Vikend turniri u Prečkom - ljeto 2013

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
Topspin

#21 Post Postao/la Topspin »

Turnir opisan od strane učesnika 55 ice :cerek: :lol: (dan je stvarni opis toka turnira i osjećaj sudionika, bez obzira na godine poslje izgubljene partije)
a_marko

#22 Post Postao/la a_marko »

Današnji turnir :pingic: isto vrlo zanimljiv. :mljacko:
Dosta interesantnih mečeva i borbi.

Mali Nemec je bio i danas. :ajooj: Nagovarao sam ga da ide kući, ali nije htio. :zubo:

Nositelj današnjeg turnira je Ivan Veger, koji je i opravdao zašto je nositelj. :bis:

Nisam zapamtio 2 para četvrtfinala, ali uglavnom je bilo:
Veger - Đivić
Augustinović - Perković (stariji)
Cvitaš - xxxxxxx
Nemec - xxxxxxx
- slobodno neka netko dopuni....

Polufinale:
Augustinović - Veger
Cvitaš - Nemec.

Finale:
Veger - Nemec ---- 3:1 :cheer:
Veger :pehar: :pehar: :pehar: :pehar:

Veger je danas ipak imao bolju igru i glavu za nas ostale. Ispičko nas je :pfff: samo tako. Nemec se u finalu trudio, ali Veger je tako lijepo sve vraćao na stol i Nemec nije imao šanse. :ne zna: :ne zna:

Sve u svemu, turnir koji je po mom mišljenju bio slabiji nego jučerašnji.
mistreaver

#23 Post Postao/la mistreaver »

Ja bih se samo htio nadovezati po cijenu da ispadnem razmazen i malen u porazu. Danas u finalu sam bio bez sansi, ali to nije bilo zato jer sam igrao protiv boljeg igraca, nego boljeg reketa. Mislim da je igranje gumom koja je zabranjena na ITTF turnirima sramota i pljuvanje u lice svima nama koji treniramo i oslanjamo se iskljucivo na vlastit trud . Vec sam i ranije cuo price o igri gosp. Vegera, ali nisam vjerovao da se lopta moze ponasati toliko protivno zakonima fizike. Finale je bio ruzan za igrati i gledati, i imao sam srece da sam ga sretao tek u finalu, meni je iskreno zao svih onih koje je cistio na putu do finala.
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
a_marko

#24 Post Postao/la a_marko »

Vjekoslave...
Ne igra guma. Igra čovjek. Ako je tako kako ti kažeš, zašto ti onda ne uzmeš njegov reket i igraš?
Mene Veger u službenim natjecanjima čisti već 3. puta i nemam takav stav. 2 puta u polufinalu i jednom u skupini. Istina je da ni ja ne volim njegov reket, ali je stvar u glavi.
Ti igraš fantastično, ali i Veger i njegov reket ti je jedna škola. Danas protiv Vegera sam ja bio bolji prvih set i pol, ali nakon toga psihički pad i izgubljena utakmica. Pouka toga je da trebaš istrenirati svoj mozak, svoju "psihičku kondiciju" da izdržiš u takvom meču. Nitko nije nepobijediv. Tako ni Veger. Sigurno ćeš imati priliku igrati opet s Vegerom i neće te pobijediti njegova guma. Pobijediti ćeš se ti sam.

I po stoti put - u sokazu je sve dozvoljeno, tako i Vegerova trava. Ako ti ne paše, slobodan si otići.
Tebi svaka čast, dođi i na idući turnir, jer je užitak gledati nekoga poput tebe kako igra. A u finalnom turniru je tvoje mjesto i pravi izazov. :top:
Zadnja izmjena: a_marko, dana/u ned ruj 22, 2013 3:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
ib
Site Admin
Kontakt:

#25 Post Postao/la ib »

That... escalated quickly. :kokice:

Da razbijem awkward situaciju, samo napomena da će rezultati sva tri turnira za 20ak minuta. :zubo:

Nema više quoteanja! :lux:
ib
Site Admin
Kontakt:

#26 Post Postao/la ib »

mistreaver

#27 Post Postao/la mistreaver »

Ne igra guma. Igra čovjek.
Da, ako se radi o Tenergyju, Sriveru, Ragzi ili sličnome. Ako je guma zabranjena od strane ITF onda mislim da je to iz nekog razloga.
zašto ti onda ne uzmeš njegov reket i igraš?
Iz istog razloga iz kojeg ne serviram iz ruke, ne skrivam servu i slično.
Mene Veger u službenim natjecanjima čisti već 3. puta i nemam takav stav. 2 puta u polufinalu i jednom u skupini. Istina je da ni ja ne volim njegov reket, ali je stvar u glavi.
Je, ali teško je igrati kad se igra nekonvencionalno i kad se lopta ne ponaša kako bi se trebala ponašati. Ja isto nisam bio na glavi spreman za taj meč, tu se slažem.
I po stoti put - u sokazu je sve dozvoljeno, tako i Vegerova trava. Ako ti ne paše, slobodan si otići
Tu si sasvim u pravu, ali opet ponavljam, većina ljudi neće staviti tu travu, neće servirati iz ruke, neće skrivati servu, nabacivati servu i pokušavati nelegalne radnje.
ib
Site Admin
Kontakt:

#28 Post Postao/la ib »

a_marko je napisao/la:Vjekoslave...
Ne igra guma. Igra čovjek. Ako je tako kako ti kažeš, zašto ti onda ne uzmeš njegov reket i igraš?
Možda Vjeko oće koji put otić na neki turnir van Zagreba i SOKAZ-a, bez da mu stalno visi nad glavom hoće li ga delegat izbaciti vanka naglavu? :hihihi:

slika
D-Tech

#29 Post Postao/la D-Tech »

Uuu, danas je bio dobar turnir! :)
Neda mi se puno pisati, a više nisam ni napaljen na to pa ću samo kratko. Augustinović me imao danas, da je nastavio igru iz početka meča nebi seta osvojio. A što se tiče Vijeke iskoristio sam njegove slabosti i lagano riješio meč. Vjeko, šta si ti mislio, da ću s tobom igrati spin na spin? A ovo da ti je žao svih onih koje sam prije pobijedio... koliko ono si ti imao skor u Sokazu do ovog finala, jel 40-0? Sigurno su svi bili oduševljeni igrati s tobom :D
Welcome to the DARK SIDE :E:
ib
Site Admin
Kontakt:

#30 Post Postao/la ib »

slika
Topspin

#31 Post Postao/la Topspin »

Stim glatkim travama se može igrati u SOKAZ-u i lokalnim podrumima. Ako se to nekome sviđa neka igra :D.
mistreaver

#32 Post Postao/la mistreaver »

Vjeko, šta si ti mislio, da ću s tobom igrati spin na spin?
Naravno da ne, ali ne i da ćeš igrati drop lopte koje propadaju i koje idu zig-zag.
A ovo da ti je žao svih onih koje sam prije pobijedio... koliko ono si ti imao skor u Sokazu do ovog finala, jel 40-0?
Ja do toga nisam došao nikakvim prečicama niti nelegalnim metodama.
I uopće se tu ne radi o skoru, nego o načinu. Nisam nikad ništa rekao kad me nabio bolji igrač, al ovo danas je bila destrukcija.
a_marko

#33 Post Postao/la a_marko »

Nego, šta se dogodilo sa cijelom ekipom Intercapitala??? :confused: :confused:

Nigdje nikog :azdaja:

Bit će da im je kapetan Miki dao dan odmora nakon jučerašnjeg uspjeha. :pivo: :pivo:
Nije to mala stvar kad sva trojica iz ekipe igraju četvrtfinale. :s:
55

#34 Post Postao/la 55 »

Dosta bezvezarija o Vegerovoj travi. :no:

Sada ću ja opet malo one priče od prije par mjeseci :blabla: ...

1. Veger ne igra ITTF turnire nego SOKAZ-ove turnire i lige, u kojima su gume s kojima igra apsolutno dopuštene. :E:

2. Hrpa drugih ljudi igra s nedopuštenim gumama, pri čemu ne mislim na travuljage nego na do antispina spržene, izlizane i potrošene nekada normalne gume, sa supertuniranim gumama, oštećenim gumama, ali ima definitivno i "friziranih" travuljaga. :zubo: Npr. Luka Tolić igra s jednako zabranjenom travom u ITTF-u kao i Veger; Tolić napravi 31-2 i nitko ga ne spominje, a Veger je opet dežurni kriminalac :usama: , kriminalčina jedna! :lol: :lol: :lol:

3. Igrao si zimus protiv mene, koristio sam istu tu travuljagu (samo na tom meču) i nabio si me k'o pijanog guštera, tada ti nije ništa smetalo... :ne zna:

4. Vegerova (s)trava, DR. NEUBAUER SUPERBLOCK, je nekad bila potpuno legalna guma po ITTF-ovim pravilima (čak ima na sebi i oznaku ITTF appruved), no tek nakon donošenja pravilnika o dopuštenoj količini frikcije zabranjena je u ITTF-u zato što je zaključeno da joj je frikcija premala... :o

5. Ta guma ne prkosi niti jednom zakonu fizike :nono:

6. Vegera je apsolutno moguće pobijediti, iako izvrsno igra čokljotenis :pingic: , čak ga i ti možeš dobiti ukoliko odigraš meč bolje od njega. :lux:

Zaključak: Vjeko moj, iako si mi jako drag momak, ma što mislio o sebi, tvoj komentar govori da ipak jesi mali u porazu... barem ovom današnjem :B:

Vidimo se u slijedeću subotu! Na slijedećem čokljoturniru! :rofl: :rofl: :rofl:
55

#35 Post Postao/la 55 »

Intercapital je danas bio u komi... :rospija: :azdaja:

Ja sam radio od 08:30 do 15:00, Daniel i Miki su ranjeni od jučer, mislim da su rekli da će doći ukoliko im bolovi u koljenima dopuste...

Ja ću svakako doći slijedeći vikend pa se vidimo! :zubo: :cheer:
mistreaver

#36 Post Postao/la mistreaver »

1. i 2. Apsolutno stoji, ali ti ljudi su ipak u manjini.
3. Možda, ali vi niste svaku loptu s tom travom igrali, nego ste igrali s okretanjem, drajfali i slično. Niste usavršili igru u kojoj 90 % udaraca gurkate s bekendom ko gosp. Veger.
4. Bottom line = zabranjena je.
5. Lopte koje dolaze od te trave nisu normalne lopte.
6. To bez daljnjega, ali za to se treba biti na puno većoj razini nego što sam ja danas bio.
Zaključak: Svjestan sam toga da sam ispao derište, ali me ovakve stvari užasno ljute jer je po mojem kriteriju to nepravda. Kad me vaš suigrač Nevidal nabio nisam ni A ni B rekao, nisam imao rezona, ovo danas je druga priča bila.
a_marko

#37 Post Postao/la a_marko »

Vjeko, nemoj dalje ovu raspravu potezati, nema ti smisla.
To je čar SOKAZ-a i pomiri se s tim. :fulir:
Vjerovao ili ne - danas je Veger bio najbolji i ja mu čestitam na tome. Jučer si to bio ti. :pivo:
55

#38 Post Postao/la 55 »

Slažem se s Markom... :rolleyes:

Nadam se da se vidimo u subotu ili u nedjelju, rado ću Vjeki objasniti zašto mu dođe nazad lopta koju doživljava kao da ima krivudavu putanju.

Doista je rasprava bespredmetna, ima Vjeko pravo da mu bude krivo, ali istina je da su takve gume potpuno dopuštene po SOKAZ-ovim pravilima.

U svakom slučaju, čestitam svima na izvrsnom plasmanu: Vegeru, Vjeki i Marku, koji je sprao sa sebe osjećaj jučerašnjeg neugodnog ispadanja u 1/8 finala, što je za njega još uvijek prilično rana faza turnira. ;) :lux:
Lio

Sve ih strpat u jednu ligu pa nek se varaju

#39 Post Postao/la Lio »

Dakle ovak:)..

Naslov sve govori...sve materijaliste lijepo potrpati u jednu ligu..pa muljajte dokle vam volja :moon:

Momak Nemec dođi ti lijepo tamo gdje ti je mjesto..od 1 do 4 lige..i ovih čokljavaca gurkaša jaako malo:)
wolf
Kontakt:

#40 Post Postao/la wolf »

Samo mala replika kolegi voditelju :rolleyes: gdje to piše da se u Sokazu može igrati po pravilima koja nisu u skladu s ITTF-ovima ? :ne zna: :cerek:
Odgovorite