17. liga Proljeće 2013

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
trnac

#221 Post Postao/la trnac »

:B:
Dren

#222 Post Postao/la Dren »

razbiše nas, ko beba zvečku :s: :s: :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
55

#223 Post Postao/la 55 »

Hebali su vam znanje :tuctuc: :cekicem: :mama: ... razočarao me k'o čoveka onaj koji je prognozirao vrh lige pa se nije sjetio uvijek nezgodnih Nezgoda... :rofl: :rofl:
Pale
Kontakt:

#224 Post Postao/la Pale »

Malo sam škicnul i videl da Briđevci nisu imali dan (veće), ali zato protiv nas.... e tu bu ju oni pokazali :E: :rofl:

Nezgode su nezgodne, kolko vidio Murvaj ima nešto, ali ostalu dvojcu se trebalo dobit, jelda Č ;)
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
trnac

#225 Post Postao/la trnac »

Svaka čast Nezgodama :s:
Dren

#226 Post Postao/la Dren »

pa nije to bilo loše. mi smo zapravo igrali posve pristojno. Oni su bili fakat raspoloženi.
Momci su iskusni, jako fino čitaju igru i taktički se postavljaju dobro čim te pročitaju.

Počeli smo Murvaj i ja, složio sam taktiku al propuštam 4 set lopte i gubim 15:17 prvi set. u drugom 2 set lopte, drugu koristim i izjednačavam. slijedeća dva seta, jednostavno puno neforsiranih grešaka. Zapucao sam par zicera u trenucima kad su se lomili setovi i glupo griješio u pripremi. al sve skupa sam igrao dosta dobro. šteta tih par poena po setu, jer dva fulana zicera po setu zapravo u ovako izjednačenoj tekmi znače razliku između izgubljenog i dobijenog seta. 0:1
Goci je mali bolestan pa je javio da će doći direktno na svoj meč, i možda morati ići u pola :(. Elez nije mogao nikako doći, pa je Č igrao na dvici i prijetilo nam je igranje s dvojicom.
Č je krenuo oke, ali Petrović je krenuo fenomenalno. Igra ga čovac, mlati. No uglavnom igra u serijama - u serijama pogađa u serijama griješi. ako se zalomi da preskoči seriju promašivanja, ode set. U drugom i trećem setu ipak ima negativnu seriju i Č to znalački koristi. no u ostala dva igra odlično, Č vraća čuda, no posve zasluženo Petrovič dobija meč - jednostavno je bio bolji - pogađao je puno više, Č je kao i ja prošli meč, brzao, griješio gluposti, i opet poen ili dva od mrežice vani je odlučio o pobjedniku. 0:2 loše nam se piše.
Goco u totalnom izneredu dolazi na stol i glatko gubi meč. tek je treći set posložio malo igru, al ni pola onoga što može. Inače Pavića može dobiti. Ima igru za njega. No , s obzirom na okolnosti, samo je sreća što Goco živi doslovno u istoj ulici. Inače ne bi ni došao na meč (nit bi mu mi dali).
0:3
Čanadi protiv Murvaja, Murvaj se teško prilagođava na Č-ov pimpl. Zna ga Č dobro podvalit :D Vodi cijeli set al propušta 3 set lopte. slično kao i ja. Murvaj je očito majstor u stresnim i prijelomnim situacijama - hladan k'o led. Slijedeći set malo pažljivije i Murvaj nema odgovora. No onda mjenja taktiku, maksimalo koncentriran. Nije dozvolio niti jedan izrađeni poen Čanadiju :s: dugo nisam vidio igrača da tako dobro prati i osjeti kretanje protivnika. ama baš svaka lopta tamo gdje je ne možeš napast. U tom svjetlu, rekoh, poigravao se sa mnom, da je htio mogao me zgazit. 0:4 piši kući propalo.
Btw. Č odigrao poen sezone. na dugi rez vuče krvnički bekend koji bi inače završio 5 metara od stola, ali pogađa nosač mrežice :eek: i lopta pada na kraj stola :rofl:, Murvaj to napada, Č kontrira, Murvaj savršeno punch bloka al ravno na naletjelog Ča koji tako brzu loptu drajfa u dijagonalu. Preludo :s: :s: :s:
S Pavićem dosta muke, teško ga napast, teško njemu mene napast. Malo osvojenih poena, puno izgubljenih, s obje strane. Dižem ga na serve i tako dobijam meč. Objektivno bio je u igri bolji, serve me spasile 1:4
Goco se uspio (ne znam kako, svaka mu čast) skoncentrirati na igru i odlično odigrao protiv Petrovića. na žalost Petrović puno mirniji u završnici setova iako mu Gocina igra nikako ne odgovara i ima puno problema. Šteta, al 1:5
A onda i Č poslije dva poraza, neizbježnog poraza a i poslovnog poziva, odigrava na brzinu i silu protiv Pavića, što ne prolazi. APP nije P. :D
Bježi doma, posao zove. 1:6
Goco isto, mora doma, već ionako gubimo, opušteno i agresivno protiv Murvaja. Zapravo dosta dobra igra, samo Murvaj te lopte može krotiti i očito da ono što Goco pagađa (a pogađao je dosta!) više iznenađuje Gocu nego Murvaja :rofl: i Goco nije spreman završiti dobro otvorene poene. 1:7, Goco isto mora ići, ostajem sam, morat ćemo predati parove :(
Protiv Petrovića igram dobro, al me kače one moje poznate rupe u igri. Al kače i njega. Izjednačen meč, al eto on je imao rupu u 3 seta, ja u 2, pobjeda na moju stranu.
2:7 odnosno 2:8 jer smo morali predati parove.

Sve skupa, sinoć su zbilja bili jaki. Prejaki za nas vjerojatno. Da Goco nije imao problem, i da smo se postavili kako smo planirali (Ja, Goco, Č) možda bi pružili veći otpor, jer objektivno Pavića možemo dobiti svi. Č bi ga iznenadio, on nebi Gocu...uz još jednu pobjedu i parove, to je bod.
No, možda bi bilo i gore, pa stoga ne treba ni razmišljati o tom. Sinoć je dobila bolja ekipa i sve čestitke njima :s: :s: :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
trnac

#227 Post Postao/la trnac »

Aha, kako da ne. :zubo:
Prošle sezone sam se naivno ponadao da mogu dobiti Pavića pa je bilo :tuctuc: :bike:
Dren

#228 Post Postao/la Dren »

ohoho, vidim da su se cvječarna i amaciz izvukli protiv Lime, odnosno imali sreće da nisu nastupili u punom sastavu. Heh, moglo bi to Limu koštat
trnac

#229 Post Postao/la trnac »

Nemoj tako Drene. :)
Odmah sam pošteno napisao da smo imali sreće s Limom jer nisu na vrijeme prijavili igračicu te su s nama igrali u okrnjenom sastavu.

:zubo:

Upravo sam se vratio s meča.
Uspjeli smo (sretno) pobjediti Orkis 6:4.

Dečki su baš OK ekipa :)
Dren

#230 Post Postao/la Dren »

je, momci su super.
na žalost, najjačeg igrača ostavljaju na klupi i to ih košta bodova.
Barišić je mogao napraviti barem dvicu da su ga stavili odmah u vatru.

Njihova politika, njihovi bodovi :D
max pax

#231 Post Postao/la max pax »

Breza-amaciz veceras u 7
max pax

#232 Post Postao/la max pax »

Breza-amaciz 10-0
55

#233 Post Postao/la 55 »

:s: :s: :s:
trnac

#234 Post Postao/la trnac »

Već me bole koljena od :s: Brezi.
Pale
Kontakt:

#235 Post Postao/la Pale »

Trnski ti se ovdje klanjaš, a Cvjećarnica ide velkim koracima prema vrhu.

Evo jedan :s: za cvjećare :D :top: :zubo:

JAPANAC ; kak ste prošli sinoć,,,????
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Pale
Kontakt:

#236 Post Postao/la Pale »

Vidim rezultat :top:

Lojen je rastural sinoć :top: Svaka čast :s: Čestitke Thalii na prvim bodovima :cheer:
Ako bu g. Lojen nastavil pobjednički onda se Thalia ne mora bojat za opstanak :top:

Saša

#237 Post Postao/la Saša »

Ikota je napisao/la:Trnski ti se ovdje klanjaš, a Cvjećarnica ide velkim koracima prema vrhu.

Evo jedan :s: za cvjećare :D :top: :zubo:
Točno bravo za Cvjećare bez prvog reketa. Što bi bilo da su kompletni?
Let the force be with you
Pale
Kontakt:

#238 Post Postao/la Pale »

Upravo dogovoren meč:

AMACIZ vs Padobranci četvrtak 11.04. u 19h
Nadamo se novim bodovima :cheer: :cheer:

Saša

#239 Post Postao/la Saša »

vjerojatno i oni :D
Let the force be with you
trnac

#240 Post Postao/la trnac »

Bodove smo (više manje) sretno uzeli 4 trenutno zadnje pozicioniranim ekipama.
Kako će biti s ekipama iz sredine i vrha tablice tablice ćemo tek vidjeti. Primjerice s Pun munom nije baš dobro prošlo. Očekujemo dobre mečeve, ali ne i bodove.

Ozljeda prvog igrača dovela je do toga da službeno treći igrač (a sada je po rezultatu na tablici i prvi) ima kontinuitet igranja. Kako ne trenira, na mečevima nas iznenadi lakoćom kojom igra. Dobro je što i protivnici imaju isti "problem". :zubo:

Plan koji imamo od početka sezone je ne ispasti za 3 lige. Nakon odigranih 5 kola apetiti su nam strašno porasli ;) i cilj je ostati u ligi ili ispasti samo za jednu ligu.
Odgovorite