| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
rrandro
|
Postano: pet lis 12, 2007 11:28 am Naslov
: |
|
|
ja bih se još jednom u svoje ime izvinuo Peščenici kaj nisam odigral i treću tekmu ali imao sam zakazano kod zubara ovak i jedni i drugi smo zgubili dva boda
Za mmomu dobili smo još jedno malo pojačanje i zanm da mladi sosić ni igral protiv nas ali meni je on ipk slabiji od ćaće  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pet lis 12, 2007 12:56 pm Naslov
|
|
Re: Utakmica protiv IPOS-a
Zavrsilo je kako sam i predvidio.. skalp br.2 je u torbi 11.lige..
Nasa igra nije bila na nekom visokom nivou i bozica nas je pratila u dosta susreta!
Najkriticniji je bio nas 1.igrac Perkovic koji kao da nije igrao 3 mjeseca pingac ..on je izgubio od Kamenica i bio na rubu s Kujundjicem! Ukupni skor pobjeda-poraz protiv IPOS-ovaca mu je sad s ovim rezultatom 6:6!
Lovrekovic je ubiljezio pobjedu nad Barisicem i poraz protiv Kujundjica.
Marakovic je izgubio protiv Kamenica.
Plus moje tri pobjede i pobjeda u paru: konacni rezultat= 7:3 za domace tj. za nas
Sad s nestrpljenjem cekamo susret 3.kola protiv ZEP
P.S.: Nemam kopiju zapisnika, pa sve dok voditelj lige ne ubaci na net ili netko od Ipos-ovaca nece biti ovog rezultata na tablici.
Sportski pozdrav, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga!
Zadnja promjena: nzoric; pon lis 15, 2007 12:59 pm; ukupno mijenjano 1 put. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
Pridružen/a: 24. 09. 2006. (09:24:05) Postovi: 697 Lokacija: oroslavje
|
Postano: pet lis 12, 2007 7:00 pm Naslov
|
|
Dečki baš se veselim vašoj utakmici u trećem kolu , pošto navijam za jedne i druge najbolje bi bilo da odigrate prijateljski 5-5  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: ned lis 14, 2007 11:32 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): | Dečki svaka čast, ali njima nije igral 1. igrač,
koji je razlog ne igranja Vjerana Sosića? |
Koliko sam čuo od gosp. Horvat-Puzaka, Vjeran Sosić je preregistriran u 5. ligu za MS Dobri dol II.
Nemoj da od nekoga vidim sad lukseve, ćireve i smajlije!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: ned lis 14, 2007 5:00 pm Naslov
|
|
Ha-ha-ha, , čovjeće ova vjest je ko da smo dobili na lotu
Ib imaš pivu,
Danas sam na turniru u Zaboku razgovarao sa referentom lige i on mi veli da ima u našoj lizi jedan naknadno prijavljen igrač pa da zbog toga on nemože upisat rezultat, daj to Ib riješi s njim jer on nebu sam niš poduzel, za to dobiš drugu pivu. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pon lis 15, 2007 12:57 pm Naslov
|
|
| ib (napisa): | | mommo (napisa): | Dečki svaka čast, ali njima nije igral 1. igrač,
koji je razlog ne igranja Vjerana Sosića? |
Koliko sam čuo od gosp. Horvat-Puzaka, Vjeran Sosić je preregistriran u 5. ligu za MS Dobri dol II.
Nemoj da od nekoga vidim sad lukseve, ćireve i smajlije!  |
Damn it, bas mi je zao jer sam se napalio da i njemu uzem skalp ove sezone..prosli put je bilo [2:3] za njega s tim da je bio opasno blizu poraza..
No, barem drugi Sosic(Davor-stariji), s materijalom na backendu je tu, a i njemu sam duzan revans..[1:3]
Jedva cekam to 10. kolo kad igramo protiv njih..
P.S.: 3. kolo igramo protiv ZEP-a, a ne sa CVB..zbunilo me mjesto utakmice koja je na istom mjestu kao i CVB..pa sam naknadno ispravio svoj post. Tekma protiv CVB-a je u 11.kolu.
SP |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pon lis 15, 2007 1:50 pm Naslov
|
|
@nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt (ja nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo) _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: sri lis 17, 2007 7:02 am Naslov
|
|
RE: ZEP
Uzeli smo i 3. skalp po redu.
Ekipa ZEP-a je igrala odlican i malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce..
| bigdedi (napisa): | @nzoric: i sad imas ukupan skor s kamenicem 3-1... rispekt (ja nisam mislio da ga uopce mozes dobiti... a onda sam vidio ovo) |
Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem..
Ne stignem puno pisati na druge forumske teme, nije da ne bih zelio, nego ne stignem od posla, kuce i birtije.. no pratim rezultate od tebe i V.Gorice, i za sada to jako lijepo izgleda
P.S.: Naravno da sam u slinom zadovoljstvu zaboravio uzeti kopiju zapisnika za net..no mislim da ce te mi to oprostiti.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Zrinski
|
Postano: sri lis 17, 2007 10:16 am Naslov
|
|
| nzoric (napisa): | RE: ZEP
Uzeli smo i 3. skalp po redu.
Ekipa ZEP-a je igrala odlican i malo im je falilo da izvuku u pocetku 3 boda jer su vodili 4:1, na kraju je par odlucio za 4:6 za nas.
Perkovic je dobio dvije partije, Lovrekovic jednu i s moje dvije partije i parom to je to. Slijedece kolo nam dolazi Skofina i to ce biti vazan mec i za njih i za nas, ako ne uzmu bod biti ce u nezavidoj situaciji, s druge strane ako uzmu 3 boda tada cemo mi biti u nezavidnoj situaciji! Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce..
Ponekad napadacima ne lezi moja igra s puno flah loptica..sto drugo da ti kazem..  |
Čestitke na trećem skalpu tim više kaj je bilo neizvjesno do kraja
| nzoric (napisa): | Naravno mi mislimo kao domacini ostavit te bodove kod kuce..  |
A mi kao pravi gosti mislimo uzeti sve što se uzeti da.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: čet lis 18, 2007 11:18 pm Naslov
|
|
da, da, vratili smo dug star petnaestak godina Škofina - Odra 8 - 2,
a sad je na redu debi
Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige.
Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju.
P.S. Možda domačin osigura i kakav gemišt za razbijanje treme!?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: pet lis 19, 2007 9:04 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): | da, da, vratili smo dug star petnaestak godina Škofina - Odra 8 - 2 | Lijep je osijecaj vratiti dug..
| mommo (napisa): | a sad je na redu derbi  | Ni ja to ne bih bolje opisao..
| mommo (napisa): | | Nadnevka 26. 10. 2007. s početkom u 19:00 u stolnoteniskoj ARENI u Dugome selu odmjeriće snage dvije vodeće ekipe 11. lige. | Zasigurno ce to biti stolnoteniski party
| mommo (napisa): | | Nadam se da su uvjeti u ARENI dostojni utakmici koja će možda odlučiti prvaka, i da sve prođeu u nadasve sportskom i SOKAZ-ovskom ozračju. | Uvjeti ce biti savrseni..optimalna temperatura(klima grijanje/hladjenje), lampe koje daju svjetlost od 1000lux-a(milijun malih zaruljica na stropu), gemist idealne temperature koji cemo konzumirati prije(za razbijanje treme) i poslije za lovacke price od dosadasnjem sezonama i ljutim i opasnim protivnicima.
U svakom slucaju, trenirajte sto vise mozete, kako bi utakmica za bila sto neizvjesnija, a onda kad dodje taj dan budemo vas i naravno utjesili poslije ljute i bezpostedne , ili vi nas, no to je manje vjerojatno..
SP, Nedeljko
Cafe bar "Ante" Dugo Selo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rrandro
|
Postano: pet lis 19, 2007 10:15 am Naslov
|
|
nakon icrpljujuće borbe sa Iposom 5-5
za Kamenića iznenadio me ove sezone
na fer playu od strane IPOSA
Vjekoslav iz VINKO Beka  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rrandro
|
Postano: pet lis 19, 2007 10:52 am Naslov
|
|
Opet ja mislio sam na Kujundžića Katkić je ipak dost bolji igrač od mene tak je izgledal meć sa Kemilom za svaki poen na kraju za njega
Vjeko CVB |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: sri lis 24, 2007 4:26 pm Naslov
|
|
Vidim da konkurencija gubi bodove na sve strane
DOBRI DOL-DUBRAVA 5-5
Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio čovjek koji upisuje rezultate .
Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak , ili šrafi žarulje po stropu , nadam se da bu mi se kičma opravila do tad
jer ne želim nikako propustiti tekmu. Ali sva sreća da nam je klupa široka i dovoljno kvalitetna da to odradi i bez mene.
U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dario
Pridružen/a: 13. 05. 2005. (11:22:56) Postovi: 220 Lokacija: Kloštar Ivanić
|
Postano: čet lis 25, 2007 7:35 am Naslov
|
|
Hmmmmm da postoji neka kladionica mislim da bi cak stavio neke novce na Cafe bar Ante, jer mislim da je za njih velika prednost to kaj igraju doma. U svakom slucaju sretno i jednima i drugima. _________________ ITD, 10. Liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: čet lis 25, 2007 8:15 am Naslov
|
|
| mommo (napisa): | Jako mi je drago da se u Dobrom dolu pojavio covjek koji upisuje rezultate . | I od mene imas zahvalu
| Citat: | Nedeljko se niš ne javlja valjda puno trenira za petak , ili šrafi žarulje po stropu , nadam se da bu mi se kičma opravila do tad  | Hvala na paznji,no sto se moze, valja ring za pripremiti do tad, a svi znamo kak' dani lete , jos malo i
| Citat: | U svakom slučaju dolazim na obećani gemišt a ozdravljenje će doći zajedno sa rezultatom  | I ja dolazim u svakom slucaju, ipak treba uzivo vidjeti i sudjelovati u derbiju, svima savjetujem neka ponesu , jer ce si u suprotnom pojesti nokte! Jos samo ovu noc treba , a sutra je dan prepun izazova
Spotski pozdrav do sutra!
Nedeljko, Cafe bar "Ante" Dugo Selo, 11. liga |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: čet lis 25, 2007 7:58 pm Naslov
|
|
| Citat: | | Hmmmmm da postoji neka kladionica mislim da bi cak stavio neke novce na Cafe bar Ante |
koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 25, 2007 8:27 pm Naslov
|
|
| bigdedi (napisa): |
koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu |
koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinu
džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom (zbog leđa)
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a |
|
| [Vrh]
|
|
 |
masterinsider
|
Postano: čet lis 25, 2007 8:35 pm Naslov
|
|
| rope (napisa): | | bigdedi (napisa): |
koliko god navijam za cb ante.... tipujem na 7:3 za škofinu |
koliko god navijam za škofinu .... tipujem na 7:3 za škofinu
džela 3:0
mommo 2:1 (poraz od perasa) prekinuta nepobjedivost softa nad travom (zbog leđa)
kovačec 1:2 (dobiva perasa, a gubi od zorkea i slaveka)
parovi odlaze imam neki osjećaj na stranu caffe bar ante-a |
E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom , ak oni dobivaju par onda je to 6-4 za nas a ne 7-3 ali svejedno ako dva referenta lige prognoziraju 7-3 onda ćemo se mi potruditi da i tako bude  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rope
Pridružen/a: 07. 03. 2006. (08:50:54) Postovi: 1562 Lokacija: Utrine
|
Postano: čet lis 25, 2007 8:56 pm Naslov
|
|
| mommo (napisa): |
E moj Rope neke ti nevalja sa matematikom , ak oni dobivaju par onda je to 6-4 za nas a ne 7-3 ali svejedno ako dva referenta lige prognoziraju 7-3 onda ćemo se mi potruditi da i tako bude  |
ma tu se jednostavno radi o sukobu razuma i instinkta... negdje sam fulao a ni sam ne znam gdje... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|