Ma ne... dobra poduka je uvijek jako vrijedna, za igrače poput nas David Ivanda je profesor pingića... igrao sam par puta s njime i tehnički je vrlo, vrlo potkovan
u cijeloj ovoj priči skroz je nebitno tko kako igra pingac al ti se nekako lakše odvojiti od love ak je lik koji te trenira ujedno i jak igrač sa dobrim skorom _________________ was once Kemilov suigrač
Je, slažem se , to doista može čovjeku pothraniti ego. Ali skor je dosta vezan uz količinu treninga, a znanje je znanje. David me impresionirao čistoćom tehnike kada smo trenirali skupa, znaš ono; daš mu na BH pa nadrljaš još gore nego na FH...
On ima iza sebe školu, a miran je nekakav i vrlo staložen tip , jako dobro uočava pogreške pa ih i može ispravljati.
Moja topla preporuka svima koji žele naučiti igrati bolje nego što igraju sada, a posebno to mislim na nas priučene igrače koji čokljamo tek zadnje 2-3 godine...
Dobar trener, a bogme za sve skupa (prostor, stol i robot) jako dobra cijena!
Pridružen/a: 16. 02. 2007. (14:45:02) Postovi: 694 Lokacija: Zagreb
Postano: pon stu 19, 2012 4:56 pm Naslov
: Individualna poduka
Mi, očito, iste stvari vidimo različito. 7 godina sam kćer, skoro svakodnevno, vodio na treninge. I, kako nisam za to vrijeme imao što raditi, gledao sam. Tako sam se i ja "navukao".
Treneri su joj bili :
Atiković (bivši reprezentativac, internacionalac u Njemačkoj)
Habijanec (igrač Super lige, internacionalac u Njemačkoj)
Mostovac i Vukelić (treneri Super lige)
Moji treneri su (bili) :
Džaferović (igrač Super lige, ex trener Dr Časla)
Matković (ex igrač 1. lige, trener Sesveta)
Knežević (ex reprezentativka, među 5 najboljih igračica Super lige)
Sadašnja trenerica igra shakehand sa desnom rukom. Ali igra i lijevom, penhold, sa softom, travom ... Nedavno je, ima video snimka, oderala finalistu Dede. Habijanec je, sjećam se, drvom, bez guma, oderao Hubera. To su igrači i treneri.
Davida znam 5 godina. Zajedno smo išli u Čatež i igrali u paru. Godinu, dvije je trenirao na Industrogradnji, kod Kavura, i igrao 4. (četvrtu) hrvatsku ligu. Ostalo je, prije, trenirao tenis i igrao Sokaz. Google još kaže da je igrao za ekipu Vern-a na sveučilišnom prvenstvu, te su zauzeli 4. mjesto.
Cijena i nije toliko niska. Ja plaćam nešto više, ali ne znatno. Ali, mislim, da je razlika u kvaliteti znatno veće nego razlika u cijeni.
Osnovni problem trenera koje sam ja imao je bio da su oni to radili u "fušu". Prema tome, nisu o tome razmišljali kao o nečem važnom i za njihovu egzistenciju vitalnom. Kada bi se netko pojavio, sa velikim i vrhunskim igračkim i trenerskim iskustvom, taj bi bio bolji. Ali, nitko neće raditi, većina ih samo kuka. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
FH: DHS Hurricane3 Neo H37 2.1
BH: DHS Hurricane3 Neo National 2.2
中國膠 (KINESKE GUME)
Zadnja promjena: geek; pon stu 19, 2012 5:04 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Postano: pon stu 19, 2012 5:11 pm Naslov
: Trener
Brkamo kruške i jabuke. Da je on nekom iz ekipe ili od prijatelja pokazao nešto, ja bih šutio. Njegova dobra volja. Ali, javno je objavio oglas da to radi profesionalno, za novac. Onda, mora imati profesionalnu vjerodostojnost. Uz njega, na ovom forumu, su i oglasi Kneževićke, Japeca, Šurbeka i sličnih. U toj je konkurenciji, pa ga tako i uspoređujem. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
Ali i dalje smo na forumu SOKAZ-a.
Sad ću možda ispast bezobrazan, ali ne bi li Ivana, Japec i Dado trebali stvarati nove male Ivane, Japece i Dade?
A ne razliku čokljavcima da umjesto 18. igraju 12. ligu SOKAZ-a?
I poprilično sam siguran da instrukcije za osnovnu i srednju nisu besplatne, a rekao bih da je pool instruktora uglavnom ne-profesorski.
ja sam isto skeptican, ali prvi sat je besplatan sto je ok, pa nek mu trziste odredi vrijednost. ako stvarno moze nekog nesto nauciti (a ovih par zadovoljnih tvrde da moze) nek ih nauci i nek si zaradi neku paru, a ako ne moze, brzo ce ostati bez klijenata.
Postano: pon stu 19, 2012 5:26 pm Naslov
: Trener
I, moram još nešto napisati, pa ću završiti na tu temu. Osobno me smeta, što oglas nije dao u svoje puno ime i prezime, već je za njega to radio Veger. Ako si odlučio izaći na tržište, izađi u 1. licu, bez posrednika. Nadam se da je, na Sokaz forumu, registracija još uvijek besplatna. _________________ Butterfly Jonyer-H FL
中國膠 (KINESKE GUME)
I mi, očito, iste stvari vidimo različito. 7 godina sam , skoro svakodnevno, išao na treninge. I, kako nisam za to vrijeme imao što raditi(osim igrat' pingač), pio sam. Tako sam se i ja "navukao".
Treneri su mi bili :
Brodarac G. i H (bivši reprezentativci - Karlovačko)
Hrga D. (igrač super lige-Rakija, internacionalac uglavnom u Rusiji- Votka)
Lovrić I.i Lalić B. (treneri dugog staža - Vukovarsko ,a u nedostatku bilo koje drugo)
Mikulec B. ,Valentić Ž.,Thamm T. Knežević I. ( znaju sve o stolnom tenisu ali ipak su bolji u prefu i pivarstvu )
Cijena i nije toliko visoka. Ja plaćam nešto manje, ali ne znatno. Ali, mislim, da je razlika u kvaliteti znatno veća nego razlika u cijeni.
_________________ https://www.facebook.com/silbaotium/
Fakat ne kuži koji je tu problem!
neko je oglasio da svoje usluge prodaje, ali ne, pojavljuju se dušebrižnici koji upozoravaju da je on foni!
Vi Geek, ste krajnje [...] (čitajući vaša izlaganja, a ne samo o ovoj temi), koja iz samo vama poznatih razloga uključuje i djecu, koja kako sam se imao priliku uvjeriti, su i bez vas ljudi koji mogu zastupati sebe.
MANEKEN!!!
Time želite vrijeđati, ali kao u rukavicama.
Ljudi kojih se dotićete imaju imena i prezimena.
Kad vam je maneken dao novac niste [se bunili].
Niko vam ne kometira vaše pokušaje(tereniranje s svima raspoloživima) da postanete bolji igrač, no mislim da bi bilo dobro da [provedete neko vrijeme u introspektivi]
PS. da je slučajno adresa MANEKEN moja(a dobro znaš ko je) [naljutio bih se] _________________ Kapetan MIKI
uf...malo preostro zar ne? _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Hm ... mislim da bi moglo biti, ali obzirom da sam ja Salaso a on kapetan Miki točno znam što mu smeta Dakle, pojavi se taj dečko, David Ivanda, i da oglas da bi druge rado podučavao pingaćenje... i ponuda stoji: cijena, prostor, robot... i objavi to Davidov suigrač, Ivan Veger, u njegovo ime pa se ne zna o kome se radi pa se sazna o kome se radi, i onda kreće: Geek ... legenda ... s kojim motivom se on nalazi prikenjavat dečku koji je nešto ponudio što je ponudio (i to prvi trening besplatno, ne svidi li ti se - pa paaa ...), šta on sad tu ima prigovarat i javljat se s nekakvim glupostima tko je podučavao njegovu kćer a tko je podučavao njega!? Koga briga za to u ovom postu?
Geek sere po čovjeku, namjera je maliciozna, a inače za informaciju geeku: ja podučavam nekoliko momaka iz 21. lige; je li ti ikad palo na pamet (koje nemaš za konstruktivne stvari nego samo za pljuvanje po drugima) da nekome tko stvarno ne zna gotovo ništa nije potreban ni Atiković ni Korenić a bogme nije niti Džaferović!?
Vidiš, takvih imaš nekoliko stotina u SOKAZ-u i svaki im je savjet potreban i dobar .
Zašto se petljaš s nekakvim svojim pokušajima izlijeva inteligencije, moraliziranja i stolnoteniske informiranosti u postu u kojem dečko pokušava prodati svoju uslugu? [gdje je problem?]
Otvori si svoju temu i tamo reklamiraj sebe i Kneževiće i Džaferoviće i ostalu stolnotenisku elitu... ostavi na miru mirne ljude da se bave svojim stvarima...
No, čitam već neko vrijeme iz[laganja] dotičnog(gdin.geek), kome nista nije ok., valjda [prigovara] samo da bi [prigovarao], sputava legitimni koncept osoba koji koriste ovaj forum u vidu svoje propulzivnosti ne ugrožavajući druge i promovirajući sebe.
A, da gume, po[prigovaram] se na gume, osobito one koje će biti otkupljene!
Jel postoji(govorimo o sokaz-u) išta jadnije od toga. _________________ Kapetan MIKI
Ne možete otvarati nove teme. Ne možete odgovarati na postove. Ne možete uređivati Vaše postove. Ne možete izbrisati Vaše postove. Ne možete glasovati u anketama.