NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

TIBHAR EVOLUTION MX-S
Idite na Prethodno  1, 2

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Iceman

PostPostano: pet ruj 11, 2015 8:40 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

da, upravo se to i meni cini...kao kineska verzija europske gume...

igrao sam danas sa Miljcem...5 setova izgubio, ali guma odlicna...kontakt jako dobar, i dobra za drajf zbog tvrde spuzve...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rogi

PostPostano: sub lis 03, 2015 11:17 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Zamijenih MX-P s MX-S max na Donic Carbokev drvetu i otrenirao na strani forhenda odn. karbonskoj strani reketa (jedna strana karbon, druga nije).

Definitivno tvrđa od MX-P, hvatljivija, više kontrole, brzina nešto manja, arc puno niži, spin jači, linearna putanja, ne divlja, zahvalna guma u svakom smislu odn. respondira ekvivalentno dobivenoj forci.

Pošto igrah i s H3 i T05, MX-S se ponaša kao hibrid navedenih. Obzirom da igram dosta iz nogu i ramena, nisam se morao pretjerano navikavati na očiglednu manju brzinu od T05, čak naprotiv, pri igranju s poludistance se ponaša fantastično, lako se kontrolira smjer slanja loptice, a kod bubanja svom snagom (za razliku od MX-P) puno veći postotak loptica pada na stol.

Ono što me najviše iznenadilo (a i mog sparing partnera), jest propadanje loptice prilikom odbijanja od stola nakon odigranog top spina. Ne znam ima li to veze s mojom tehnikom forhenda, no za razliku od MX-P, T05, Hexera i H3, loptica očigledno nastavi svoj put propadajući.

U kratkoj igri je odlična, vraćanje serve također, pimpl neugodan.
Kod serviranja daje odličan osjećaj, side spin, rezana, gornja, flah, sve ide i nekako imate osjećaj kontrole.

Na rezane loptice je fantastična, poput H3, laganim pokretima zgloba lako je usmjeriti lopticu gdje god želite.

Nedostaci: kao što je i Iceman napisao guma ništa neće napraviti sama, tu se krije najveća razlika od H3 i MX-P, no oni koji igraju s T05 su vjerojatno naučeni na takav osjećaj. Nedostatak brzine ostavlja neki čudan dojam da ne možete riješiti poen u jednom potezu, pa bih rekao da nije za one željne bušenja rupa po zidovima dvorana. No, za spinerski orijentirane igrače, pogotovo one koji često variraju isti, smatram da će MX-S biti izuzetan izbor.

Naravno, dojmovi su sa samo jednog treninga, guma tek zalijepljena, iskustvo govori da će se definitivno osjetiti neke razlike nakon par dana simbioze s drvetom i odveslanih par treninga.
Iceman

PostPostano: ned lis 04, 2015 11:38 am    Naslov : Citirajte i odgovorite

sjajan review Thumbs up

slazem se sa svime izrecenim...

mogu jedino nadodat, nakon mjesec dana igre je postala pretvrda...valjda kad ispari taj tvornicki tuning, pa sam moro stavit jedan tanki sloj tuninga da zivne...i sad je opet ok...

bas me zanima dal ce i tebi biti tako...inace super zadovoljan gumom...odlicna za blok i udarac zbog te nize putanje...odlicna za servu zbog rotacije...
I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn my inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.
[Vrh]
zmilko

PostPostano: ned lis 04, 2015 4:01 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

stavio si na bekend tu gumu I vučeš spinove ?
Iceman

PostPostano: ned lis 04, 2015 8:44 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

naravno! Laughing
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Rasprava
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.