NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Prijedlog za početak proljetnog prvenstva 2008 g.

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
antispin

PostPostano: pet sij 19, 2007 4:40 pm    Naslov : Prijedlog za početak proljetnog prvenstva 2008 g. Citirajte i odgovorite

Igram za ekipu koja je nažalost ispala u prvom kolu kupa.Sada nam predstoji stanka do početka trećeg mjeseca,što mislim da je predugo za ovo zimsko vrijeme.Moj je prijedlog da proljetno prvenstvo 2008 g. počne u prvom tjednu drugog mjeseca.Ekipe koje bi igrale samu završnicu kupa,igrale bi paralelno kup i prvenstvo (3-4 kola ).Na taj način bi smanjli zimsku pauzu i proljetno bi prvenstvo završilo mjesec dana ranije čime bi izbjegli vručine u petom mjesecu te bi smo se mogli ranije posvetiti i drugim ljetnim sportovima.Možda bi se o tome moglo raspravljati na predstoječoj godišnjoj skupštini Sokaza.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
masterinsider

PostPostano: pet sij 19, 2007 5:54 pm    Naslov : Re: Prijedlog za početak proljetnog prvenstva 2008 g. Citirajte i odgovorite

antispin (napisa):
Igram za ekipu koja je nažalost ispala u prvom kolu kupa.Sada nam predstoji stanka do početka trećeg mjeseca,što mislim da je predugo za ovo zimsko vrijeme.Moj je prijedlog da proljetno prvenstvo 2008 g. počne u prvom tjednu drugog mjeseca.Ekipe koje bi igrale samu završnicu kupa,igrale bi paralelno kup i prvenstvo (3-4 kola ).Na taj način bi smanjli zimsku pauzu i proljetno bi prvenstvo završilo mjesec dana ranije čime bi izbjegli vručine u petom mjesecu te bi smo se mogli ranije posvetiti i drugim ljetnim sportovima.Možda bi se o tome moglo raspravljati na predstoječoj godišnjoj skupštini Sokaza.

To bi bilo pametno, baš zbog toga jer kad zatopli rađe sam na tenisu vani nek u zatvorenom na pingaču Juhuu
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bigdedi

PostPostano: ned sij 21, 2007 4:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs down ni u snu pod opijumom Thumbs down

nadam se, a i ocekujem da ce isto tako reagirati predsjedništvo sokaza

bitna je ta pauza da se covjek odmori prek praznika, pa da opet pocne trenirati pomalo, i udje u formu... pogotovo u slucaju promjene reketa (drva ili gume)....

ja osobno nisam trenirao sve od kraja jesenskog prvenstva pa do par dana prije prve utakmice kupa..... igrao pingic jesam, i to po 4 puta tjedno... ali samo partije, što malo čemu služi, no to mi je jako bitno da se opustim malo da dobijem volju da ponovno pocnem ozbiljno trenirat...

Citat:
zbog toga jer kad zatopli rađe sam na tenisu vani nek u zatvorenom na pingaču

onda odi na tenis, i nemoj igrat sokaz na proljece... to je finalno tvoj izbor.... a sad da ljudi kojima je pingac prvi na ljestvici prioriteta, svoje navike pomjeraju radi meteroroloskih prilika, i želje nekolicine da igraju tenis, to se ne bi smjelo dogoditi...
masterinsider

PostPostano: ned sij 21, 2007 5:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
zbog toga jer kad zatopli rađe sam na tenisu vani nek u zatvorenom na pingaču

onda odi na tenis, i nemoj igrat sokaz na proljece... to je finalno tvoj izbor.... a sad da ljudi kojima je pingac prvi na ljestvici prioriteta, svoje navike pomjeraju radi meteroroloskih prilika, i želje nekolicine da igraju tenis, to se ne bi smjelo dogoditi...[/quote]

Naravno da je moj izbor kaj ću igrati na proljeće, to mi neće niko govorit Big gun. Još uvijek imam dovoljno mladosti i htjenja da stignem oboje, za razliku od tebe koji to više nemože Mudri djed. Samo sam bio izrazio svoje mišljenje, neznam kaj odmah skačeš ko pitbul Spring , da nisi živnuo od ovog bedastog vremena?
Neka IB stavi anketu dal bi ljudi voljeli za poćetak proljetnog djela veljaću ili ožujak pa da vidimo?
Bio si mi dobar referent lige Geek , nemoj sad pokvarit to Dark evil Komp
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
bigdedi

PostPostano: ned sij 21, 2007 5:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Citat:
Još uvijek imam dovoljno mladosti i htjenja da stignem oboje

meni su punih 23 godine i još uvijek se ubrajam medju mlade (nadam se), a i ja igram tenis... a i stignem oboje... i pingac mi je prioritet... tako da ako u slucaju preklapanja uvijek cu otici na pingac, a necu njima na tenisu prigovarat da ne stignem oboje....

i upravo zbog toga i jesam voditelj lige jer cu prije tenisa stavit rezultate na net i nazvat razne tukce koji se ne mogu dogovorit za mec ili mi nisu javili da su odgodili (pa i zbog toga zakasniti na tenis).... dok ce netko tenis, a i 59 drugih stvari napraviti prije toga, pa onda si gledajte 2 rezultata na netu od pretproslog kola...

Citat:
za razliku od tebe koji to više nemože

Thumbs up prihvaćam izazov... vidimo se za stolom Thumbs up

Citat:
Neka IB stavi anketu dal bi ljudi voljeli za poćetak proljetnog djela veljaću ili ožujak pa da vidimo?

pa neka stavi, ali nije nikakvo mjerilo kad nas 10-15 na forumu glasamo... to je vrlo selektivan i nekvalitetan uzorak....
masterinsider

PostPostano: ned sij 21, 2007 6:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nema frke možda i službeno prije nego očekuješ. Macevanje Pivo
[Vrh]
antispin

PostPostano: ned sij 21, 2007 10:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ne znam od čega se to treba odmarati preko praznika.Logično je da se proljetno prvenstvo nastavi što prije . Svaki duži prekid utječe na pad forme igrača,stoga je logično da prvenstvo što prije započne.Uostalom stolni tenis je zimski a ne ljetni sport,niti je to nogomet da se trebamo odmarati od prevelikih napora.A onaj tko želi,može igrati stolni tenis i preko cijelog ljeta.Dakle,situacija je vrlo jasna te molim IB da provede anketu o mojem prijedlogu. Wink
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: ned sij 21, 2007 11:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eo saću stavit Trk
Inače osobno sam za treći mjesec, jer je ić na utakmice po toplom vremenu zakon i luks Juhuu pogotovo sad kad si kupim novo biciklo, zatim jer je pauza preko zime ok, i jer bi mi pet mjeseci bez pinponga na ljeto bilo malo previše. I jer mi je zabavnije dvaput ulazit u formu nego biti pola godine u jednoj Zubo
vlado --> Bike <-- možda ja Moli
E da, i ja igram tenis, i stignem sve čim ima sunceta vani Spring
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Moover

PostPostano: sri sij 24, 2007 6:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

moj prijedlog je da se stavi i ljetna liga koja bi se igrala u od polovice lipnja do polovice rujna...

Beljenje
Viper

PostPostano: čet sij 25, 2007 7:09 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ha ha, onda stvarno nevjerujem da bi se našlo igrača koji bi se žalili na hladnoću u dvorani. Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ib
Site Admin

PostPostano: čet sij 25, 2007 7:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

U našoj dvorani se nitko nikad ne žali na hladnoću. Raspa nokte Smoking Hekla Znoj
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Viper

PostPostano: čet sij 25, 2007 7:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ni kod nas se ne žale, samo kaj je došo jedan gospodin u džemperu i nakon odigranog meča jedino je njemu bilo hladno, a mi svi brišemo znoj i pokušavamo se ohladiti. Smoking Smoking
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
antispin

PostPostano: čet sij 25, 2007 9:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Možda se je Sokaz proširio na Gorski Kotar i Liku pa ne možemo putovati u zimsko vrijeme,nego moramo čekati kasno proljeće.Zamislite naše starije kolege pingpongaše sa srčanim bolestima koji se moraju kuhati na 30 stupnjeva u petom mjesecu.Trebamo misliti i na njih,zar ne? Smile
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.