NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Monografija 60 godina SOKAZ-a

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
masterinsider

PostPostano: sub lip 11, 2011 8:21 am    Naslov : Monografija 60 godina SOKAZ-a Citirajte i odgovorite

Imali ko kakvu informaciju kaj je s knjigom koja je u izradi godinu dana?
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
geek

PostPostano: pet kol 26, 2011 4:52 pm    Naslov : Monografija Sokaz-a Citirajte i odgovorite

Ima onaj koji je unaprijed pokupio lovu, a sada se ne javlja, jer je, KAO, kompjutorski nepismen.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: pet kol 26, 2011 5:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znači li ovo da možemo očekivati jednako vrckavu i nešto manje satiričnu ispriku, ako se knjizi slučajno zalomi pa izađe? Pojma nemam
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
geek

PostPostano: pet kol 26, 2011 5:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Da, posebno u slučaju da mi budu obračunate i vraćene kamate na avansnu uplatu, što imam pravo po Zakonu o zaštiti potrošača.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: pet kol 26, 2011 6:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne treba ta posebna, biće obična dosta. Thumbs up
[Vrh]
Izra

PostPostano: sub kol 27, 2011 12:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ako netko stvarno ulaze trud da monografija izadje, super. ali problem je u tome sto mi o tome pojma nemamo (ja npr. ne znam tocno vise ni tko radi na toj monografiji), pa se neupucenom lako moze uciniti da je netko pokupio lovu i zapalio za meksiko.

da bar povremeno cujemo kakvu vijest ili razvoj situacije, tog dojma ne bi bilo. ovako se covjek zapita hoce li monografija uopce izaci, a ako nece zasto nismo o tome obavijesteni, a novci vraceni.

ukratko, bilo bi lijepo doznati koju informaciju od ljudi koji rade na monografiji, cisto da se ne dobije pogresan dojam.
[Vrh]
geek

PostPostano: sub kol 27, 2011 6:06 am    Naslov : Sokaz bilten Citirajte i odgovorite

Ponovno ću reinterpretirati svoje, odnosno Izrine riječi. "Kvaka" je u tome što Masterinsider još 11.06., tj. točno prije 2,5 mjeseca postavlja pitanje što je sa Monografijom, odnosno, ako je nema, sa njegovim novcem, a nitko od odgovornih na to ne TRZA. Jel' to normalno ? NIJE. A, zašto ne trza ? Jer mu nije važno ili je kompjutorski nepismen, pa to pitanje nije ni došlo do njega. Niti jedan ot tih razloga nije opravdan, a neki treći mi ne pada na pamet. PILIM LI GA PILIM.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub kol 27, 2011 11:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Na monografiji radi tajnik SOKAZ-a gosp. Leskovec, i to 90% ili više materijala slaže samo on. To je jako puno posla, i ja ne znam u kojoj je fazi i je li zapelo negdje osim u samom skupljanju i obradi.

Dalje, gosp. Leskovec nije na forumu. To što je pitanje postavljeno na forumu, ne znači da svi šute ko zaliveni (i to još tijekom ljeta dok je butiga zatvorena), nego da postoje mjerodavniji ljudi i prikladniji načini od foruma za doći do informacija. Npr. email u svakoj prijavi za SOKAZove turnire.

Osim ako se ovaj forum (opet) shvaća kao servisna informacija gdje bilo tko pita bilo što, a da je moja obaveza prosljeđivati pitanja ili pitati umjesto, te ovdje podnositi izvještaje. A to onda ponovo moram demantirati.

Meni je jasno da je situacija s monografijom pomalo nezgodna i da se dosta odužilo, ali barem u mojoj glavi još uvijek ne zvoni sirena za alarm.
A ako se nekome i upalila -- prije nego što optužite ljude da su vas pokrali, barem pokušajte pročačkat kroz par kanala da vidite što se događa.
Al džabe ja trubim kad je nekima draže iskoristit trenutak za (već pomalo iz navike) popljuvat ljude u SOKAZ-u, nego da si im "ukrao" i dvjesto kuna. Sad
[Vrh]
geek

PostPostano: sub kol 27, 2011 3:35 pm    Naslov : SOKAZ Citirajte i odgovorite

SOKAZ je velik, u njemu ima mnogo raznih ljudi, koji imaju razne interese, a sve na temu pinganja. Neki interesi su konstruktivni, neki destruktivni, neki pojedinačni, za neke je zainteresirana većina. Ali, osnovni problem je, da osim Skupštine, a na njoj nema sadržaja, ne postoji regularan način razmjene informacija. Ovaj Forum, upravo mi je poručio Webmaster, iako bi to mogao biti, to nije, jer ga ne čita uprava. Nije mi poznat ni neki info telefon ili drugi regularan način kako razmijeniti ili doći do ispravne informacije. E, to nije dobro. A, ideju da ja i svaki drugi, kada ga nešto interesira, "pročačka" kroz "par" kanala (kojih, molim ???) ne bih dalje komentirao. Konkretno, koji "kanal" je Masterinsider trebao "čačkati" ??? Jedini izraz, koji mi prigodno pada na pamet je "ČAČKATI MEČKU". Jel' taj ?
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: sub kol 27, 2011 4:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nije taj.

masterinsider ima direktan kanal s jednim podpredsjednikom i sazna za jako puno stvari \m/ pitaj ga za broj Hihihi Ne bih se začudio da čovjek već zna više od nas! Smile

To što ljudi ne pišu po forumu, ne znači da ga ne čitaju. Jedino je za dobiti povratnu informaciju ponekad bolje npr. napisati pismo na stjepan.leskovec@zg.t-com.hr (valjda si se prijavio na neki turnir da nije prvi put da je vidiš Confused), ili otići na čvenk uživo, ili nazvati na naznačeni broj telefona u uredovno vrijeme.
Al šta kad je lakše ovdje izvalit bilo šta i ostat nemoderiran, i odabrat mečka varijantu. Thumbs down

Na forumu informacije kolaju u nemaloj mjeri, ali ne na zahtjev, a pogotovo ne sa štopanjem između šestog do devetog mjeseca. I pogotovo ne da nakon gornje uvrede Rolling Eyes netko lomi noge da bi je opovrgao.

Uostalom, mislim da ne ostavljam dojam prešutljivog tipa, ali ću si rado priuštiti pravo koje ima svatko od vas -- odabrati gdje ću se javiti, a gdje neću. Da li iz razloga jer se smijuljim brojeći vaš keš Smoking, ili jer mi nije zanimljivo, ili jer mi je samo život lakši ako nisam svačija tajnica, ostaje vama na procjenu.

Nadam se da sam ovim zapečatio što mislim o svim eventualnim očekivanjima, željama i nadama da sam ovdje na usluzi proganjanja. I da sad kad znate kako doći do informacija van foruma (a bilo je tu cijelo vrijeme) ćete svi prvo poći tim putem, bez kvalifikacija očajnika kako je netko lopov jer vam "ništa drugo ne preostaje". A koje ću ubuduće rado brisati u slučaju da ništa drugo niste pokušali.
[Vrh]
masterinsider

PostPostano: ned kol 28, 2011 10:07 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):

masterinsider ima direktan kanal s jednim podpredsjednikom i sazna za jako puno stvari \m/ pitaj ga za broj Hihihi Ne bih se začudio da čovjek već zna više od nas! Smile

Nažalost nemam blage veze, zato sam i postavio pitanje Smile
Glavni je razlog ako knjige uopće nebude da prebijem akontaciju sa uplatom za jesensko prvenstvo Yesss!, iako se nadam da do toga neće doći jer bih ju volio imati, te pokloniti svojim ljudima.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
zalive

PostPostano: ned kol 28, 2011 3:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa, jesi li zvao koga?

ib je u pravu, on nije dužan biti spona za odgovore na pitanja, niti on prima uplate. logično je nazvati odgovorne u sokazu jer su oni dužni osigurati informaciju, i to u ovom slučaju specifičnu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
masterinsider

PostPostano: ned kol 28, 2011 7:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zalive (napisa):

pa, jesi li zvao koga?

Budem, kad dođe vrijeme za prijave.
Moje otvaranje teme nije bilo postavljanje pitanja Ib, već svima koje to zanima, ali oćito se niš nezna.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.