Te "uveden kaos" kada dopuste registrirane, te "epic fail" kada im zabrane, te "godinama vam je trebalo da skužite Jozića", ko da nije najnormalnija stvar da 15. igrača 10. lige skužiš teže nego 1. igrača 1. lige, te "di ste bili zadnjih 5 godina a sad neš oćete", te "nikad nisu imali loptice"...
Misli Pojma nemam
Pa i ti si dio Natjecateljske komisije i naše velike obitelji i veselimo se tvojoj konstruktivnosti ono na sastancima i to! Juhuu

Ovako si mi ko Bred Pit ono u legendi o jeseni, voditelj lige kojeg njegova divlja gorička priroda zove underground na pljuvačinu ROFL

Kao da malo previše sve to uzimaš srcu, pazi malo na nerviranje i tlak Sad trebaš nam u veseloj TROLOLOLOLO varijanti još desetljećima! Grli

Spring
[Vrh]
bigdedi

PostPostano: sub tra 16, 2011 3:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovaj thread nema veze sa sokazom, i/ili predsjedništvom...

istina, neznam kakav je turnir bio, ali moras priznati da isti ljudi vode sve te turnire tako da natjecatelju (konkretno meni) nije očito pod koju organizaciju turnir spada...
ib
Site Admin

PostPostano: sub tra 16, 2011 3:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako nema, pa raspravlja se o Joola gaćama i sponzorstvu u SOKAZ-u šta je oke šta nije. Skace

Evo da bude jasnije, turniri SOKAZ-a su Deda, Vodovod, Vikend turniri u Prečkom (dva ciklusa) i Turnir žena.
[Vrh]
Pacer/pacemaker

PostPostano: sub tra 16, 2011 10:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Samo želim JOOLA gaćice 3xL Dark evil

i ja bi vruće hlačice 4xl Crying
Pale

PostPostano: ned tra 17, 2011 8:30 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pacer (napisa):
Ikota (napisa):
Samo želim JOOLA gaćice 3xL Dark evil

i ja bi vruće hlačice 4xl Crying

Uzmi 2xL i bit će ti ko tange Wink

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Dren

PostPostano: ned tra 17, 2011 6:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bojim se da 2L njemu nije dovoljno...prije cijela gajba. Wink
[Vrh]
zalive

PostPostano: ned tra 17, 2011 7:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Cenzure (nažalost) ima od nekog momenta, budući da je Butterfly ugovorno vezan sa SOKAZ-om, s pravom ekskluzivnog oglašavanja u biltenu i na webu.

Pojma nemam

da li se smiju znati financijski detalji tog ugovora?

koliko znam, sokaz nije privatna udruga, niti je profitna. da li bi to značilo da financijski detalji svakog ugovora koje potpisuje ova udruga trebaju biti javno dostupni?
[Vrh]
zalive

PostPostano: ned tra 17, 2011 7:29 pm    Naslov : Re: RE Citirajte i odgovorite

geek (napisa):
Da, bojim se da si se slabo uputio u sve "tajne" kapitalizma. Osim profitnih, postoje i "neprofitne" organizacije, tzv. Udruge, u koju spada i Sokaz. Njihova uloga nije maksimiranje profita, već djelovanje u interesu svih svojih članova. A, ne znam, da li je jednoumlje u interesu svih. Da pojasnim, ugovor kojim bi Sokaz "zaradio" 1000 kn, ali prouzročio dodatni trošak svojim članovima od 10000 kn, ne bi bio valjan. Dalje, kapitalizam poznaje i Zakon o zaštiti tržišne utakmice, gdje je pristup tržištu dozvoljen svima. Da završim, da bih dao "bolju" ponudu, morao bi javno biti objavljen natječaj, a, nije mi poznato, gdje i kada je objavljen.

sad ovo čitam, bravo geek. da li financijsko poslovanje sokaza kao neprofitne udruge treba biti zakonski transparentno, uključujući tu i izvještaj godišnjih prihoda i rashoda?

također, znamo i da se u sokazu službeno smije igrati isključivo butterfly ili nitakku lopticama. pretpostavljam da je i ovo dio sponzorskog ugovora sokaza i zastupnika ovih brandova?
[Vrh]
zacko

PostPostano: ned tra 17, 2011 7:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zalive, ako nisi upoznat Sokaz ima svake godine redovnu skupštinu na kojoj članovi dobiju izvješće o prihodima i rashodima udruge. Tamo nije bilo ništ oko tog ugovora ali su bili iskazani prihodi od sponzora kolko se ja sjećam. I da smo u prošloj godini bili u finoj pozitivi. To sve po sjećanju pišem. Da je netko imao prigovor na to vjerojatno bi se javio na Skupštini (bilo je 100-tinjak ljudi). Al nije nitko pa ni geek kolko se ja sjećam iako je bio tamo. Tolko o tome.
A ovo što si napisao o lopticama je dezinformacija. Nigdje ne piše da se mora igrat Butterfly ili Nittaku lopticama. Otkud ti to!?
Kolko ja znam, a poprilično siguran u Sokazu se može igrat sa lopticama s 3 zvjezdice. I to je to. Znači mogu bit i Joola, Tibhar, DHS, Stiga, Donic itd...
Znači kritiziraš bez argumenata. Prvo se moraš malo bolje upoznat sa organizacijom u kojoj si član.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned tra 17, 2011 7:56 pm    Naslov : Re: RE Citirajte i odgovorite

zalive (napisa):
također, znamo i da se u sokazu službeno smije igrati isključivo butterfly ili nitakku lopticama.

Evo meni prvi glas. Confused Mislim da je jedini uvjet ***

Za ugovor se obrati Pospi ili Bauku, ne znam zašto ga ne bi pokazali.
[Vrh]
Pacer/pacemaker

PostPostano: ned tra 17, 2011 10:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren (napisa):
bojim se da 2L njemu nije dovoljno...prije cijela gajba. Wink

To Drene sam ti njima reci Thumbs up nemaju pojma s kakvim se igračem šale Sumo aj nek bu 2put2l Entel,grudska pivovara Zvrko
Brod jr.

PostPostano: ned tra 17, 2011 10:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kaj se tiče loptica u sokazu siguran sam da se može igrat sa bilo kojim samo da su 3*.

Kaj se tiče Pacera bumo mu skrojili neke vruče hlačice od jedra....fala bogu,flota se podebljala!!! Juhuu

A kaj se tiče toga da geek ponudi više para za reklamu:

aaaaahahahaha Laughing Laughing Laughing

...pa taj ti nebi dal ni kutijicu od loptica a kamoli tek nekaj kaj se mora platit! Horor
Hvatljivi

PostPostano: ned tra 17, 2011 10:28 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Poslal sam čoeku kontakt za Joolu na pm. Sliku saginjanja po lopticu u premalim hlaćicama može obrisat samo odluka predsjedništva da se ženama dopusti igranje u muškoj konkurenciji.

A sad o drugim temama koje su otvorene problemima s golom guzicom:

Siguran sam da SOKAZ prihvaća sve potencijalne sponzore. Mislim da se lova od sponzora ne treba trošit na smanjenje kotizacije, već za popularizaciju st-a i SOKAZ-a.

Turniri koji se igraju u Prečkom, pa i oni koje organizira SOKAZ igraju se u privatnoj dvorani koju iznajmljuje registrirana tvrtka i normalno je da ista na tom želi zaraditi. Normalno je i da u njoj prodaje proizvode koje zastupa.
Svi koji misle da je to opaka lova, nek naprave isto ovo je slobodna Zemlja.
To kaj je vlasnik te dvorane ujedno i zastupnik BTFLY-a, te sudjeluje u radu i upravnim tijelima SOKAZA pokazuje njegovu poslovnu sposobnost. Čovjek voli i živi stolni tenis. Ak na tom može i zaradit, skidam kapu.

Kvaliteta dvorane je druga priča, no nije puno bolje ni tam di igra 1. liga.
To je nažalost stanje našeg st-a.

Apsurd je da sam sretal u toj dvorani kojekakve "trgovce" koji nude robu iz torbe, ne plaćaju najam, porez i još mlate kak je BTFLY skup.
Da sam ja vlasnik, letili bi iz dvorane naglavačke van. Svaka čast na toleranciji vlasniku dvorane.

Udruge nisu poligon za krpanje socijale. Služe promicanju ideja i interesa, a u Sokazu je to stolni tenis. Siguran sam da bi šaroliko članstvo sokaza našlo i boljih ideja od smanjenja kotizacije.
[Vrh]
Pale

PostPostano: pon tra 18, 2011 4:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Riješeno Cheer
Hvala svima na pomoći Klanja se Klanja se Klanja se

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Potražnja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 2 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.