| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon ožu 18, 2013 9:45 am Naslov
: |
|
|
mi se u SOKAZ-u znojimo kada je i kalendarska zima... nakon Dugava sam bio sav mokar, pogotovo nakon prvog meča kada sam sva 3 seta dobio s 12:10, iako je naša ekipa među najlošijima kada se igraju setovi u fixu... bit će zanimljivo vidjeti kako će se VIDRA II. prilagoditi na Dugave, koja su izrazito domaćinska ekipa, gdje svi znaju povući spin...
navijam za 5:5
od naših protivnika domaćina ni glasa... vidim da je članak 8. malo dorađen...
Inicijativu za ugovaranje utakmica ima domaćin, čiji je voditelj dužan telefonski nazvati voditelja gostujuće momčadi početkom tjedna, a najkasnije do utorka i ponuditi mu najmanje dva dana u tjednu, ne računajući subotu i nedjelju, za odigravanje utakmice. Međutim, utakmice se mogu igrati i u subotu i nedjelju, ako se momčadi tako dogovore. Ukoliko domaćin ponudi za odigravanje utakmice ponedjeljak i utorak, dužan je nazvati gostujuću momčad u petak prethodnog tjedna.
Gostujuća momčad obavezna je, u roku od 24 sata, odgovoriti domaćinu na ponuđene termine odigravanja utakmice.
|
| [Vrh]
|
|
 |
t.blaz
|
Postano: pon ožu 18, 2013 10:28 am Naslov
|
|
| I ja navijam za 5-5,znam da će biti teško,ali ako će nam kapetan biti ko na treningu sve ispod tog rezultata bi smatrao lošim.Bod u gostima - ko kuća. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
Pridružen/a: 03. 03. 2009. (09:18:13) Postovi: 827 Lokacija: Uz travu na rubu parka Maksimir
|
Postano: pon ožu 18, 2013 10:37 am Naslov
|
|
| t.blaz (napisa): | | I ja navijam za 5-5,znam da će biti teško,ali ako će nam kapetan biti ko na treningu sve ispod tog rezultata bi smatrao lošim.Bod u gostima - ko kuća. |
t.blaz propustio sam pohvaliti i tvoje uključivanje na forum od ove sezone... čestitke!
i samo hrabro protiv Dugava, ne sumnjam da bi dobio svu trojicu da igrate u Lugu Samoborskom; no tamo u Sopotu je druga priča, oni tamo treniraju i igraju već godinama...
PS sjećate li se i Vi svojih početaka na forumu, i što (tko) je bi(l)o presudno za uključivanje u njega!?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon ožu 18, 2013 10:39 am Naslov
|
|
Borise zovi ti njih,  _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon ožu 18, 2013 10:46 am Naslov
|
|
| Ikota (napisa): | Borise zovi ti njih,  |
možeš si misliti... da povrijedim članak 8.
s povredom članka smanjen ti je manevarski prostor i protivnik te pobjedi samo tako...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
mali ban
|
Postano: pon ožu 18, 2013 11:16 am Naslov
|
|
Članak 10.
Ne uspije li domaćin stupiti u vezu s voditeljem protivničke momčadi, dužan je o tome telefonski obavijestiti voditelja lige i to najkasnije do srijede u 10 sati. Ako domaćin propusti to učiniti, odgovoran je za neodigravanje utakmice.
Članak 11.
Također, do srijede u 10 sati, voditelj gostujuće momčadi dužan je telefonski obavijestiti voditelja lige, ako mu se do tada nije javio domaćin. Ako voditelj gostujuće momčadi propusti to učiniti, nema pravo tražiti da se utakmica registrira u njegovu korist bez borbe.
Iz ovoga, ja bih zaključio da je uključen i utorak. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon ožu 18, 2013 11:29 am Naslov
|
|
fala mali ban-e... gledajući ovu sliku
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Tarsalia_accessoria.png
povreda 10ice i 11ice je gora od 8ice zato se nećemo igrat s tim...
sad mi ostaje čekat u neizvjesnosti... zamisli da me nazovu u srijedu u 9:59 i da se ne možemo javiti jer smo zauzeti... i što onda!?
onda nas zove voditelj lige nakon 2 minute i... pošalje sms...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon ožu 18, 2013 11:48 am Naslov
|
|
| bduralija (napisa): |
od naših protivnika domaćina ni glasa... vidim da je članak 8. malo dorađen...
Inicijativu za ugovaranje utakmica ima domaćin, čiji je voditelj dužan telefonski nazvati voditelja gostujuće momčadi početkom tjedna, a najkasnije do utorka i ponuditi mu najmanje dva dana u tjednu, ne računajući subotu i nedjelju, za odigravanje utakmice. Međutim, utakmice se mogu igrati i u subotu i nedjelju, ako se momčadi tako dogovore. Ukoliko domaćin ponudi za odigravanje utakmice ponedjeljak i utorak, dužan je nazvati gostujuću momčad u petak prethodnog tjedna.
Gostujuća momčad obavezna je, u roku od 24 sata, odgovoriti domaćinu na ponuđene termine odigravanja utakmice.
Naravno da uključuje i utorak ... Mogu vas dečki nazvati sutra i reći: "Hallo Bing, kako brat? Što??? Oteo starici protezu iz usta dok se spremala pojesti juhu pa umjesto u taxi uskočio u policijski auto i opet završio u zatvoru?"
A možda vas i nazovu sutra pa vam ponude četvrtak i petak , a možda vas ipak nazovu još danas i ponude srijedu, četvrtak ili petak , ajoooj ... koliko tih možda
Obzirom da igrate protiv Uspona (ako sam dobro pogledao), ne bi trebalo biti pogreške , u toj ekipi je Tomeck ... jedan od aktivnijih forumaša ... mislim da je problem u tome što je dečkima u petak, subotu i nedjelju trajalo državno prvenstvo za osobe s invaliditetom pa su sada umorni ili pod dojmom prvenstva , sigurno će vam se dečki javiti na vrijeme!
Sretno na tekmi i samo strpljivo do kraja!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon ožu 18, 2013 11:49 am Naslov
|
|
| bduralija (napisa): |
PS sjećate li se i Vi svojih početaka na forumu, i što (tko) je bi(l)o presudno za uključivanje u njega!?
 |
naravno.
prvo vidiš šta je to sokaz na internetu. onda skužiš da imaju web. onda skužiš da imaju forum. Ostalo je povijest  _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
Pridružen/a: 27. 09. 2010. (17:08:50) Postovi: 673 Lokacija: Zagreb
|
Postano: pon ožu 18, 2013 12:33 pm Naslov
|
|
Dečki kaeeeeeeeeee....tu smo živi i zdravi.
Ponuđen je termin na PM stričeku Duraliji. Srijeda / Petak 18:30  _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
http://www.taurus-info.com |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon ožu 18, 2013 12:45 pm Naslov
|
|
Bravo tomeck! ... Vjerovao sam u tebe i preporučio onim "curicama" da budu strpljiviji...  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Pale
Pridružen/a: 15. 10. 2010. (13:28:23) Postovi: 2920 Lokacija: Tumarina jazbina "TOZ"
|
Postano: pon ožu 18, 2013 12:45 pm Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | Dečki kaeeeeeeeeee....tu smo živi i zdravi.
Ponuđen je termin na PM stričeku Duraliji. Srijeda / Petak 18:30  |
Gdje bu tekma?? _________________ Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-) |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: pon ožu 18, 2013 1:31 pm Naslov
|
|
Zagrebačka 90, Velika Gorica, Centar za odgoj i obrazovanje _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon ožu 18, 2013 2:01 pm Naslov
|
|
| tomeck (napisa): | | Zagrebačka 90, Velika Gorica, Centar za odgoj i obrazovanje |
gdje točno na Zagrebačkoj 90, vidim na google maps parking ili igralište na toj adresi, zatim zgrade lijevo, desno, naprijed...
čestitke 55 i procjeni njihovog kapetana tomecka...
nadam se da je bilo sve OK u Samoboru i da ćete se odmoriti do tekme... u petak u 5 je tekma godine i obzirom da ste u V. Gorici, to bi značilo da se mi vozikamo dok vi lijepo gledate istu... dobra zamisao...
nadam se da nije problem početak u 19 obzirom da radimo i da niste u ZG...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: pon ožu 18, 2013 2:49 pm Naslov
|
|
To kaj vidite na gugl maps je to, to je centar koji ima svoje igralište.
U principu može 19 sati a može i srijeda. Samo javite kaj vam odgovara _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: pon ožu 18, 2013 3:34 pm Naslov
|
|
dogovorili smo se, srijeda u Velikoj Gorici 19 sati...
nakon Luga Samoborskog ovo nam je drugo gostovanje s izlaskom iz grada
osjećaj je bolji nego da igramo I. ligu... ždrijeb nam je baš posložio odlaske van u goste... slijedeći je na redu centar i dvorana Ritmo, pa Dubrava... ma dbrr...
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: pon ožu 18, 2013 4:07 pm Naslov
|
|
bduralija, legendo ... to je pravi SOKAZ-ovski avanturistički duh!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bduralija
|
Postano: uto ožu 19, 2013 1:45 pm Naslov
|
|
| 55 (napisa): | bduralija, legendo ... to je pravi SOKAZ-ovski avanturistički duh!  |
hvala 55... i baš bi bilo lijepo u petak u pet da naši daju 5 komada...
no vratimo se SOKAZ-u... tomeck je u pm napisao da neće igrati, no ne znam zašto...
u 18. ligi igraju uglavnom forum kibiceri... a već je stiglo
3. KOLO... malo prognoze nije na odmet:
Input –HVIDR-a Dubrava 5:5
(vrlo teško za prognozirat jer se Input pojačao s 2 igrača...)
Velux arhitekti–MTM korporacija 1:9
(cure bi mogle izgubit u parovima)
Boanerges II.–Početnici 4:6
(početnici baš i nisu krenuli početnički u sezonu, mala prednost njima)
Sorry–TIO 8:2
(TIO bez Popijača i treniranja ima male šanse za uspjeh)
STKOI Uspon-Yasaka–Agronomski fakultet IV. 5:5
(AGF4 uglavnom ne zna igrat u gositma)
Dugave–Vidra II. 7:3
(Dugave su doma i u treningu)
jel ima tko što za dodat!?
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
tomeck
|
Postano: uto ožu 19, 2013 3:02 pm Naslov
|
|
Može odmah da napravimo zapisnik na 5:5 kaj se nas tiče...štedimo gorivo i odmaramo...
Šalim se off course.... _________________ Yasaka Rakza 7 Soft, Rakza PO & Balsa +
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
|
| [Vrh]
|