| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
bukowski
|
Postano: pon tra 15, 2013 6:18 pm Naslov
: |
|
|
abram i šljiva dogovorili meč za petak u ritmu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
Pridružen/a: 28. 01. 2011. (17:09:04) Postovi: 246 Lokacija: Maksimir
|
Postano: pon tra 15, 2013 8:43 pm Naslov
: 5 i 6 kolo |
|
|
Sa malim zaostatkom Komentiram 5.kolo odigrano u Plivi .Plivaši nas ugostili i ako smo mi bili domaćini.Meć je bio jak i borba za svaki pojen.Odigrali smo 5:5 i ako smo vodili 5:4 Josip je bio prejak za mene a i za Kovačićka.Čak i u paru je presudilla Josipova i snaga Zasluženo naše prvo gubljenje bodova.Čestitam plivi 2 .
6.kolo protiv Zabe kod Bile na okretištu bilo je lakše .Rutinirano smo kovačićek i ja odigrali dok je moj sinek zasluženo izgubio dvije a treću je dobio na razmišljanje .Sve u svemu još smo na vrhu .U petak igramo protiv Abrama i njegovih . _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
drda
|
Postano: pon tra 15, 2013 9:48 pm Naslov
|
|
šljiva
ovaj sport više za tebe
uzmi i gledaj sa tribina
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: uto tra 16, 2013 8:17 am Naslov
|
|
Ivanec-MJ 4:6
Evo da se i ja osvrnem na tekmu protiv Ivanca u subotu.
Niti nama niti njima baš ne odgovara dvorana u Jablanovcu, no kako su bili izbori njihova dvorana u Ivancu je bila zauzeta pa smo se poslužili najbližom susjednom. Zahvaljujem dečkima što su pristali odigrati preko vikenda i još u hendikep dvorani.
Napet meč kao što smo i očekivali, njihova taktika se bazirala na kršenju bukowskog, no onda je moja malenkost pomalo iznenađujuće izvojevala tricu i nakon što su bukowski i wangličinka u paru gubili 0:2 i 7:7 feniksirano su odigrali do kraja.
Ivanovčani su na kraju bili malo utučeni, no nema te tuge koju nemre riješiti, stoga smo u lokalnom lokalu lokali i vrlo brzo zaboravili na nezgodne trenutke koje donosi sport!
U petak je tekma protiv Transa, dečki rasturaju, vidjet ćemo koliko im mi možemo poremetiti planove. U svakom slučaju jedva čekamo okršaj!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
55
|
Postano: uto tra 16, 2013 10:22 am Naslov
|
|
Bravo idetelj! Trica k'o kuća u pravom trenutku!
Vjerujem da protiv transovaca nećete izgubiti, iako dečki igraju kao da su u transu ... Bit će to vrlo gust meč!  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto tra 16, 2013 10:56 am Naslov
|
|
| idetelj (napisa): | Ivanec-MJ 4:6
u lokalnom lokalu lokali |
izvrstan odabir riječi
 _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
nzoric
|
Postano: sri tra 17, 2013 8:37 am Naslov
|
|
Evo i mog kratkog osvrta na tekmu protiv ZET-a.
Dečki su bili prejaki / pretvrdi za naš okrnjeni sastav bez glavnog (Carek V. nije mogao doći na utakmicu), iako je pitanje bi li rezultat bio značajnije različit i s njim, tj. bi li raspodjela bodova bila drugačija.
Jedinu utješnu pobjedu smo izvojevali u paru, pa smo pronašli mjesta i za malo veselja!
Zaključak bi bio da ćemo morati još žganaca pojesti i treninge odraditi kako bi opstali ne u 6.lizi iz koje ispadamo u 8. ligu, nego u 8.lizi. Jer igra se za nas predobro i ne uspjevamo skupiti ništa bodova.
Dečki iz ZET-a su super korektni i nisu se naljutili kad sam kod 0:2 i 1:5 protiv Jože zvao 2x servu iz ruke..moral sam nekaj reći kako bi malo usporio taj vlak koji je jurišao nizbrdo..kao što se vidi iz rezultata (glatikih 0:3) nije mi ni ta mala diverzija pomogla..
Sljedeće kolo protiv Plive II igramo u četvrtak, postoji šansa i da mene neće biti na tom meču, no još ćemo vidjeti za taj dio.
Sportski pozdrav svima koji čitaju ove bljezgarije! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: čet tra 18, 2013 8:36 pm Naslov
|
|
Nisu bljezgarije!Meni je ovo ljepše ćitati nego koje kakva prepucavanja od pojedinaca koji misle da su smiješni i takove tekstove ostavljaju  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: sub tra 20, 2013 8:33 am Naslov
|
|
Slažem se sa šljivom, pišite samo što više ako ego nije prejak. Zašto bi se povijest učila uvijek od pobjednika, to je previše pristrano.
Evo ja ću prijeći preko svoje taštine i napisati nekoliko riječi o porazu protiv Trans Agrama 4:6!
Meč je bio gust, iako su već pojedinačno došli do 6, treba naglasiti da su dva meča bila presudna. U oba je sudjelovao šljiva!!
Prvo je izvukao dvije meč lopte na 8:10 u 4.setu protiv mene, pa kasnije i 2:5 u 5.setu, a u 9. meču se opet izvukao iz ponora protiv wangličinke 6:9 u 4.setu i gubitku od 1:2 u setovima.Svaka čast!!
Kovačićek je lako mogao gubiti od bukovskog 0:2 u setovima jer je bilo svega u tom drugom setu, no ipak se izvukao.
U svakom slučaju, skupo smo prodali kožu, a presudilo je veće iskustvo naših protivnika. Oni su praktički osigurali 1. mjesto u ligi ako još uzmu koji bod od vodećih ekipa.
Tekma je prošla u fer i korektnom ozračju, nitko nije servirao iz ruke i nismo se skoro potukli!
Naprotiv sa šljivom je bilo neprocjenjive vrijednosti za skupljanje sokaz iskustva, on toga ima za metnut u oglas.
 _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sub tra 20, 2013 1:24 pm Naslov
|
|
Toćno je tako bilo Nema se tu kaj dodati Mislim da je Abram puno pojaćao igru i ja tu nisam imao kaj raditi Ove druge dvije sam dobio ,malo na sreću,malo na iskustvo .U svakom slućaju igralo se dobro s oba dvije strane.Mogu reći da mi je i mrzla poslije pasala u ugodnom društvu . _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bukowski
|
Postano: uto tra 23, 2013 10:10 pm Naslov
|
|
mirzino jato zet četvrtak 19,30 ritmo
mirzino jato pemit 17,00 subota ritmo |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Šljiva
|
Postano: sri tra 24, 2013 9:11 am Naslov
: 8 kolo |
|
|
Jućer odigrali tekmu protiv caffe bara "Enigma" Zaprešiću stadion Inker .Dvorana dobra dećki(protivnici) isto tako.Meć je poćeo loše za nas .Tomi i ja smo izgubili i mi gubili 2:0.Tomi je ušao u pimpl s Stjepanom i u tom srazu se Stjepan pokazao bolji .Ja sam igrao 5 seta s Petrom ali to je bilo sve s moje strane U 5 setu Petar me poveo 4:0 i kad sam se malo pribrao, pokušao uhvatiti prikljućak uvalio mi je dvije prasice za redom i bilo je gotovo za mene. dobrom igraću .Međutim,dalje nastupa moj Kovačićek i lagano dobiva sve tri .Isto tako ostale dvije utakmice sam ja dobio i kao šlag na tortu moj Tomi je lagano dobio Ivana .Par smo predali jer se mojemTomiu žurilo kući da preuzme djecu od punice idemo dalje  _________________ Ivica,za prijatelje Šljiva |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: pet tra 26, 2013 9:33 am Naslov
|
|
MJ : ZET 6 : 4
Nedostaje uobičajeni opis tekme od idetelja, smrc. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet tra 26, 2013 10:13 am Naslov
|
|
MJ-ZET I 6:4
Izvukli smo se nakon 0:3 i 1:4.
ZET je solidna ekipa.
Mužić bio raspoložen i iznenadio nas je, pogotovo mene.
Silvač borac kao uvijek do kraja, a Topspina ponekad preuzme defetizam kad mu nejde , iako je i on bio jako raspoložen jučer za igru.
 _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
.........
|
Postano: pet tra 26, 2013 10:20 am Naslov
|
|
Bravo!rijetko se vidi od 0:3 na 6:4 narucito protiv tako iskusne ekipe je to podvig steta za gospona Silvaca,vidim da je imao Abrama na konopcima..sretno MJ u borbi za 5. Ligu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet tra 26, 2013 10:42 am Naslov
|
|
pa propustili ste bod(ove)
Osobito Silvać protiv Abrama, dugo nisam gledao takav triler. Fantastičan meč, jako jako dobra igra Silvaća, a i Abrama, mada je očito igrao lošije nego inače
Drag mi je Abramović, treniramo, pijemo i zajebavamo se skupa, al Silvac je fakat odigrao jako dobro protiv njega i ne bi bilo nepravedno da je dobio taj meč. Sva tri seta koja je izgubio, gubio je poslije vodstva od 2-3 razlike (9-6, 9-7) a imao je i meč loptu na 11-10.
Pravi triler, nesreća za Silvaća u petom kad je dvije lopte od vrha mrežice izbacio milimetar preko stola...al ono što sam vidio - u ta zadnja dva-tri poena do osvajanja seta/meča Abram hladan ko par piva koje je Silvać poslije strusio a Silvać neuvjerljiv. Baš sam primjetio, oružje kojim je probijao Abrama cijeli meč, nije se usudio koristiti na 9-9 il u fiksu. Oke, riskantniji udarci, al promašio je 2 u cijelom meču.
Šteta za njega zbog te nesigurnosti, skrati se malo i ruka i odoše poeni i meč. Al s druge strane, kako Abram nije imao tih problema, zapravo je zasluženo dobio.
Ostale partije nisam pratio jer sam trenirao, al očito je bio dobar meč i nijanse su odlučivale. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
rogi
|
Postano: pet tra 26, 2013 12:18 pm Naslov
|
|
Baš je lijepo imati Drena pored terena, njegov literalni dar slikopisno oživi dramatične trenutke kojih smo mi sve manje svjesni.
MJ je već naviklo na takve drame svakotjedno, već smo ti u onoj poodmakloj fazi "samo nedaj nikada da ti drama bude navika"!  _________________ "Don't wish it was easier, wish you were better" - Jim Rohn |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: pet tra 26, 2013 1:04 pm Naslov
: m.j.-zet |
|
|
Moram se i ja malo osvrnuti na meč.Primječujete da je Rac predao protiv
Detelja.To je bilo kad je Magaš pored stola navijao urlikajuči "to.tooooo
tooooo,tooo ravno u facu Racu,s stisnutom šakom.A kad je
Rac predao(jer nije mogao regularno igrati),onda je "simpa"Magaš
plesao oko stola s pjesmom"predao je"ha,ha,ha,ha.
Što se tič Abrama on se samo pravi fin i dobar.Kod dogovora za tekmu
dogovorili smo da če moga čekati jer radi,a zato zbog Mužiča
koji radi "nočnu smjenu"odigrat čemo ranije,da stigne na poso.
Ali kad je Abram skužio da se može zamijeniti,porukom mi je "naredio da ne dolazimo prije 19 i 30.Sve je to Abram smislio!Zbog opravdanog straha.!!!
Znači Rac predaje meč,onda igra Mužič,pa parovi te Rac vozi Mužiča
na posao.Tek onda igramo ja i Abram.Po meni meč nije regularan,
ali znamo da nemremo ništ napraviti i ne želimo repove
zbog pe....ka 3 boda.Odigrali smo do kraja i onda sam odmah naručio 2 pive za sebe da malo dođem sebi jer je več bilo 23 i 30.
Znači kad sam one zadnje poene promašio,više nisam mogao stajati
od fizičkog i psihičkog napora.
Što bi mi bez Sokaza,ali neke tekme su bez imalo smisla!
Mislim prestati igrati!
Pozdrav od Silvača!!!!"
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Topspin
|
Postano: pet tra 26, 2013 1:52 pm Naslov
|
|
ekipa ZET-a će defininitivno postojati,
druge godine će biti sigurno promjena u ekipi,
sve je otvoreno, a i ja nisam siguran, krajem jeseni selim u Dubravu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bukowski
|
Postano: pet tra 26, 2013 10:39 pm Naslov
|
|
| POKUŠAĆU VIŠE NE DOGOVARAT SUSRETE MIRZINOG JATA PREVIŠE JE STRESNO I LOŠ SAM DIPLOMATA PREPUŠTAM TO IGORU,AL AKO PITAM DAL MOŽEMO POČETI U POL 8 POŠTO RADOM DRUGU I MORAM IZIĆ RANIJE S ŠLJAKICE A OPET DA STIGNEM OČIGLEDNO TRAŽIM PREVIŠE ,STVARNO NISAM TAK FIN KAK SE ČINIM, |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|