NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

16.liga proljeće 2011
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
vjekkk

PostPostano: sri tra 27, 2011 10:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

skoro....
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ČUPKO

PostPostano: čet tra 28, 2011 7:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

maco Gitara Headbang
[Vrh]
Hvatljivi

PostPostano: čet tra 28, 2011 8:01 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

I u trećem derbiju prvi došli do 5 i tam i ostali. Dakle STKS:WD=5:5 Kakva tekma!!!!!!! Svaka čast WDejcima i hvala Klanja se Nakon ove tekme samo mogu zaključit da raj postoji (stolnoteniski) i to je zapravo na zemlji. Osim odličnog st tenisa ova tekma je kao što vidite otvorila i neka teološka pitanja, pa tako se društvo svjetskih ateista upravo dogovara da nepostojanje višeg entiteta u svemiru dokaže brojem prasica u nekim mečevima od sinoć ROFL Laughing Zlatna malina za sinošnji meć ide našem trećem igraću Ne ne, čovjek očito u proljeće ima neobičnu alergiju na zvonjavu mobitela (siološki problem, opaska autora). Nemrem se ispričat za tuđe ponašanje, al žal mi je kaj takav alibi igrač verbalno nasrne na skroz pristojne ljude s kojima nadam se bumo uvijek ostali u dobrim odnosima.
Zato Cestitamo! i In love WD .
[Vrh]
japanac

PostPostano: čet tra 28, 2011 9:40 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto da o derbiju kola nešto napiše i klupa , na kojoj je bilo Znoj Tekma je za nas započela super , vodstvo od 3 : 1 , sve ide po planu a ona Bruno pobjeđuje našeg prvog reketa i evo ti problema na kvadrat . Greta je u tekmu ušao pun volje ali ga je prvi poraz protiv Ivičeka bacio u nokdaun , a već slijedeću igra sa Perkovićem ( koji znalački koristi pruženu priliku , iako je kod trećeg seta bilo ili-ili ) . Školski primjer kada uletiš u žrvanj protivniku , igraš njegovu igru a ne svoju . Greta teške ruke , glumi pimplera , nema petlje drajfati i to je to . Umjesto 4:1 protivnik dolazi na 3:2 a zatim Iviček pobjeđuje Vjeku , kojemu oduvijek pašu tehnički izgrađeni igrači pa je meć bio super za gledati .U nastavku Greta KONAČNO dolazi sebi i vodimo 4:3 . Na našu žalost Iviček pobjeđuje Stipu , mada ne bi bilo nezasluženo i obratno . Perković rutinski pobjeđuje Vjeku i šta sad . Tko bi trebao igrati parove , nisam imal petlje odrediti parove ( ekipa mi je bila jako šarolikog raspoloženja ) pa su sami izabrali , pokazalo se , dobitnu kombinaciju . Nakon što su naši poveli sa 1:0 napustio sam tribine i potražio Gretinu babu , koju nisam našao ali je izgleda ipak ostavila svoga traga u dvorani . Sve u svemu moglo je bit i ovak i onak , možda najpravednijije tak .
A kaj se tiće mobitela nismo to shvatili ni tragično ni smiješno , čovjeku je jednostavno taj tren tak došlo i to je to . Još smo ga i prebacili doma sa autom .
Tablica postaje super zanimljiva Juhuu
Eto , ja se raspiso ko dva Željka Vela , kaj ne Gregor ? Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Gregor

PostPostano: čet tra 28, 2011 10:41 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Poštovanje šefe Guardiola (ipak mi se više sviđa nego Željko Vela),
samo da kažem ako ću ubuduće onako igrati ostavljam se reketa i idem u pastire kada mi Jaca sredi posao. Spring

Stvarno je katastrofa kada dobiš jednu tekmu i uopće ne znaš na čemu bi se veselio, jer si čokljal tu lopticu do nebesa. Pfff

Svaka čast ostatku ekipe koji nas je ovaj put izvukao, a posebno profesoru Stipi koji je skoro skinuo skalp Ivičeku (da je bio domaći teren sigurno bi). Bike

Sve u svemu, čestitke ekipi Stupnika na dobrodošlici Grouphug , a onu klopicu kaj ste obećali to bumo drugi put organizirali Pivo , kaj neeeee????
[Vrh]
wolf

PostPostano: čet tra 28, 2011 12:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Fino se je tu kod vas zakompliciralo na vrhu ROFL ali još uvijek je sve u vašim rukama i zato... Macevanje do kraja Thumbs up
Loptica Pong

PostPostano: pon svi 02, 2011 11:19 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo moje procjene 16. lige nakon zadnjeg kola:

1. Iva grading 28
2. Stupnik 27
3. Autsajderi 25
4. WD tekstil 25
5. Pešćenica 20
6. Lima 14
7. Audio sustavi 13
8. Selska 12
9. Medvedgrad 11
10. CB Helena 10
11. Amaciz III 6
12. Omni II 0

Baš da vidimo..
[Vrh]
Loptica Pong

PostPostano: pon svi 02, 2011 11:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

U biti Lima i Selska obratno: tek sam sada vidio rezu (neočekivanih 0:10).
[Vrh]
Gregor

PostPostano: pon svi 02, 2011 12:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

E moj Robertino, baš si srce od čovjeka In love, ljepo si nas smjestil na četvrto mjesto.
Ne znam na temelju čega si stavil ovu prognozu, samo znam da nije na temelju vašeg rezultata protiv WD-a Bike .
Samo da te potsjetim na prošlu sezonu. Situacija je bila ista, WD prvi, xy drugi, zadnje kolo ko pobjedi ide na prvo mjesto. Bilo je napeto do 7:1, e onda više nije.

Daj Bože da nam opet bude tako, pa idemo na Zivili .

Bez zajebancije, situacija je baš napeta, ako itgubimo zadnje kolo najvjerojatnije padamo na 4. mjesto, ali igramo doma, a tamo ima svakakvih duhova!! Dark evil

Puno pozdrava!!! Thumbs up
[Vrh]
vjekkk

PostPostano: pon svi 02, 2011 12:13 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Gregor (napisa):
Samo da te potsjetim na prošlu sezonu. Situacija je bila ista, WD prvi, xy drugi, zadnje kolo ko pobjedi ide na prvo mjesto. Bilo je napeto do 7:1, e onda više nije.

Amen
[Vrh]
Brod jr.

PostPostano: pon svi 02, 2011 12:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kaj se duhova tiče,casper i sir nicholas dolaze na navijačinu to zadnje kolo... Cheer Cheer a kaj se one prognoze tam prije tiče,dečec mora znat da se u jazbini zadnje kolo koje odlučuje za prvo mjeste nemre nikak izgubit...mada ostali i bez jaja!!!!! Very Happy
w.d. textil sa dodatkom tumija Snajper Big gun Rocket launcher ...ubijaju! Thumbs up Thumbs up Thumbs up
vjekkk

PostPostano: pon svi 02, 2011 12:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
Cheer Cheer a kaj se one prognoze tam prije tiče,dečec mora znat da se u jazbini zadnje kolo koje odlučuje za prvo mjeste nemre nikak izgubit...mada ostali i bez jaja!!!!! Very Happy
w.d. textil sa dodatkom tumija Snajper Big gun Rocket launcher ...ubijaju! Thumbs up Thumbs up Thumbs up

Amen
[Vrh]
Loptica Pong

PostPostano: pon svi 02, 2011 2:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa Greta sastavi ti slobodno svoju listu pa ćemo vidjeti tko će biti bliži. Kao što vidiš nisam nas niti stavio ispred vas. Kaj misliš da onaj koga vi pobjedite više ne smije imati pravo na svoje procjene?
[Vrh]
Loptica Ping

PostPostano: pon svi 02, 2011 2:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jebate ovdje se puca iz topova Big gun zaziva boga Amen ali istina je samo jedna Cice Pobjedit će ona koja ima najveće sise ......... Šalu nastranu na stranu i evo moje vizije završetka ove lige Tekstilci i Građevinari će podjeliti bodove, Autsajderi će sve dobit i bit prvi ...... i sve vas isto volim, ovo je samo moja ženska strana proradila Hekla čista intuicija, sve vas volim podjednako ....... ali i ja ću jednog dana naučit igrat, onda nas se čuvajte .... hahahahahaha
ib
Site Admin

PostPostano: pon svi 02, 2011 2:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Uz ovakve prognoze, ne bi volio bit u gaćama Tekstilaca.

Srami se

Jumping
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Gregor

PostPostano: pon svi 02, 2011 3:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Šalim se ja, naravno da je sve moguće, samo mi nekak nebi sjelo na želudac da zadnje kolo zviznemo za 4 mjesta.

Bumo vidli kaj bu se skuhalo do kraja. Mikroval + cerek

Živio Tito i partija ping ponga!!! Thumbs up
[Vrh]
wolf

PostPostano: pon svi 02, 2011 3:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma nema šanse da Čarapari zgube doma zadnje kolo Pfff , podrška s tribina bit će gromoglasna Partijana , Već je spremna i specijalna dostava za kafeteriju Pivo ovaj put kamionom šestotonom Vozi auto , samo vi mirno odradite sljedeća dva kola a za zadnje ne berite brigu Thumbs up Cheer Cheer Cheer Zubo
Loptica Pong

PostPostano: pon svi 02, 2011 3:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa ispada Greta da ak vi nekoga pobijedite da taj više ne smije iznositi svoje mišljenje, malo pretjeruješ. Niti nisam predvidio nas ispred vas. Staviš i ti slobodno svoju prognozu - naravno ak to nije ispod tvog nivoa. A da će liga biti zanimljiva do kraja - to da.
[Vrh]
Gregor

PostPostano: pon svi 02, 2011 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oprosti Robertino,

očito se ne poznajemo dovoljno. Moja namjera nije bila da nekome zabranim ili kažem da ne piše svoje mišljenje na ovom divnom forumu. Naprotiv, ma piši koliko te volja i želja, biti će nam zanimljivije.

Aj živio! Pivo
[Vrh]
vjekkk

PostPostano: pon svi 02, 2011 4:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Uz ovakve prognoze, ne bi volio bit u gaćama Tekstilaca.

Srami se

Jumping

e bogami bio si ti u GAĆAMA tekstilca. Već zaboravio?? Zubo Zubo .
E, loptica se zaista naljutil kad 2x posta sličan post. Thumbs up . To je zbog spominjanja rezultata protiv njih... Embarassed . Ma Greta se samo šali, nemoj se ljutit ili bu sljedeći put završilo 11:0... Thumbs up Beljenje Laughing
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 5 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.