| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
WaterDog
|
Postano: uto vel 28, 2012 2:57 pm Naslov
: |
|
|
nisam siguran jesi li mislo da će TIO tući nas pa onda past u formi
ili da će se Bolnica prvi put poskliznuti na VELUXU?
i jedno i drugo vrlo moguće  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:01 pm Naslov
|
|
Mislim na 4:0 u startu (u pojedinačnim partijama) na bilo kojem meču gdje zaigra Samac.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:07 pm Naslov
|
|
Ako Samac zaigra to je istina,
već se sad zna tko će uzeti ljetni turnir od 18. lige ako se pojavi tamo
ako će on sve igrati Bolnica je 99,9% prva u ligi ali nada umire zadnja
-->vidjeti ćemo hoće li i koliko igrati |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:13 pm Naslov
|
|
Kontam da ako mu se slučajno budu dali igrat turniri, da će prije doć na onaj naš i tamo se kvalificirati. Jer se za osvojit glavni moraš kvalificirati.
Nadam se da će igrat i turnire jer je lik dost legendaran.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:18 pm Naslov
|
|
Za neupućene, LEGENDARNI Samac je  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:24 pm Naslov
|
|
Ime i prezime: Neven Samac
Mjesto rođenja: Zagreb, Hrvatska
Datum rođenja: 05.02.1986
Najveći uspjesi:
•Od 18. godine član prvoligaških ekipa STK Industrogradnja, STK Velika gorica, STŠK Dugo Selo
•Prije prve lige igrao dvije godine 2. ligu za STK Velika gorica
•Bio povremeni član juniorske B reprezentacije |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:25 pm Naslov
|
|
U međuvremenu sam guglao, i pitam se, uz dužno poštovanje , kaj on radi s nama u 18-toj  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:33 pm Naslov
|
|
Druži se s frendovima, jer je klub za koji je igrao kašljucnuo.
I čuo je da je socijalni element u SOKAZu nešto najbolje u pingaču šta postoji, a na vama je da to opravdate i demonstrirate.
ĐE SU RIJEĆI DOBRODOŠLICE?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:35 pm Naslov
|
|
ps. odo ja po forrest gump-a dok ga još možemo prijaviti  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
WaterDog
|
Postano: uto vel 28, 2012 3:43 pm Naslov
|
|
Riječi dobrodošlice čekaju na našem šanku uz koju pivicu jer nekako vjerujem da rijeći treba poduprjeti s nečim konkretnim
(iskreno veselim se besplatnoj edukaciji iz stolnog tenisa)  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto vel 28, 2012 4:12 pm Naslov
|
|
| kelemen (napisa): | ps. odo ja po forrest gump-a dok ga još možemo prijaviti  |
Vi se ne morate bojati, ima Grk rješenje za bivšeg učenika...recimo ko ono prijetnje da će otkrit kad je zalijepio žvaku u svlačioni  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto vel 28, 2012 5:42 pm Naslov
|
|
Vidiš, palo mi je na pamet... ... Neven Samac je zapravo registrirani igrač, ali mu se klub u ovom trenutku raspao. Ostaje li on i dalje registrirani igrač ili je neregistriran do kraja sezone? Eto, to me interesira... jer poznajem još jednoga koji je u identičnom statusu...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto vel 28, 2012 6:55 pm Naslov
|
|
Jos jednom ponavljam, svaka cast mladom gospodinu, ali, ja dolazim na turnire10-ta, pa ispod nebi li me bolji igraci besramno razbijali, a ja nadobudno stjecao prijeko potrebno iskustvo!? Nisam siguran, dali to zelim I u sluzbenom mecu, jer lige istoj nebi Li "jednako" vrijedni uzivali u natjecanju. Ne interesira me registracija!a isto tako ni poduka na mjestu gdje to jednostavno nije primjereno. Bazno, to ubija takmicarski duh u meni.  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto vel 28, 2012 7:08 pm Naslov
|
|
Pisem s moba. pa su greske moguce  _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: uto vel 28, 2012 7:39 pm Naslov
|
|
Nije se klub raspao, samo su dali seniorima voljno. Budući da se u istoj sezoni van prijelaznog roka ne može registrirati i igrati negdje drugdje, Neven je zatražio i dobio brisovnicu (kao i mnogi drugi dosad), da s prijateljima osjeti atmosferu SOKAZ-a i da od ping ponga, ako već nema novce, barem ima zabavu idućih pola godine. Kolko mu dopustite, that is.
To u kojoj ligi će netko igrat je stvar svakoga od nas. Ako Samac u prvoj ligi nema frendove, a u 18. ima, barem meni bi oba izbora bila shvatljiva.. Ako će igrat sva kola, slobodno neka ih povuče koju ligu gore, ne bi bili ni prva ni zadnja takva ekipa. Razlike su vjerojatno najizraženije, ali ekipa na tu foru zaista ima i mogu trajati godinama. Ako direktno ne utječe na plasman ostalih ekipa selektivnim (ne)igranjem, ne vidim što je nekorektno.
I ako ništa, možete mi vjerovat da je od svih jakih igrača u SOKAZ-u zadnjih godina Neven vjerojatno prvi koji ne igra radi novca, niti će ga dobiti. Tko ga ni uz to ne može prožvakati, šta sad, bring on the žuč!
Nazovite me subjektivnim jer Jopu i Samca znam sto godina pa vjerojatno i jesam ali morao sam priložiti svoja dva centa. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto vel 28, 2012 8:04 pm Naslov
|
|
| kelemen (napisa): | ps. odo ja po forrest gump-a dok ga još možemo prijaviti  |
Kaj će vam dva forresta u ekipi  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: uto vel 28, 2012 8:08 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): |
To u kojoj ligi će netko igrat je stvar svakoga od nas. Ako Samac u prvoj ligi nema frendove, a u 18. ima, barem meni bi oba izbora bila shvatljiva.. . |
Tak je I ja igram u devetoj samo zbog frendova ...jer da ih nije bilo ...teško da bi sam ikad dogural do tam  _________________ https://www.facebook.com/silbaotium/ |
|
| [Vrh]
|
|
 |
dan
|
Postano: uto vel 28, 2012 9:09 pm Naslov
|
|
Sve legalno, sve legitimno.
Samo ne razumijem zašto onda uopće postoji ovaj koncept ligaškog natjecanja.
Naime, u proteklih nekoliko sezona mogao si se jednostavno dogovoriti s ekipom iz visoke (niske) lige koja prestaje igrati i tako se naći u petoj, šestoj, sedmoj itd. gdje te svi propisno tamburaju ali ti osobno napreduješ. Takav koncept privlačan je nekima (pretpostavljam mlađim) igračima.
Također mogao si izabrati igrati s ekipama slične kvalitete i sezonu provesti u natjecateljskom duhu (uz naravno i koju čašicu) i boriti se za pravi prolaz u ligu ili dvije gore.
Ma koliko to čudno zvučalo, ima nas kojima je draži ovaj drugi koncept. Vjerojatno zato što smo malkice stariji a i zato što nam tako ostane više daha za gore spomenutu čašicu.
Kako bi rekao Kapetan Miki - jurimo s posla, objašnjavamo obiteljima itd. i onda dobijemo i poduku.
Osobno, bilo bi mi malo glupo da moj prijatelj svjetski prvak omogući da odemo x liga gore a onda kad on ode ponovo po lojtrici dol'. No to je samo moje osobno mišljenje.
Kao što rekoh, sve po zakonu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
kelemen
|
Postano: uto vel 28, 2012 9:23 pm Naslov
|
|
| wolf (napisa): | Kaj će vam dva forresta u ekipi  |
Da bi bili duplo, duplo ...boji.
| ib (napisa): | | Nazovite me subjektivnim jer Jopu i Samca znam sto godina pa vjerojatno i jesam ali morao sam priložiti svoja dva centa. |
Da, subjektivan si, jer niko pa ni "samac" nemože garantirati da će igrati sva kola, jer objektivno, njemu će se(što se svesrdno nadam ) ponuditi prilika da svoje VRHUNSKE TAKMIČARSKE KVALTETE, proda onome koji ga je sperman platiti.
No, da se takva "utvara", neprimjerena rangu pojavljivanja ukaže unutar Vaših zidova( a nisam subjektivni friend), sigurno bi ti bilo zabavno, i volio bi doseć adekvatno"školovanje".
JUPIII !!!
Jedva čekam!
PS. Molim VODITELJA DA SE OČITUJE GLEDE REGULARNOSTI
 _________________ Kapetan MIKI |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Jopa
|
Postano: uto vel 28, 2012 9:29 pm Naslov
|
|
Uf koliko komentara, treba to sve pročitat
Vidim da se dosta priča o našoj akviziciji
Kao što je Veliki vođa već rekao, Samac je ostao bez kluba u pola sezone, a mi smo trebali zamjenu za Vinka koji je vukao ozljedu od cca polovice prošle sezone i sad je invalidan i bit će još neko vrijeme.
Tak ak Samac zadovolji, Vinko će tražit novi klub
"Kupili" smo ga za pivu da igra za nas (jeftin je ), da osjeti koliko je kompleksan Sokaz.
Da mu pokažemo kako se igra zapravo i da mu pokažemo par važnih pravila:
Pravilo br1 pimplaj dok ovaj drugi ne pogriješi
Pravilo br2 okrivi prasicu iz 1. seta da je kriva kaj si izgubio meč
Pravilo br3 Nakon svakog izgubljenog poena gledaj koncentrirano u svoj reket i reci mu: zašto o zašto sam sad pogriješio? Ti si kriv!
Ima ih još, ali naučit će.. mlad je
Sad malo ozbiljnije jer vidim da ima i ozbiljnih komentara.
Prejak je igrač za ovu ligu (kad smo kod toga, prejak je za cijeli sokaz), to je svima jasno.
Da li je tu radi novaca? Nije!
Da li je tu radi izazova? Nije!
Da li je tu radi zezancije i društva? Je!
Da li će ostati s nama poslije ovog proljeća? Budimo realni, vjerojatno neće. Ako će imati priliku igrati u 1. ligi (profi), igrat će tamo.
Da mu se igra s nekim strancima za lovu iz prve lige (sokaz) igrao bi tamo i zaradio koju kintu.
Ako bude igrao sve mečeve (a plan je da igra), mi ćemo biti 1. ili 2. i skočit ćemo ligu, dve gore. Ako (kad) on ode, vratit ćemo se nazad u našu realnost (17,18 liga). I to je to. Malo zabave i Sokaz ludila
Nismo nikad bili aspiranti za pošto poto prva mjesta (najbolji rezultat nam je mislim 4. mjesto jedne sezone). Imamo istu ekipu godinama i mislim da smo u svim situacijama bili korektni prema svima protiv kojih smo igrali.
Ne znam više što reći, osim trkeljati još malo...
PS. ekipu ne čini samo jedan igrač. Moramo još Sinke i ja dobit koji meč, a to nije uvijek najlakši zadatak  _________________ Bolnica "Bez nade", a Mirac? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|