| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
antispin
Pridružen/a: 07. 01. 2007. (18:49:33) Postovi: 326 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sub ruj 06, 2014 9:38 pm Naslov
: IV. liga jesen 2014 |
|
|
Ekipa Sopot napravila je odličan posao u prijelaznom roku.Uspjeli su pridobiti Taboršaka u svoje redove.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Ivek
Pridružen/a: 17. 04. 2008. (14:32:42) Postovi: 197 Lokacija: Jastrebarsko
|
Postano: pon ruj 08, 2014 4:11 pm Naslov
: |
|
|
Iako me ovo pojačanje ne čudi - bravo za Ceka.. Još mu u ekipi fale samo Kašić i V. Babić pa naziv ekipe Sopot može promijeniti u HT!  _________________ "Ever tried. Ever failed. No matter. Try again. Fail again. Fail better."
Samuel Beckett |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: pet ruj 19, 2014 12:25 pm Naslov
|
|
OOOOooo Bigdedi nam se ukazao i to odma zajedljivom opaskom bravo za tebe  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet ruj 19, 2014 1:22 pm Naslov
|
|
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Iceman
|
Postano: pet ruj 19, 2014 2:02 pm Naslov
|
|
bigdedi je krenuo zestoko u novu sokaz sezonu  _________________ I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet ruj 26, 2014 11:54 am Naslov
|
|
Wuz here.
No, sve znate.
Rezultati kapaju na e-mail, upisuju se redovno.
Mogu samo pivo otvorit, prekrižit noge i guštat
Hvala ljudi, najste jači
Sretno svima! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: čet lis 02, 2014 9:51 am Naslov
|
|
cisto obavijest za one koji prate.
Velika Gorica je na zamolbu odgodila prvo kolo protiv Cesta.
O drugom rezultatu prvog kola koji nedostaje, još nemam informacija, ali oni nisu baš na netu i očekujem zapisnik poštom svaki čas.
Dam im do vikenda a onda ću provjeriti što se zbiva.
pozz,
Dren _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
bigdedi
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (23:04:55) Postovi: 678 Lokacija: Velika Gorica
|
Postano: pet lis 03, 2014 3:31 am Naslov
|
|
vg 5-5 s kolonijom... unatoc mnogim iznenadjenjima u mecu... i na moju zalost...
nisam uzeo zapisnik
huber 3, jakic 2, ilicic 0, par 0 _________________ Juraj Huber, JT 1234 izgubljeni |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pet lis 10, 2014 1:51 pm Naslov
|
|
Dakle,
zbog bolesti i neodgodivih obveza, Velikogoričani su morali predati meč trećeg kola. Mogao se pojaviti samo jedan igrač. Na vrijeme su obaviješteni i voditelj i protivnici. Zbog obveza, ni odgoda nije mogla biti u dogledno vrijeme, pa je utakmica iz opravdanih razloga registrirana 0:10 bez borbe. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto stu 18, 2014 3:25 pm Naslov
|
|
Pozdrav svima!
samo da vas obavjestim da je na žalost ekipa Agronomskog odustala od natjecanja zaključno sa 6. kolom.
Svi njihovi rezultati će biti brisani. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: uto stu 18, 2014 3:48 pm Naslov
|
|
I bi tako.
 |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: uto pro 09, 2014 10:58 am Naslov
|
|
Obavijest svim ekipama.
Imali smo mali problem s odgodom tekme Gabrek - Zagrebačke Ceste.
Dosta nesporazuma, ali na kraju su se uspjeli dogovoriti da se tekma odigra.
Na žalost, triparitetni pregovori su potrajali, obje ekipe su htjele predati tekmu u početku a moram priznati da je bilo iznimno teško odrediti kome bi bodovi trebali pripasti. Na kraju je sa sve tri strane (ekipe i voditelj) dogovoreno da se tekma zbilja i odigra.
Sad. Problem su termini. Naime, već je 12to kolo i znam da nije baš fer prema drugim ekipama koje su u borbi za ostanak, obzirom da ovaj meč jest prilika Zagrebačkim cestama da se maknu od dna, odnosno ostanu u ligi.
No, zbilja se nadam da razumijete da je cilj da se igra stolni tenis. Tako da jesam (premda nevoljko zbog mogućih prigovora, ali kroz prizmu gotovo nemoguće odluke kome dodjeliti bodove) dozvolio da se tekma igra zadnje kolo, jer Gabrek tada ima slobodan termin, odnosno trebali su igrati protiv Agronomskog koji je odustao.
Svejedno, ispričavam se zbog ovog izuzetka svim ekipama koje bi mogle biti pogođene ovakvom odlukom.
P.S. Vodite računa da iz lige u trenutnom sastavu ispadaju 3 ekipe jer je Agronomski odustao.
Hvala na razumjevanju! _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: sub pro 13, 2014 6:50 am Naslov
: rezultat? |
|
|
Mada se to mene uopče ne tiče,kako to da fali rezultat iz
8.kola.Pa stavi ga konačno!
Hvala....... |
|
| [Vrh]
|
|
 |
silvac
|
Postano: sub pro 13, 2014 6:59 am Naslov
: sori |
|
|
Nisam pažljivo čitao!Znači tekma se igra zadnje kolo.
OK! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Dren
|
Postano: pon pro 22, 2014 11:21 am Naslov
|
|
Pozdrav svima.
Daklem, evo ga kompletirano je i to famozno 8 kolo.
Na sreću, ostali rezultati su bili takvi da ova tekma nije imala nikakvog utjecaja na pozicije na ljestvici, i moram priznati da sam odahnuo
Što se tiće slijedeće sezone, odustajanje ekipa iz viših razreda tjekom sezone nema utjecaja na vaše ekipe. Stoga sve ostaje isto:
1. ekipa u 2 razred, 2. i 3. u treći, 11. i 12. u peti, 13. u 6.
Ostali ostaju u 4.tom razredu.
U slučaju da pak odustane jedna ekipa, onda 4.ti ide za treći razred, u slučaju odustanka dvije ekipe, ostaje u 4toj 11. ove sezone.
Dalje neću raspisivati, jednostavno ne vjerujem da će odustati više ekipa. Zapravo, opće ne mislim da će itko odustati u prve 3 lige, ali eto da pokrijem i tu opciju.
Hvala svima na razumjevanju, na pravovremenom upisivanju rezultata i slanju zapisnika. Manja odstupanja su bila prisutna kao i uvijek, ali debelo u granicama tolerancije. I ja sam kasnio s nekim upisima (heh, imao sam incident krađe pošte iz kaslića?!? Kako mi dolaze samo računi i sokaz zapisnici, mogu mislit kako se čovac dobro zabavio. Morebitno je i upisao koji rezultat, ko će ga znat )
Račune nije platio
Iskoristio bih to da napomenem da mi slanje zapisnika na mail očito znatno više odgovara. Mail mi još nisu hakirali
Enivej, ovima koji ostaju - vidimo se i dogodine, onima koji odlaze - sretno. _________________ Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!! |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|