NOVI REZULTATI

SOKAZ forum
 <br />SOKAZ forum - Početna<br /> SOKAZ forum

FAQFAQ   PretražnikPretražnik   ČlanstvoČlanstvo   Korisničke grupeKorisničke grupe   RegistracijaRegistracija 
 ProfilProfil   Privatne porukePrivatne poruke   LoginLogin 

Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
drda

PostPostano: uto sij 19, 2016 10:36 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Bolje sprijeciti nego lijeciti
Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Brod

PostPostano: uto sij 19, 2016 10:46 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Osobno mislim da će petoligaš lakše iznenaditi drugoligaša,nego što drugoligaš može iznenaditi prvoligaša!Naravno to je subjektivno!
Uostalom ja još ni ne znam koliko je druga liga jaka,tek sam u prilici saznati! Zubo
Svaki moj komentar je dobronamjeran(što bi reko Kemo ROFL ),u svrhu poboljšanja u budućnosti,diskutiram i promišljam javno, nikog ne napadam i nejdem džonom tak da najte kaj zameriti!
Meni se obično turnir u Prečkom preklopi s Peščenicom pa završim u Pešći na cjelodnevnom druženju! In love
wolf

PostPostano: uto sij 19, 2016 11:58 am    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Citat:
Osobno mislim da će petoligaš lakše iznenaditi drugoligaša,nego što drugoligaš može iznenaditi prvoligaša!Naravno to je subjektivno!

Slažem se u potpunosti Evil samo kad bi svi drugoligaši bili ko Mixer i Precednik Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing ...I Drda Beljenje
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 19, 2016 12:05 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Ne znam, i dalje mislim da vrijedi probati ovako, pa vidjeti što će ispasti. Razloge pokušavanja nečeg drugog sam pokušao objasniti.
Malo mi je tu previše drame za tako malu promjenu.

Ovo o osluškivanju naroda - pa znalo se tko će se bunit, ako će se itko buniti. Prva liga, koja OH NE mora dvaput doći, i druga koja je objektivno u lošijoj poziciji nego prije.
A sigurno da nitko iz niže lige tko će možda doći na finalni turnir neće doći hvaliti naglas promjenu. Smile
No i dalje stoji da se dosad petoligašima nikad nije dalo buniti na prethodni sustav, a sad je odmah par prvo- i drugoligaša graknulo, pa sve skupa djeluje dramatičnije i gore. Smile

I još nešto o toj prvoj ligi.

Brod (napisa):
Prvoligašima ne trebaju kvalifikacije,oni su se dokazali time što su prvoligaši.

mixer (napisa):
S obzirom da i onak 1 ligasi zele elitnu ligu 8 ili 10 onda im to i dajte a ne na ovaj nacin.

Ne znam čemu ovo dizanje u nebesa prve lige i padanje na koljena pred njima. Ruga se
Pogledajmo malo listu prvoligaša.

Kod:
1.  MIROSLAV TABORŠAK  ne igra turnire
2.  DRAGUTIN ŠURBEK    ne igra turnire
3.  VIKTOR GRANTVERGER
4.  TUGOMIR THAMM
5.  DINO GROZDEK
6.  NIKOLA KAŠIĆ
7.  MILJENKO RADOČAJ   ne igra turnire
8.  HRVOJE ŠTABA       ne igra turnire
9.  DOMAGOJ STEPAN
10. DAVORIN PONGRAC
11. LEON ŠAMEC         ne igra turnire
12. PETAR MAĆEŠIĆ      ne igra turnire
13. VLADIMIR ŽAGAR     ne igra turnire
14. IVAN KNEŽEVIĆ
15. ŽELJKO MATIJAŠEC
16. ANDREJ BEKAVAC     ne igra turnire
17. BRANKO ORIŠKOVIĆ
18. NEVEN CVITKOVIĆ
19. DUBRAVKO TOMAŠIĆ
20. MATIJA KAZALICKI
21. IVICA ŽUGAJ        ne igra turnire
22. TOMISLAV ČAR
23. ZVONKO MILKOVIĆ
24. DAMIR BURŠIĆ
25. DAVOR BAKMAZ
26. DEJAN TEODOROVIĆ
27. MISLAV STIPETIĆ    ne igra turnire
28. MARKO GREDELJ
29. DRAGAN RAKIĆ
30. SRĐAN TERZE

Odnosno, nakon filtriranja:

Kod:
3.  VIKTOR GRANTVERGER
4.  TUGOMIR THAMM
5.  DINO GROZDEK
6.  NIKOLA KAŠIĆ
9.  DOMAGOJ STEPAN
10. DAVORIN PONGRAC
14. IVAN KNEŽEVIĆ
15. ŽELJKO MATIJAŠEC
17. BRANKO ORIŠKOVIĆ
18. NEVEN CVITKOVIĆ
19. DUBRAVKO TOMAŠIĆ
20. MATIJA KAZALICKI
22. TOMISLAV ČAR
23. ZVONKO MILKOVIĆ
24. DAMIR BURŠIĆ
25. DAVOR BAKMAZ
26. DEJAN TEODOROVIĆ
28. MARKO GREDELJ
29. DRAGAN RAKIĆ
30. SRĐAN TERZE

Sad vas zbilja molim da mi označite koje od ovih imena vam tjera strah u kosti, će vas nabit tri seta na dva, i toliko vam ubija volju za igrom da ćete iz revolta bojkotirati turnir.

Bez straha označite svoje idole božanskih udaraca utjelovljene u zemaljskoj pojavnosti i oplemenjene skromnošću i ljudskom poniznošću.
Kokice

Možda sam to ja, ali meni je svako od ovih imena gušt za okušati se s kontra strane stola, i valjda na prste jedne ruke bih nabrojao one protiv kojih mislim da nemam nikakve šanse za pobijediti.
S ostalima bi se u svakom slučaju dalo hrabro krenuti u bitku. Tenk

Jebate pa s ovogodišnjim finalistima Dede kombinirano imam 2:0 skor.
Ja. Hihihi Hihihi Hihihi
Kojeg i moja baba može dobit. ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
DALTON1

PostPostano: uto sij 19, 2016 12:07 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

SvI se nešto žalite, a meni jadnom najgore pogotovo na ljeto Beljenje
Pa ko će obraniti te sve silne bodove Eeeek! ROFL
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
cvijo

PostPostano: uto sij 19, 2016 1:16 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Mixer? Eeeek!
Pa kaj si se digao na zadnje noge?! Zato kaj se ovaj put radi o tvojoj guzici? Very Happy ROFL
Da nabacim par citata koje si napisao na prijedlog prvoligaša da se prva liga smanji, pa ti to slobodno primijeni na svoju sadašnju situaciju i turnire u Prečkom:
- ak se nekom igra igrace ostalo je deplasirano
- ak im se igra nek igraju ak ne nek se bave sahom

I zaključak, opet te citiram:
- mozda je najbolje da se odvojite i igrate sami
Laughing Laughing Laughing

Šalim se, naravno - kaj se tiče drugoligaša, ali ne i Mixera Zubo
Mislim da ovaj sistem nije najsretnije rješenje obzirom da se drugoligašima stvarno značajno otežava (za razliku od prijašnjeg sistema) kvalificiranje na završni turnir. Meni osobno je draže da sam automatski kvalificiran na završni jer mi nije moguće osigurati dvije neradne subote zaredom. Ovako najvjerojatnije neću igrati nijedan. No, bar bu se Mixerčić lakše kvalificiral In love
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto sij 19, 2016 1:21 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Ali zato bi nama moglo biti lakše (od 7.-20., a prije je bilo od 6.-20.)
a ak se plasiram, naravno da nebum išel baš zato jer se Mixer nebu kvalificiral Beljenje, a i tak i tak nemam šanse Very Happy
Molim Komeričkog da rezervira za Mixera stol br.1 (1 kao prva liga),
a ak baš nikak nemre, onda bu i stol br.7 bil skroz OK Laughing
Pale

PostPostano: uto sij 19, 2016 1:23 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Temperatura je za subotu najavljena od -9 do 0.

Postavit ću pitanje ovdje : Dali se što popravilo u vezi grijanja dvorane u Prečkom. Dali će u dvorani biti minimalnih 15 stupnjeva u subotu u jutro?
Da ne podsjećam na pravila SOKAZ-a , Organizatori ga vjerovatno znaju pa će se trudit biti primjer
Hvala Thumbs up

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
drda

PostPostano: uto sij 19, 2016 1:58 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

wolf (napisa):
Citat:

Slažem se u potpunosti Evil samo kad bi svi drugoligaši bili ko Mixer i Precednik Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing ...I Drda Beljenje

Mislim da je tu zakinut I wolfic buduci on nemoze iznenaditi
Beljenje Beljenje Beljenje Beljenje
Drda nikad nije bio drugoligas u nicemu
Laughing Laughing Laughing Laughing
[Vrh]
Tomaca

PostPostano: uto sij 19, 2016 2:40 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Meni osobno Srki tjera strah u kosti
Tomaca

PostPostano: uto sij 19, 2016 2:59 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Ikota~sova (napisa):
Temperatura je za subotu najavljena od -9 do 0.

Postavit ću pitanje ovdje : Dali se što popravilo u vezi grijanja dvorane u Prečkom. Dali će u dvorani biti minimalnih 15 stupnjeva u subotu u jutro?
Da ne podsjećam na pravila SOKAZ-a , Organizatori ga vjerovatno znaju pa će se trudit biti primjer
Hvala Thumbs up

Eto Buco,sad dolazimo na kasicu prasicu Cheer
ib
Site Admin

PostPostano: uto sij 19, 2016 3:10 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Može, to je tema onog drugog topika! Thumbs up

A sad ozbiljno - ne znam kakva je situacija bila u subotu, ali me šokiralo kad sam na forumu pročitao 9.5 stupnjeva na onom nekom turniru prije. Već sam rekao nekim nadležnima svoje mišljenje, a to je da treba otići na Velesajam ako ostanu takve vrijednosti. Što je previše je previše. Thumbs down
[Vrh]
DALTON1

PostPostano: uto sij 19, 2016 3:21 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Podržavam Velesajam 110%
Uvijek ću otići na vikend turnir u Precko jer volim ping pong,ali nemarno ponašanje vlasnika je jadno i trebalo bi se lagano stati na kraj tome(ako se nista neće mijenjat).
[Vrh]
Guga

PostPostano: uto sij 19, 2016 3:23 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Na ovo pitanje treba dati odgovor.
Prošli put kada sam bio u Prečkom prije 2 tjedna, radile su čak 3 grijalice i
temperatura je bila sasvim podnošljiva.
Doduše, nije vani bilo -9, ali nije bilo niti puno više.
Mislim da bi organizatori trebali reći tu, javno, na forumu dali će raditi te grijalice (ona velika plinska na sredini dvorane) + dvije električne jer je to i u njihovom interesu.Siguran sam da će to biti odlučujuča informacija za neke igrače dali će doći na turnir ili će ga zaobići u širokom luku...
trnac

PostPostano: uto sij 19, 2016 3:53 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Jedna-dvije grijalice na cijelu dvoranu? ROFL ROFL ROFL

Zašto ne upaljačima ugrijat dvoranu? Zubo
[Vrh]
Norrin

PostPostano: uto sij 19, 2016 4:04 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Opet se moram sloziti sa Zekoslavom, od ovih 20 filtriranih (oko pola skolovanih stolnotenisaca), i meni bi Srki bio prvi izbor. Thumbs up
A pretpostavljam da je mixeru gust igrati s njima na turniru koji se boduje otprilike isti ko i njima kad igraju protiv Surbeka.
Temperatura je doduse bitnija od zdrijeba, kad se smrzavas, onda ti se ne igra s nikim.
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto sij 19, 2016 4:04 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

tema nije grijanje nego promijene turnira.Meni osobno ne smeta promijena i ne vidim drastićne promijene za prvoligaše.Što se tiće druge lige neznam kaj njih tolko smeta igrati možda jer im je veći problem kvalificirat se treba vidjet s zadnjeg vikend turnira kolko je kvalificiranih drugo ligaša došlo na završni. kaj to mući drugoligaše protiv prvo ligaša pa i ja budem igrao pa se ne bunim nego veselim.Sad bu neko reko ti budeš igrao 4 turnira da jel imam pravo jer sam 7liga sad i mogu.Isto tako mi je problem odvojit silne subote za turnire više mi je odgovaralo da se igra nedeljom ali kaj je tuje.Na prijašne završne turnire je došlo poprilici 20 igrača s popisa os ib., tak da ti budu došli na predzadnji turnir tj1-20lige i gdje stoji da se budu svi kvalificirali tako da ja nevidim gdje je problem.A kaj se tiće bodovanja možda treba predzadnji jače bodovat tu je možda caka jer očigledno se svi bore za rang listu jel da mixser ili sam u krivu ali boduje se 5 od 7 stvari.tak neznam čemu buna da se djele topli sendvić opet nebi nekom pasalo.Da je mene neko prije pito ja bi rekao odličan potez e da kaj se tiće dvorane u prečkom cilj je da se pomogne da dvorana kak tak radi jer na onom potezu nema dvorane takvog kapaciteta za sokaz pa vas ja sad pitam da se sve prebaci negdje drugdje kaj s tom dvoranom treba je zatvorit ili? daj nebudite stare babe koje kukaju nego dođite i igrajte tolko od mene pozdrav.
mixer

PostPostano: uto sij 19, 2016 5:02 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

A gle sad argument. Svih ovih godina 1 ligasi su isli direktno i moglo ih se prijavit 200 ako su htjeli a kvalifikacije su se normalno igrale i gle cuda ne sjecam se bas ali mislim da je ikad vise od 30 ljudi bilo na finalnom turniru a igrao sam par . Svi igraci nizih liga jednostavno ignoriraju finalni turnir i onda spika 30 kn i ja volim pingac jednostavno padaju u vodu.
[Vrh]
Stane

PostPostano: uto sij 19, 2016 5:12 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Molim vodstvo sokaza mixeru pozivnicu za završni turnir pa zaslužio je. Laughing
Pale

PostPostano: uto sij 19, 2016 5:12 pm    Naslov : Dodan jedan vikend za prvoligase u Preckom Citirajte i odgovorite

Stane "babo" nisam te vidio na zadnjem turniru Pojma nemam
Prema tome ne njajke o babama i dedama.

Amerikanci su bijelci koji su natjerali crnce da se bore sa žutima za zemlju koju su uzeli crvenima ;-)
[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu    
SOKAZ forum - Početna
-> Turniri i događanja
Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Stranica 4 / 5.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.