SOKAZ forum
1. liga proljeće 2013.
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
JTR1 - www.graviola.hr 5:5.
Bio je to pravi SOKAZ-ovski meč.
Domaći teren je (standardno) odigrao važnu ulogu, osim u slučaju Viktora koji je odigrao maestralno).
Moram priznati da je meni to bio prvi službeni meč u Jazbini nakon više godina, i da se nisam nikako snašao!
Dex i Jura odigrali odlično protiv mene, protiv Rožmana se mučili i okrenuli oba meča.
Srki je kapetanski odlučio zamijeniti Cviju nakon prve partije (valjda se štelao na mene?
), ali je podcijenio moje "gimnastičarske" sposobnosti i lego je (nakon što je vodio 2:1).
Neću ni spominjati kakav je to meč bio: standardno dugačak i "negledljiv".
U paru prva dva seta nekako prelagano na našu stranu, a onda umjesto da završimo meč, mi stali i na kraju jedva izvukli meč!
Sve u svemu - najpravedniji rezultat. Čestitke domaćinima na dobroj borbi i standardno dobroj atmosferi.
Usput, u isto vrijeme igrali i Trans Agram i Nabava. Rezultat: 7:3 za Trans Agram.
Bio je to pravi SOKAZ-ovski meč.
Domaći teren je (standardno) odigrao važnu ulogu, osim u slučaju Viktora koji je odigrao maestralno).
Moram priznati da je meni to bio prvi službeni meč u Jazbini nakon više godina, i da se nisam nikako snašao!
Dex i Jura odigrali odlično protiv mene, protiv Rožmana se mučili i okrenuli oba meča.
Srki je kapetanski odlučio zamijeniti Cviju nakon prve partije (valjda se štelao na mene?
Neću ni spominjati kakav je to meč bio: standardno dugačak i "negledljiv".
U paru prva dva seta nekako prelagano na našu stranu, a onda umjesto da završimo meč, mi stali i na kraju jedva izvukli meč!
Sve u svemu - najpravedniji rezultat. Čestitke domaćinima na dobroj borbi i standardno dobroj atmosferi.
Usput, u isto vrijeme igrali i Trans Agram i Nabava. Rezultat: 7:3 za Trans Agram.
Bome ...Burke je napisao/la:J
Neću ni spominjati kakav je to meč bio: standardno dugačak i "negledljiv".![]()
evo, dogodilo se i to, tugo je spusio tricu:-)
namlatili nas jucer marac, kasic i bakmaz...sve nade o pozitivnom rezultatu nam je rasprsio bakmaz prvom partijom u kojoj je dobio thamma
do kraja smo jos jedino ja i sos dobili bakmaza i to je bilo to...
inace, bakmaz me ugodno(neugodno
) iznenadio svojom dobrom igrom...ako ovako moze svaku odigrat, predvidjam mu lijepu buducnost i sigurnu pozitivu u svojoj prvoj sezoni 1ve lige...
namlatili nas jucer marac, kasic i bakmaz...sve nade o pozitivnom rezultatu nam je rasprsio bakmaz prvom partijom u kojoj je dobio thamma
do kraja smo jos jedino ja i sos dobili bakmaza i to je bilo to...
inace, bakmaz me ugodno(neugodno
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
haha, ovak je trebalo bit...radimo 3cu na bakmazu, tugo i ja dobivamo kasica i borimo se za 6tom partijom u paru ili da neko skine marca...
to je bio racun...bez krcmara
to je bio racun...bez krcmara
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
a cuj, neki plan treba imat i vjerovat da se moze ostvarit...kaj ne? inace bi se mogli prije svakog meca unaprijed predat...
nisam ja ni u jednom trenutku rekao da je plan realan...ali da bi dobili mec to smo trebali ostvarit...i nije nemoguce...i ja i tugo smo dobivali kasica, tugo je dobivao marinkovica (dobivao sam ga i ja par puta ali davno...)...jedino smo se presli u bakmazu za kojeg nismo znali da je tak dobar...
od tuda i moj pocetni komentar...ne vidim u cemu je problem?
nisam ja ni u jednom trenutku rekao da je plan realan...ali da bi dobili mec to smo trebali ostvarit...i nije nemoguce...i ja i tugo smo dobivali kasica, tugo je dobivao marinkovica (dobivao sam ga i ja par puta ali davno...)...jedino smo se presli u bakmazu za kojeg nismo znali da je tak dobar...
od tuda i moj pocetni komentar...ne vidim u cemu je problem?
haha kolko trolova uvijek na postu prve lige... 
da wolfy, da...a zasto imas tako velike oci?