NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Prednosti i mane izbacivanja profića over40 iz Sokaza
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Dren

PostPostano: sri pro 11, 2013 3:45 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

evo konkretan prijedlog:

od slijedeće jesenske sezone uvodimo premier ligu.
u njoj igraju isključivo kadeti.
domaćinstva kadeta su isključivo u Zagrebu.
HSTS, HOO, Ministarstvo Sporta u dogovoru sa dvoranama koje zadovoljavaju uvjete im omogućuju termine i domaćinstva.
Isti im pokrivaju troškove puta ukoliko je u pitanju ekipa van Zagreba.

Proširujemo lige na 14 ekipa po ligi.
Prva sokaz liga ostaje kakva jest. Od slijedeće sezone prve 3 ekipe prelaze u premium ligu. Kad se premium liga popuni sa 14 ekipa, iz nje naravno ispada tri ekipe u prvu sokaz ligu.
Napredovanje kroz lige 1.x3 2.i 3. x2 i 4.ti x1 se primjenjuje na sve lige osim na prvu i premium.
Izra

PostPostano: sri pro 11, 2013 3:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Dakle da postoji anketa Wink glasao bih za opciju
- pravo nastupa imaju svi igrači sve dok za nastup ne dobivaju posebne nagrade

moja ekipa je upravo izgubila pravo nastupa... kamba nas je neki dan pocastio pivom.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cvijo

PostPostano: sri pro 11, 2013 3:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

A tko provjerava posebne nagrade i kako? Što je posebna nagrada? Lova? Guma? Rabljena ili nova? Eh...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
cvijo

PostPostano: sri pro 11, 2013 3:49 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):
moja ekipa je upravo izgubila pravo nastupa... kamba nas je neki dan pocastio pivom.

Mala piva ili velika? U birtiji ili na nekom finom mjestu?
[Vrh]
Izra

PostPostano: sri pro 11, 2013 3:53 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

birtiji, ali bojim se da je bila velika...

dren, cemu komplicirati? das im pravo nastupa pa nek se snadju.

kadeti nisu samo nabrijani 14-godisnjaci koji bi harali prvom ligom, bilo bi tu i mladjih i slabijih klinaca koji su dosli skupiti nesto iskustva u sokaz, mozda i ostati u njemu.
[Vrh]
wolf

PostPostano: sri pro 11, 2013 3:56 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Tko god igra za pive,gume , čavle i sl. nije profi i može igrat . Bitno da nije lova na ruke jer onda Sibom po guzi i sve riješeno Wink
trnac

PostPostano: sri pro 11, 2013 3:59 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ako se već mora početi, najbolje je početi s najviše restriktivnom opcijom.
Znači samo registrirani kadeti.

Nakon 3-4 sezone snimiti situaciju i možda smanjiti restrikciju na starije veterane (60+ ili 55+, ne znam dobne granice).
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
ib
Site Admin

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dren, pa već smo imali tu Premium ligu, jedino se zvala Butterfly i bila jednako bezveze. Smile
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:00 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Snalaženje ne bi dovelo do situacije da kadeti zbilja imaju koristi od uključenosti u SOKAZ.
Definitivno da će biti kadeta koji se "snalaze" i koji će igrati po drugim ligama, ta nije im to zabranjeno. Ovdje mislim na 4te i ostale igrače po klubovima.

S druge strane nove ekipe ne bi trebale "kupovati" mjesto u višim ligama ili se probijati do nivoa na kojem zaslužuju igrati (a time i "pokvariti gušt igranja" ekipa koje se nađu u njihovoj ligi)
Prva liga sokaza, a i sve ostale neće osjetiti prijelaz niti će biti intenzivan i poguban.
Involvirat će se napokon više instance stolnog tenisa.

Kako u sokaz "ulaze" novi igrači, pod pretpostavkom da su više kvalitativne razine (ipak sustavno treniraju) smisleno mi je da krenu od svoje kvalitativne razine ili barem one najbliže - a to je najviši razred.

Uvođenje premium lige mi je u tom slučaju najbezbolniji način.
trnac

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

@wolf, hoćemo li Linića zaposliti da honorarno provjerava protok love? Smile
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Izra

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:04 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Tko god igra za pive,gume , čavle i sl. nije profi i može igrat . Bitno da nije lova na ruke jer onda Sibom po guzi i sve riješeno Wink

ne znam onda zasto smo izbacili casla. imas li ti ijedan dokaz da je on dao na ruke nekom svom igracu lovu? ima li itko? jel itko vidio tu lovu? Wink
[Vrh]
Dren

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Igore...jednako bezveze kao...Butterfly? Zubo

Mislim da bi ovdje bila razlika u odnosu na taj slučaj što bi smjeli igrati isključivo kadeti od registriranih igrača.

Vjerujem da bi i tad liga bila bez veze.
Ali, mislimo na budućnost hrvatskog stolnog tenisa. Više tekmi, više iskustva, možda se pojavi još neki Primorac prije nego u sadašnjem stanju. Ili još neki Bućo pa nam složi još bolju stranicu za još manje love Zubo
zacko

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:18 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Svašta se ovdje moglo pročitati! Smile
Čak i mišljenja igrača busbusa koji igra u "profi" ligi.
Njegov iskaz mi je posebno zanimljiv. Rolling Eyes
KAže
Citat:
Ja cu napisat za sebe jer ne zelim pisat u ime drugih makar bi mogao napisat puno stvari i za njih.Nije sve u lovi,nakon mukotrpnog treniranja citav zivot ipak ti je cilj igrat sto jacu ligu da vidis di si bez obzira na to koliko je ili nije love u igri.

E sad ne budi lijen odem ja pogledat gdje igra taj igrač. I vidim da igra u STK Klek iz Ogulina! 2. Hrvatska liga (zapravo je to 3. HL).
I sad nek nakon tih riječi neko meni objasni zašto taj mladi čovjek igra za klub iz Ogulina a ne SOKAZ?
1.) Liga u kojoj igra je slabija od 1. i 2. lige SOKAZ-a-dakle nije jer želi igrat što jaču ligu
2.) Liga u kojoj igra se igra izvan Zagreba i treba putovati na utakmice.
3.) Liga u kojoj igra ima manje utakmica kroz godinu nego SOKAZ-dakle ne igra zbog više igranja i uživanja.

Mislim da je jasno da igra zbog određene naknade. Osim ako sam se zeznuo pa je ljubitelj planinarenja i vještica. Evil

Tako da kad kaže da bi s guštom igrao SOKAZ ja mu vjerujem. Al u SOKAZ-u mu nitko ne nudi lovu pa će ipak igrat slabiju i udaljeniju ligu radi novaca.
To je istina i od istine ne treba bježati. Ja čak podržavam takav stav ali onda ne treba biti licemjeran. Ljudi bi i ovce i novce. A ti im nudi samo ovca Gregor. Wink

Još uvijek mi je totalno čudna volja nekih ljudi iz dvoznamenkastih liga da idu razbijat kompetitivnost unutar 1. lige do koje je napokon došlo i ukojoj oni vjerojatno nikad neće igrati.
Baš pričam sa suigračima i konstairali smo da dugo dugo vremena nije bila ovako zanimljiva i dobra. Svako svako može dobiti i svi uživaju. Mladost dobije Trans Agram Tumi. Agronomski skoro takođem. Mi Agronomski skoro itd...
Sve to lijepo treba razbucat i uvest da opet bude kao nekad. Pa ćemo moji dečki i ja namjerno prijeć u 2.ligu i igrat SOKAZ a ne pizdariju od 1. lige.
Nisam vidio da se netko iz 1. lige ozbiljno buni na sadašnji način igranja u SOKAZ-u u vezi registriranih. Ili se varam. Možda je zmilko nešto govorio protiv toga ali i to mi je jasno. Muku muči sa pronalaženjem 3. igrača već godinama pa bi Taboršak s kojim su dobri legao izvrsno.

Ovo s klincima nemam problema ali isto se moram sjetiti da mi nije bio neki gušt igrat niti pobjedit ili izgubit od djece od 12-13 godina kad su isto igrali. Igrale su i male curice pa se eto sjećam da smo igrali sa Mladosti kojoj je igrala Mateja Jeger. Nije mi smetalo al mi nije bio ni neki gušt.
Isto tako se sjećam da su prije koju godinu neki kadeti krojili poredak 1. lige jer su bili nepobjedivi sa 14 god (Kolarek i Fučec). Uvijek bi ih si uzeli neki nadobudni i opet je 1. liga bila razbucana.
Tak da bi podržao da to budu ekipe od 3 klinca i da igraju protiv nas. Mogu odmah biti ubačeni i u lige u koje pripadaju al kao ekipa. Ako treneri smatraju da bi im to bilo korisno naravno. A ne da klinci kroje a mecene uživaju.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Dren

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:30 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ovo je forum.
tu svi mi članovi sokaza imamo pravu (ako ne i obvezu) diskutirati.
Nema jednakijih. svi smo jednaki. svi smo članovi.

naravno da promjena u prvoj ligi znaći promjenu i u svim ostalim.
Nije da će ako dođe 20 klinaca u prvu, 20 Sokazovaca sadašnjih prvoligaša si propucat glavu i otići u spokoj. Igrat će drugu ligu. izgurati 20 igrača iz druge u treću. itd itd. dakle za sezonu, dvoznamenkaste lige će biti za bar ligu jače nego su bile prošle, jer je se promjena prelijeva u slabije lige. tako da itekako ima smisla da svi sokazovci sudjeluju.

I odakle vam ideja da neki igrač 15te lige danas neće nikad igrati prvu ligu? šta bi to trebalo značiti? da nikad neće moći napredovati u igri samo zato što igra dvoznamenkastu ligu? Ako želi napredovati i voli stolni tenis, vjerojatno mu je cilj jednog dana i zaigrati prvu ligu. Dakle raspravlja o svojoj budućnosti. Nema pravo na to? Čudno je ako ima volju za misliti o svojoj budućnosti?
Ups.
Nedobog.
ib
Site Admin

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:46 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Drene, naravno da se ovo sve tiče puno više prve lige, nego nas ostalih.

Ja mogu igrati 2. ili 4., ti možeš igrati 11. ili 15., i ovakve stvari nas neće puno kačiti kad smo ionako (i dotle dok smo) tu di jesmo.

Ali za naslov najboljih među rekreativcima Grada Zagreba bi se ipak trebali boriti, sad pomalo neočekivano, najbolji rekreativci Grada Zagreba! Eeeek! Prenerazena banana :ŠOK:

Žacko je u vrlo uskom krugu najboljih ljudi u Zagrebu koji se rekreativno bave ping pongom. Ova organizacija pripada njima.
Reći njemu i takvima da se u udruzi upravo tog naziva imaju pravo boriti tek za prvaka nekakve druge lige po jakosti, ili tek za osmo mjesto najjače lige, jednostavno je besmisleno i nepravedno.
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri pro 11, 2013 4:52 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

cvijo (napisa):
Izra (napisa):
dopustis kadetima da igraju, a za ostalo nek se sami brinu. ako imaju zelju vjerojatno ce se moci negdje ubaciti uz pomoc trenera/roditelja/prijatelja, ili ce imati ekipu kluba u kojoj se klinci redovito izmjenjuju. vidim potencijal za tako nesto u ekipi koju trenutno vuku drazetic i jelacic. das klincima da igraju tamo, pa kad postanu juniori nek se sami odluce jel im drazi sokaz ili imaju vece ambicije.

to mi zvuci ok.

Slažem se.
Dakle, da postoji anketa Wink glasao bih za opciju
- pravo nastupa imaju registrirani igrači isključivo do 14 godina starosti (kadeti) te neregistrirani igrači

ma daj ne prtljajte....
kakvi kadeti...kakvi bakrači. Mislite li da je uredu da klinci od 11, 12, 13 i 14 godina igraju nekakve utakmice tijekom tjedna koje ponekad traju do ponoći? Imaju li školu sutradan? Idemo s njima na pivu poslije tekme ili se zezamo sa sexualnim temama?
Dobro je netko napisao. Svi oni imaju svoj savez koji treba brinuti igraju li oni dovoljno, što se događa sa talentima i na koje turnire trebaju ići. To savezi ne rade? E..to je druga tema...

možda se netko pobuni...mkII
zacko

PostPostano: sri pro 11, 2013 5:03 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Sad ovo izgleda kao da ja gledam svoje interese i bitno mi je dal sam 1. il 21. igrač SOKAZ-a.
Ali nije tako. Zapravo mi je interes da je liga u kojoj igram zanimljiva i kompetitivna. Bila to 1., 2. il 5. liga. Meni svejedno!
To pokušavam reći.
A Drene-cijenim ja da svatko može o svemu diskutirati ali ipak mislim da ovo daleko najviše dira prvo i drugoligaše. Argumentacija da će se to prelit i na nekog tko igra 13 ligu nije neka. Jer njemu će se samo desit da ne igra više 13. nego 15. ligu recimo. To nije nikakva promjena.

A kaj se tiče igranja nekog iz 15. lige u prvoj rekao sam VJEROJATNO! I stojim iza toga. Iznimke potvrđuju pravilo ali pravilo je ipak da neće igrati u 1. ligi! Wink
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
wolf

PostPostano: sri pro 11, 2013 5:05 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Izra (napisa):

ne znam onda zasto smo izbacili casla. imas li ti ijedan dokaz da je on dao na ruke nekom svom igracu lovu? ima li itko? jel itko vidio tu lovu? Wink

Ko je izbacio Časla Confused kolko ja znam čovjek je sam odustao Pojma nemam

Je li dao lovu ? Neznam , ja to nisam ni provjeravao Pojma nemam

Je li itko ikad uopće pitao Časla da li plaća igrače za nastup u Sokazu ?

Ali da se sad pojavi netko novi za kojeg se sumnja da plaća igrače i da sam ja nekim slučajem ovlašten od Sokaza da to istražim , dao bih sve od sebe da ustanovim istinu. Nešto treba i odradit . Kaj misliš da se utajivači poreza sami prijavljuju da im se odredi kazna ? ROFL
ib
Site Admin

PostPostano: sri pro 11, 2013 5:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Žac, ja gledam tvoje interese In love jer eto, kao čokljavac kojem nije mjesto u prvoj ligi ni s kakvim pravilima ili bez njih, mogu probat objektivno bez da se zlonamjernima učini drugačije. Pojma nemam
U toj sam eto prednosti pred vama koji znate igrat Evil

Tako da se jednostavno ne slažem da to bude 1., 2. ili 5. liga. Meni nije svejedno Beljenje
[Vrh]
Koki

PostPostano: sri pro 11, 2013 5:23 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

ib (napisa):
Drene, naravno da se ovo sve tiče puno više prve lige, nego nas ostalih.

Ja mogu igrati 2. ili 4., ti možeš igrati 11. ili 15., i ovakve stvari nas neće puno kačiti kad smo ionako (i dotle dok smo) tu di jesmo.

Ali za naslov najboljih među rekreativcima Grada Zagreba bi se ipak trebali boriti, sad pomalo neočekivano, najbolji rekreativci Grada Zagreba! Eeeek! Prenerazena banana :ŠOK:

Žacko je u vrlo uskom krugu najboljih ljudi u Zagrebu koji se rekreativno bave ping pongom. Ova organizacija pripada njima.
Reći njemu i takvima da se u udruzi upravo tog naziva imaju pravo boriti tek za prvaka nekakve druge lige po jakosti, ili tek za osmo mjesto najjače lige, jednostavno je besmisleno i nepravedno.

Odličan post... Thumbs up
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> SOKAZ teme
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Stranica 6 / 7.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.