NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Putovanja na domaćinstva izvan Zagreba
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Washo

PostPostano: uto lis 09, 2012 11:54 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Kako mi je super kad netko poput političara poteže pravilnike i teme koje u tom trenutku samo njemu pašu, a nisu za sveopće dobro puka!!! I onda još nemaju ni petlje to priznati, i okolišaju i sve racionaliziraju onako "u rukavicama!"

Više bi Vas poštovao da kažete: " Da, tetke smo, škrti smo i želimo igrati u svojoj dvorani da lakše pobijedimo", i gotovo, a ne ovako smiješno i naivno kamuflirati to nekim pravilnicima, uništiti topic prve lige, pa nije to tako od jučer!!!

Dobro vam je Wolf kratko i jasno rekao, ako tu i tamo ne možete biti solidarni i pokušati se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo, onda je najbolje da se špekulajte u svom dvorištu, al osobno mislim da bi se i tamo međusobno porječkali!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
zmilko

PostPostano: uto lis 09, 2012 12:55 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

bilo bi najbolje prebaciti topik na sokaz teme jer pravilnik vrijedi za sve lige . pa ću onda i replicirati w...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 09, 2012 1:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prebačeno.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Ivek

PostPostano: uto lis 09, 2012 1:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zacko (napisa):

Prije 10-ak godina niti u Jaski se nisu morala igrat domaćinstva pa smo mi (nitko nije iz Jaske!) lijepo sve gostovali u Zagrebu a domaćini su morali osigurat dvoranu.

Mi se nismo zvali Jaska iz tog razloga nego zbog prijateljstva s dečkima iz Jaske al opet smo iskoristili to pravilo.

Još uvijek se ne može igrati domaćinstvo u Jaski... Pitao sam nadležne. Moja ekipa, iako nas je većina Jaskanaca, uredno plaća "domaćinstvo" u Prečkom. S obzirom da svi radimo u Zagrebu lako je zamisliti kako to izgleda na dan tekme: Jaska-Zagreb-Jaska pa za dva sata opet Jaska-Prečko-Jaska. Teoretski bi mogli prijaviti dvoranu u Klinča Selu gdje se okreće Zet-ov bus ali uvjeti (pogotovo zimi) nisu ni blizu kao u dvorani u Jaski koja je nekoliko kilometara dalje... Osim toga iako je u istom mjestu, od okretišta/stanice ZET-a do dvorane može biti kilometar i više, ali to će biti po pravilniku... Čak ni opcija osiguravanja prijevoza od okretišta do dvorane i natrag nije dolazila u obzir. Zbog toga su dvije ekipe, Jaska2 i Jaska3 pred nešto godina odustale od natjecanja u SOKAZ-u.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: uto lis 09, 2012 1:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma kakve rukavice. i nije riječ samo o gostovanjima izvan zagreba.
riječ je i o nuđenju termina,samo jedan u tjednu, a ne dva kao što piše u pravilima.
i još će biti sličnih situacija vezanih uz neki dio pravilnika koji se treba primijeniti doslovno na sve ekipe i razrede, ili ga treba mijenjati.
glupo je mi neko popuje da želim mukte bodove. pa držim se pravilnika. i ...
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 09, 2012 1:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
i nije riječ samo o gostovanjima izvan zagreba.
riječ je i o nuđenju termina,samo jedan u tjednu, a ne dva kao što piše u pravilima.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: uto lis 09, 2012 2:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da i u tom grmu leži zec.nezko može igrati samo jedan dan u tjednu i ekipa naravno da bi bila kompletna nudi samo jedan termin. ako odbiješ,što si ti? ljiga koja želi dobiti bodove ili se držiš pravila.
prije 2,5 godine sa suigračem iz ekipe sam se posvadio oko igranja prstom.za godinu dana pravilnik je promijenjen i sve vrijedi. ali to pravilo je i tada vrijedilo, ali postojalo je nepisano pravilo da predaš poen. nepisano pravilo. pa kako onda da igramo po nepisanim pravilima ili pisanim?
moral ?pokojim pravilima? nepisanim ili pisanim?
imamo dvoranu pa neka svi u sokazu igraju u isto vrijeme u istoj dvorani pod istim kondicijama.naravno da je to utopija. ali vrijedilo bi to tako postaviti.
ili neka klub na velesajmu organizira ligu kao što sam predložio. neka smisle nešto.
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 09, 2012 2:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bit će ovdje još prebacivanja po novim temama sve mi se čini. Klanja se
[Vrh]
55

PostPostano: uto lis 09, 2012 2:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Oprosti, ali ne vrijedi sve; prstom se smije (čak i šakom), ali "dupla" je i dalje nedozvoljena, ako se ne varam. Wink
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 09, 2012 2:25 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Trebalo bi uzet tajmaut da malo dođeš sebi kad te iznervira s duplom (zašto ga nema u SOKAZ-u? Mad), i izbacit parove da ima što manje prilike za radit takve udarce.

Najgore kad ne znaš jel dupla zbog prsta ili ima neku travu zbog koje se tako odbila, kakve trave su na kraju dozvoljene? Rospija
[Vrh]
Izra

PostPostano: uto lis 09, 2012 2:37 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

55 (napisa):
Oprosti, ali ne vrijedi sve; prstom se smije (čak i šakom), ali "dupla" je i dalje nedozvoljena, ako se ne varam. Wink

nije, sve je dozvoljeno unazad nekih godinu dana. onda kad smo pljuvali po tom pravilu tu na forumu, to je bilo bas zato sto je cak i dupla postala dozvoljena pa je svako igranje prstom, sakom, duplom, dozvoljeno.

od pamtivjeka je bilo da smijes prstom ali ne duplom, sto je u praksi sucu bilo nemoguce za raspoznati. vecina ljudi bi ti automatski zvali duplu cim bi odigrali prstom i dali bi ti poen.

to je stvaralo konfuziju zbog onih koji su se strogo drzali pravila ("samo sam prstom igrao, to se smije"), kao i onih koji su to govorili cak i kad je stvarno bila dupla.

da rijese tu dilemu mogli su ili zabraniti svaki kontakt prstom, ili napraviti legalnom i duplu. odlucili su se za drugu opciju, jer je tako sucima lakse.
[Vrh]
ib
Site Admin

PostPostano: uto lis 09, 2012 2:42 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svejedno bi mi dobro došao tajmaut. Crying
[Vrh]
55

PostPostano: uto lis 09, 2012 2:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A ja protiv Šoštarića serviram "duplu", odmah priznam i (naravno) njegov poen... izgubio sam 11:8 u petom setu. Crying
[Vrh]
zmilko

PostPostano: uto lis 09, 2012 3:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

za tajm out sam i ja.odoh na siestu.
Dren

PostPostano: uto lis 09, 2012 6:11 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa baš i ne. očita dupla je još uvijek dupla.
dozvoljeno je ako istodobno ili gotovo istodobno loptica udari u prst i reket, no ako je tolika razlika između dva kontakta da je u biti dvaput igrano lopticom, onda je svejedno dupla i protivnikov je poen. (tolika razlika da i sudac skuži da je dvaput igrano to jest Rolling Eyes )
Brod jr.

PostPostano: sri lis 10, 2012 12:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

iskreno vam moram priznat da ništ' od ovog nisam pročital osim da je wolf nekaj lepo rekel... Klanja se al samo da vam velim svoje mišljenje:
svaka ekipa koja ne želi ići na gostovanje iz razloga što je protivnička ekipa možda koji kilometar dalje od dopuštenog je papučarska ekipa kojoj nije mjesto u ovoj nadasve druželjubivoj i prijateljski nastrojenoj organizaciji.......po meni je to ekipa di su se našla trojica kojima su cijeli život ljepili čuške za uho i krali sendviče u školi jer su bili papuanci Evil koji se nikad nisu mogli izborit za sebe pa su na ovaj način našli sami sebi dizat samopouzdanje........e ajmo ih zajebat jer su to papci iz jaske a tam se zetov bus ne okreće!!!
naravski,poštujem ljude koji nemaju prevozno sredstvo pa je normalno da se izbore za sebe Thumbs up
formula sokaza je jednostavna:
pingač,društvo,znoj i prijateljstvo.......jebali vas bodovi u dupe!!!!!!!!
55

PostPostano: sri lis 10, 2012 6:25 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Klanja se Klanja se Klanja se ... Pjesnička duša si ti, Brode jedan, a još si i u pravu! Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sri lis 10, 2012 6:57 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ma bravo brod.potpuno se slažem s tobom. samo da subjekti skuže što si mislio i promijene pravila sokaza,pa ko j... zet i zadnju stanicu,okretište i what ever...
Koki

PostPostano: sri lis 10, 2012 8:08 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Brod jr. (napisa):
....jebali vas bodovi u dupe!!!!!!!!

he he....dobar
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sri lis 10, 2012 8:23 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

kaj je stvarno dobar?
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir: