SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Spinlord i Sauer & Tröger
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
geek

PostPostano: pet lis 11, 2013 4:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):

Član sam nekih drugih foruma i moram primjetit da je ovdje "sloboda komercijalnog oglašavanja" višestruko veća nego drugdje. Vlasnik sam jednog internet sitea i kod mene je stvar jasna niti postovi-reklame mogu proć. Želiš li da moj medij radi na promociji tvoje firme onda nekog vraga uloži u njega. Stoga ne vidim zašto se neki koji ovaj site koriste za prodaju opreme i osobnu zaradu ne ulože kakvu paru u njega nego su ljubomorni na nekog ko je izdvojio neka sredstva pa se onda i reklamira.

Vraćamo se na "stare" teme. Ovaj Forum je vlasništvo Sokaz udruge, koje sam ja, kao i ti, član. Za to uredno plaćam članarinu, za nastupe u prvenstvu, i na turnirima.

Nikada nisam, iako sam to eksplicitno tražio i kao član imam pravo na to, vidio ugovor Sokaz-a i Butterfly-ja o oglašavanju na ovom Forumu. Nemam ništa protiv što je istaknut Butterfly logo, no ne znam da li taj ugovor uključuje i zabranu slobodnog pisanja svim drugima. Takvom odredbom ovaj site bi de iure ostao Sokaz-ov, ali bi de facto bio Butterfly-jev. Nadalje, takva odredba bi bila protiv članova - igrača, kojima je u interesu da povoljnije nabave opremu. Da parafraziram, onda bi Sokaz mogao potpisati ugovor da svi članovi mogu igrati isključivo sa Butterfly opremom.

Koki (napisa):

I još nešto me zanima jer mi to možda pomogne u mom poslovanju. Vidim kako se ovdje "zastupstva" dobivaju osobno na ime i prezime na štandu na nekom turniru. Ti bokca kako to ide? Moja firma je zastupnik dva renomirana britanska branda (nisu iz ping pong branše) i kada se sjetim koje sam sve provjere prošao da bi ih dobio ovo mi izgleda kao osvježenje...

I tu je odgovor jednostavan. Hrvatsko tržište stolnoteniske opreme bilo je strukturirano na način da je svaki zastupnik prodavao isključivo jedan brand. Tako je bilo "pokriveno", ako sam dobro izbrojao, 8 firmi. Nisam siguran, koliko njih ima ekskluzivitet. A, na najnovijoj ITTF listi ima 108 proizvođača guma, prema tome 100 ih je ostalo "nepokriveno" (firme koje proizvode samo drva ću ovom prilikom zanemariti). Oni nisu ništa uložili u hrvatsko tržište. I, ako netko dođe, kupi robu od njih, unaprijed je plati, te promovira njihov brand, ne vidim što bi ih to "smetalo".
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Koki

PostPostano: pet lis 11, 2013 4:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ovo što si napisao je demagogija. ..
Nisam primjetio da se na ovom forumu zabranjuje pisati o svim proizvođačima stolnoteniske opreme. Piše se o svemu i svačemu i ne vidim da Pospiš ovdje nudi drva i gume. Ne ulazim u politiku vlasnika stranice no više je nego očito da koristiš potencijal u broju znatiželjnika koji ovaj web ima da bi plasirao svoju robu. Ako za to plaćaš kakvu naknadu svaka čast, a ako ne, informiraj se koliko stoje reklame na drugim (a pogotovo viđenijim) portalima. Ja bi na tvom mjestu bio svjestan da ionako dobivam "kruha preko pogače" pa se ne bi ni bunio. Plaćanjem članarine se ne kupuje oglasni prostor...
Dakle kako bi don Vito Corleone rekao "naši interesi se ne podudaraju" i u tom smislu mi se fučka. Radi svoj posao i ne talasaj jer ti ovo na siteu dobro ide. Kako legalitet pretpostavljam nije sporan radi i ne muti vodu..

nadam se da ćeš ovo doživjeti kao savjet...
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
geek

PostPostano: pet lis 18, 2013 3:53 pm    Naslov : S&T Hellfire Citirajte i odgovorite

Stigla ograničena količina "paklenih" travuljaga.
中國膠 (KINESKE GUME)

Zadnja promjena: geek; pet lis 18, 2013 3:59 pm; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
55

PostPostano: pet lis 18, 2013 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Budeš li me sponzorirao s jednom tom "paklenom", rado ću ti reći kakva je, a i počastim te dogovorenom pifom! Pivo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
trnac

PostPostano: pet lis 18, 2013 4:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako netko zna dobro istestirati travuljagu to je onda 55-ica.
Geek, ovo je ponuda koja se ne odbija.

Zubo
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
55

PostPostano: pet lis 18, 2013 4:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hvala ti, dtrnski! Thumbs up Klanja se Evil
[Vrh]
wolf

PostPostano: pet lis 18, 2013 5:24 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sve znalac do znalca Evil Raspa nokte Banana dancing Zubo
55

PostPostano: pet lis 18, 2013 6:39 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa da, znalac do znalca i dobiješ forum Very Happy , a ti i još dva-tri takva i imaš trollum, original! Evil

... bemti miša, dobije čovjek pokoju partiju i odmah se pretvori u Mirko Bis ...
[Vrh]
Iceman

PostPostano: ned lis 20, 2013 10:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

necu previse hvalit dok sa Geekom ne dogovorim neko sponzorstvo Very Happy , ali evo, moji prvi dojmovi na travuljagu...

zalijepio sam je danas na turniru u Samoboru, reko radje sad probavam nego u redovnom kolu sokaza, i rezultat je osvojeni turnir haha

u odnosu na moju prijasnju travu, cini se da je stvarno onak kak su i obecali, sporija a neugodnija...kad se ostro odigra, dodje dosta zajebana lopta, i cini mi se da kad poblokiram da nazad dodje rezanija lopta...

daljnji dojmovi poslije sutrasnjeg treninga s kljusosom, on ima referentan spin koji tocno znam kak se stara trava ponasala pa cemo vidjet...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
55

PostPostano: ned lis 20, 2013 10:58 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Smile ... super, onda ti lijepo sutra Pingic Retaj , a nakon toga nam izreferiraj! Komp
Unaprijed hvala! Thumbs up
[Vrh]
Topspin

PostPostano: pon lis 21, 2013 4:51 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma gledao sam Icemana, 80 % poena je odigrao forhendom Smile . Sa Kašićem se bilo neizvjesno. Ali izvještaj svakako treba pročitati Thumbs up
[Vrh]
cvijo

PostPostano: sri lis 23, 2013 1:51 pm    Naslov : WHO PUSHES, MUCH SLOWLY LOSES Citirajte i odgovorite

Iceman (napisa):
necu previse hvalit dok sa Geekom ne dogovorim neko sponzorstvo Very Happy

Je, nek ti ubaci i ovu majicu Very Happy Very Happy Very Happy

http://schoeler-micke.tabletennis-shop.de/en/SALE/Clothing-Shoes/KULT-T-SHIRT-WER-SCHUPFT-VERLIERT-LANGSAMER.html
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pet lis 25, 2013 2:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo, vise ljudi me zvalo da me pita kakva je trava, tak da ipak moram nest napisat, unatoc svojoj lijenosti :.-)

jednom rijecju, nista revolucionarno...

malo je sporija od mojeg blitzschlaga i malo opasnija u cvrscem udarcu, bilo na cvrsti chop block, ili uguravanje na rezanu loptu...

sto mi se svidja, cini mi se da mi je bolja od prijasnje gume i ostala je na reketu...

tugo kaze da mu nista rezanija lopta na bloku ne dolazi nazad poslije njegovog spina, sto sam se nadao...ali mi je nesto lakse poblokat s njom, pa je to napredak...

trava je cini mi se iskljucivo za igru na stolu jer je za lov prespora...

ak vas jos kaj zanima pitajte Thumbs up
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Topspin

PostPostano: pet lis 25, 2013 2:48 pm    Naslov : trava Citirajte i odgovorite

Realno, bilo je i za očekivati da trava nije ništa revolucionarno. Dužina čepića je propisom limitirana. Takođe njena minimalna hrapavost je propisana (određen je otpor koji mora biti na površini). Da je drugačije materijal nebi dobio licencu ITTF-a. Za izvještaj Thumbs up
[Vrh]
geek

PostPostano: pon lis 28, 2013 10:26 am    Naslov : Hellfire Citirajte i odgovorite

Sada me nazvao S.H. (mogu navesti puno ime i prezime) iz Slavonskog Broda. Čovjek je do sada, što od mene, što iz drugih izvora, kupio puno trava. I, tvrdi, da bolju od Hellfire-a, za blok na stolu, do sada nije imao. Jedini mu je problem, kaže, što sada svi suigrači žele igrati s njegovim reketom.
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
Iceman

PostPostano: pon lis 28, 2013 12:32 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

haha super...

ja sam vidio na puno ovisi o pokretu koji imas dok igras sa njom...

sad u nedjelju u ljutomeru mi je pokazivao jedan slovenac koji je igrao s njom...kaze da ja idem precvrsto na loptu pa mi lopta ima pravilnu putanju...veli da treba ju samo pomilovat u smjeru kontra rotacije, i da onda leluja i da je neugodna...

jebiga...vjerovatno zato ja ne vidim neku veliku razliku a neko drugi mozda vidi...treba probat svak za sebe...ima ih geek dovoljno Zubo

taj isti slovenac ju je promijenio za dragon talon, jer igra vise od stola a i on je zakljucio da je hellfire efektivan samo za igru na stolu...
[Vrh]
geek

PostPostano: uto lis 29, 2013 9:26 am    Naslov : Spinlord Citirajte i odgovorite

Posljednji poziv za Degu i Waran !
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
geek

PostPostano: sri stu 20, 2013 3:39 pm    Naslov : Hellfire Citirajte i odgovorite

Travaroši, stiglo pojačanje za lovce od stola :

Giant Dragon Dragon Talon (najbolja zamjena za stari Tibhar Grass D-Tecs)
Spinlord Feuerstich
Spinlord Zeitgeist

Za napadače, tu je i drvce Infinity VPS V (Diamond Touch) od Fan Zhendonga. Više o tome moguće je pročitati na :

http://stigatabletennis.com/en/2013/11/fan-zhendong-german-open-champion/
中國膠 (KINESKE GUME)
[Vrh]
zmilko

PostPostano: sri stu 20, 2013 5:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Za napadače, tu je i drvce Infinity VPS V (Diamond Touch) od Fan Zhendonga. Više o tome moguće je pročitati na -
igra igrač ili drvo, ili drill pitanje je sad? evo što kaže maestro Waldner: http://tabletennista.com/2013/11/waldner-today-table-tennis-lacks-shrewdnes/
Iceman

PostPostano: čet stu 21, 2013 1:22 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

a jebiga, lako waldneru trkeljat kad je waldner:-P

update za travuljagu...bojim se hvalit da me Geek ne prozove svojim manekenom haha, ali sve mi je bolja kak igram duze s njom...sad vec mogu postopat jak spin po paraleli i tugo me skoro pa vise ne moze probit po bekendu...jucer je srki plako nakon 3:0 i reko da maknem to go...no Laughing Very Happy ROFL
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.