Vikend turniri u Prečkom - ljeto 2013

najave i komentari s turnira i drugih oblikâ druženja

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
a_marko

#161 Post Postao/la a_marko »

dolazim ja u subotu na turnir. :pingic: Na bekendu nosim komad linoleuma umjesto svog tenerDŽija :usama: , a na forhendu novi komad Bluefire-a. :rlaunch:
Naj***** ste svi redom! :2up: :B: :B: :lol:
Dren

#162 Post Postao/la Dren »

ma donesi šta oćeš, samo da kamenje ne nosiš, ako me bereš :mig:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
a_marko

#163 Post Postao/la a_marko »

Dren je napisao/la:ma donesi šta oćeš, samo da kamenje ne nosiš, ako me bereš :mig:
Daj ne zazivaj :eek: - Đava ti sriću odnija. :lol:
ib
Site Admin
Kontakt:

#164 Post Postao/la ib »

Izra je napisao/la:i ja koristim acudu jer sam s njom puno bolji nego sa antispinom.
slika slika
Guga
Kontakt:

#165 Post Postao/la Guga »

a_marko je napisao/la:dolazim ja u subotu na turnir. :pingic: Na bekendu nosim komad linoleuma umjesto svog tenerDŽija :usama: , a na forhendu novi komad Bluefire-a. :rlaunch:
Naj***** ste svi redom! :2up: :B: :B: :lol:
Ja bum imal na BH-du crvenu trulex spužvu (onu za brisanje suđa),
http://trgolink.com/index.php?route=pro ... uct_id=124
Naravno, debljine do 4 milimetra (dozvoljeno), pa da vidim ko bu mi servu vratil :lol:
a na FH mečem stari dobri Sriver, star 35 godina, još iz pionirskih dana.
Doduše ima neke fleke po sebi (opće mi nije jasno od čega), a i moljci su nekaj po njemu radili...ali nema veze, osjećam po mokraći da bu bil sasvim dobar.
Zadnja izmjena: Guga, dana/u sri ruj 25, 2013 7:52 am, ukupno mijenjano 1 put.
The Only Way Is Up...rutinski
Tomaca
Kontakt:

#166 Post Postao/la Tomaca »

eeh ništa umorio sam se ,ovdje :predaja: za stolom :clint:
was once Kemilov suigrač
Izra
Kontakt:

#167 Post Postao/la Izra »

predsjednik ittf-a adham sharara o tome zasto su uopce zabranili trave bez trenja:
The correct issue is "treated" rubber, of which long pimpled rubber could be a sub-set, if treated. The minimum friction level is to set a standard and have a measurable indication of whether a rubber has been treated or not. Any other non-measurable method of determining if a rubber is illegally treated may fall in the realm of the "feeling" and "subjective" and will not be acceptable. Therefore, the ITTF is instituting a testing program based on scientific methods to determine if a rubber is treated or not. The coefficient of friction of course is one of the elements measured to make such a determination. It will follow that some non-treated pimpled rubbers may also not meet the required standard and, therefore, they will be removed from the approved list. Unfortunately we may be throwing some babies with the bath water, but once a standard is set, then we must respect it.
u odgovoru na zalbe ljudi da zatire ionako oskudan defanzivni stil:
the so-called "slippery long pimples" have not really produced any defensive players of note and it is very easy to play against.
dakle u prijevodu, cilj im nikad nije bio zabraniti trave poput superblocka vec pronaci nacin da otkriju i zabrane trave tretirane u kucnoj radinosti. glatke trave navodno nisu smatrali nimalo problematicnima.

to je bar sluzbeno objasnjenje, ja se i dalje drzim onog da sve te promjene imaju financijsku pozadinu, odnosno pokusavaju sport uciniti atraktivnim pa zato povecanje loptice, zabrana skrivanja servi, zabrana speed gluea, zabrana glatkih travi i sad po novom plasticna loptica.
trnac

#168 Post Postao/la trnac »

Ne znam koliko ima smisla ulaziti u pitanje koji je pravi razlog zabrane takvih guma.
Činjenica je da su takve gume zabranjenje. I kvalitetnim igračima je teško igrati protiv takvih guma (razloga ima više, navedeni su u postovima iznad).

Moj je stav da ih treba banirati i u SOKAZ-u.

Prvi korak ka tome može biti da se svi turniri SOKAZ-a igraju s dozvoljenim gumama. Kod prijave se navedu i gume s kojima se igra. Jedna osoba provjerava aktualni popis, sve zajedno pola sata-sat posla više nego obično.
Možda niti toliko.

Jedno zeleno pitanje? Koliko igrača u 1. ligi SOKAZ-a koristi baniranu gumu?
Koliko ih ima u ostalim ligama? Znamo li konkretan broj igrača koji koriste takve gume?
Izra
Kontakt:

#169 Post Postao/la Izra »

dtrnski je napisao/la:Ne znam koliko ima smisla ulaziti u pitanje koji je pravi razlog zabrane takvih guma.
pa ima, jer se uvijek vracamo na cinjenicu da su u sokazu dozvoljene, pa se postavlja pitanje zasto ih je ittf zabranio i stvaraju se teoriju da su ne znam kakve.

u maniri "dada ok, u sokazu su dozvoljene, ALI ne bi ih ittf bezveze zabranio, nista to ne valja"...
Činjenica je da su takve gume zabranjenje. I kvalitetnim igračima je teško igrati protiv takvih guma (razloga ima više, navedeni su u postovima iznad).
zabranjene su po ittf-u. kao i speed glue, kao i tuning. i kvalitetnim igracima to stvarno nije problem. :D samo toliko kvalitetnih igraca bas i nema puno u sokazu. ili fali tehnike, ili fali taktike, a svima bome fali prakse na takvu travu.
Moj je stav da ih treba banirati i u SOKAZ-u.

Prvi korak ka tome može biti da se svi turniri SOKAZ-a igraju s dozvoljenim gumama. Kod prijave se navedu i gume s kojima se igra. Jedna osoba provjerava aktualni popis, sve zajedno pola sata-sat posla više nego obično.
Možda niti toliko.
ovo je prijedlog koji postujem. apsolutno mozemo pricati o tome da se i u sokazu zabrane, ali dok god su dozvoljene, bezveze mi je pljuvati po ljudima zato sto koriste ono s cim imaju najvise uspjeha.
Jedno zeleno pitanje? Koliko igrača u 1. ligi SOKAZ-a koristi baniranu gumu?
Koliko ih ima u ostalim ligama? Znamo li konkretan broj igrača koji koriste takve gume?
iskreno, pojma nemam, ali u svakom slucaju ih nema puno.
a_marko

#170 Post Postao/la a_marko »

Tko je favorit za sutrašnji turnir??? :confused: :confused: :confused:
55

#171 Post Postao/la 55 »

Ovisi o tome tko će se pojaviti na turniru... Na prvu pomisao: Antonio Antunović, Mario Kunić, Mario Abramović... Ali stvarno nisam baš siguran :E:
a_marko

#172 Post Postao/la a_marko »

Šta misliš o Vjeki???
Od ovih navedenih, mislim da ga može dobiti (MOŽDA) Antunović.
I Veger :rofl: :rofl: :rofl: :lol:
55

#173 Post Postao/la 55 »

Uffff... Mislim da je Tomislav Kovačiček prvi faforit za :prvak: , a i Sergej Počuća bi mogao jako daleko... :macevanje:

Narafno, osim ako prije toga ne nalete na nas dvojicu i Kapetana Mikija, kao i mog senseia Drena Bilanovića :romeo: ! :lol: :lol: :lol:
55

#174 Post Postao/la 55 »

Igra Vjeko super, ali ovdje će biti jačih igrača nego prošlog tjedna :mirko: . Vjerojatno će proći grupu i doći do nekuda (ovisi mu od ždrijeba), ali ne zna on još dobro igrati protiv dobrih "materijalista", to je škola koju još nije prošao pa ga igranje protiv toga poprilično zbunjuje. :wow: :misli: :ne zna:

Od velike večine igrača sigurno je jači i bolji igrač, no pobjeđivanje u SOKAZ-u drugačije je od treniranja klupskog stolnog tenisa :mudri: . U klubovima je STOLNI TENIS, a u SOKAZ-u je ČOKLJO TENIS, tako da će ga ipak najvjerojatnije netko počokljat! :retaj:

Sigurno je da se nitko neće veseliti vidjeti ga sa sobom u grupi! :rofl: :rofl:
Izra
Kontakt:

#175 Post Postao/la Izra »

istna bog, vjeko je odlican samo mu fali malo sokaz iskustva. na do sad jedinom treningu koji smo bacili prvu partiju se nije proslavio protiv moje stavi-lopticu-na-stol-bilo-kako taktike, onda sam mu dao savjet kako da me pobjedi i stvarno me poceo :tuctuc: :(

das mu prst uzme cijelu ruku :D
55

#176 Post Postao/la 55 »

:rofl: :rofl: :rofl: ... Eto ti ga sad! :E:

Vjeko ima svog potrebnog materijala da bude izvrstan SOKAZ-ovac, a to će i postati (sa stečenim iskustvom :mudri: ) kroz sezone koje su pred njim! :s: :s: :s:
wolf
Kontakt:

#177 Post Postao/la wolf »

:duplo:
55

#178 Post Postao/la 55 »

Alo dečki, danas je bio odličan turnir 6.-23. lige. :lux: :lux:

Ukratko, Vjeko Nemec nas je sve razguzio :bike: :cekicem: :tuctuc: , prvi put sam ga gledao protiv jačih igrača i bogme sam impresioniran viđenim! :wow:
Momak je pravo osvježenje za SOKAZ, doći će i sutra na turnir :nene: :nene: , jedino što mogu poručiti dečkima 2.-5. lige jeste neka dobro zavežu gaće prije meča! :rofl: :rofl:

Vjeko, svaka ti čast! :s: :s: :s:

Mislim da će ib staviti rezultate odmah danas, no svakako da se zna do tada:

FINALE: Nemec - Abramović 3:0

POLUFINALA: Abramović - Mihočinec 3:2 (guzovače :znoj: ) i Nemec - Radić 3:0 ili 3:1.

Četvrtfinala: Mihočinec - Krnić 3:0, Abramović - Plavec 3:2, Nemec - Kovačiček 3:0 ili 3:1 i Radić - Miličić 3:0, mislim da je bilo tako nekako...

Pozdrav do kasnije! :B:
trnac

#179 Post Postao/la trnac »

Šta bi tek rekao da Vjekoslav zna igrati protiv zabranjenje trave? :zubo:
55

#180 Post Postao/la 55 »

Hebote, fakat ne umiješ prestati... :s: :s: :s: ...

Nije Vjeko izgubio od zabranjene trave (još jednom da ponovimo), dr. Neubauer SUPERBLOCK je dozvoljena guma, ako ti se igraju ITTF turniri, izvoli ići na njih i tamo se igraj protiv "legalnih" (čitaj: supertuniranih ) guma.

Izgubio je od Ivana Vegera, koji još uvijek igra stolni tenis bolje od njega :ne zna: ... pa ova tema za diskusiju čak više niti nije smiješna, a sasvim sigurno je apsolutno nepotrebna! :brukica:
Odgovorite