SOKAZ forum
13. liga jesen 2014
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Zboksali smo i ovu sezonu. Djelovala je predugačko, osjetio sam psihički i fizički zamor. Pad entuzijazma pred kraj sezone je bio više nego očit.
Bilo je zanimljivo bez obzira na puno poznatih ekipa i pokojeg poznatog igrača u nepoznatim ekipama.
Dobro smo odigrali sezonu. Zadovoljan sam. Prvi dio sezone je prošao u remijima. Ili smo sretno remizirali ili nam je malo sreće nedostajalo za pobjedu. Dolaskom novog igrača i dva meča uhodavanja i to se promjenilo i imali smo samo jedan remi.
Hvidra
Osvojeno prvo mjesto bez poraza
U sezonu su ušli kao ekipa s dva igrača, tražili su trećeg. Srećom su našli prvog igrača koji je ujedno i treći igrač lige. Biti će u vrhu i na proljeće u 10. ligi.
Veterani
Šareno društvo je speglalo većinu 13. lige. Na proljeće ih čeka puno zahtjevnija 11. liga. Baš me zanima kako će se tamo snaći.
Samoborci
Da im je pojačanje igralo od početka sezone bili bi u borbi za prvo mjesto. Ovako odlaze u 12. ligu u kojem će u ovom sastavu biti u samom vrhu, vjerojatno u borbi za prvo mjesto.
Cure
Kiks protiv Samoboraca (s kojima su remizirale bez njihovog pojačanja) koštao ih je 3. mjesta. Proljeće donosi nove izazove, predviđam gornji dio tablice 12. lige.
JT6
Šteta. Šteta jer su mogli daleko bolje odigrati sezonu. Za njih je teško dati predviđanja za iduću sezonu jer moraju obaviti reorganizaciju ekipe.
ZEP
Prošle sezone ih je komprimiranje liga spasilo od ispadanja, ove sezone je pomak prema dolje još veći. Sigurno i bolje za njih jer su sezonu završili bez pobjede, u 16. ligi će im biti puno zanimljivije igrati.
Rudari
Najmlađa ekipa lige. Dečki znaju igrati, nedostaje im treninga i iskustva. Vrlo brzo će se vratiti u jače lige.
Vidre
Drugio dio sezone su odigrali kao dvojac što se osjetilo na rezultatima. Želim da im se suigrači što prije oporave i da zaigraju u punom sastavu jer u duetu će teško do bodoova.
Ostale ekipe će vrlo vjerojatno i na proljeće ostati na okupu.
Bilo je zanimljivo bez obzira na puno poznatih ekipa i pokojeg poznatog igrača u nepoznatim ekipama.
Dobro smo odigrali sezonu. Zadovoljan sam. Prvi dio sezone je prošao u remijima. Ili smo sretno remizirali ili nam je malo sreće nedostajalo za pobjedu. Dolaskom novog igrača i dva meča uhodavanja i to se promjenilo i imali smo samo jedan remi.
Hvidra
Osvojeno prvo mjesto bez poraza
Veterani
Šareno društvo je speglalo većinu 13. lige. Na proljeće ih čeka puno zahtjevnija 11. liga. Baš me zanima kako će se tamo snaći.
Samoborci
Da im je pojačanje igralo od početka sezone bili bi u borbi za prvo mjesto. Ovako odlaze u 12. ligu u kojem će u ovom sastavu biti u samom vrhu, vjerojatno u borbi za prvo mjesto.
Cure
Kiks protiv Samoboraca (s kojima su remizirale bez njihovog pojačanja) koštao ih je 3. mjesta. Proljeće donosi nove izazove, predviđam gornji dio tablice 12. lige.
JT6
Šteta. Šteta jer su mogli daleko bolje odigrati sezonu. Za njih je teško dati predviđanja za iduću sezonu jer moraju obaviti reorganizaciju ekipe.
ZEP
Prošle sezone ih je komprimiranje liga spasilo od ispadanja, ove sezone je pomak prema dolje još veći. Sigurno i bolje za njih jer su sezonu završili bez pobjede, u 16. ligi će im biti puno zanimljivije igrati.
Rudari
Najmlađa ekipa lige. Dečki znaju igrati, nedostaje im treninga i iskustva. Vrlo brzo će se vratiti u jače lige.
Vidre
Drugio dio sezone su odigrali kao dvojac što se osjetilo na rezultatima. Želim da im se suigrači što prije oporave i da zaigraju u punom sastavu jer u duetu će teško do bodoova.
Ostale ekipe će vrlo vjerojatno i na proljeće ostati na okupu.
- bduralija
- Kontakt:
super analiza i pregled od strane dtrnski... a šanse da budemo zajedno s Cvjećarima u istoj ligi su manje od 15%, jer će se to dogoditi samo u slučaju ako odustanu dvije (2) ekipe, u svim ostalim kombinacijama se odvajamo...
da nastavim sa željama koje sam imao prije sezone:
4. osvojiti 13 bodova za miran zimski san
kada sam kao kapetan rekao ovo, moji su me ptiali hoće li to biti dovoljno... pomislio da će 3 pobjede/4 pobjede i 4remija/1 remi biti dovoljni... i prevario sam se, ipak je ovo bila 13. liga...
fakat mi se puno želja ispunilo...

da nastavim sa željama koje sam imao prije sezone:
4. osvojiti 13 bodova za miran zimski san
kada sam kao kapetan rekao ovo, moji su me ptiali hoće li to biti dovoljno... pomislio da će 3 pobjede/4 pobjede i 4remija/1 remi biti dovoljni... i prevario sam se, ipak je ovo bila 13. liga...
fakat mi se puno želja ispunilo...
To bi vam bila mrlja u besprijekornoj karijeri.bduralija je napisao/la:6. da ne izgubimo od Cvjećara...
"Tri El Clasica - nikad izgubili"
Sorry Boro, moram te malo zezat jer nemam nikog drugog.
Sinoć sam uzeo reket u ruku i počeo lagani trening bez lakta. Ne znam jel je bolje, ali gore nije sigurno.
A gdje si ostavio lakat???dtrnski je napisao/la: Sinoć sam uzeo reket u ruku i počeo lagani trening bez lakta. Ne znam jel je bolje, ali gore nije sigurno.
Jebate trnski pa ti me fakat iznenađuješ. Kakav trening bez lakta
Ma više niš ne kužim, ovaj Guga i Vjeverko su napravili od mene normalnu osobu
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
Sad sam doma, ali inače radim sve dane blagdana
Ipak vam netko mora maknut smeće da vam ne smrdi...vaše smeće
Ipak vam netko mora maknut smeće da vam ne smrdi...vaše smeće
Znam da ništa ne znam, ali... još uvijek više znam od onog koji ne zna da ništa ne zna!
baš nemaš sreće a to ti je tak sory ispravak
Zadnja izmjena: Stane, dana/u sri pro 24, 2014 4:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.