Ne znam zašto Dužević nije igrao parove? On i Sakalj u parovima odlično funkcioniraju.
EDIT:
Stane, iduće sezone imate šansu za revanš protiv Pikula
A mi ako nekim čudom (a kako drugačije) uđemo u 13. ligu imati ćemo šansu za revanš protiv SC veterana. Nije meni bed trenirati preko ljeta, nego gdje ću naći "plutenog" sparing partnera?
Ja nisam od onih koji zezaju, a ponajmanje onaj koji treba izgovore. Stvarno sam u komi, ali kak nema ko igrat izgleda da ću morat. Žao mi je što neću biti fit za El Clasico!
@Slick Da, voditelj dvorane je super lik
Zaboravio sam mu reći da danas ponese klopicu sa sobom jer Agronomci i mi kada krenemo pingačit, neće to tako brzo završiti...
baš se neki dan zezao o normalnoj temperaturi pandi, a kad ono moj igrač zakurio, jedva priča, glas mu je neprepoznatljiv... zadnji put smo igrali preko 4 sata, a ovaj El Clasico tko zna koliko, ovisno o zdravlju i raspoloženju...
kolika je temperatura u dvorani?... da li da ponesemo grijalicu... http://goo.gl/HoQmYw kažu da bu bilo kišovito, vjetrovito i RealFeel ispod 10 stupnjeva C, a nemam toplinu pandi, dapače smeta mi hladnoća dok pingam...
Ne znam kolika je temperatura SADA u dvorani, ali kad mi počnemo biti će užarena atmosfera
Dobro sam pofutran, ali nisam ni ja imun na hladnoću. Najsvježiji primjer, dok su moji suigrači hrabro igrali u majicama kratkih rukava, ja sam ziheraški još preko kratke majice imao i majicu dugih rukava.
EDIT:
Dogovorena je i tekma zadnjeg kola.
Botinec - Cvjećarnica Nela, utorak, 19 sati, Vjesnik
Dogovoreno je da Renato stiže oko 19:30 i igra sve partije
Zadnja izmjena: trnac, dana/u pet svi 16, 2014 11:22 am, ukupno mijenjano 1 put.