NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

21. liga jesen 2013
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Guga

PostPostano: pet pro 06, 2013 10:48 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma kakvi razočarali, glavno da se ide stalno naprijed.
Vi Abesinci ste jedan hrabar i ponosan narod iz 21. galaksije koji se hrabro probija kroz maglicu i kišu meteora prema višim (jačim) galaksijama.
U ovakvoj situaciji je napredak za jednu galaksiju - maksimum.
Ekipe Umjetni kuk (Art kuk), a pogotovo Leptirići (Butterfly) su toliko jake, da mi je uopće teško i procjeniti u kojoj ljigi bi im sada bilo "prirodno stanište".
U svakom slučaju jako, jako visoko, pogotovo se to odnosi na Leptiriće...
Pitanje je samo koliko se uopće da Kuli senioru igrati, jer njegovo sudjelovanje više pripisujem kao pomoć Kulici junioru i Krajni (koji očigledno brzo i stalno napreduje uz takva 2 jaka igrača), u bržem napredovanju kroz lige.Eto njih već u 18. ljigi, a ne vidim uopće ko bi im tamo mogao stati na rep (odnosno leptirovo krilo), tako da ih već vidim iduće jeseni u 15. ljigi... Thumbs up
dario-zg-zapad

PostPostano: pet pro 06, 2013 4:29 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Utrine se javile u zelji da se utakmica odigra i ipak se dogovorili za odigravanje utakmice. Sljedeci tjedan. Klanja se
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Guga

PostPostano: pet pro 06, 2013 5:21 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dario-zg-zapad (napisa):
Utrine se javile u zelji da se utakmica odigra i ipak se dogovorili za odigravanje utakmice. Sljedeci tjedan. Klanja se

Eto vidiš, a napao si ljude bez veze...i inače na svojoj slici na Avataru izgledaš i stojiš u stavu kao da se spremaš za uličnu tučnjavu, a ne stolni tennis Laughing
Naočale ko u filmu Terminator I, a crvena Butterfly majca je tu slučajno, al je crvena da se ne vidi krv koje bu bilo "do koljena".
Kao da govoriš : kaj, nečete odgoditi utakmicu, ma nemojte da...
Vjerojatno su protivnici htjeli dobiti bez borbe, ali kada su vidjeli nakon toga tvoju sliku shvatili su da je ipak pametnije odigrati tu tekmu Laughing
dario-zg-zapad

PostPostano: pet pro 06, 2013 7:08 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Thumbs up hehe Very Happy
[Vrh]
dario-zg-zapad

PostPostano: pon pro 09, 2013 10:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Evo odigrali mec protiv utrina, opet me namazal gospon slat zadnji put bilo 3:2 sad me poderal 3;0, i moro cupat pobjede dvije da u parovima idemo na pobjedu. Zanimljiva utakmica osobno odigro Jako lose u parovima igro ko da sam prvi put primo reket, valjda trema, kaj sam igro prvi put sa stankom e. ,
Sve u svemu ok. Nadam se protiv rakitovca puno boljem izdanju.
Jos jednom utrinama hvala na odgodi tekme. Klanja se
A krpamo se cjelu sezonu na knap da odigramo utakmice sezone mora bit ozbiljnije.
[Vrh]
Rangel

PostPostano: uto pro 10, 2013 11:58 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Stvarno fer od TUMI-a. Lijepo od njih kaj su htijeli odigrati.
Vidim da je bilo napeto donekle. TUMI-evci su baš nezgodni raznovrsni igrači. Mi sutra nastupamo na PMF-u protiv njih, Cheer
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Rangel

PostPostano: pet pro 13, 2013 7:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Prve 4 pozicije su zacementirane. Smile

U zadnjem kolu će biti velika bitka za poredak od 5 mjesta na dalje. Jako puno momčadi se bori za vrh sredine tablice.

Tako da će biti ful zanimljivo zadnje kolo
Thumbs up

Jel imate kakve prognoze? Zubo
[Vrh]
vrba

PostPostano: pet pro 13, 2013 8:50 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Abesinija : Art kuk 3:7
Ocekivana pobjeda gostiju koji da su imali malo vise vremena namazali bi nas i 0:10. Zahvala gospodinu Perinu na savjetima i nakon meca odigranoj partiji.
[Vrh]
dario-zg-zapad

PostPostano: pet pro 13, 2013 9:07 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Butterfly rakitovec,8:2 Thumbs up
Zanimljiva utakmica, nas igrac momcilovic ostvario pobjedu i u parovima dobili zajedno dobro za samopouzdanje.
Naj tezi mec odigro sa gavranom vodil me dva nula u setovima i onda 8:4 u petom setu al mu se onda ruka ukocila. Sve u svemu dobra ekipa.

Da bit ce zanimljivo zadnje kolo. Za poredak od 4 mjesta na dalje.
A sad popit koju pivu i proslavit prvo mjesto Very Happy
[Vrh]
dario-zg-zapad

PostPostano: uto pro 17, 2013 11:35 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Butterfly - industrogradnja 5:5

Bilo je opusteno al zanimljiva utakmica dosli u slabijem sastavu, bez g s. Eskulica i m. Eskulica koji je propustio zadnje tri utakmice zbog ozljede

Sa santicem je bilo zanimljivo mislim da ja cjeli mec proso sam servisima, ko ce bolje vratit servis od protivnika i onda udarac poeni trajali jednu izmjenu. Benko i momcilovic pred kraj sezone uhvatili vremena i fali im utakmica za iskustvo. Moj dojam je da svaka ekipa imala jednog dobrog igraca i drugog za nijansu slabijeg. Bilo je osobno dosta meceva gdje sam bez problema mogo izgubit al isto tako neke i dobit. Sve u svemu jaka21 liga i po mojem misljenju između ove 21 lige pado 16lige i nema nekevelke razlike u kvaliteti igraca uvjek ce se nac pojwdinaca koji ce odskakat od ostalih. Sretno svim ekipama dalje i pozdrav do sljedeceg susreta
[Vrh]
Zagten

PostPostano: sri pro 25, 2013 8:16 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Eto, što je bila nazovi najveća nedoumica u zadnja tri kola, peto mjesto, izgleda da smo ga uzeli mi, iskreno, očekivali smo više, no smo previše toga u izjednačenoj i jakoj konkurenciji odigrali poprilično loše za što nam nitko nije kriv.
Svim suparnicima sve čestitke na korektnosti i časnoj borbi, možda bi bilo opravdano izdvojiti Antu Šalinovića koji je odigrao u fizički ne najboljem stanju u uvjetima koji nekima ili možda mnogima nisu bili po volji.
Svima koji su imali opravdane ili neopravdane, subjektivne ili objektivne razloge za kritički osvrt na dvoranske uvjete mogu reći da od slijedeće sezona najvjerojatnije mračna hladna jazbina odlazi u povijest po pitanju službenih utakmica. Naravno, duboko mi je žao svih koji se nisu najbolje osjećali igrajući tamo Beljenje ...

Pozdrav i svako dobro svima..
[Vrh]
Guga

PostPostano: sri pro 25, 2013 8:47 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ja sam tamo odigral tekmu prije 10 mjeseci.
Evo, tek sad mi se polako probija natrag toplina u kosti nakon tog "predivnog ugođaja" Laughing
A gospon Perin mi je rekao da je moral ići nakon meča u mračnoj jazbini na mali servis umjetnog mu kuka...
dario-zg-zapad

PostPostano: čet pro 26, 2013 1:11 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Ma meni u tozu super igrat Very Happy Cheer Cheer Cheer
Nije tolko losa dvorana. Ljepe uspomene imam iz toza Laughing
Parket je ko nov. Jedino treba zamracit malo vise da sunce ne udara Rolling Eyes
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet pro 26, 2013 10:09 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

dario-zg-zapad (napisa):
Ma meni u tozu super igrat Very Happy Cheer Cheer Cheer
Nije tolko losa dvorana. Ljepe uspomene imam iz toza Laughing
Parket je ko nov. Jedino treba zamracit malo vise da sunce ne udara Rolling Eyes

Da, ali zaboravljaš jednu "sitnicu".
Vi ste igrali tamo u 9-10 mjesecu, a mi čini mi se krajem 2 mjeseca, pa probaj zamisliti kavi su uvjeti bili.Mi nismo vidjeli sunce, nego mjesec, a temperatura je bila oko 5 stupnjeva, pa se loptica ledila u zraku.Svjetlo je bilo raskošno (jedna žarulja od 75 wati) i žuta loptica (naravno), da se "bolje" vidi.
Tako da su do sada postojale Tumarina jazbina i ozloglašena Tozova jazbina.
Ma uostalom, nemoj niti probati zamišljati Beljenje
Zagten

PostPostano: čet pro 26, 2013 11:27 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Hm, koliko me pamcenje sluzi a moralo bi jerbo jedem dosta ribe koja im fosfora, vi ste igrali polovicom ozujka i imali malu nesrecu jer je taman pao snijeg i mrvicu zahladilo dok su baterflajevci igrali krajem svibnja i prije mjesec dana.
No sve skupa svaka prica ima dvije medalje. Smrznuta loptica dobiva na tvrdoci sto nekome moze biti i prednost, mrak vani zapravo pogoduje jerbo ponistava negativni efekt dnevnog svjetla i zarulje u medjudjelovanju a narancasta loptica je recimo samo slucajnost koja potvrdjuje pravilo da je sve skoro pa najbolje
Hladnoca ko hladnoca je individualna kinezi recimo vele da su hladnoca i toplina samo utisci i tko ne misli na njih niti ih ne osjeca.
Ali, kako je i negativna reklama ipak reklama u razmisljanjima smo da dvoran morti i zadrzimo jos koju sezonu Evil Thumbs up
[Vrh]
trnac

PostPostano: čet pro 26, 2013 11:52 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

Termometar i nije tako skup, a mjerač osvjetljenja (luxmetar) se isto može nabaviti za par stotina kuna.
[Vrh]
dario-zg-zapad

PostPostano: čet pro 26, 2013 12:02 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Znaci ti si opremljen kad ides na tekme sokaza Zubo ,
Vadis luxmetar,pa temperaturu, visina mrezice pod obavezno Laughing
Vaser vaga da se vidi jel stol u ravnini.
Pa je tu metar treba izmjerit dimenzije prostora, pa uređaj za mjerenje decibila da nisu navijacice preglasne Djed Mraz Cheer Cheer
Juhuu

Jel bi igro neko stolni danas malo se razgibat jel ima kog u ritmu prek dana da se moze odigrat.
[Vrh]
Guga

PostPostano: čet pro 26, 2013 12:31 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dtrnski (napisa):
Termometar i nije tako skup, a mjerač osvjetljenja (luxmetar) se isto može nabaviti za par stotina kuna.

Ovo gore je napisao Trnski, a moj post se naravno odnosi na kolegu Lalića (Zagten).

Kao što sam već negdje napisao jedan moj suigrač koji nema prirodni zaštitni omotač kao ja (nije potfutran kao tuljan), je ako se sječaš igrao u pernatom prsluku i s rukavicama na rukama !!! Izrazito mi je žao da to nisam slikao jer bi to bila slika za anale...te rukavice su ubile njegov filigranski osjećaj za feeling i naravno da je izgubio sve što je mogao (osim nevinosti koju je izgubio prije 30-tak godina Laughing ).
Ja inače imam malu dioptriju pa sam zbog krasne kombinacije žarulje od 75 wati+naranđasta loptica mogao samo naslučivati u kojem smjeru trebam zamahnuti s reketom ROFL
Ti češ vjerojatno reći da ćoravom kurcu i dlaka smeta, ali ne pišem ja to zbog toga.
Tada ste zasluženo pobijedili i vjerojatno bi pobijedili i da smo igrali i kod nas, ali baš nikakav užitak igranja stolnog tenisa u takvim uvjetima nije bio moguč.
A mislim da je taj užitak baš ono što sve nas drži i privlači slolnom tenisu...
trnac

PostPostano: čet pro 26, 2013 2:34 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

dario-zg-zapad (napisa):
Znaci ti si opremljen kad ides na tekme sokaza Zubo ,
Vadis luxmetar,pa temperaturu, visina mrezice pod obavezno Laughing
Vaser vaga da se vidi jel stol u ravnini.
Pa je tu metar treba izmjerit dimenzije prostora, pa uređaj za mjerenje decibila da nisu navijacice preglasne

Gle, neke ekipe od drugih ekipa i igrača rade majmune i jedino im se može stati na kraj tako što će ih se prisiliti da osiguraju regularne uvjete za igru.
[Vrh]
Rangel

PostPostano: čet pro 26, 2013 2:54 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Dvorana je nezgodna, ali nije sad tako strašno. Malo se čovjek duže zagrijava i evo ga. Vi ste valjda baš bili kad je vani bio debeli minus Djed Mraz

Ali definitivno podržavam lijepe dvorane, gušt je puno veći Wink

Jel zna netko možda kako je odigrao Snajper sa Dubravom?
Nema rezultata već neko vrijeme.
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rezultati
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeće
Stranica 9 / 13.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.