NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Nittaku Barwell Fleet + Tenergy

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
cvijo

PostPostano: pon sij 18, 2016 10:11 pm    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Nittaku Barwell Fleet, ravna drška, 82 grama, stanje 10/10
Tenergy 2.1 Crvena T64 i crna T05, stanje 7/10
Cijena reketa: 850 kn

Cvijo 091/501-3373

http://www.tabletennis11.com/other_eng/nittaku-barwell-fleet

http://www.tabletennisdb.com/blade/nittaku-barwell-fleet.html
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pon sij 18, 2016 11:12 pm    Naslov : Citirajte i odgovorite

Pa zar Nittaku u prodaju crni Cvijo...
Kukala ti majka i jaukao ti otac Crying Eeeek! Jako ljut
cvijo

PostPostano: čet sij 21, 2016 6:22 pm    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Ma drvo je super ali ima all wood osjećaj, a ja navikao na carbon Sad
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: čet sij 21, 2016 10:20 pm    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Šteta kaj je ST drška jer bi ga uzel bez obzira na Excalibura da bude reket br.2
Siguran sam da je drvo vrhunsko, jer sam ga isprobao, ali sa FL drškom.
wolf

PostPostano: pet sij 22, 2016 8:47 am    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Pa promijeni si dršku , daće ti Cviki 50 kn popusta Thumbs up
[Vrh]
Guga

PostPostano: pet sij 22, 2016 8:58 am    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Kak to misliš promijeniti ST dršku u FL ? Confused
A kaj je sa srednjim dijelom drva ?
Nema šanse, nikada to ''nemre biti to kak bi trebalo biti'' i koliko ja znam može se samo mijenjati isti tip drške (ST sa ST ili FL sa FL nekog drugog reketa), a da taj reket na nešto liči...
Osim toga, isto kao i bilo kakvo diranje u Excalibur tako bi u dobrom dijelu bilo i svetogrđe čačkati po takvom vrhunskom drvu kakvo je Nittaku Barwell Fleet
(pa to drvo, novo iz trgovine, košta više nego nego moj Excalibur Eeeek! Pojma nemam Confused).
Već će se naći netko tko želi takvo drvo baš sa ST drškom i kažem...sigurno neće pogriješiti Thumbs up
Osim toga, opće poznata stvar je da cijenu nekog reketa u nebo diže činjenica ako ga je koristio neki vrhunski igrač.A s ovim je igrao Cvijo, zar ne Beljenje Juhuu Laughing
mg

PostPostano: pet sij 22, 2016 10:05 am    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Ako nije problem da prodavatelj opiše karakteristike drveta Nittaku Barwell Fleet uspoređujući ga npr. sa Clipper wood ili sličnim drvima. Hvala.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Koki

PostPostano: pet sij 22, 2016 11:43 am    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Može se kupit samo drvo ili?
Guga

PostPostano: pet sij 22, 2016 11:51 am    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Evo ja ću malo...

Već po cijeni možeš uočiti da se ta dva drva teško mogu usporediti.
Baš zbog pristupačne cijene, a dobre kvalitete Clipper je vrlo rasprostranjen i nema pogovora,
solidno drvo.

Ja sam igrao s Clipperom, a dulje vrijeme s Clipper CC-om
CC je osjetno brži zbog Carbona, a oba su mi bila dobra.
Posebno su mi bile ugodne i dobro oblikovane drške na tim drvima.

Pošto Barwell ima 9 slojeva, prema 7 slojeva Clippera trebao bi biti žilaviji s manje flexa (savitljivosti), pa valjda i s direktnijim osjećajem.
Kaj je interesantno, baš sam imao ugodan, mekani ??? Confused osjećaj kada sam igrao s njim i kontrola mu je fakat odlična (pogotovo za takvo drvo, koje je dosta brzo).
Meni se recimo Klipan Karbon (Clipper CC Very Happy ) činio brži, ali s manje kontrole.
Naravno...puno ovisi i kakav stil igre netko gaji, kakve gume ima na drvu, kakve su mu vještine odnosno mogučnosti za iskorištavanje nekog drva, odnosno onoga što to drvo može pružiti.
Mislim da za igrače srednje kvalitete, šta ja znam, recimo 12.-13. ljige pa prema jačim ljigama ima smisla da probaju i ovakvo drvo (Barwell).
To nebi bio bačen novac.Pogotovo ako uzmete u obzir činjenicu da kada nađete dobro drvo, to drvo rijetko mijenjate tokom godina igranja i da mijenjate samo gume (osim ako se ne zovete Guga Laughing ).
U svakom slučaju Barwell je po meni neusporedivo bolji od Klipana (nisam otkrio toplu vodu) i nije zahtjevniji od njega za igru (ne traži veću vještinu) Thumbs up Pa ako netko igra s Klipanom, može igrati bez straha i sa Barwell-om i imati će u rukama drvo koje može pratiti vlasnikov napredak tokom dugog niza godina, a pružiti će puno užitka i mogučnosti Thumbs up

Cvijo jesi zadovoljan komentarom i dali se slažeš ? Beljenje

Zadnja promjena: Guga; pet sij 22, 2016 2:47 pm; ukupno mijenjano 2 put/a.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Guga

PostPostano: pet sij 22, 2016 12:11 pm    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Koki (napisa):
Može se kupit samo drvo ili ?

Ne, samo gume Very Happy naime, ovo je oglas za drvo.
Znači, samo gume ili sve komplet ROFL

cvijo (napisa):
Ma drvo je super, ali ima all wood osjećaj Sad

Kakav bi osjećaj trebalo imati drveno drvo.Metalni ? Laughing
cvijo

PostPostano: sub sij 23, 2016 1:24 am    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Guga, vraže jedan! Barwell nije ali wood, ima glassfiber što mu značajno povećava tzv. sweet spot, ali osjećaj je da u njemu nema ničega osim drva. S tvojom recenzijom se pak u potpunosti slažem.
Može se prodati i samo drvo, cijena je 750 kn.
Kao što sam rekao, drvo je kao novo (Koki pitaj Vekija), staro je 2 mjeseca, a cijena novog je, kao što se u linku gore vidi, 200 eura.
[Vrh]
cvijo

PostPostano: pon vel 01, 2016 12:00 am    Naslov : Nittaku Barwell Fleet + Tenergy Citirajte i odgovorite

Locked
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.    
SOKAZ forum - Početna
-> Ponuda
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.