NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

18. liga jesen 2012
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Pale

PostPostano: pet lis 12, 2012 7:05 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Rezultati????

Dobro... bar nismo više na začelju tablice Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Dren

PostPostano: pet lis 12, 2012 9:28 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

ajde..pa imaš info ovdje, upisat će se tjekom dana - kasno se došlo kući sinoć.
Što se tekme tiče, mi imamo problem sa domaćinstvom pa smo igrali na neultralnom terenu u novoj dvorani Auto praone Ritmo. Uvjeti savršeni, cijena povoljna, lokacija u centru grada...besplatan parking i dobra birtija sa simpatičnom konobaricom (koja pomno prati mečeve i povremeno navija) na žalost baš zbog toga jako malo termina slobodno al eto imadosmo sreće.
Poslije zagrijavanja u birtijici krenuli s igrom. Znamo se dobro, igrali prošle godine, iznimno neugodni igrači koji odgovaraju Č-u al nikome drugom i uglavnom su partije protiv njih bile iznimno stresne i napete.

Prvu tekmu Goco protiv Lednickog dosta nesređen, više griješi od protivnika koji, u TIO stilu - sve što nije zicer vraća na stol, a šta je zicer zabija. Dok se Goco sredio, već 0:3.
Slijedeću igram ja, najgori mogući protivnik, očito da nismo imali sreće (il su oni bili lukavi) u slaganju rasporeda. Popijač, siguran ko smrt, u stanju spimplat 150 loptica po poenu bez greške s tim da varira dosta količinu rotacije...iznimno ga je teško napast, zbilja moraš biti dobro zagrijan i dosta koncentriran. Al šta je tu je, netko od nas treba igrat prvu s njim Very Happy
Dosta sam dobro počeo, prasičario ko veliki a on griješio zicere. No ikao vodim 10:8 gubin prvi na razlike. Drugi po istoj shemi 10:7 al dobijam na razlike. Treći katastrofalna igra s obje strane. 11:3 za mene, nitko nije osvojio poena (sve smo ih izgubili). Ja jadno vračam, Popijač griješi zicere. Totalno živčan jer mi ništa ne ide (iako sam dobio set), on hladan ko špricer (iako je izgubio set griješeći ko lud). Razlika u kvaliteti igrača očita Klanja se Klanja se Klanja se Puno ja pure imam još pojest.
Naravno, nastavio sam sa neprepoznatljivom igrom, a on počeo pogađat. Koncept je bio, neće pogađat dovijeka. I nije. pogađao je do kraja 5tog seta Zubo Razbio me 3:11 i 4:11 Klanja se
Doduše poslije meča sa mnom nije više pogodio, možda jedan zicer, al nije ih baš ni imao, pa je teško procijeniti. 0:2 vodi TIO
Čanadi slijedeću protiv Paskutinija, horor Very Happy
Č je odigrao jako jako dobru večer. No ko da je netko bacio urok na njega u ovom meču. prva dva seta maestralno - prodaje serve i zabija, odlično kontrolira igru na protivničku servu. Glatkih 2:0 u trećem setu 6:1.
I onda neznam kako to kvalificirati. 20tak zicera, apsolutno svi po centa preko stola, po centa pokraj stola, diraju vrh mrežice pa se vrate nazad ili odbiju preko stola. Nevjerojatno. Još uvijek Č igra dobro, dobija nazad zicere, ali ni jednog realizirat. I uz to, gusto al ipak gubi...okrenuo Boris na 2:3 Sad
Slijedeću ja protiv Lednickog, ista priča ko i prvi meč, samo sad već nešto sigurniji. Igra se lijepo i s jedne i s druge strane. Dosta izjednačeno (ni on mi ne paše uopće) i meč je mogao otići na bilo koju stranu...u 5tom setu gubim 4:7 (kao i protiv Popijača) i već psujem, al Lednicki nije kuler ko Popijač i griješi čak tri neultralne i lagane lopte. Dovoljno da me okuraži i okrenem set i meč. No Lednicki je bio bolji protivnik u tom meču. No dobio sam na sreću i manju nesigurnost (zadnjih 6-7 poena katastrofalna igra gurkanja dok protivnik ne promaši s obje strane, Lednicki promašio više Rolling Eyes ) - 1:3 smanjujemo vodstvo TIA.
Goco protiv Paskutinija, slično prvom meču, no sad već opasniji. Bolji u izmjenama, ali puno griješi na returnu serve. Rezultat - par poena više na Borisovu kontu po setu, dovoljno za opet glatkih 3:0. Šteta što Goco nije na vrijeme pročitao serve jer je zbilja u izmjenama bio bolji. 1:4...prijeti katastrofa.
Pustili Čanadija da se snalazi i otišli vidit šta se dešava u tekmi Peti element - kafe bar Arena. Dobra ekipica i dobra zajebancija Klanja se
Vratio se nazad da vidim treći Č-ov set - potpuna dominacija protiv najboljeg igrača TIA. Da je bar te pogotke rasporedio ravnomjerno po mečevima Sad glatkih 3:0 u prepoznatljivom Č-ovom stilu Klanja se Klanja se Klanja se i 2:4
Odmah dopalo mene (ne snalazim se baš na B poziciji, taman naručio pivo a ono moram ustat i igrat). Neznatno bolja moja igra nego u prva dva meča, Boris u Božićnom modu, poklona ko u priči. Glatka pobjeda, par dobrih poteza s obje strane, možda koji više s moje, ali uglavnom znate kako je - kad ti čovjek kod 8:8 odnosno 9:9 u prvim setovima, oba puta fula dvije serve, nije baš da si ga rasturio. 3:0 neuvjerljivom igrom, uvjerljivim rezultatom, evo nas na bod zaostatka 3:4.
Č slijedeći, protiv Lednickog opet ubitačan. Fantastična igra, ima tu grešaka ali potpuna kontrola. Pratio krajičkom oka i dobro se ispričao sa kapetanom protivničke ekipe, legenda od čovjeka:top:
Izjednačenje! 4:4
Goco protiv Popijača, nije baš da smo se nadali - Goco zbog netreniranja dosta griješi, Popijač najsigurniji TIOvac, kako može bit dobro?!?
No Goco nas odmah razuvjerava. Vodi 10:8 prvi set, no puno sreće na Popijačevoj strani i na razlike ode set u njegovu korist.
Slijedeći Goco vanredno drži Popijača odlično igra, vodi 9:7 i 10:9 uz servu ali opet razlike. Ovaj put Goco spretniji. 1:1
Nastavak u istom stilu. Popijač krene sa 2:0, Goco strpljivo i taktički zrelo, negdje kod 6-6 il 7-7 se odvoji na dva razlike, na žalost s polovičnom realizacijom. Dakle opet vodi 9-7 al gubi 9-11.
Četvrti set, identičan, samo ovaj put realizira vodstvo od 2 razlike sa 11-9. Iznimno napet meč s jako puno taktičkog nadmudrivanja s obje strane i iako se uglavnom sastojao od čekanja greške i beskonačnog pimplanja, to su prvo iznimno rotirane lopte i drugo iznimno dobro plasirane. Da, možda nije atraktivno...al fakat se moraš divit tom umjeću Klanja se
Pet set nažalost Popijač ipak sigurniji...podvaljuje dvije serve Goci kod 7-7 i jednu čokljavu loptu i dolazi u prednost od 10-7. Goco uzvraća sa dva uzastopna poena no nije išlo dalje. 9:11, 2:3, 4:5 TIOvci imaju bod puno teže nego se očekivalo poslije 4:4, Popijač je opasno visio u 4 seta i u dva od ta 4 su ga zbilja "vile pronesale" al šta je tu je...takva je igra. Šteta za Gocu, treba mu malo samopouzdanja u vidu koje pobjede, očito da može dobro igrat, i bilo bi super da tu dobru igru i okruni pobjedom al kao i prošlo kolo fakat nema sreće. (prošlo kolo je skupio protiv sebe 20 prasica u meču u kojem je sva tri seta izgubio na razlike Eeeek! )
Parovi, Č i ja, dosta je to dobro izgledalo. Griješilo se manje nego se pogađalo, prostor je fakat idealan za parove ima mjesta ko u priči na ovom četvrtom stolu i onako krakat Č nije imao nikakvih problema se razmahat Juhuu Jedan set smo prosuli, ali bili smo dosta bolji par i zasluženo izjednačili.

Sve skupa jako napeta tekma...gotovo preslika prošlosezonske. Samo što je prošle godine zakazao TIO u ključnim setovima (uglavnom protiv mene, izvukao sam jedvice dva meča u 5 setova) a ove godine mi.
Realno, najpoštenija je podjela bodova. SUbjektivno, mislim da smo mogli do punog plijena...no kako smo počeli, ne bi bilo neopravdano, dapače možda i pravedno da su nas kaznili i ostavili na 0 bodova. Takvi padovi u koncentraciji (Č) i nerviranje iz posve neobjašnjivih razloga(ja) se zbilja treba kaznit Mad
Pale

PostPostano: pet lis 12, 2012 9:47 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren svaka čast... ko da sam gledal tekmu Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
pimpl

PostPostano: pet lis 12, 2012 11:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

...jučer časno riknuli...čestitke Zagrebu...kako se na raketicu ne mogu ljutiti, ljutim se na sebe...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Pale

PostPostano: pet lis 12, 2012 12:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

pimpl (napisa):
...jkako se na raketicu ne mogu ljutiti, ljutim se na sebe...

Klanja se Klanja se Thumbs up

s obzirom da ste bili dvojca, svaka čast Klanja se

[Vrh]
Dren

PostPostano: pet lis 12, 2012 1:51 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Dren svaka čast... ko da sam gledal tekmu Thumbs up

ehehe, drago mi je da netko i čita.
Da, jest, zadovoljstvo je drugima prenijeti utiske i tijek tekme, al ono što je meni bitnije je jedan moj problemčić s ograničenom memorijom.
Zubo

Naime, dva tjedna poslije tekme ja se ne sjećam skoro ničega. ROFL
tako da ovako iscrpni izvještaji uglavnom služe da ih slijedeće sezone pogledam i sjetim se kako je to bilo a onda se na neku čudnu foru, (valjda potaknut izvještajem) prisjetim i drugih detalja odnosno cijele tekme Smile što naravno dosta pomaže u pripremi za slijedeći okršaj Wink.
kelemen

PostPostano: pet lis 12, 2012 2:38 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dobro da si se prisjetio prošle sezone, pa te Popijač narezo ove. Zubo

PS čestike Padobrancima! Juhuu
Pale

PostPostano: pet lis 12, 2012 2:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ROFL ROFL ROFL ROFL

Hvala na čestitkama Thumbs up

[Vrh]
Dren

PostPostano: pet lis 12, 2012 2:41 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

kelemen (napisa):
Dobro da si se prisjetio prošle sezone, pa te Popijač narezo ove. Zubo

PS čestike Padobrancima! Juhuu

Ma znao sam ja sve (prisjetio se) al jebi ga jedno je znati šta te čeka drugo je znati i pobjediti Zubo
55

PostPostano: pet lis 12, 2012 3:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Padobrancima čestitke za izvrstan rezultat! Thumbs up Juhuu ... Bridževi - čokljavci... e vama ne čestitam No no (ma dobro Pfff , možda na prvom bodu u sezoni Zubo )... TIO je dobar, ali ste trebali naći formulu za pobjedu Embarassed , morat ćemo još malo trenirati... Macevanje Box Pivo
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet lis 12, 2012 6:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

problem je što ima malo igrača stila kakav njeguju TIOvci s kojima možemo trenirati. Pa isto kao što se muče i naštelavaju igrači kad igraju na travu a ne treniraju na istu, tako i mi. Jednostavno (bar u mom slučaju) preloš sam Brukica
Pale

PostPostano: sub lis 13, 2012 12:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajmo Briđevci i Sorry , gdje su rezultati??

Evil Mad REZULTATE NA SUNCE Mad Evil

[Vrh]
Dren

PostPostano: sub lis 13, 2012 12:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izgleda da je Goco u gužvi. Inače je poprilično ažuran
Pale

PostPostano: ned lis 14, 2012 6:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bukovac II vs Padobranci Srijeda 17 i 30.

..... ??? .......

[Vrh]
Lin Chi Na

PostPostano: ned lis 14, 2012 7:19 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako za padobrance bude igra Felix Baumgartner, onda padobranci! Juhuu Cheer Klanja se Thumbs up
[Vrh]
Pale

PostPostano: ned lis 14, 2012 7:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nažalost ovu srijedu neće. Opet šeće po rubu svemira i moli boga da padne Very Happy

[Vrh]
Dren

PostPostano: pon lis 15, 2012 2:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

preliminarna analiza, tradicionalno bila loša Very Happy
stk Zagreb - Dr. Oetkern 4:6

završilo 6:4, čestitke Zagrebašima, no očito je da bi bio bolji u prognozi da su Kernovci došli u punom sastavu ili bar sa 3 igrača

Dugave - Agronomski 3:7

5:5 za mene najveće iznenađenje, neznam šta se desilo. Doduše Dugave imaju zbilja veliku prednost domaćeg terena jer im je isti malo "specifičan"

BKE - TIO: 6:4

5:5 Bio blizu, nažalost za dlaku (20tak zicera Beljenje ) i netočan Sad

Sorry - Bukovac: 5:5
mala prednost Bukovcu se pokazala kao 5ti set parova na razlike za 4:6

Padobranci - Miroševac: 7:3
bar nešto - 8:2
Very Happy
Amaciz - Riz Veterani 3:7
Drugo veće iznenađenje - da Glasnović radi nulu...bome RIZovce propagira u apsolutne favorite 0:10!

2/6 u bodovima, dva prošla rezervna rješenja. loše Very Happy
marlonbrando

PostPostano: pon lis 15, 2012 2:33 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

moze kompletna analiza i za sljedece kolo odnosno tekuce od dns..?
Pale

PostPostano: pon lis 15, 2012 3:20 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ajde Dren.... Cheer Cheer Cheer

Daj nabaci neku prognozu, lakše se diše Juhuu Juhuu

[Vrh]
Private_Driver

PostPostano: pon lis 15, 2012 7:15 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Ajde Dren.... Cheer Cheer Cheer

Daj nabaci neku prognozu, lakše se diše Juhuu Juhuu

Ja cu samo utvrditi da smo mi nagrajsali. I to jako. Crying
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Sljedeće