NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

DHS Oprema
Idite na 1, 2  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
tomeck

PostPostano: pet pro 07, 2012 12:59 pm    Naslov : DHS Oprema Citirajte i odgovorite

Pozdrav,

Zanima me kakav je kod nas interes za DHS opremom.
Nudi mi se distribucija spomenutog branda pa me zanima dali bi bilo interesa. Ovdje mislim o cijelom asortimanu od loptica, guma, drva, stolova...etc
Cijenim svaku info i mišljenje.

Lp
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
zmilko

PostPostano: pet pro 07, 2012 9:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

koje gume imaju?
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tomeck

PostPostano: pet pro 07, 2012 9:26 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

koje god pozelis Zvonko. veliki je izbor.
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Obi-wan

PostPostano: pet pro 07, 2012 11:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Jak prozvođač - možda čak svjetski broj 2
Kvalitetna oprema, ne preskupa.
Zvuči odlično, u teoriji... Wink
[Vrh]
trnac

PostPostano: sub pro 08, 2012 12:02 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

O kvaliteti su ti rekli iskusniji.
Ja ti mogu reći da trebaš izkalkulirati cijene za asortiman uzimajući u obzir sve sve troškove i usporediti s konkurencijom.
Ne zaboravi da ti je konkurencija i direktno naručivanje iz Kine, za sve osim stolova jer poštarina nije isplativa.
Svakako se raspitaj kakve bi promjene imao nakon 1.7. i EU.

Sretno

Interesa ima, i sam pokušavam igrati na jednoj DHS gumi.
[Vrh]
Pale

PostPostano: sub pro 08, 2012 12:39 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja bi znojnik za ruku i za čelo, onaj kaj ide oko glave. Volio bi imatb DHS-ove amortizere. Very Happy

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
tomeck

PostPostano: sub pro 08, 2012 8:03 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ikota (napisa):
Ja bi znojnik za ruku i za čelo, onaj kaj ide oko glave. Volio bi imatb DHS-ove amortizere. Very Happy

Imaju u ponudi iamortizere i cincilatore, a sad su im na akciji i nožice za space shutle... Beljenje
tomeck

PostPostano: sub pro 08, 2012 8:04 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
O kvaliteti su ti rekli iskusniji.
Ja ti mogu reći da trebaš izkalkulirati cijene za asortiman uzimajući u obzir sve sve troškove i usporediti s konkurencijom.
Ne zaboravi da ti je konkurencija i direktno naručivanje iz Kine, za sve osim stolova jer poštarina nije isplativa.
Svakako se raspitaj kakve bi promjene imao nakon 1.7. i EU.

Sretno

Interesa ima, i sam pokušavam igrati na jednoj DHS gumi.

Dobavljač je iz EU, tak da mislim da nebi bilo problema.
Cijene su i više nego ok.
trnac

PostPostano: sub pro 08, 2012 8:14 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako je roba već u EU onda to svakako pojednostavljuje stvari.

Reci, imaš li plan otvoriti web shop ili klasični maloprodajni dućan?
[Vrh]
tomeck

PostPostano: sub pro 08, 2012 8:35 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Ako je roba već u EU onda to svakako pojednostavljuje stvari.

Reci, imaš li plan otvoriti web shop ili klasični maloprodajni dućan?

DHS nema tako veliki range tekstila kao drugi brandovi, barem ja nisam vidio kod EU Dealera, možda za Američko tržište ali za EU ne. Tako da maloprodaja baš i nebi imala neku ekonomsku računicu. Naglasak bi bio na web shopu. Dostava po ZG Županiji isti dan, a po ostalim dijelovima RH unutar 24 sata.
Velim , ovo je samo početno ispitivanje terena (tržišta)...ako krenem , roba je unutar 10 dana u RH. Uskoro budem stavio i neki link sa cijenama i asortimanom da se vidi kaj se nudi...
trnac

PostPostano: sub pro 08, 2012 9:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Možda možeš dogovoriti s DHS-om da oni predlože proizvođača za dio asortimana koji nedostaje?

Jedna pričica...
Od ove sezone sam u pingaču i nabavljao sam opremu. Dva sam puta bio u dućanu Butterflaya i dva sam puta nešto kupio.

Jednom-dvaput sam telefonski razgovarao s osobom iz web shopa Yasake. Razmjenili smo si i nekoliko mailova. Još su mi blizu, u Dubravi, ali nisam kod njih ništa kupio. Jednostavno nije bilo impulsa za kupnju, impuls koji često aktivira roba na polici.

Moje razmišljanje. Evo, neću te više gnjaviti Smile
[Vrh]
a_marko

PostPostano: sub pro 08, 2012 9:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pozz!
Ideja odlična ali kao što je već netko spomenuo, pitanje je možete li konkurirati ponudi koja se trenutno nalazi po drugim web shopovima. Ako je razlika u cijeni 50-60% viša na vašoj web trgovini, nećete imati uspjeha. Polazim od sebe.... Radije ću preko ebaya naručiti Hurricane3 neo za 100 kn, nego ga tu platiti 150-170kn. E sad tu dolazi priča o profitu i isplativosti vaše trgovine u što neću ulaziti, najbolje ćete sami znati procijeniti. Ali svakako pozdravljam tu ideju i ako cijene budu razumne ja sam jedan od kupaca. Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tomeck

PostPostano: sub pro 08, 2012 9:43 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma ne gnjaviš, dapače.
Moja vizija je dućan od 70m2 sa stolom i barem 20-30 različitih varijacija sklopljenih reketa da čovjek može na licu mjesta probati kaj mu odgovara...ili naljepiti za probu i još k tome da taj dućan ima barem 3-4 branda....eto ja bi to volio napraviti ali....to puno košta. Ali nikad se ne zna.
Saša

PostPostano: sub pro 08, 2012 9:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma tomeck ideja je ok ali....
da li je tržište dovoljno veliko za tako nešto.
Nadalje, možeš ti uložiti pare i to i nije (nerješivi) problem, ali ako ne možeš biti konkurentan drugima, a pogotovo internetu...
zmilko

PostPostano: sub pro 08, 2012 12:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

guma hurican neo,da li je to guma s kojom igraju ma long, zhang ji ke,wang hao i ostali ponajbolji kinezi? imaš i tjuner za te gume?
tomeck

PostPostano: sub pro 08, 2012 12:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

zmilko (napisa):
guma hurican neo,da li je to guma s kojom igraju ma long, zhang ji ke,wang hao i ostali ponajbolji kinezi? imaš i tjuner za te gume?

Zhang Jike uses a Butterfly Viscaria Faire blade. The rubbers Jike uses are a black DHS Neo Hurricane III National Version (Blue Sponge) for his forehand and a red Butterfly Tenergy 64 for his backhand.

Ma Long has been varying his forehand rubber in recent times, but he is currently using the DHS Neo Hurricane III on the forehand. His [b]backhand [/b]rubber is the one of the Tenergy series. The 64 version. Ma is using the Timo Boll Spirit blade.

Wang Hao is using the Hurricane Hao blade. His forehand rubber is the Skyline III Blue Sponge and his backhand is belived to be a Tenergy 64 or a tuned sriver or bryce speed.

Xu Xin uses a Stiga Offensive NCT Wood blade. Xu Xin's forehand rubber is a Hurricane III (Blue sponge) and a Stiga Boost TX on his backhand

Ma Lin uses his Yasaka Ma Lin Extra Offensive Penhold blade. His forehand rubber is Skyline 3 from Double Happiness and his backhand rubber is belived to be a tenergy/bryce speed or a yaska rubber.
ib
Site Admin

PostPostano: sub pro 08, 2012 1:06 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

KHM Rospija

Tomeck, lijepo je da se ponuda u Hrvatskoj širi, ali valjda ti je jasno da SOKAZ nije jedan od kanala kojim ćeš popularizirati i reklamirati DHS.

Ostavio sam inicijalnu informaciju, da ti se ljudi jave nevidljivim kanalima ako žele.

Pobrisao sam ti isječak iz cjenika, jer nažalost ne smije biti ovdje zbog već opjevanog ugovora s Butterflyjem.
Šta se tiče foruma, toplo ti preporučam gerila marketing metode In love oko kojih se možeš konzultirati s geekom. Thumbs up

Hvala na razumijevanju!
[Vrh]
tomeck

PostPostano: sub pro 08, 2012 1:14 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve 5 IB, ma nemam ja to na lageru, samo osluškujem puls, da vidim dali bi bilo interesa....kako bi dalje znao što i kada dalje....
Thumbs up
Dren

PostPostano: sub pro 08, 2012 2:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Čuj, ovdje će ti svi reć da je to super.
Jer konkurencija ruši cijene.

Ideja o dučanu sa par brendova i mogućnosti isprobavanja je san svakog stolnotenisača al bojim se da nije baš isplativa za prodavača pa se ni ne prakticira Sad
No imao sam priliku čuti za takvu situaciju (čovac ima niz drva i guma pa ih lijepi po tvojoj želji i još ima mulca koji te presluša i natambura za đabe ROFL ) al njemu je dućan u sklopu kluba, i sam je EJ pa je ionako isprobao sve to i plus kažu da je pun ko brod pa mu nije ni bitno.
Probao sam ga naći po 4.tom becirku u Beču (zaboravio sam sad ime, al znam da je Srbin ROFL ) i nisam ga našao pa mi ta pričica više zvući kao preseravanje Bečlija, al bilo je dovoljno uvjerljivo i tempting da prepješačim pola Beča. Nažalost uzaludno Sad
vjekoslav

PostPostano: sub pro 08, 2012 6:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Mislim da naš dragi moderator radi krivo ovo je forum rasprava taktika i tako to. tako da ne vidim loše u postu oko cjena, a što se tiče ugovora no coment
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.