3.liga proljeće 2012

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
55

#21 Post Postao/la 55 »

Bože moj, kako igra ova Morana Kiris... :s: :s: :s: , iako mislim da neće imati najbolji omjer (to prepuštam Trpimiru Matkoviću), ipak ona igra kao :clint: , mislim da je definitivno odličan potez dopuštanje ženama da igraju nekada mušku, sada zajedničku SOKAZ ligu! :fulir:
Brod

#22 Post Postao/la Brod »

Bravo Utrinaši,koji skok na tablici! :lux: :s:
Ako ti je slaba pamet,moraš imat jaku kičmu!
Dren

#23 Post Postao/la Dren »

ae, lako tako, kad im je liga napetija od 18te (ako je to moguće :D )
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
wolf
Kontakt:

#24 Post Postao/la wolf »

Pa dobro Hrga kaj je s tim rezultatom :geek: prvo rezultat na net onda spavanje :rolleyes: :zubo:
ČUPKO

#25 Post Postao/la ČUPKO »

dobili hrgovci 7-3 :gitara: :headbang:
Izra
Kontakt:

#26 Post Postao/la Izra »

Brod je napisao/la:Nema "ćaće" i odmah tropa! :rolleyes: :lol:
Ovaj Tonči i nije nego da se šminka sa studenticama... :D !

Ae,mogla bi falit ova 2 boda na kraju... :rolleyes: :(

bio je caca al ga zezaju sinusi pa nije bas bio u najboljem izdanju.

a ovo drugo sto reci, koju posluku porati... tri partije na noz sve otisle na njihovu stranu. :flop:

imao sam ja u svojoj partiji mec loptu ili dvije, imali su decki u paru mec loptu, imao je kamba u petom setu 9:9 i servu, al kad te nece te nece.
Brod jr.

#27 Post Postao/la Brod jr. »

zna san da će falit moja istinska provokacija u zadnjem meču proti strujića!!!
a gle sad,kad vam hamp lsloži tricu niste za drugo nego zgutat bodove :zubo:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Brod jr.

#28 Post Postao/la Brod jr. »

mala mi lupa po tipkovnici pa me jebe ova razmaknicaaaaaaa :cerek:
Rekete lomim,gume mi ćelave!!!
Izra
Kontakt:

#29 Post Postao/la Izra »

evo ja veceras odradio svoju duznost treceg igraca i dobio jednu partiju. :D
Brod

#30 Post Postao/la Brod »

Bore se Utrinaši ko lavovi,no sve mi se čini da im se i opet smije 3. mjesto! :( :( :(
A možda se u zadnjim kolima okrene koji rezultat u vašu korist,živi bili pa vidjeli! :cerek:
Izra
Kontakt:

#31 Post Postao/la Izra »

a sad malo povijesti... kad sam uletio u sokaz davne jeseni dvije i sedme, rekose mi danijel i chaya da je derbi lige u drugom kolu protiv nekakve brace "brodarac" iz nase dvorane. nezgodni su, rekose mi, zna im krenut ko blesavo i sve im ide, zna im krenut naopako i sve profulaju, nikad ne znas. al to moramo dobit, rekose mi, za cast, slavu i status u dvorani.

odigrali 5:5 i na kraju ispalo da nas je pomanjkanje ta 2 boda kostalo prvog mjesta. :D brodarci su uredno zasjeli na sedmo mjesto (tih godina im je osma liga bila mila) i vecina protivnika nas je pitala jesmo im to pustili bod. :D

iduce sezone u sedmoj ligi derbi nas je cekao u zadnjem kolu. decki koji su nekad igrali u nasoj dvorani, nekakve "destinacije", sa nekim bucom koji je, kako mi je kapetan chaya objasnio, bio "nas" iz utrina.

borili se lavovski borili, trebala nam pobjeda za prvo mjesto, al scokljase nas za 5:5. http://sokaz.hr/forum/viewtopic.php?t=503&start=120

par godina kasnije tri bratska susreta u 3. ligi s hstk juznom tresnjevkom II. manje vise bez vaznosti, jedna nama, jedna njima i jedna 5:5.

da bi se ove sezone bratske ekipe opet vratile staroj navici podmetanja nogu, pa izgleda da ce nam i ove godine za napredak faliti bas ta 2 boda. :D
wolf
Kontakt:

#32 Post Postao/la wolf »

:bicedobro:
Burke

#33 Post Postao/la Burke »

Gledam sve i promatram kako se odvija situacija u 3. ligi.
Baš me zanima kako će to završiti, tj. ko će koga ili što...? :kokice:

Naročito me zanima meč zadnjeg kola između Vodovod Elektre i Atelje Kristal Tomića! :retaj:
Nekako bih se kladio da bi Vodovod Elektra mogla podleći pritisku i izgubiti bar bod!! :mudri: :poop:

Predlažem koeficijente: A. K. Tomić - Vodovod 1 (1.50) x (1.01) 2 (50)
:vidiga: :rofl:
Brod

#34 Post Postao/la Brod »

Takav rasplet realno je moguć samo u jednom slučaju,a to je onaj koji nije vrijedan spomena! :(

Mislim da je razlika u kvaliteti momčadi prevelika,Tomići ne bi smjeli zet više od 2-3 partije,no bumo vidjeli! :eek: :rolleyes: :E:
ib
Site Admin
Kontakt:

#35 Post Postao/la ib »

Al danas u pet se ide navijat za naše da otkinu bar nešto Cestodomu! :cheer: :cerek:

Nosim Smirnova :rofl: a ako ispuše ću ga sam satrat :cry:
ČUPKO

#36 Post Postao/la ČUPKO »

bolje ponesi vigora mislim da hrgi bolje leži :gitara: :headbang:
Burke

#37 Post Postao/la Burke »

Brod je napisao/la:Takav rasplet realno je moguć samo u jednom slučaju,a to je onaj koji nije vrijedan spomena! :(
:ceka:
ib
Site Admin
Kontakt:

#38 Post Postao/la ib »

Čestitke prvim dvjema ekipama na sjajno režiranoj završnici prvenstva :cerek: te pogotovo novim prvacima lige! :tulum:
Šuljali su se, šuljali, i na kraju pokazali su da su zasluženo najbolji. :s:

I nadam se da ta janjetina neće imat previše kostiju. :top:

Ne znam zašto Nikica nije igrao, u svakom slučaju brz oporavak žele mu Utrine ako je zdravlje u igri.

Kako god bilo, njih čeka sportski revanš u drugoj ligi, možda taj i bude odigran, osim ako bodovi već sad nisu podijeljeni kako obično i radiš kad nekoga puštaš dalje.

Bravo dećki! :lux:
ib
Site Admin
Kontakt:

#39 Post Postao/la ib »

U odvojenom postu, jer ne želim to miješati s ovim gore :rigo: zahvaljujem našima šta su se jučer opako trudili protiv Cestodoma da bi mi imali šanse.

:grouphug:
Koki
Kontakt:

#40 Post Postao/la Koki »

ib je napisao/la:Čestitke prvim dvjema ekipama na sjajno režiranoj završnici prvenstva :cerek: te pogotovo novim prvacima lige! :tulum:
Šuljali su se, šuljali, i na kraju pokazali su da su zasluženo najbolji. :s:

I nadam se da ta janjetina neće imat previše kostiju. :top:

Ne znam zašto Nikica nije igrao, u svakom slučaju brz oporavak žele mu Utrine ako je zdravlje u igri.

Kako god bilo, njih čeka sportski revanš u drugoj ligi, možda taj i bude odigran, osim ako bodovi već sad nisu podijeljeni kako obično i radiš kad nekoga puštaš dalje.

Bravo dećki! :lux:
Razumijem gorčinu no nerealno je očekivati da će netko drugi odraditi tvoj posao. Za sve što ti se događa u životu (i Sokazu) si si sam kriv i u tom smislu treba razmisliti o vlastitim pogreškama i propuštenim prilikama.
Ovo o čemu pišeš je vjerojatno istina ali ima logike. Ovakve dvije prvoplasirane momčadi čeka teška borba za opstanak u drugoj ligi i eto, imali su priliku birati si suparnika. iskreno, i ja bi vas izbjegao jer ćete zbog mladosti sigurno napredovati i igrati bolje. ovi što su prošli ne mogu bolje. mogu samo gore...
Više sreće i mudrosti u slijedečoj sezoni... :top:
Odgovorite