19. liga jesen 2011

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Private_Driver

#41 Post Postao/la Private_Driver »

Evo i moje prognoze

Dugave-Ora- 50-50 Šanse, dajem blagu prednost Ori za 6:4, ako ne onda 5:5
Stupnik-Veluks: NEbi se složio s gosp.Paradžikom, 7:3 za stupnik ili najmanje 6:4
Intercapital- Agronomski- Ako ce sve biti uredu 8:2 ili 7:3 za Intercapital
Zagreb-Tio: Neznamo, ostali smo uskraceni za Ticica a mozda i za Paseka u 1. kolu ali Karlo je sve bolji i ako ce sa mojim živcima biti sve uredu dajem 6:4 na nas
Padobranci-Uriho: 7: 3 ili 6:4 za Padobrance, to bi trebali riješiti,po meni bez previše stresa. . .. eto toliko od mene :D
Make your move.
55

#42 Post Postao/la 55 »

Da... ne znam, Frano, koliko si informiran o promjenama koje su se dogodile unutar ekipa... :nono:
Iz Stupnika II, Garašić je otišao u Stupnik I... Svejedno su Švigir, Gajski i Perković vrlo jaki :sumo: , sva trojica igraju odlično. No, Veluxovci su dobili veliko pojačanje; za njih će igrati gosp. Boris Somek koji je prošle sezone u 10. ligi imao skor 6-6... ali možemo ga sigurno dobiti odigramo li svoj najbolji pingać :pfff: , valjda nije baš strašno jak! :nene: :ne zna:
Private_Driver

#43 Post Postao/la Private_Driver »

Samo javljam da je radi problema sa zdravljem, osim ticica otpao i pasek bar za 2 kola. . . . .Jadni mi :(
Make your move.
vjekoslav

#44 Post Postao/la vjekoslav »

ne želim ništa da prognoziram. Po meni smo još jaći nego lani. Tomislav igra sttrašan stolni tenis. gorani i jedan i drugi su puno jaći od Gospodina Jozića tak oda može da bdue svašta
tomeck
Kontakt:

#45 Post Postao/la tomeck »

Vjeko daj se pohvali...sa trening utakmicom.... :B:
Istina Tomo je jako napredovao, samo kaj se previše žuri...gori od želje za pingićem a pnda ponekad i izgori u poenu...sve u svemu :s:
zacko

#46 Post Postao/la zacko »

55 je napisao/la:Da... ne znam, Frano, koliko si informiran o promjenama koje su se dogodile unutar ekipa... :nono:
Iz Stupnika II, Garašić je otišao u Stupnik I... Svejedno su Švigir, Gajski i Perković vrlo jaki :sumo: , sva trojica igraju odlično. No, Veluxovci su dobili veliko pojačanje; za njih će igrati gosp. Boris Somek koji je prošle sezone u 10. ligi imao skor 6-6... ali možemo ga sigurno dobiti odigramo li svoj najbolji pingać :pfff: , valjda nije baš strašno jak! :nene: :ne zna:
Baš će bit zanimljivo dal može netko dobiti Someka u 19. ligi. Uglavnom, protiv njega sam ja igrao u jednom od prvih svojih mečeva u Sokazu prije više od 10 godina. U 2. ligi tada. Tak da vam je on realno igrač za jednoznamenkaste lige. Bar bio ako se nije jako jako poslabio. Možete očekivat puno balona i puno vraćenih lopti i dugih poena u kojima ćete se jako nervirati jer svaka njegova lopta zgleda kao zicer a baš i nije. Tak je bar igrao tada. I bio je jako siguran u svojoj igri. Neznam dal je još uvijek i dal trenira ko nekad al sumnjam da baš ništa ne trenira. Možete mu pitat sina koji je tu s nama na forumu u kakvoj je tata formi. :)
55

#47 Post Postao/la 55 »

Pozdrav, Zacko, nadam se da ćeš nastaviti "razbijati" :cekicem: po 3. ligi kao što si i prošle sezone, a i mene na nekom vikend turniru prošle godine... barem si bio pristojan i nisi me ostavio na 1 ili 2 po setu! :trk:
Da, gospodin Somek je za sve nas malo preveliki zalogaj i vjerovatno je malo prejak za našu ligu, no imat će i on izazova, naime ima tu ljudi protiv kojih će dobro oznojit dupe da bi pobijedio :znoj: , neće mu biti lako. :nene: :nono:
Velux je i prošle sezone bio jako konkurentan i dobar, sada će biti još jači... svaki igrač im je dobar! :top:
Žao mi je da će Zagrebaši oslabljeni startati u ligu, ali veseli me da se URIHO pojačao, bit će ove sezone puno derbija! :pingic: :cestitamo: :pivo:
55

#48 Post Postao/la 55 »

Intercapital vs. Agronomski fakultet u ponedjeljak u 19:30. :yesss:
Private_Driver

#49 Post Postao/la Private_Driver »

STK ZAGREB-TIO četvrtak 19.00h Dom Sportova :)
Make your move.
Pale
Kontakt:

#50 Post Postao/la Pale »

Padobranci vs URIHO Petak u 19 h Arena Prečko
Subota je otpala zbog praznika

Zagreb vs Tio bi volio pogledat ali posel me hebe :(
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Spin
Kontakt:

#51 Post Postao/la Spin »

Bilo bi dosadno opet igrati sa istim protivnicima po tko zna koji put, ali evo moje procjene ekipa (pa oni sa jačim postavama jelte bi mogli dobiti) ;)

STK STUPNIK II. (2 igrača koji mogu napraviti trice)
IC (1 igrač trica, 2 dvice)
Zagreb (2 dvice)
Padobranci (2 dvice)
URIHO (3 dvice)
Pohabane Gumice (3 dvice)
Velux (1 trica, 2 dvice)

* trice - igrači sa 28 ili više pobjeda
** dvice - igrači sa 22-27 pobjeda

Ostale ekipe ne poznajem dovoljno, ali sumnjam da će se boriti za vrh.
Dren

#52 Post Postao/la Dren »

ehm, zašto kod padobranaca u biltenu nije registriran Harmić Marijan (iako je recimo kontakt osoba :rofl: )?
Previd, odustao ili zajeb pri registraciji?
ajd rješite to momci da vas netko ne bude zajebavao kad budete igrali meč da ste izgubili 10:0 jer vam je igrao neprijavljen igrač!
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
Private_Driver

#53 Post Postao/la Private_Driver »

Ima Dren pravo :S to nitko nebi htio. . . .vjerojatno administrativni zajeb
Make your move.
55

#54 Post Postao/la 55 »

Eto ga, odradili mi prvo kolo i dobili prva 3 boda! :yesss: Bilo je 7:3 za Intercapital, jako, jako gusto... :eek: :eek: , a oni su igrali bez gosp. Svečnjaka koji im je najbolji igrač.
Sve u svemu, čestitam Agronomskom fakultetu na odličnom :pingic: i dobrom druženju, bit će svima protiv njih "veselo", a nerijetko će se ostati i bez bodova, posebno kada se priključi Svečnjak... nemaju slabog igrača, Duralija i Džidić igraju sa softovima, dobro pimplaju, ali vole i napasti, dobro smo prošli! :woohoo:
Miki i ja u skromnijem izdanju, Dan po starom dobrom običaju... :clint:
Eto, sretno svima ostalima u prvom kolu pa se vidimo na meču! :top:
Pale
Kontakt:

#55 Post Postao/la Pale »

Dren je napisao/la:ehm, zašto kod padobranaca u biltenu nije registriran Harmić Marijan (iako je recimo kontakt osoba :rofl: )?
Previd, odustao ili zajeb pri registraciji?
ajd rješite to momci da vas netko ne bude zajebavao kad budete igrali meč da ste izgubili 10:0 jer vam je igrao neprijavljen igrač!

Normalno da je prijavljen, što se može provjeriti. zeznuli su prezime, Palička Marijan umjesto Harmić Marijan. Štamparska greška.
Hvala na upozorenju :top:
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Lin Chi Na

#56 Post Postao/la Lin Chi Na »

Čestitka Petre na prvim upisanim bodovima, i mislim da bi bilo krajnje vrime da napravimo jedan kvalitetan trening!!! :top:
ib
Site Admin
Kontakt:

#57 Post Postao/la ib »

Ikota je napisao/la:Normalno da je prijavljen, što se može provjeriti. zeznuli su prezime, Palička Marijan umjesto Harmić Marijan. Štamparska greška.
Hvala na upozorenju :top:
Što ljubav sastavi, nek ljudski zakon ne rastavi! :love: :mudri:

Dao sam vam razvod i na netu i u biltenu :(
Pale
Kontakt:

#58 Post Postao/la Pale »

Igore hvala Vam :s: :s:

Mada sam siguran da nitko nebi pravil probleme, ali ..... što je sigurno,,, sigurno je :D

bduralija
Kontakt:

#59 Post Postao/la bduralija »

55 je napisao/la:Eto ga, odradili mi prvo kolo i dobili prva 3 boda! :yesss: Bilo je 7:3 za Intercapital, jako, jako gusto... :eek: :eek: , a oni su igrali bez gosp. Svečnjaka koji im je najbolji igrač.
Sve u svemu, čestitam Agronomskom fakultetu na odličnom :pingic: i dobrom druženju, bit će svima protiv njih "veselo", a nerijetko će se ostati i bez bodova, posebno kada se priključi Svečnjak... nemaju slabog igrača, Duralija i Džidić igraju sa softovima, dobro pimplaju, ali vole i napasti, dobro smo prošli! :woohoo:
Miki i ja u skromnijem izdanju, Dan po starom dobrom običaju... :clint:
Eto, sretno svima ostalima u prvom kolu pa se vidimo na meču! :top:
čestitke Intercapitalistima, zaslužena pobjeda, iako je sve moglo i otići na drugu stranu... i hvala na vrhunskom gostoprimstvu :)

sretan sam zbog povratka za zeleni stol nakon gadne prometne u svibnju ove godine, malo je falilo da više nikad ne zaigram pingać... Petar mi je ustvari razbistrio zašto nisam gadnije nastradao...

obzirom da 4 mjeseca nisam pipnuo reket još je to dobro i ispalo...

veseli me da smo osim za stolom ovako aktivni i na forumu XIX lige...

P.S. pozdrav svima s kojima su AGF4 igrali, a koji su sada po različitim ligama...

:top:
55

#60 Post Postao/la 55 »

Eh, sada... hvala Borisu na čestitkama :s: :s: , tek je prvo kolo nove lige, svi ćemo se valjda polako dizati u formi. :mirko:
Zaista mislim da AGF čeka dosta bodova ove sezone, svima će biti teško igrati protiv njihovih materijala i načina igranja. :mljacko:

Inače, meč drugog kola Velux arhitekti-intercapital igra se u ponedjeljak u 19:00, prošle godine smo dobili u jako teškom i tijesnom meču :cestitamo: , ali ove godine je nova sezona i nova priča... ja se nadam da će i završiti rezultatski istim ishodom, to bi nam sasvim odgovaralo :rofl: :lol: :rofl: :lol:
Iako su se oni dosta pojačali, još smo mi tu negdje! :pfff:
Odgovorite