| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Stip
|
Postano: pon vel 15, 2016 1:39 pm Naslov
: 20. liga B - proljeće 2016 |
|
|
Pozdrav svim ekipama od voditelja.
Volio bih imati mailove manje-više svih ekipa radi bolje komunikacije. Ako je ikako moguće, molio bih ekipe da mi jave barem po jedan kontakt-mail (nije problem ako ih je više). Ostavljajte adrese na forumu, šaljite ih na moj mail, može SMS... sve primam. Nemojte me nazivati da mi kažete svoj mail, uz lošu vezu, bučnu okolinu i moj rukopis, imam bar 50% šanse da zapišem nešto krivo. Ovo naravno nije ništa obavezno, SOKAZ mogu igrati i ljudi koji ne koriste mail.
Želim vam puno druženja, zabave, fair playa i dobre igre...i to tim redoslijedom.
Ako bude bilo problema prilikom dogovaranja ili odigravanja utakmica – probajte stvar riješiti to sami, na pristojan način. Ako pak treba moja intervencija, javite se na mob, e-mail, što god, ja sam uglavnom na raspolaganju. Ako se ne javljam na mobitel, javit ću se čim budem mogao.
Probleme – posebno oko dogovaranja utakmice – javljate na vrijeme. Npr. ako se domaćinu gosti ne javljaju, bilo bi dobro da ja to saznam negdje do utorka u podne.
Pročitali ste ovo i poslali mi svoj mail? Lijepo od vas, ali dajte još tijekom prvih nekoliko kola pitajte svoje protivnike jesu li na forumu, koriste li mail. Ako sve 'natjeramo' na forum i komunikaciju mailom, bit će manje problema.
Evo i odgovora na nekoliko pitanja koje mi nove ekipe često postavljaju.
1. U pravilima piše da se zapisnici šalju (samo) poštom, i to u roku od 48 sati. Ako želite sponzorirati Hrvatsku Poštu, slobodno radite tako. Ali meni zapravo ne treba original zapisnika poslan poštom, prihvaćam i skenove i fotke na mail (ako su čitljivi). Zapisnik mora biti potpisan (i jedna i druga ekipa).
2. Ako pošaljete mail/sken/fotku ne morate slati papirnatu poštu.
3. Papirnate zapisnike ipak čuvajte do kraja prvenstva, dok ne bude objavljen novi bilten. Ako bude - a nadajmo se da neće - nekih žalbi, sporova ili sličnog, ipak će biti potreban papir.
4. Ukoliko sami upisujete rezultate na net (što jako cijenim, jer onda ne moram ja), svejedno mi morate poslati sken/fotku (ili papir poštom).
5. Kako unijeti zapisnik - http://www.sokaz.hr/registered/index.php i vidite link 'Kako se registrirati' pa dalje po uputama
6. Zapisnike u pravilu morate poslati unutar 48 sati od odigrane utakmice. Ali svi vole znati rezultate ostalih ekipa čim ranije. Ako šaljete slike mobitelom, probajte to napraviti već sa pive nakon utakmice, drugi će to cijeniti.
7. Ako odgađate utakmicu za sljedeći tjedan, ona u pravilu mora biti odigrana do utorka u sljedećem tjednu. Kod svakog odgađanja, molim da me obavijestite.
8. Odgovore na većinu ostalih pitanja možete i sami naći u Pravilniku o natjecanju - http://www.sokaz.hr/info_pravnat.php . Pitajte ako vam treba dodatno tumačenje.
9. Nemate 'papirnati' zapisnik? Isprintajte ga - http://www.sokaz.hr/zapisnik.pdf |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet vel 19, 2016 4:03 pm Naslov
|
|
E. što mi se ova b-liga raspričala...
Ako se nitko ne javi još dan-dva, morat ću opet žicat ib-a da stavi obavijest na naslovnicu.
Ako nešto nisam previdio, u ovoj ligi za samo tri ekipe imam mail kontakt, za ostale mi fali. Ekipe koje lijepo molim da mi jave neki mail (ako ga imaju) su:
- AGG-GEODETI-JASKA
- STKI "URIHO" II
- NIPPER
- MKA
- SULTANS OF SPIN
- LEPROVICA.RAZMJER-FLAK
- MAXX PLANK |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
Pridružen/a: 12. 05. 2005. (22:23:20) Postovi: 5220 Lokacija: Utrine
|
Postano: pet vel 19, 2016 4:19 pm Naslov
|
|
Stavim večeras, iako će tamo biti gužvasto idućih dana.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: ned vel 21, 2016 10:54 pm Naslov
|
|
| Informacija za sve ekipe 20B lige: u Biltenu greškom je ispušteno ime jednog uredno prijavljenog igrača ekipe LEPROVICA.RAZMJER-FLAK, g. Ivana Oreškovića. On ima pravo nastupa od prvog kola. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: ned vel 21, 2016 10:59 pm Naslov
|
|
Evo naprintao sam i novi bilten pa je Ivan i u njemu, i naravno u online bazi.
Stip, mogli bismo ih pozvat i da nam slike pošalju, da malo popunimo bazu?  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: sri vel 24, 2016 5:35 pm Naslov
|
|
| Gledam ove rezultate i komentiram sa prijateljima i nije nam jasno da li je Leprovica smjela zamijeniti SVA TRI igrača nakon prvog kruga ? Čitam po Pravilniku ali ne nalazim tu mogućnost. Zna li netko nešto o tome što nije poznato nama ? |
|
| [Vrh]
|
|
 |
wolf
Pridružen/a: 01. 12. 2005. (14:45:33) Postovi: 3827 Lokacija: Tumarina jazbina
|
Postano: sri vel 24, 2016 5:45 pm Naslov
|
|
Nije smjela  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
TypeR
Pridružen/a: 19. 11. 2014. (15:43:02) Postovi: 329 Lokacija: Sesvete
|
Postano: sri vel 24, 2016 6:10 pm Naslov
|
|
Spominje se to negdje u pravilniku i ostalo mi je u pamcenju da se smiju promijeniti dva igrača. Znaci... Greška
Edit : u članku 23 je pojasnjeno _________________ Butterfly Innerforce ALC
FH: Butterfly Tenergy 05 FX
BH: Butterfly Tenergy 05 FX |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: sri vel 24, 2016 9:03 pm Naslov
|
|
I još sam to ja upisao i nisam ni skužio. Dobro sad, iskreno, nije ni aplikacija za upis skužila....
Anyway, ne znam što sad da radim, obavijestit ću tehničkog voditelja. U cijeloj priči sreća je da je URIHO dobio, odnosno izmjene Leprovice nisu utjecale na pobjednika. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
ib Site Admin
|
Postano: sri vel 24, 2016 9:37 pm Naslov
|
|
Ja si ne mogu pomoć ne gledat matematički na to - šest prisutnih igrača koji igraju je sigurno slabije - odnosno, pardon, nije jače - od trojice najboljih između tih šest prisutnih, prema tome naštetit mogu samo sebi s milijun izmjena.
Znam, znam, potkopavam vladavinu prava, al šta mogu i ja sam samo ćovijek.  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: čet vel 25, 2016 1:53 pm Naslov
|
|
G. Leskovec i ja smo razgovarali, nazvao sam i voditelje obje ekipe, dogovorili smo da rezultat ostane kako je i upisan, 6:4 za URIHO, bez dodatnih sankcija za Leprovicu.
Ovdje se radi o neiskustvu i nepoznavanju pravila a ne o želji da se netko okoristi ovakvom hokejaškom izmjenom.
Posebno zahvaljujem ekipi URIHO na razumijevanju, oni su svjesni da se može zatvoriti i neki krug u kojem bi razlika partija mogla odlučivati, ali ne žele na taj način steći prednost. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
MUNJA2
Pridružen/a: 16. 02. 2015. (18:27:55) Postovi: 680 Lokacija: Zagreb
|
Postano: čet vel 25, 2016 5:10 pm Naslov
|
|
| I posebno zahvaljujemo i čestitamo g. Vuksan Marijanu iz ekipe Kozakiv 1 koji je sve to primijetio i upozorio nas ostale pa smo ponešto i naučili odnosno UTVRDILI gradivo. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: čet vel 25, 2016 5:49 pm Naslov
|
|
E, tako je, i njemu  |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: ned ožu 13, 2016 1:01 pm Naslov
|
|
Pitali ste kako će se odrediti konačan plasman dvadesete lige. U dogovoru s tehničkim voditeljem i webmasterom, ove godine odlučili smo se za uobičajenu varijantu.
Nakon regularnog dijela prvenstva po dvije prvoplasirane ekipe iz A i B lige kup sistemom odredit će plasman od prvog do četvrtog mjesta. Prvi iz 20a s drugim iz 20b i obratno, pa pobjednici za prvo mjesto, poraženi za treće.
Na isti način treće- i četvrtoplasirana ekipa iz svake lige igrat će za plasman 5-8. mjesata, i tako dalje sve do razigravanja za poredak od 17-20. mjesta.
Plan je da nakon odigranog zadnjeg (devetog) kola regularnog dijela (koji završava u petak 22.04.) uzmemo tjedan dana pauze dok se prikupe svi zapisnici i odredi konačan plasman, prvo kolo dogravanja počne u ponedjeljak 02.05., drugo kolo 09.05., i gotovi smo s natjecanjem 13.05.
Točan raspored i parove (domaćinstva) objavit ću u posebnoj temi kad se približi vrijeme za doigravanje. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
Stip
|
Postano: pet ožu 25, 2016 2:15 pm Naslov
|
|
Gnjave me na poslu, ništa ne pišem na forumu, a tema je prilično mrtva. Evo samo ukratko.
Rezultati se super upisuju, a i zapisnici uglavnom stižu na vrijeme. Trenutno mi nedostaje samo zapisnik utakmice četvrtog kola Maxx Plank - Novi milenij II (rezultat je upisan). Maxx Plank, ako slučajno čitate forum, dajte to pošaljite, inače sljedeći tjedan moram gnjaviti telefonom.
Za peto kolo još nedostaje rezultat (i zapisnik) utakmice Alpina - Leprovica, čujem da je završilo 4:6, ali zbog tehničkih problema zapisnik očekujem tek za koji dan. |
|
| [Vrh]
|
|
 |
|
|