NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

6. liga proljece 2013.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
bukowski

PostPostano: pon tra 15, 2013 6:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

abram i šljiva dogovorili meč za petak u ritmu Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Šljiva

PostPostano: pon tra 15, 2013 8:43 pm    Naslov : 5 i 6 kolo Citirajte i odgovorite

Sa malim zaostatkom Eeeek! Komentiram 5.kolo odigrano u Plivi Smile.Plivaši nas ugostili Thumbs up i ako smo mi bili domaćini.Meć je bio FU jak i borba Box za svaki pojen.Odigrali smo 5:5 i ako smo vodili 5:4 Rolling Eyes Josip je bio Big gun prejak za mene Klanja se a i za Kovačićka.Čak i u paru je presudilla Josipova Rocket launcher i snaga Sumo Zasluženo naše prvo gubljenje Wink bodova.Čestitam plivi 2Cestitamo!.

6.kolo protiv Zabe kod Bile na okretištu bilo je lakše Laughing .Rutinirano smo Vozi auto kovačićek i ja odigrali Very Happy dok je moj sinek Eeeek! zasluženo izgubio dvije Tuzni a treću je dobio na Idea razmišljanje Misli Gimme five.Sve u svemu još smo na vrhu Thumbs up .U petak igramo protiv Abrama i njegovih Smile .
drda

PostPostano: pon tra 15, 2013 9:48 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

šljiva Bit ce dobro
No no ovaj sport više za tebe
Srami se
uzmi Kokice i gledaj sa tribina
Beljenje Beljenje
[Vrh]
rogi

PostPostano: uto tra 16, 2013 8:17 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ivanec-MJ 4:6

Evo da se i ja osvrnem na tekmu protiv Ivanca u subotu.

Niti nama niti njima baš ne odgovara dvorana u Jablanovcu, no kako su bili izbori njihova dvorana u Ivancu je bila zauzeta pa smo se poslužili najbližom susjednom. Thumbs up Zahvaljujem dečkima što su pristali odigrati preko vikenda i još u hendikep dvorani. Juhuu

Napet meč kao što smo i očekivali, njihova taktika se bazirala na kršenju bukowskog, no onda je moja malenkost pomalo iznenađujuće izvojevala tricu i nakon što su bukowski i wangličinka u paru gubili 0:2 i 7:7 feniksirano su odigrali do kraja.

Ivanovčani su na kraju bili malo utučeni, no nema te tuge koju Pivo nemre riješiti, stoga smo u lokalnom lokalu lokali i vrlo brzo zaboravili na nezgodne trenutke koje donosi sport!

U petak je tekma protiv Transa, dečki rasturaju, vidjet ćemo koliko im mi možemo poremetiti planove. U svakom slučaju jedva čekamo okršaj! Cheer
55

PostPostano: uto tra 16, 2013 10:22 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo idetelj! Trica k'o kuća u pravom trenutku! Sibom po guzi
Vjerujem da protiv transovaca nećete izgubiti, iako dečki igraju kao da su u transu ROFL ROFL ... Bit će to vrlo gust meč! Evil
[Vrh]
Dren

PostPostano: uto tra 16, 2013 10:56 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

idetelj (napisa):
Ivanec-MJ 4:6

u lokalnom lokalu lokali

izvrstan odabir riječi Klanja se Klanja se Klanja se
Very Happy
nzoric

PostPostano: sri tra 17, 2013 8:37 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo i mog kratkog osvrta na tekmu protiv ZET-a. Smile
Dečki su bili prejaki / pretvrdi Bike za naš okrnjeni sastav bez glavnog Rocket launcher (Carek V. nije mogao doći na utakmicu), iako je pitanje bi li rezultat bio značajnije različit i s njim, tj. bi li raspodjela bodova bila drugačija.
Jedinu utješnu pobjedu smo izvojevali u paru, pa smo pronašli mjesta i za malo veselja!
Zaključak bi bio da ćemo morati još žganaca pojesti i treninge odraditi kako bi opstali ne u 6.lizi iz koje ispadamo u 8. ligu, nego u 8.lizi. Jer igra se za nas predobro i ne uspjevamo skupiti ništa bodova.
Dečki iz ZET-a su super korektni i nisu se naljutili kad sam kod 0:2 i 1:5 protiv Jože zvao 2x servu iz ruke..moral sam nekaj reći kako bi malo usporio taj vlak koji je jurišao nizbrdo..kao što se vidi iz rezultata (glatikih 0:3) nije mi ni ta mala diverzija pomogla.. Crying
Sljedeće kolo protiv Plive II igramo u četvrtak, postoji šansa i da mene neće biti na tom meču, no još ćemo vidjeti za taj dio.

Sportski pozdrav svima koji čitaju ove bljezgarije!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Šljiva

PostPostano: čet tra 18, 2013 8:36 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Nisu bljezgarije!Meni je ovo ljepše ćitati Thumbs up nego koje kakva prepucavanja Bljak od pojedinaca koji misle da su smiješni Ne ne Ajooj i takove tekstove ostavljaju Poop
rogi

PostPostano: sub tra 20, 2013 8:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Slažem se sa šljivom, pišite samo što više ako ego nije prejak. Very Happy Zašto bi se povijest učila uvijek od pobjednika, to je previše pristrano.

Evo ja ću prijeći preko svoje taštine Laughing i napisati nekoliko riječi o porazu protiv Trans Agrama 4:6!

Meč je bio gust, iako su već pojedinačno došli do 6, treba naglasiti da su dva meča bila presudna. U oba je sudjelovao šljiva!! Mirko

Prvo je izvukao dvije meč lopte na 8:10 u 4.setu protiv mene, pa kasnije i 2:5 u 5.setu, a u 9. meču se opet izvukao iz ponora protiv wangličinke 6:9 u 4.setu i gubitku od 1:2 u setovima.Svaka čast!!Klanja se

Kovačićek je lako mogao gubiti od bukovskog 0:2 u setovima jer je bilo svega u tom drugom setu, no ipak se izvukao.

U svakom slučaju, skupo smo prodali kožu, a presudilo je veće iskustvo naših protivnika. Oni su praktički osigurali 1. mjesto u ligi ako još uzmu koji bod od vodećih ekipa.

Tekma je prošla u fer i korektnom ozračju, nitko nije servirao iz ruke i nismo se skoro potukli! Laughing

Naprotiv Pivo sa šljivom je bilo neprocjenjive vrijednosti za skupljanje sokaz iskustva, on toga ima za metnut u oglas. Smile

Leti
Šljiva

PostPostano: sub tra 20, 2013 1:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Toćno je tako bilo Thumbs up Nema se tu kaj dodati Smile Mislim da je Abram puno pojaćao igru Klanja se i ja tu nisam imao kaj raditi Rolling Eyes Ove druge dvije sam dobio Very Happy ,malo na sreću,malo na iskustvo Juhuu .U svakom slućaju igralo se dobro Laughing s oba dvije strane.Mogu reći da mi je i mrzla Pivo poslije pasala u ugodnom društvu Gimme five .
bukowski

PostPostano: uto tra 23, 2013 10:10 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

mirzino jato zet četvrtak 19,30 ritmo
mirzino jato pemit 17,00 subota ritmo
[Vrh]
Šljiva

PostPostano: sri tra 24, 2013 9:11 am    Naslov : 8 kolo Citirajte i odgovorite

Jućer odigrali tekmu protiv caffe bara "Enigma" Zaprešiću stadion Inker Smile .Dvorana dobra Thumbs up dećki(protivnici) Gimme five isto tako.Meć je poćeo loše za nas Rolling Eyes.Tomi i ja smo izgubili Eeeek! i mi gubili 2:0.Tomi je ušao u pimpl s Stjepanom Question i u tom srazu se Stjepan pokazao bolji Box.Ja sam igrao 5 seta Laughing s Petrom ali to je bilo sve s moje strane TuzniU 5 setu Petar me poveo 4:0 Klanja se i kad sam se malo pribrao, pokušao uhvatiti prikljućak In love uvalio mi je dvije prasice Eeeek! za redom i bilo je gotovo Thumbs down za mene. Cestitamo! dobrom igraću Klanja se .Međutim,dalje nastupa moj Kovačićek In love i lagano dobiva sve tri Laughing .Isto tako ostale dvije utakmice sam ja dobio Woo hoo! i kao šlag na tortu moj Tomi je lagano dobio Ivana Klanja se Laughing .Par smo predali Sad jer se mojemTomiu žurilo kući Vozi auto da preuzme djecu Maaamaaaa od punice Azdaja idemo dalje Hero
Topspin

PostPostano: pet tra 26, 2013 9:33 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MJ : ZET 6 : 4

Nedostaje uobičajeni opis tekme od idetelja, smrc.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rogi

PostPostano: pet tra 26, 2013 10:13 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

MJ-ZET I 6:4

Izvukli smo se nakon 0:3 i 1:4. Cheer

ZET je solidna ekipa.
Mužić bio raspoložen i iznenadio nas je, pogotovo mene.
Silvač borac kao uvijek do kraja, a Topspina ponekad preuzme defetizam kad mu nejde Rolling Eyes, iako je i on bio jako raspoložen jučer za igru.

Leti
.........

PostPostano: pet tra 26, 2013 10:20 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Bravo!rijetko se vidi od 0:3 na 6:4 narucito protiv tako iskusne ekipe je to podvig Thumbs up steta za gospona Silvaca,vidim da je imao Abrama na konopcima..sretno MJ u borbi za 5. Ligu Cheer
[Vrh]
Dren

PostPostano: pet tra 26, 2013 10:42 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

pa propustili ste bod(ove)
Osobito Silvać protiv Abrama, dugo nisam gledao takav triler. Fantastičan meč, jako jako dobra igra Silvaća, a i Abrama, mada je očito igrao lošije nego inače Klanja se Klanja se Klanja se
Drag mi je Abramović, treniramo, pijemo i zajebavamo se skupa, al Silvac je fakat odigrao jako dobro protiv njega i ne bi bilo nepravedno da je dobio taj meč. Sva tri seta koja je izgubio, gubio je poslije vodstva od 2-3 razlike (9-6, 9-7) a imao je i meč loptu na 11-10.
Pravi triler, nesreća za Silvaća u petom kad je dvije lopte od vrha mrežice izbacio milimetar preko stola...al ono što sam vidio - u ta zadnja dva-tri poena do osvajanja seta/meča Abram hladan ko par piva koje je Silvać poslije strusio Zubo a Silvać neuvjerljiv. Baš sam primjetio, oružje kojim je probijao Abrama cijeli meč, nije se usudio koristiti na 9-9 il u fiksu. Oke, riskantniji udarci, al promašio je 2 u cijelom meču.
Šteta za njega zbog te nesigurnosti, skrati se malo i ruka i odoše poeni i meč. Al s druge strane, kako Abram nije imao tih problema, zapravo je zasluženo dobio.
Ostale partije nisam pratio jer sam trenirao, al očito je bio dobar meč i nijanse su odlučivale.
rogi

PostPostano: pet tra 26, 2013 12:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Baš je lijepo imati Drena pored terena, njegov literalni dar slikopisno oživi dramatične trenutke kojih smo mi sve manje svjesni.Rolling Eyes

MJ je već naviklo na takve drame svakotjedno, već smo ti u onoj poodmakloj fazi "samo nedaj nikada da ti drama bude navika"! Zubo
silvac

PostPostano: pet tra 26, 2013 1:04 pm    Naslov : m.j.-zet Citirajte i odgovorite

Moram se i ja malo osvrnuti na meč.Primječujete da je Rac predao protiv
Detelja.To je bilo kad je Magaš pored stola navijao urlikajuči "to.tooooo
tooooo,tooo ravno u facu Racu,s stisnutom šakom.A kad je
Rac predao(jer nije mogao regularno igrati),onda je "simpa"Magaš
plesao oko stola s pjesmom"predao je"ha,ha,ha,ha.
Što se tič Abrama on se samo pravi fin i dobar.Kod dogovora za tekmu
dogovorili smo da če moga čekati jer radi,a zato zbog Mužiča
koji radi "nočnu smjenu"odigrat čemo ranije,da stigne na poso.
Ali kad je Abram skužio da se može zamijeniti,porukom mi je "naredio da ne dolazimo prije 19 i 30.Sve je to Abram smislio!Zbog opravdanog straha.!!!
Znači Rac predaje meč,onda igra Mužič,pa parovi te Rac vozi Mužiča
na posao.Tek onda igramo ja i Abram.Po meni meč nije regularan,
ali znamo da nemremo ništ napraviti i ne želimo repove
zbog pe....ka 3 boda.Odigrali smo do kraja i onda sam odmah naručio 2 pive za sebe da malo dođem sebi jer je več bilo 23 i 30.
Znači kad sam one zadnje poene promašio,više nisam mogao stajati
od fizičkog i psihičkog napora.
Što bi mi bez Sokaza,ali neke tekme su bez imalo smisla!
Mislim prestati igrati!
Pozdrav od Silvača!!!!"
Confused Confused Confused Confused Confused Beljenje
[Vrh]
Topspin

PostPostano: pet tra 26, 2013 1:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ekipa ZET-a će defininitivno postojati,

druge godine će biti sigurno promjena u ekipi,

sve je otvoreno, a i ja nisam siguran, krajem jeseni selim u Dubravu Very Happy
[Vrh]
bukowski

PostPostano: pet tra 26, 2013 10:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

POKUŠAĆU VIŠE NE DOGOVARAT SUSRETE MIRZINOG JATA PREVIŠE JE STRESNO I LOŠ SAM DIPLOMATA PREPUŠTAM TO IGORU,AL AKO PITAM DAL MOŽEMO POČETI U POL 8 POŠTO RADOM DRUGU I MORAM IZIĆ RANIJE S ŠLJAKICE A OPET DA STIGNEM OČIGLEDNO TRAŽIM PREVIŠE ,STVARNO NISAM TAK FIN KAK SE ČINIM,
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12, 13, 14  Sljedeće
Stranica 5 / 14.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.