Ok, ja bum dopelal malu na trening.
A tebi sam rekel da smanjiš malo jer buš izgubil svježinu za početak prvenstva.Osim toga i košarka je danas u 18 sati.
Guga je napisao/la:Pa kužim ja to ZliIzra ,ali sada su i prijave završene i praktički je ostalo samo nekoliko dana do početka ljige.
Počeli su ljudi pisati i za druge ljige, a samo je 8 nos ti posran i dalje zaključan tak da je to diskriminacija.
Pa kaj ju mislite otključati u ponoć zadnjeg dana prije nego se odigra prva utakmica jesenjskog dijela prvenstva ?
To je imalo nekog smisla (doduše ne znam kakvog ) prije mjesec dana, ali sada ??? I ne kužim zbog čega bi mene trebalo banirati kada se strogo držim kodeksa "zaštitimo maloljetnike" i ne koristim nikakve proste i ružne riječi, te izbjegavam bilo kakve konflikte
Ps. samo da znaš, uopće me ne uzrujava kaj je ta tema zaključana.
Samo eto imam malo vremena pa vas zezam da vidim dal bu se neko "zahaklal", a ovaj puta si ti zagrizao...
to ja pokusavam odrzati privid transparentnosti i fer tretmana u ovoj diktaturi pa se oglasavam.
obzirom da se radi o podforumu "Rezultati" pretpostavljam da ce ju ib otkljucati cim netko stavi prvi rezultat iz te lige, ali zapravo nismo o tome diskutirali.
diskriminacija je kad se razlicito tretira nesto po kriteriju koji ne bi trebao imati veze s tim tretmanom, a to sad nije slucaj jer je osma liga zakljucana s opravdanim razlogom.
Guga je napisao/la:Svojevremeno, negdje prije 15 dana, 12-13 stranica teksta i 5.000 ulaza je netko (mislim da ima kose oči jer je Azijske rase) napisao da ćemo ako ovako nastavimo imati 10 stranica pisanog teksta i 5.000 ulaza prije nego ljiga uopče i počne.
Ako na mene misliš, daleko od toga da sam vas toliko podcijenio, eno tamo na onom topiku predviđam:
ib je napisao/la:Jedina razlika je što osma liga neće započeti prvenstvo s milijun postova i 10 milijuna pregleda, ali uvjeren sam da to ionako nikome ni nije smisao forumarenja.
Nažalost, niste deliverali, štoviše niste ni blizu.
Al dobiš topik evo točno za tjedan dana pa neka štamparija krene!
Sokaz turniri počinju tek u nedjelju, pa imamo još jednu slobodnu, dosadnu subotu.
Pošto Sokaz turniri kreću za ljige 18.-20. niti to nam neće za sada značiti
previše u životu
Zato, bilo bi lijepo da se sutra, recimo oko 15:30 pojavi nekoliko dobrih igrača u Vjesniku ?
Pretpostavljam da Jegulja Rac dolazi i da to nije upitno
Molim potvrdu g.Jegulja
Dali dolazi još netko, recimo Ikota ?
Vidim da treniraš na sve strane i još "ispipavaš" neke nove trenere jer očito upijaš znanje poput spužve, pa bi mi bilo drago da nam demonstriraš novostečena znanja
Kaj je s tobom Vjeverica, jesi počel konačno igrati ili još odmaraš ?