1. liga jesen 2014.

najnoviji neslužbeni rezultati

Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo

Odgovorite
Poruka
Autor/ica
cvijo
Kontakt:

#21 Post Postao/la cvijo »

:top:
Stiga Dynasty Carbon
BH: Tibhar MX-D
FH: Tibhar Hybrid K-3
cvijo
Kontakt:

#22 Post Postao/la cvijo »

Burke, daj nabaci kakav komentar za tekmu s Ritmom - znam da su strašno jaki, ali ovako... :eek:
Stiga Dynasty Carbon
Iceman

#23 Post Postao/la Iceman »

bome, i mene zanima...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
Burke

#24 Post Postao/la Burke »

Da su jaki, to je istina. A bogami su i u treningu i nabrijani!
Ključna stvar je što mi baš i nismo (u treningu) - ovaj početak sezone je malo prerano došao (tek smo u fazi visinskih priprema :zubo: ).
Neki su od nas još tijekom 9. mjeseca bili u ''morskim radostima'' :plokplok:
Ustvari, i nismo mi odigrali tako loše. Rezultat je (objektivno) trebao biti puno bolji za nas obzirom na prikazanu igru
Imali smo puno šansi i vodili u mnogim mečevima (ja u 2 meča, a Viktor u sva 3), ali smo imali puuuuuno padova u igri.
Praktički nismo mogli spojiti 2 dobra seta zaredom, zatim malo i faktor sreće i eto potpunog debakla! :confused:
Dečkima svaka čast na pobjedi. Sigurno će se boriti za jedno od prva 2 mjesta, a mogli bi možda i prvacima pomrsiti račune...
A mi se sada prebacujemo na trening... :trk:
ozvacic

#25 Post Postao/la ozvacic »

hm hm...Viktor je osvojio Čazmu pojedinačno 20.7...pa kasnije Turnir na Pagu...pa je bilo još koječega...Burke,nije baš da ste svi komplet bili kak ti kažeš "na visinskim pripremama"...Evo malo za utjehu,večeras je identhalia izgubila 9 : 1 od Ritma..Jedini meč dobio Kašić Klarića.. :lux: :s:
wolf
Kontakt:

#26 Post Postao/la wolf »

Žacko , bojim se da ćeš i ti morat malo prokomentirat :rolleyes: :cerek:
Dren

#27 Post Postao/la Dren »

Meč je bome bio odličan :s: :s: :s:

I obje ekipe dosta dobro igraju...zapravo, možda najbolji meč prve lige u Ritmu do sad.

U kvaliteti igre, nije bilo neke razlike. Svi znaju.

Ali Ritmičari masu dobro psihički pripremljeni. Momci cijelo vrijeme unutra i cijelo vrijeme koncentrirani. I to je zapravo po meni i činilo razliku. Setove dobijali na onih par jeftinih poena po setu. Ostalo, borba do zadnje kapi krvi...gušt za gledat :cheer: :cheer:

Vrhunski meč :s:
Brod jr.: najbitnije je da kad pokušaš uvaljat nekaj"stranog" nekom stranom ak taj strani odgovori nekom stranom igrom,onda mu ziher odgovoriš sa nečim stranim!!!
zacko

#28 Post Postao/la zacko »

wolf je napisao/la:Žacko , bojim se da ćeš i ti morat malo prokomentirat :rolleyes: :cerek:
Ah!
Šta pametno reći!?
Pravi domaći teren na kojem sam se poprilično opekao. Dugo nisam ovako kiksao.
Ja ispod razine-protivnici dobri i tako to.
Jedino je Matija odigrao dobro od nas. Curi i ja nekako prenervozni i preagresivni.
Kao da se nismo prilagodili na protivnike i uvjete.
Štaba definitivno igrač kojeg se treba paziti jer sve zna a Jerko i Marić bili jako solidni i bez puno neforsiranih grešaka.

Uglavnom-čekamo ih sljedeće sezone na našem terenu! :zubo:
Izra
Kontakt:

#29 Post Postao/la Izra »

od ukupno 9 setova koji su se igrali na razliku, vasa je ekipa osvojila jedan (kazalicki). :bonk: nije vas islo.
Burke

#30 Post Postao/la Burke »

Dren je napisao/la: Ali Ritmičari masu dobro psihički pripremljeni. Momci cijelo vrijeme unutra i cijelo vrijeme koncentrirani. I to je zapravo po meni i činilo razliku. Setove dobijali na onih par jeftinih poena po setu.
Ovo sam otprilke i ja rekao. Dakle, složio bih se sa ovim zaključkom. :top:
Oni su cijelo vrijeme bili na nivou, a mi u ključnim trenucima dekoncentrirani. Ali koncentracija i ne razbacivanje poena u ključnim trenucima je stvar treninga i automatike u kojima su oni apsolutno pokazali više!!
Nismo mi loše odigrali, ali je to ipak jedan nivo niže nego što inače možemo odigrati.
Burke

#31 Post Postao/la Burke »

ozvacic je napisao/la:hm hm...Viktor je osvojio Čazmu pojedinačno 20.7...pa kasnije Turnir na Pagu...pa je bilo još koječega...Burke,nije baš da ste svi komplet bili kak ti kažeš "na visinskim pripremama"...Evo malo za utjehu,večeras je identhalia izgubila 9 : 1 od Ritma..Jedini meč dobio Kašić Klarića.. :lux: :s:
Točno je to što kažeš, ali Čazma i turnir na Pagu su bili davno...
Za Viktora je to svjetlosna godina daleko bez treninga.
I ja sam u Čazmi dobro odigrao (osim protiv tebe :confused: ), ali od tada do prije 3 tjedna nisam pipnuo reket.
Sada se polako dižemo, a negdje oko 4.-5. kola bi trebalo biti dobro (tako je svake godine kod nas nakon ljeta - barem što se mene tiče).

Ovo što je Ritmo nabio Identaliu govori da su u treningu i odličnoj formi kao što sam i rekao ranije.
wolf
Kontakt:

#32 Post Postao/la wolf »

Vidim da osim žacka i pongi ima nekaj za reć :rolleyes: :zubo:
Iceman

#33 Post Postao/la Iceman »

bas sam htio napisat da sam u odlicnom drustvu, zacko, viktor i ja, hahaha

evo, moja prva trica pala sa otvaranjem sezoneslika
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
cvijo
Kontakt:

#34 Post Postao/la cvijo »

mistreaver je napisao/la:Nista cvijo cekam tvoju izliku kad dex slozi prvu tricu... zasad si se vjesto izvukao :)
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2014-10-08
In jor fejs, Mist river! :D
No, šalu na stranu - lako mi se sad busati u prsa.
Da Dex nije okrenuo 0:2 i 9:10 protiv Tadića, đavla bi ja smio ubost tricu :rolleyes:
Vidiš da je i Jura morao odustati nakon prvog kruga kako bi poredak po skoru u ekipi bio jedini prirodno i povijesno ispravan :nene:
Dakle Dex, pa dugodugo nitko... :tuzni:
Stiga Dynasty Carbon
Iceman

#35 Post Postao/la Iceman »

haha,

evo i ja jucer razbio prokletstvo i napravio 2 protiv odre...bio dobar mec, na kraju smo tek u paru izvukli 3 boda....
mistreaver

#36 Post Postao/la mistreaver »

cvijo je napisao/la:
mistreaver je napisao/la:Nista cvijo cekam tvoju izliku kad dex slozi prvu tricu... zasad si se vjesto izvukao :)
http://www.sokaz.hr/zapisnik.php?oblik= ... 2014-10-08
In jor fejs, Mist river! :D
No, šalu na stranu - lako mi se sad busati u prsa.
Da Dex nije okrenuo 0:2 i 9:10 protiv Tadića, đavla bi ja smio ubost tricu :rolleyes:
Vidiš da je i Jura morao odustati nakon prvog kruga kako bi poredak po skoru u ekipi bio jedini prirodno i povijesno ispravan :nene:
Dakle Dex, pa dugodugo nitko... :tuzni:
Ništa, sad si me demantirao i obećavam da neću nikakve provokacije pisati sve dok Vujasić ne dođe u prvu ligu :E:
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
cvijo
Kontakt:

#37 Post Postao/la cvijo »

:eek: :eek:
A da ga povučeš sa sobom u profesijonalce? :moli:
Stiga Dynasty Carbon
mistreaver

#38 Post Postao/la mistreaver »

Nema šanse, nisam ja takav da nagovaram druge da ponavljaju moje greške! :D
Nista Cvijo sretno na turniru sutra (znam da će ti trebat :D),ako te sta tjesi sada je Vujasić barem jednoznamenkasta liga pa ti nije takva sramota :)
If you want to suceed, you must brave the risk of a failure. - Garry Kasparov
My greatest talent is hard work. - Garry Kasparov
cvijo
Kontakt:

#39 Post Postao/la cvijo »

Bućo, mlađi je od mene a vređa i napada!!! :cry:
Stiga Dynasty Carbon
ib
Site Admin
Kontakt: