Ak ste vi 1 i 2 u ligi kakvi su ostali .nadam se da bute isli u 4 a ak mi kojim slucajem ostanemo tak da ziher imamo 3 boda .zato pojacat malo trening tak kad Tola i ja igramo protiv zvijezda da bude zanimljivije.Pavicu one beckend pahuljice malo pojacat sve u svemu moze i mora to bolje inace cu svog 3 igraca pustit da trenira sa vama da vidite kolko se losi
Hop, hop...i dohopsali mi do sredine tablice. Još jedna, dvije pobjede i mi smo osigurali ostanak u ligi. Hrc je obećao da će do kraja sezone donjet još bar tri pobjede... ...mislim svoje neee...
Heh, prvi puta danas pogledam forum i gle...svi nam čestitaju. Baš krasno . Morat ću malo češće to posjećivati. Hvala svima na čestitkama ... a sada slijedi prava borba
Bravo Greta, vrhunski si to izveo!! . No nema veze, bilo bi malo previše (makar i prilično realno) da smo uzeli pobjedu s obzirom na našu dosadašnju igru . Nikako da se svi posložimo s igrom i rezultatom i to me već ljuti
vjekkk je napisao/la:Bravo Greta, vrhunski si to izveo!! . No nema veze, bilo bi malo previše (makar i prilično realno) da smo uzeli pobjedu s obzirom na našu dosadašnju igru . Nikako da se svi posložimo s igrom i rezultatom i to me već ljuti
Bok gazda!!! Ima jedna stara narodna...ko se ljuti, uvali mu kruti...
Gregor je napisao/la:Bravo zaa moje trebice Hrca i Vjeku, odlično su jučer odigrali, ja sam opet imao odličan dan, pa sam napravio tricu...samo u negativi...šmrc.
Ispustim protiv g. Koritara 2:0 u setovima i 7:2 u trećem...bravo ja...
Da sam još samo malo puštal, mogel sam i izgubiti.
zaigrali su se ljudi pa nisu ni primijetili da je već 10:0 , pogotovo koritar, taj kad se uživi u pinganje nit vidi nit čuje uvijek je tak tih za vrijeme meča i skoncentriran isključivo na meč
A kaj mogu kad sam fokusiran isključivo na rezultat.
Ne da ne vidim i ne čujem za vrijeme partije, nego često ne kužim ni koji je sport u pitanju.
To se najbolje kužilo u meču protiv vas.