SOKAZ forum
Ljetna tema i Stanetove pripreme
Moderatori/ce: Moderatori,Predsjedništvo
Guga je smiren i samozatajan
Sada sam prešao na treniranje par novih servisa jer to s FH spinom zahtjeva puno više vremena od 30 dana koliko imam na raspolaganju do početka sezone.Nije stvar da nemrem pogoditi spin nego u igri jednostavno nemam naviku stajati i čekati priliku na obje strane jednako, nego se više okrečem na BH.
Sve u svemu, robot i stol su se pokazali kao izvrsna investicija, pogotovo za taj iznos koliko sam ja izdvojio za njih.Trebalo je eto 2 godine za realizaciju, ali sada sam i ja sretan ko praščić u blatu.
Doduše, nemrem stići Staneta u količini sreće, ali stane je samo jedan i ipak on igra Lucky 7. ljigu, a ja samo 8. nos ti posran...
Tako da ova tema jednostavno odiše srećom i zadovoljstvom
Sada sam prešao na treniranje par novih servisa jer to s FH spinom zahtjeva puno više vremena od 30 dana koliko imam na raspolaganju do početka sezone.Nije stvar da nemrem pogoditi spin nego u igri jednostavno nemam naviku stajati i čekati priliku na obje strane jednako, nego se više okrečem na BH.
Sve u svemu, robot i stol su se pokazali kao izvrsna investicija, pogotovo za taj iznos koliko sam ja izdvojio za njih.Trebalo je eto 2 godine za realizaciju, ali sada sam i ja sretan ko praščić u blatu.
Doduše, nemrem stići Staneta u količini sreće, ali stane je samo jedan i ipak on igra Lucky 7. ljigu, a ja samo 8. nos ti posran...
Tako da ova tema jednostavno odiše srećom i zadovoljstvom
The Only Way Is Up...rutinski
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Nebojte se savršenstva. Ionako ga nikada nećete postići.
Postovi su mi smireniji jer je godišnji odmor postao tek davna uspomena i nemam više vremena za napisati sve što bi trebalo, a kaj se robota tiče hranim ga samo najkvalitetnijom strujom 50 Hz.
Očistil sam od prašine sve gume za izbacivanje loptica i motoriće.
Svjetlo je 3 puta po 100 w pa se vidi odlično, plus naravno veliki ventilator za lagani povjetarac iako nije vruče u suterenu.
Tak da je robi jako zadovoljan s novim uvjetima
Očistil sam od prašine sve gume za izbacivanje loptica i motoriće.
Svjetlo je 3 puta po 100 w pa se vidi odlično, plus naravno veliki ventilator za lagani povjetarac iako nije vruče u suterenu.
Tak da je robi jako zadovoljan s novim uvjetima
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
U kaj se pretvorila ova tema ?
Pa taj Stane uopče ne igra u 8 nos ti posran, nego u 7 ljigi, a Trnski...ne znam, valjda u 21.
Joj pardon, 11.
I sada nam tu objašnjavaju kako dostići stolno-teniske visine uz pomoć surovih treninga
Gdje su Korejske snage reda i sigurnosti ???
Pa taj Stane uopče ne igra u 8 nos ti posran, nego u 7 ljigi, a Trnski...ne znam, valjda u 21.
Joj pardon, 11.
I sada nam tu objašnjavaju kako dostići stolno-teniske visine uz pomoć surovih treninga
Gdje su Korejske snage reda i sigurnosti ???
Zadnja izmjena: Stane, dana/u pon ruj 21, 2015 3:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
uf,
ib, imas pivu kad te vidim

ib, imas pivu kad te vidim
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.