SOKAZ forum
2. liga jesen 2012.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
wolf je napisao/la:Hej , jeste skužili da Utrine igraju samo 2 kola u gostima![]()
![]()
sve ostalo doma
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Koki, dana/u pet lis 12, 2012 1:15 pm, ukupno mijenjano 1 put.
pa naravno da ste izbrisali kaj vam ne paše-pa vidi se da ste ljudi od povjerenja.i ovdje su svi na vašooj strani.i onda je svizac zamotao čokoladu.oduvijek sam znao da ste lice i naličje demokracije.to kaje bućo i familija dio predsjedništva to naravno nema veze.sad nakon brisanja ste još uvjerljiviji u branjenju nemogućeg.kad ste vidjeli da ste toliko domaćini kaj ste mislili da je to normalno.pa mogli ste to ispraviti ali ovako je jednostavnije i komotnije ali znate kakiti kad vam to odgovara.vi ste jednostavno LICEMIJERI.
pobogu mixer, pa jel ti uopće razmišljaš prije nego nešto napišeš?
logično je da 6 ekipa u 11 kola ima 6 domaćinstava i 5 gostovanja a 6 ekipa obrnuto.
Utrine imaju 6 domaćinstava kao i još 5 ostalih ekipa.
To što je još jedna ekipa iz Jazbine u ligi i to što gostuju kod ekipe koja je odustala znaći da imaju 6 svojih domaćinstava, + 1 gdje su gosti u Jazbini (što mora bit ovako ili onako) dakle kao domaćinstvo, a jednu tekmu ne igraju u gostima (kao i ostale ekipe slobodni su). Ostale 3 su gosti.
Netko se našalio, a ti to odmah shvatio kao zavjeru i još se našao vrijeđati ljude koji nemaju nikakve veze s tim
logično je da 6 ekipa u 11 kola ima 6 domaćinstava i 5 gostovanja a 6 ekipa obrnuto.
Utrine imaju 6 domaćinstava kao i još 5 ostalih ekipa.
To što je još jedna ekipa iz Jazbine u ligi i to što gostuju kod ekipe koja je odustala znaći da imaju 6 svojih domaćinstava, + 1 gdje su gosti u Jazbini (što mora bit ovako ili onako) dakle kao domaćinstvo, a jednu tekmu ne igraju u gostima (kao i ostale ekipe slobodni su). Ostale 3 su gosti.
Netko se našalio, a ti to odmah shvatio kao zavjeru i još se našao vrijeđati ljude koji nemaju nikakve veze s tim
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
LICEMIJERI. [/quote]
L I C E M J E R I,ako smijem napisati, piše se licemjeri. samo toliko o toj temi.
L I C E M J E R I,ako smijem napisati, piše se licemjeri. samo toliko o toj temi.
mi rekli smo si zbogom govoreć doviđenja
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
https://www.youtube.com/watch?v=WfgVpt01aVI
s 2. lige:
ib je napisao/la:Zar je neko sumnjao? I da će baš odustat ekipa kod koje smo u gostima?
Zapravo sam ciljao i da s Povratnicima igramo "vani" jer lani nisu imali dvoranu.
I gle, iduće kolo igramo s Povratnicima vani, i gle, htjeli su igrat kod nas.
Samo su nam se glupi tuđi prvoligaši uvalili u dvoranu u već isplaniran termin.
E da, nitko nije komentirao zadnje kolo, igramo s ekipom iz dvorane!
Baš je super kad si ti taj koji slaže raspored i piše bilten, onda malo odugovlačiš dok si ne naštimaš sve kako oćeš, i na kraju kažeš da je "bilten tek sad došao na mail".
Život
zacko je napisao/la:Stvarno tvojem bezobrazluku nema granica!![]()
Prvo na temelju moći, veza i poznanstava (potencijalno mita i korupcije) uguraš svoju ekipu u 2. ligu a onda kad ste već nezasluženo tu namještaš raspored, dvorane, odustanke i tko zna što još!
Stvarno neki ljudi nemaju obraza!
ib je napisao/la:Nisam skužio ono zašto smo trebali odigrat prva tri kola, zaboravio sam!
Btw. kad si već tu, kolko ćemo odigrat? 5:5? 6:4 za nas?
mixer je napisao/la:Ma rekao sam ja davno da su oni olicenje pravednosti i postenja.![]()
![]()
.sad nek angaziraju zacka u svoju obranu.da nije smijesno bilo bi zalosno.pozdrav od ilije tomica
ib je napisao/la:@mixer: Jedan odvjetnik se već javio.
E da, malo offtopic, ali nisam spomenuo novi detalj oko Kokijevih frendova (pretpostavljam, nikad se nije osvrnuo na njihovo ponašanje) i naših prošlotjednih protivnika.
Pita tako Maljac početkom tjedna odgodu prvog kola, jer Tadić radi cijeli tjedan popodne, a Maljac je tri zadnja dana van Zagreba.
Ne može, naravno.
Zove tako Maljac u utorak, i kaže voditelju ekipe da se Tadić ipak može zamijeniti dan iza, u srijedu, i da bi ipak došli Tadić i Babić odigrati.
Ne može.
Nije se radilo o dvorani, druga ekipa iz te dvorane je pazte sad, odgodila svoje prvo kolo. Al šta ćeš, dogovorili ljudi puno obaveza valjda.
mixer, pozdravi i njih!
Izra je napisao/la:koki, ajd sto pomislis da smo iste lopine kao atelje, ne poznas nas pa je to valjda ok. al da pomislis da smo toliko glupi (ili samo ib) da idemo namjerno napravit takav raspored i nadat se da nitko nece primjetit (i to zbog cega? zbog prednosti domaceg terena)...
ib je napisao/la:Gle šefe, raspored otkad sam ja u SOKAZ-u, rasporede i prvenstava i kupa radi Štef Leskovec, koji je i autor biltena.
Pretpostavljam da ni njega nije briga, ima puno bitnijih uvjeta u cijeloj priči, ali slobodno mu se javi telefonom pa provjeri.
Ja bi si prije puco u glavu nego žicao kad sam i koliko doma.![]()
Iskreno, pretpostavljao sam da će više hajke bit na zadnje kolo (znam da ne vjeruješ, ali nije mi bilo drago kad sam unio ekipe i vidio raspored), pa me zato još više šokira ovaj rant oko domaćinstava.
Pa doćemo vam u Dom sportova ako je tolki problem.
Izra je napisao/la: na stranu cijela prica, nije mi cudno da ti to padne na pamet, al ne mozes ocekivat da nas tako nesto pitas bez da se uvrijedimo.
ib je napisao/la:Lijepo ti piše zašto šala da ste prijatelji. Na mene si prilično direktno krenuo u glavu. O njima nikad ni riječi. A pogotovo lani. Da, mi smo cmizdravci zbog onog topika, to si naravno iskomentirao. O onome što piše u topicu![]()
ib je napisao/la:Što bi bilo da smo mi halapljivo maznuli tri boda na ovakav način? Jel bi ostalo neiskomentirano? Ili bi nas prokazao kao poštenjačine pa gle kakvi su zapravo?
Izra je napisao/la: pa jer to pitanje ukljucuje pretpostavku i da smo lopine i da smo glupi, tko se ne bi uvrijedio?
al da, bitno da smo se na kraju razumjeli.
ib je napisao/la:"Zlouporaba položaja" je nešto na šta ću se uvijek uvrijediti. Pa ili to očekuj, ili budi nježniji, bar dok se ne upoznamo.
Koki je napisao/la:Eto ja izbrisah sve svoje postove..
Moš i ovaj...
Kako vam vjerujem na riječ da je sve koincidencija ne želim vam ni na koji način naškoditi...
wolf je napisao/la:ljudi mojimoj post je prvenstveno bio šaljiv
![]()
nemojte vi frustrirani to pretvorit u
![]()
Imaš ban, i od sad opet bacam mode na svoju potvrdu registracije, da se ne registriraš treći put. Malo da prekinemo licemjerje i povlašćivanje ljudi s banom.mixer je napisao/la:pa naravno da ste izbrisali kaj vam ne paše-pa vidi se da ste ljudi od povjerenja.i ovdje su svi na vašooj strani.i onda je svizac zamotao čokoladu.oduvijek sam znao da ste lice i naličje demokracije.to kaje bućo i familija dio predsjedništva to naravno nema veze.sad nakon brisanja ste još uvjerljiviji u branjenju nemogućeg.kad ste vidjeli da ste toliko domaćini kaj ste mislili da je to normalno.pa mogli ste to ispraviti ali ovako je jednostavnije i komotnije ali znate kakiti kad vam to odgovara.vi ste jednostavno LICEMIJERI.
Ne znam kolko će ti ban trajat, dogovorit ću se s Tončem.
Svačiji obraz ima granice, meni je uvreda od tebe bilo dovoljno.
svjesni smo toga, al dok smo ih micali prvo je dogovor bio da ostavimo bar pocetak zajebancije, da ne bi ispalo da pokusavamo sakriti to da smo prakticki cijelu sezonu doma. onda smo shvatili da to nekome (mixeru) vjerojatno nece bit dovoljno i da ce SVEJEDNO reci da smo namjerno pobrisali ono sto nam ne odgovara. zato smo sacuvali sa strane za svaki slucaj i rekli ako nas prozove nakeljit cemo mu to tu pa nek bude sretan.Koki je napisao/la:Aj nema potrebe ponovo stavljati pobrisane postove online. Znam zašto sam ih pobrisao....
dren, osim nas jos su dvije ekipe iz jazbine u 2. ligi (juzna tresnjevka i marco polo).
mixer, pomisliti da smo neposteni (i jos pritom i glupi) je jedna stvar, napisati takav post kao sto je tvoj je potpuno druga. presao si svaku granicu dobrog ukusa i kulture, cak i za tvoje pojmove. kulture te ne mozemo nauciti, ali te mozemo udaljiti od foruma do daljnjeg, sto si definitivno zasluzio. svoje teorije zavjere ces morati siriti negdje drugdje.
Uvijek nekome nešto ne paše i nikad ne možeš svima udovoljit. Ako sam se već odlučio povuč iz rasprave poštivajte moju želju i maknite moje postove.
Što se cijelog "slučaja" tiće ne treba ga dalje potezat. Vi znate što je istina. U životu, ako je potrebno, na kraju sve na neki naopak način dođe na svoje...
predlažem da promjenimo temu...
Čestitke Simkeu na trici....
e...a i Zoki na dvici...
Što se cijelog "slučaja" tiće ne treba ga dalje potezat. Vi znate što je istina. U životu, ako je potrebno, na kraju sve na neki naopak način dođe na svoje...
predlažem da promjenimo temu...
Čestitke Simkeu na trici....
e...a i Zoki na dvici...
Zadnja izmjena: Koki, dana/u pet lis 12, 2012 10:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Heh... da si je mixer dao bar malo truda i prebrojao vam gostujuće i domaće tekme, vidio bi da imate 6 domaćinskih i 5 gostujućih tekmi, tj. 4 jer je naknadno odustala ekipa kojoj ste trebali ići u goste... 50% ekipa u SOKAZ-u je u istoj poziciji kao i vi (6 kući / 5 vani), preostalih 50% ekipa igra 5 tekmi kući / 6 vani, pa kako ti grah padne...

evo u pokusaju da udovoljim svima bar na pola, ostavio sam manje vise sve osim onog sto je koki sam izbrisao (pa tako i djelove gdje smo ga citirali).
zoki evo i od mene cestitke na dvici.
zoki evo i od mene cestitke na dvici.
medju ekipama koje imaju 6 domacinstava, ako se uzme u obzir da imamo jos 2 ekipe iz iste dvorane, sansa da 8 kola igramo kod nas a 3 u gostima je 25%.55 je napisao/la:Heh... da si je mixer dao bar malo truda i prebrojao vam gostujuće i domaće tekme, vidio bi da imate 6 domaćinskih i 5 gostujućih tekmi, tj. 4 jer je naknadno odustala ekipa kojoj ste trebali ići u goste... 50% ekipa u SOKAZ-u je u istoj poziciji kao i vi (6 kući / 5 vani), preostalih 50% ekipa igra 5 tekmi kući / 6 vani, pa kako ti grah padne...![]()
![]()